Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 14.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Opet ja s 2.HNL :D

NK Junak Sinj-NK Rudeš (14.04. 16:30) 1 1,70

Rudeš ne igra sjajno ovaj drugi dio sezone,danas putuju sa samo 17 igrača što ozljede,bolesti i kartoni. U gostima od 10 tekmi samo dvije pobjede. Dok Junak doma od 10 utakmica 6 pobjeda od toga u zadnjih 5 utakmica dobili su 4 puta,izbili od Mosora sa samo 1:0. Dečki iz Rudeša sami kažu da danas nemaju šta tražiti tamo.

Međimurje-HAŠK (14.04. 16:30) 1 2,15

Eh sad. Derbi zadnja 2 kluba. HAŠK ove godine još nikoga nije dobio u gostima a Boga mi ni remizirao. Podaci su katastrofalni za HAŠK. Međimurje doma od 5 tekmi imaju 1 pobjedu,2 izgubljene i 2 neriješena rezultata. Žele li na bilo koji način pomaknuti se od dna danas moraju dobiti. Kontaktirao sam dečke od tamo i kažu da danas idu na glavu i da dobivaju tekmu sigurnu,i da je ovo čak smiješno veliki koef na njih,jer dobivaju sihurno. Poslijednju tekmu koju su igrali doma završila je 4:1 pobjednom Međimurja.

kolega da te pitam... jel znas mozda gdje bi se moglo pratit rezultati 2.HNL ?

Opet ja s 2.HNL :D

NK Junak Sinj-NK Rudeš (14.04. 16:30) 1 1,70

Rudeš ne igra sjajno ovaj drugi dio sezone,danas putuju sa samo 17 igrača što ozljede,bolesti i kartoni. U gostima od 10 tekmi samo dvije pobjede. Dok Junak doma od 10 utakmica 6 pobjeda od toga u zadnjih 5 utakmica dobili su 4 puta,izbili od Mosora sa samo 1:0. Dečki iz Rudeša sami kažu da danas nemaju šta tražiti tamo.

Međimurje-HAŠK (14.04. 16:30) 1 2,15

Eh sad. Derbi zadnja 2 kluba. HAŠK ove godine još nikoga nije dobio u gostima a Boga mi ni remizirao. Podaci su katastrofalni za HAŠK. Međimurje doma od 5 tekmi imaju 1 pobjedu,2 izgubljene i 2 neriješena rezultata. Žele li na bilo koji način pomaknuti se od dna danas moraju dobiti. Kontaktirao sam dečke od tamo i kažu da danas idu na glavu i da dobivaju tekmu sigurnu,i da je ovo čak smiješno veliki koef na njih,jer dobivaju sihurno. Poslijednju tekmu koju su igrali doma završila je 4:1 pobjednom Međimurja.

kolega da te pitam... jel znas mozda gdje bi se moglo pratit rezultati 2.HNL ?

Germania txt 730..sretno nam  ;)

Pesca/Livor/dng-Livorno (14.04. 15:00) Daje 1,40

Pri rezultatu 0:2 utakmica je prekinuta ili ne znam što se desilo,jednostavno više nema nigdje utakmice za naći. Može li mi tko pojasniti šta sada?

ako si uplatio u ss-u onda bi će ti priznat kao pogodak... govorim iz vlastitog iskustva

Pri rezultatu 0:2 utakmica je prekinuta ili ne znam što se desilo,jednostavno više nema nigdje utakmice za naći. Može li mi tko pojasniti šta sada?

Kolko sam ja procital umro je igrac pescare pa je zbog toga prekinuta utakmica.

ekipa imam jedan prijedlog kladionicarski ali je na malo duze staze :)

ovak dns sam na racun uplatio si 300 kn,i laganini igram dns online kladenje,svaki dan cu ulagat 50 kn da imam dobitak 70 ,odnosno 20 plus,30* 20 = 600,600 * 12 mj =7200,ne izgleda to lose,igrao sam u 2 setu woznicki martic vise od 7.5 to sam pogodio er gledam mec na livestreamu i real,znaci ocigledno je da cu dobit,da dobijem svaki dan i 50 kn na kladenju je super...od sad igram preko racuna iskljucivo jer sam svaki dan iso autom do klade 7 km,i trosio benzin a sad lijepo iz  kreveta tipkam..ugodan dan svima i sretno  svima jer ziceri igraju malo kasnije :D

Mislim da ovo nije za listić dana , ovake stvari piši u sekciju  >> Subota, 14.04.2012. (Live) << http://svijetkladjenja.com/forum/live/subota-14-04-2012-%28live%29/

ako si uplatio u ss-u onda bi će ti priznat kao pogodak... govorim iz vlastitog iskustva

Utakmica prekinuta zbog srčanog udara koje je zahvatio Livorninog igraća.

RIP :(

Sinoc proslo 5 parova NBA kvota je bila 11 i nadam se da je netko ispratio.

Danas je odlicna ponuda pa cu se baciti na pregledavanje i kasnije cu postaviti koji par.Za sada sam uocio evertona.Everton je u vrlo dobroj formi za razliku od liverpoola koji je u krizi.Everton ima velik motiv a to je izlazak u Europu i mislim da ce danas dat sve od sebe za razliku od Liverpoola koji je vec osvojio Carling kkup i zato su u Europskoj ligi.Za liverpool brani treci golman Jones koji je u prosloj utakmici pokazao da je jos neiskusan kada je skrivio penal onako glupim potezom.Bit ce tvrda utakmica ja cu probati x2 na everton ili prolaz evertona.

Ispratio sam te ja za sitnu lovu,ali dobitak je dobitak.Ipak je to kvota 11.Biće za marendu cijeli tjedan.Hvala pa navrati na lignje :)

http://www.index.hr/sport/clanak/italija-u-soku-morosini-preminuo-nakon-srcanog-udara-na-utakmici-/609784.aspx

Današnje utakmice serie-A su odgođene

Danas mi se ne svidja bas nba , a jos danas kako me nece bolje me je ne slusati al evo ipak prijedlozi za moj vecernji.

1.204.5/Minnesota - Oklahoma 2

Veceras se susrecu 2 ekipe koje postizu vrlo velike brojeve poena.Dovoljno je samo pogledati statistiku njihovih proslih susreta:

24/03-12 NBA Oklahoma City vs. Minnesota 116:116

149:140 (Prod.)

27/12-11 NBA Minnesota vs. Oklahoma City 100:104

26/03-11 NBA Oklahoma City vs. Minnesota 111:103

27/01-11 NBA Minnesota vs. Oklahoma City 110:110

117:118 (Prod.)

09/12-10 NBA Minnesota vs. Oklahoma City 103:111

23/11-10 NBA Oklahoma City vs. Minnesota 117:107

05/04-10 NBA Oklahoma City vs. Minnesota 116:108

Ovo je posljednjih 7 susreta i iz ovoga je vidljivo da su to vrlo efikasne ekipe i ocekujem velik broj poena.

2.1sz/9.5/Isner J. - Lopez F. 2 1.55 -ovaj tip sam vec izanaliziro iznad

3.D/Button J. - Vettel S. 1 1.45

Ujutro u 8 sati na rasporedu je velika nagrada Kine.Button starta s petog mjesta a Vettel s 11.Vettel je ne prepoznatljiv ove sezone i vrlo lose vozi a to je pokazao i u jutrosnjim kvalifikacijama.Mclaren je odradio odlican posao s novim bolidom a to pokazuju i Hamilton i Button.Moje misljenje je da Vettel nece uspjet preci Buttona osim ako Button ne izleti sa staze jer Vettel da bi to uradio mora preci npr Alonsa,Webbera,Hamiltona itd i to je vrlo tezak posao.Ne znam hoce li padati kisa a i ako bude Button je dobar na kisi i to mu nece predstavljat prevelik problem.

4.(23.5)OKL - Westbrook R. 2 1.85

Ovdje tipujem na jednog od najboljih playeva lige.Posjeduje odlican sut i prodor .Protiv Minesote ove sezone je ubacio 28 i 45 poena tako ocekujem i veceras , nije mu se odavno desilo da u 3 utakmice za redom ne predje 23 poena , u prosloj utakmici ubacio je 22 u pretprosloj 20 pa danas ocekujem preko 23.

I jos kao 5 prijedlog Lyon 1x.Marseille u jako losoj formi 9 u francuskoj ligi i igraju protiv lyona koji je u solidnoj formi.Ocekujem da ce Lyon izvuci bar x jer su trenutno puno bolji od Marseilla a ovo je i finale kupa i sve ce uraditi da ga osvoje.

Može se probati i Cleveland manje od 97,5.U prosloj utakmici protiv Washingtona su dali 98 poena a tada je Irving zabio 20 a on veceras nece igrati.Ali ja ovo ipak necu dirati.-dali 98 bez jamisona i irvinga

Napomena:Danas me nesto nece , pa bih preporucio ako ce netko pratiti ovo da na mali ulog uplati za svaki slucaj.Sretno :)

Evo jedan iz F1, duel Kimi - Rosberg 1, Lotus je vrlo brz u race paceu, njezan prema gumama a znamo da Mercedes zdere gume, tako da je vrlo moguce da Mercedesi padnu na 4,5 mjesto ako ne i nize.. koef je sada u SS 2,10, ja ujutro uplatil po 2,7, isto tako Webber - Schumacher 1 za 2,40..

Pa sretno ko isprati :)

Inace se ne volim kladiti na utrku jer svatko se moze sa svakim sudariti, ali ja odigral za 50kn pa kud puklo da streljilo :)

Pozdrav nakon dugo vremena, evo nešto od mene.

Danas ću probati s košarkom.

Sibenik vs Zagreb

Danas zagreb ide u goste kao favorit. Šibenik je izgubio zadnju utakmicu protiv Zadra gdje je šira klupa Zadra po meni presudila utakmicu.

Danas Šibeniku bi mogli nedostajati Puljko i Rezic što bi bilo jako loše za ekipu koja je i ovako dosta nemotivirana.

S druge strane jedino je upitan Mulaomerovic za ovaj susret. Naime i Zagreb je poprilično očajna ekipa, nemotivirana i rade mnogo grešaka u obrani.

Prošli susret je završio s 112-75 za Zagreb, ali to je samo jedan od faktora zbog čega bi danas trebalo pasti više od (161,5) koševa. Kladionica Supersport nam nudi ovu granicu uz koeficjent od 1,85. Puno koševa na prošloj utakmici, zaista očajna obrana Šibenika, par igrača je upitno i još ta nemotivacija i škrta igra u napadu mi govore da bi se danas mogao odigrati sličan scenarij s puno šuteva 'bez razmišljanja' i naravno koševa.

Tip: Preko 161,5 (1,85) (SS) /Over 161,5

Sretno svima danas. Lijep pozdrav ;)

FT: 87-95 (182 poena)

Margina prebačena za čak 21 koš. Eto drago mi je da je prošlo, sutra bih mogao također nešto napisati. Do tada lijep pozdrav forumašima, a i svim čitateljima foruma.  :)

Pozdrav svima,

danas imam odličan osječaj da će biti jedan dobar plus u banci, samo treba od hrpe dobrih parova složiti lijepe kombinacije!

1. NYRanger(2.ut)-Ottawa (1:0) 1@1,90

Ovaj par mi je danas najveći zicer dana po meni!

Momčad iz NY igra fenomenalno, pred kraj sezone su imali par loših rezultata samo zato jer su izgleda malo odmarali za početak playoffa!

Prva utakmica završila je pobjedom Rangersa ( što je bilo i za očekivati ) i to :

NY Rangers   - Ottawa   4:2

(1:0, 2:0, 1:2)

12. Callahan Ryan - NY

36. Gáborík Marián - NY

39. Boyle Brian - NY

42. Richards Brad - NY

50. Alfredsson Daniel - Ottawa

57. Condra Erik - Ottawa

Totalna dominacija NY cijelu tekmu, malo su se opustili zadnju trećinu gdje je Ottawa postigla ta dva gola.

Danas kod ove tekme mislim da prolazi također:

1a) NYRanger(h-1,5)-Ottawa 1@2,40

1b) NYRanger(1.t.)-Ottawa 1@2,45

Pogledao sam ovu 2 trečinu...i moram priznat odlična tekma...fajt do bola...pa za one koji su budni i kojima je dosadno neka si pogledaju...

p.s. trenutni rezultat 1:1...Ottawa imala 7 minuta igrača više...a izjednačila je autogolom...  ;D  ;D ;D  ;D

Dat cu vam jedan info za ubuduce kad SS ima 1.90 i 2.90 na istu tekmu na domacina ili gosta kvote tu je najcesce X ili pobjeda veceg koeficijenta .Vjerujte mi necete pozaliti jer to radim non stop ,nije me bilo danas ali igrao bih x2 na ottawu slijedeci puta kad opet nesto slicno bude stavit cu parove pa cete vidjeti. Inace ovaj play off je dokaz da momcadi za koje se mislilo da ne mogu parirati jakom klubovima rade cuda poput phoenixa protiv chicaga koji nema rijesenje kako pobjediti :D . Sve je moguce naravno ali opet iznenađen sam razvojem događaja do sada.

Dat cu vam jedan info za ubuduce kad SS ima 1.90 i 2.90 na istu tekmu na domacina ili gosta kvote tu je najcesce X ili pobjeda veceg koeficijenta .Vjerujte mi necete pozaliti jer to radim non stop ,nije me bilo danas ali igrao bih x2 na ottawu slijedeci puta kad opet nesto slicno bude stavit cu parove pa cete vidjeti. Inace ovaj play off je dokaz da momcadi za koje se mislilo da ne mogu parirati jakom klubovima rade cuda poput phoenixa protiv chicaga koji nema rijesenje kako pobjediti :D . Sve je moguce naravno ali opet iznenađen sam razvojem događaja do sada.

Slobodno nas drugi put upozori kad bude ovako nešto!!

Pozdrav svima,

danas imam odličan osječaj da će biti jedan dobar plus u banci, samo treba od hrpe dobrih parova složiti lijepe kombinacije!

1. NYRanger(2.ut)-Ottawa (1:0) 1@1,90

Ovaj par mi je danas najveći zicer dana po meni!

Momčad iz NY igra fenomenalno, pred kraj sezone su imali par loših rezultata samo zato jer su izgleda malo odmarali za početak playoffa!

Prva utakmica završila je pobjedom Rangersa ( što je bilo i za očekivati ) i to :

NY Rangers   - Ottawa   4:2

(1:0, 2:0, 1:2)

12. Callahan Ryan - NY

36. Gáborík Marián - NY

39. Boyle Brian - NY

42. Richards Brad - NY

50. Alfredsson Daniel - Ottawa

57. Condra Erik - Ottawa

Totalna dominacija NY cijelu tekmu, malo su se opustili zadnju trećinu gdje je Ottawa postigla ta dva gola.

Danas kod ove tekme mislim da prolazi također:

1a) NYRanger(h-1,5)-Ottawa 1@2,40

1b) NYRanger(1.t.)-Ottawa 1@2,45

Pogledao sam ovu 2 trečinu...i moram priznat odlična tekma...fajt do bola...pa za one koji su budni i kojima je dosadno neka si pogledaju...

p.s. trenutni rezultat 1:1...Ottawa imala 7 minuta igrača više...a izjednačila je autogolom...  ;D  ;D ;D  ;D

KOMA! :(

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use