Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 14.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Pozdrav svima,

danas imam odličan osječaj da će biti jedan dobar plus u banci, samo treba od hrpe dobrih parova složiti lijepe kombinacije!

1. NYRanger(2.ut)-Ottawa (1:0) 1@1,90 REZULTAT 2:2 (2:3 OT)

Ovaj par mi je danas najveći zicer dana po meni!

Momčad iz NY igra fenomenalno, pred kraj sezone su imali par loših rezultata samo zato jer su izgleda malo odmarali za početak playoffa!

Prva utakmica završila je pobjedom Rangersa ( što je bilo i za očekivati ) i to :

NY Rangers   - Ottawa   4:2

(1:0, 2:0, 1:2)

12. Callahan Ryan - NY

36. Gáborík Marián - NY

39. Boyle Brian - NY

42. Richards Brad - NY

50. Alfredsson Daniel - Ottawa

57. Condra Erik - Ottawa

Totalna dominacija NY cijelu tekmu, malo su se opustili zadnju trećinu gdje je Ottawa postigla ta dva gola.

Danas kod ove tekme mislim da prolazi također:

1a) NYRanger(h-1,5)-Ottawa 1@2,40

1b) NYRanger(1.t.)-Ottawa 1@2,45

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2. ZSC Lions(5,5)-SC Bern  1@1,45 RASPUCALI SE GADOVI BAŠ DANAS :(

Još jedan par kod kojeg smatram da bi prolaznost trebala biti 8 ili čak 9/10 . Bern koji je po meni bolji klub vjerujem da će ići dalje ali ovdje ne igram na pobjedu nikoga nego na golove !

Do sada se moglo vidjeti i do sada je vrlo "glatko" under prolazio :

4:2 03.04.2012 ( Ovo je bila prva tekma i od tada samo underi )

2:1 05.04.2012

3:0 07.04.2012

0:2 09.04.2012

1:2 OT 12.04.2012

Vjerujem da ćemo danas imati još jedan Under 5,5 golova!

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

3.Wozniacki C.(h-5,5)-Martić 1@1,50 ( Ž-Copenhagen - tvrda podloga )

Inače ne igram tenis ALI danas igra Wozniačkica(6) protiv Martićke(57) , igra se u Copenhagen-u, znači da je gđica Carolice danas domačica ovog meča :) , pred svojom publikom, smatram da osvaja ovaj turnirčić.

1,50 koef mi se čini skroz ok kada pogledamo h2h:

03/08/2010 Copenhagen, Danska 1/16 Europa Beton dvorana Wozniacki, Caroline 2:0 6:3 6:2

03/09/2009 US Open, New York, SAD 1/32 Amerika Beton tereni na otvorenom Wozniacki, Caroline 2:0 6:1 6:0

Ukoliko znalici tenisa znaju nešto više i ako sam u krivu molim intervenciju :D

4. Norwich-Manchester City 2@1.65

Mislim da je City kiksom Uniteda namirisao kako imaju šanse za osvajanje titule.. još je samo par utakmica do kraja i mislim da City nema pravo na kiks ako misli biti prvi . Prečudna mi je bila utakmica UTD-a protiv Wigana i moram priznati da su me jako razočarali i baš bi volio da još jednom skiksaju i da im City uzme naslov prvaka.. :)

Norwich je dosta dobar klub sa sredine ljestvice kojemu ništa ne znači niti gore niti dolje..

Pobjedili su zadnju Totenham koji je u zadnje vrijeme dosta loš .

Cityju se vraća Aguero danas .. mislim da je ovo lijepa dvica!

English Premier League 2011/2012

Manchester City Norwich 5:1 -03.12.2011

Carling Cup 2007/2008

Manchester City Norwich 1:0 -25.09.2007

English Premier League 2004/2005

Norwich Manchester City 2:3 -28.02.2005

5. FC Liverpool-Everton - FA KUP ENGLESKA - 1/2 finala, Wembley; na 1 utakmicu  x@3,30 Rezultat 2:1 ( Stvarno šteta, Everton poveo, pa 1:1 i u 87. 2:1 )

Oba kluba u sličnim formama .. igra se polufinale FA Kupa, druga tekma je Chelsea-Tottenham ... mislim da Chelsea prolazi i dolazi protiv pobjednika ove utakmice!

Imam neki osječaj da niti jedni niti drugi neće uspjeti pobjediti u regularnom djelu utakmice... Pogledavši međusobne tekme naišao sam na ovo dolje što je potvrdilo moj filing :P

04/02/2009 FA kup Everton vs. Liverpool 0:0 1:0 (Prod.)

25/01/2009 FA kup Liverpool vs. Everton 1:1

Baš zanimljivo.. mislim da bi X mogao proći!

6. Córdoba CF-CE Sabadell (ŠPANJOLSKA 2. - 34. kolo) 1@1,50 REZULTAT 0:0

Evo jedna zamiljiva utakmica Španjolske 2. lige. Cordoba se bori za 6 mjesto koje joj omogućuje pristup play-offu. Ima trenutno 53 boda:

4. Hercules 32 17 3 12 41:32 54

5. Almeria 33 13 14 6 52:38 53

6. Alcorcón 32 15 8 9 44:34 53

7. Cordoba 32 15 8 9 36:30 53

Andalužani su osvojili svih 5 domaćih utakmica u drugom krugu natjecanja. Nakon poraza od "mini" Barce na malom stadionu 2:0 moraju se vratiti na pobjedničke staze.. btw. Cordoba uvijek pokušava imati što veći posjed lopte od svojih protvnika a to nije uspjela kod Barce..

Doma su skoro pa nepobjedivi , izgubili su samo jednu tekmu od prvog Deportiva.

Ovaj gost - Sabadell - Ima cilj da si poboljša poziciju na tablici , trenutno 13. sa 41 bodom i daleko od granice ispadanja. Sabadell je jedan od četvorice najgorih gostujuih momčadi lige (Alcoyano, Cartagena i Giron).

Važna stvar je također što će im nedostajati :

- obrambeni Augustin te Hidalgo i Juanjo zbog suspenzije!

- golman Mackay im putuje u La Corunju na pogreb svoje majke i neće se stići vratiti na tekmu protiv Cordobe!

Mislim da će Cordoba ovu utakmicu pobjediti i nastaviti put za playoff u 1. ligu :)

Home table:

3. Cordoba 16 10-5- 1 24:9 35

Away table:

19. Sabadell CE 15 2-4-9 13:28 10

7. SV Babelsberg 03-VfR Aalen ( NJEMAČKA 3. - 35. kolo 14:00 ) 2@2,15 REZULTAT 2:0

Malo mi je bed više štancati parove ali još ću ovaj podjeliti sa vama ako neko slaže sistem a može i čisti odigrati :)

Ovakvo je stanje :) :

Jedina činjenica koja ne podržava ovaj pick je da je Aalen u zadnje dvije tekme vani imao 2 nerješena rezultata i to što bi mogli biti malo nervozni jer ako pobjede to će biti veliki korak za njih prema promociji u 2. ligu!

1. Sandhausen 34 17 9 8 52:37 60

2. Aalen 34 17 9 8 46:34 60

Po meni  bi to trebala biti motivacija za njih i ništa drugo.

U srijedu su iznenadili sa odličnim napadom protiv Jene i moslim da će to biti ključno kod ove tekme također. Babelsberg ima JAKO puno igrača koji nedostaju i od toga su većinom svi obrambeni. 3/6 obrambenih ne igra i barem dvojica su vrlo važna! Također PRVI vratar ne igra danas i mislim da će to biti veliki problem pri obrani danas.

U kombinaciji sa odličnim napadom Aachena ovo je veliki razlog mog tip-a 2.

8. RealM/SpGij/dng-SpGijon Daje gol@2,30 DAO GOL! REZULTAT 3:1

Sad mi je stvarno bed jer je ovo već 8. par :D na forumu danas ali još ovo stavim i nem' više :D

S obzirom na svakojake kikseve Reala u zadnje vrijeme i njihove obrane, smatram da bi danas Gijon mogao dati jedan gol. Taman i da dobe 5 golova jedan mogu utrpati , ako to mogu Ciprani i Dinamo , može i Gijon koji to radi SKORO SVAKI PUT :) Pogledajte h2h kad Gijon igra u Madridu :D

03/12/2011 Primera Divizija Gijon vs. Real 0:3

02/04/2011 Primera Divizija Real vs. Gijon 0:1

14/11/2010 Primera Divizija Gijon vs. Real 0:1

20/03/2010 Primera Divizija Real vs. Gijon 3:1

24/10/2009 Primera Divizija Gijon vs. Real 0:0

15/02/2009 Primera Divizija Gijon vs. Real 0:4

24/09/2008 Primera Divizija Real vs. Gijon 7:1

15/02/1998 Primera Divizija Real vs. Gijon 3:0

15/10/1997 Primera Divizija Gijon vs. Real 0:2

04/05/1997 Primera Divizija Real vs. Gijon 3:1

30/11/1996 Primera Divizija Gijon vs. Real 0:1

07/04/1996 Primera Divizija Real vs. Gijon 0:1

Uglavnom, mislim da se isplati probati za tako odličan koeficijent!

Udinese - Inter Milano 1 2.45@SS

Udinese trebaju pobijedu ako misle igrati europske utakmice sljedeće godine iako je i interu pobjeda bitna u gustima inter neba baš dobre rezultate u zadnjih 10 gostujućih utakmica pobijedili su 3 puta 6 puta izgubili i jednom remizirali dok udinese kod kuće igra dobro u zadnjih 10 su izgubili samo 2 utakmice 4 puta pobijedili i 4 puta remizirali

a može se i probati 1X 1.35@SS ukoliko nemate vjere u udinese

mali inf za one koji igraju na milan

citam da nemaju 10 igraca,em ozljede em svasta nesto,al ipak mislim da im je danas pitanje bit il ne bit,da bi trebali proc protiv genoe,ja cu radije izbjec milan dns i ubacit juve sa danasnjom ponudom uz neki ulog od 150 200 kn...

Opet ja s 2.HNL :D

NK Junak Sinj-NK Rudeš (14.04. 16:30) 1 1,70

Rudeš ne igra sjajno ovaj drugi dio sezone,danas putuju sa samo 17 igrača što ozljede,bolesti i kartoni. U gostima od 10 tekmi samo dvije pobjede. Dok Junak doma od 10 utakmica 6 pobjeda od toga u zadnjih 5 utakmica dobili su 4 puta,izbili od Mosora sa samo 1:0. Dečki iz Rudeša sami kažu da danas nemaju šta tražiti tamo.

Međimurje-HAŠK (14.04. 16:30) 1 2,15

Eh sad. Derbi zadnja 2 kluba. HAŠK ove godine još nikoga nije dobio u gostima a Boga mi ni remizirao. Podaci su katastrofalni za HAŠK. Međimurje doma od 5 tekmi imaju 1 pobjedu,2 izgubljene i 2 neriješena rezultata. Žele li na bilo koji način pomaknuti se od dna danas moraju dobiti. Kontaktirao sam dečke od tamo i kažu da danas idu na glavu i da dobivaju tekmu sigurnu,i da je ovo čak smiješno veliki koef na njih,jer dobivaju sihurno. Poslijednju tekmu koju su igrali doma završila je 4:1 pobjednom Međimurja.

mali inf za one koji igraju na milan

citam da nemaju 10 igraca,em ozljede em svasta nesto,al ipak mislim da im je danas pitanje bit il ne bit,da bi trebali proc protiv genoe,ja cu radije izbjec milan dns i ubacit juve sa danasnjom ponudom uz neki ulog od 150 200 kn...

Istina,ali i dalje su jači po kvaliteti igrača na terenu. Ps. Genoa ne zna ni za bod u gostima od 21.12 prošle godine,zadnji put u gostima su pobjedili Sienu sa 0:2 i to prošle godine (10.12). Od 17 utakmica imaju samo jednu pobjedu i 1 remi u gostima. Sve redom izgubljene tekme. A Milan mora na bilo koji način doći do pobjede inače se oprašta od Scudetta. :)

Sinoc proslo 5 parova NBA kvota je bila 11 i nadam se da je netko ispratio.

Danas je odlicna ponuda pa cu se baciti na pregledavanje i kasnije cu postaviti koji par.Za sada sam uocio evertona.Everton je u vrlo dobroj formi za razliku od liverpoola koji je u krizi.Everton ima velik motiv a to je izlazak u Europu i mislim da ce danas dat sve od sebe za razliku od Liverpoola koji je vec osvojio Carling kkup i zato su u Europskoj ligi.Za liverpool brani treci golman Jones koji je u prosloj utakmici pokazao da je jos neiskusan kada je skrivio penal onako glupim potezom.Bit ce tvrda utakmica ja cu probati x2 na everton ili prolaz evertona.

Danas je odlicna ponuda pa cu se baciti na pregledavanje i kasnije cu postaviti koji par.Za sada sam uocio evertona.Everton je u vrlo dobroj formi za razliku od liverpoola koji je u krizi.Everton ima velik motiv a to je izlazak u Europu i mislim da ce danas dat sve od sebe za razliku od Liverpoola koji je vec osvojio Carling kkup i zato su u Europskoj ligi.Za liverpool brani treci golman Jones koji je u prosloj utakmici pokazao da je jos neiskusan kada je skrivio penal onako glupim potezom.Bit ce tvrda utakmica ja cu probati x2 na everton ili prolaz evertona.

Ispratio sam te ja care za 3 komada i prošlo lijepo! Zahvaljujem.

Admini , mislim da bi Cancu mogli malo PROMOTATI :) , odlične parove stavlja već par puta , sve lijepo bez greške prolazi..

p.s. sry Goksime na odgovoru , znam da je to debata za (Live)

Ispratio sam te ja care za 3 komada i prošlo lijepo! Zahvaljujem.

Admini , mislim da bi Cancu mogli malo PROMOTATI :) , odlične parove stavlja već par puta , sve lijepo bez greške prolazi..

p.s. sry Goksime na odgovoru , znam da je to debata za (Live)

heheh hvala ti drago mi je sto si ispratio.Vidim ti si evertona x igro ali ja mslm da cu ja malo sigurniju x2 na everton po 1.55

Pozdrav svima,

Vec duze vreme vas pratim i mislim da ste odlicni....

Hteo bih sa vama da podelim jednu informaciju.

16:00  Metalac - Radnicki 1923  1  (5.00)  ili  1X  (1.95)

Svi znamo da se u nasem fudbalu svasta desava ali nije bolje ni u ostalim republikama bivse SFRJ. Da skratim pricu na konferenciji za stampu trener gostiju striktno kaze da ne dolaze prvotimci: Kapiten Zeljko Milosevic, kaznjeni Darko Spalevic i Ivan Obradovic i jos dvojice omladinskih reprezentativaca Ivan Petrovic i Lazar Rosic. Stim u vezi a i kako je ishalio ekipu metalca dolazim do zakljucka da idu na izlet posto nece biti ni njihovih navijaca "Crvenih Djavola" radnicki ce u Lucanima biti bas oslabljen.U kladinicama Soccer mozete naci kvotu 5.00

Naravno nista nije 100% sigurno, ali vredi probati...

Pozdrav  :)

Danas sam primijetio meč urugvajske lige, između Wanderers - Fenix. Naime, gledajući omjer ova dva tima, primijetio sam da su poslednja tri meča završena neriješenim ishodom. Ono što je zanimljivo u svemu tome jeste to da su sva tri meča došla prelazom 1-X. Ja ću sa nekoliko eura odigrati ovaj prelaz pa šta bude :)

http://www.rezultati.com/utakmica/fg95QT13/#omjer

evo i nešto od mene... NEC Nijemgen - Heerenveen 3+ (1,5) međusobni susreti govore da od zadnjih 5 tekma između ova dva kluba 4 puta je bilo 4 ili više golova...prošla tekma završila 2:2.. nec doma skor 8 0 6, heerenveen vani 7 5 2... očekujem otvorenu tekmu jer se i jedni i drugi bore za mjesta...

Bayern - Mainz gost daje gol (1,7) ovo je tekma u kojoj može doći do iznenađenja... bayern nemotiviran, siguran 2., a mislim da su odustali od 1.mjesta... te se okreću ligi prvaka u utorak...ovdje očekujem rezervnu postavu bayerna pa stoga mainz može i do bodova... evo po meni dva prilično sigurna para...

Pozdrav svima,

Vec duze vreme vas pratim i mislim da ste odlicni....

Hteo bih sa vama da podelim jednu informaciju.

16:00   Metalac - Radnicki 1923   1   (5.00)   ili   1X   (1.95)

Svi znamo da se u nasem fudbalu svasta desava ali nije bolje ni u ostalim republikama bivse SFRJ. Da skratim pricu na konferenciji za stampu trener gostiju striktno kaze da ne dolaze prvotimci: Kapiten Zeljko Milosevic, kaznjeni Darko Spalevic i Ivan Obradovic i jos dvojice omladinskih reprezentativaca Ivan Petrovic i Lazar Rosic. Stim u vezi a i kako je ishalio ekipu metalca dolazim do zakljucka da idu na izlet posto nece biti ni njihovih navijaca "Crvenih Djavola" radnicki ce u Lucanima biti bas oslabljen.U kladinicama Soccer mozete naci kvotu 5.00

Naravno nista nije 100% sigurno, ali vredi probati...

ovaj par u SS je 2.9

Pozdrav  :)

Pozdrav prijatelji,

pratim Vas forum vec neko vreme i mislim da ste jako dobri. Za svaku pohvalu!

Hteo bih danas sa Vama podeliti dva para koja su po meni jako dobra i isplativa!

Rec je o utakmici Verona-Bari, Italija 2    i    Kolcester- Sefild V. Engleska 3!

Verona definitivno zeli plasman u prvu ligu i za sada je od te druge pozicije koja vodi deli samo jedan bod. Na svome Bentegodi stadionu vezali su neverovatnih 11 pobeda. Bari je cvrsta ekipa, igra na malo golova ali su na za njih bezbriznom 11. mestu! U nesto su slabijoj formi a nemaju ni preterani motiv za dobru igru na Bentegodiju. U startnoj postavi nece imati tri standardna igraca zbog suspenzije.

Sagledavsi sve ovo moslim da bi 1 na Veronu bio siguran pogodak a ni kvota nije losa, 1.80!

Kolcester je svoju agoniju nastavio i u proslom kolu porazom od Burija 4:1, i tako nanizao deveti mec bez pobede.

Za razliku od njih Sefild rastura u poslednje vreme, forma im je neverovatna, u poslednjih devet utakmica imaju sedam pobeda. Sve su blizi plasmanu u visi rang sto im je i primarni cilj rekao bih. Ako se pogleda i istorija ekipa Kolcestera im i lezi, u poslednjih sedam utakmica imaju sest pobeda, tako da i ovaj put to bi trebala biti sigurna 2 sa kvotom 2,2! Toliko od mene uz napomenu da bih danas radije preskocio Milan, ima dosta boljih parova!

West Ham - Brighton tip 1 koef 1.7  6-0

Sinoc je drugoplasirani Sautemton izgubio kod kuce, i dao je priliki danasnom domacinom evetualnom pobjedom da smanje zaostatak na samo 3 bodove, i da se doblizi na to drugo mesto koje direkno vodi u premier ligi. Domacini se danas vraca Buba Diop, dok veznak O Brien je upitan. Kvalitet je na stranu domacina to je sigurno. No i Brighton lovi to doigravanje za premier ligu i od nega je oddaljen tek samo 2 boda, ali je West Ham ipak prevelik zalak za danasne goste, koji danas stizu na gostovanje kompletni.

S.Lorenco -  G.Cruz tip 1 koef 2.1

Veliki San Lorenco ima mali 9 bodova od isto toliko utakmica i nalazi se na 18 mesto na tabeli, sto je izvan svih prognoze. Na dvoznak sam citao da je bilo neko nevreme u Buenos Aires tako da je pola stadion domacih osteten ali da je statua osnovac kluba Lorenca Masse netaknuta i kako to smatraju kao bozji znak , da j vetar izduvao sve zle duhove i sile koje su bile nadvisnuti nad nihov stadion i da ce poceti pobjedivati..hahah ( malo mi je smesno ). Ipak razlog zbog koj igram jest da S.Lorenco nije tim koj treba da bude na 18 mesto, on je za prvih  3 pozicije. Drugo je da mu se danas vracaju dva vazna prvotimca Bottinelli i Romagnoli i tako da je kompletan. U redovima gostija nema dva prvotimca i to suspendirani Olmedo i ozljeđeni Curbelo. Isto tako u prilog domacina ide i jedno prepucavanje mediumsko izmecu trener i presednik danasnih gosti.

sretno svima..

p.s nadam se kako ce Salke pobjediti Dortmund... jer ipak mislim da Baern mora biti sampion jer je najkvalitetni u Bundes ligu , a jas sam negov veliki fan :)

Srbija 1. liga

Novi Pazar-C.Zvezda  1x @ 2.00

Crvena Zvezda ulazi u mec bez 5 standardnih igraca...od titule su se oprostili..zaostaju 8 bodova za Partizanom.

Novi Pazar treba svaki bod za opstanak,da se izvuku iz opasne zone.Cekaju Zvezdu u jednoj dobroj atmosferi,i treba dodati da navijaca Zvezde nece biti na ovoj utakmici,sto znaci da ce citav stadion biti pod navijacima Pazara.

A,zna se da su Pazarci neprijateljski nastrojeni prema beogradskim klubovima..tako da treba ocekivati svasta na ovoj utakmici.

Za mene 1x realna opcija.

Srecno ko prati. :)

Pozdrav nakon dugo vremena, evo nešto od mene.

Danas ću probati s košarkom.

Sibenik vs Zagreb

Danas zagreb ide u goste kao favorit. Šibenik je izgubio zadnju utakmicu protiv Zadra gdje je šira klupa Zadra po meni presudila utakmicu.

Danas Šibeniku bi mogli nedostajati Puljko i Rezic što bi bilo jako loše za ekipu koja je i ovako dosta nemotivirana.

S druge strane jedino je upitan Mulaomerovic za ovaj susret. Naime i Zagreb je poprilično očajna ekipa, nemotivirana i rade mnogo grešaka u obrani.

Prošli susret je završio s 112-75 za Zagreb, ali to je samo jedan od faktora zbog čega bi danas trebalo pasti više od (161,5) koševa. Kladionica Supersport nam nudi ovu granicu uz koeficjent od 1,85. Puno koševa na prošloj utakmici, zaista očajna obrana Šibenika, par igrača je upitno i još ta nemotivacija i škrta igra u napadu mi govore da bi se danas mogao odigrati sličan scenarij s puno šuteva 'bez razmišljanja' i naravno koševa.

Tip: Preko 161,5 (1,85) (SS) /Over 161,5

Sretno svima danas. Lijep pozdrav ;)

Danas Šibeniku bi mogli nedostajati Puljko i Rezic što bi bilo jako loše za ekipu koja je i ovako dosta nemotivirana.

S druge strane jedino je upitan Mulaomerovic za ovaj susret. Naime i Zagreb je poprilično očajna ekipa, nemotivirana i rade mnogo grešaka u obrani.

Samo da napomenem da ni Mašića, Kasuna i Prostrana uz Mulu, također neće biti..evo "kopi-pejst" sa službene internet stranice Mrava..

"Tako će momčad trenera Brajkovića u Šibeniku biti dodatno oslabljena, jer uz Maria Kasuna i Tonija Prostrana, koji su zbog ozljeda izvan stroja već neko vrijeme, te Damira Mulaomerovića zbog smrtnog slučaja u obitelji, izostat će i Ante Mašić koji je protiv Cibone u jednom žestokom duelu sa Žižićem zaradio rupturu trbušnog zida."

ekipa imam jedan prijedlog kladionicarski ali je na malo duze staze :)

ovak dns sam na racun uplatio si 300 kn,i laganini igram dns online kladenje,svaki dan cu ulagat 50 kn da imam dobitak 70 ,odnosno 20 plus,30* 20 = 600,600 * 12 mj =7200,ne izgleda to lose,igrao sam u 2 setu woznicki martic vise od 7.5 to sam pogodio er gledam mec na livestreamu i real,znaci ocigledno je da cu dobit,da dobijem svaki dan i 50 kn na kladenju je super...od sad igram preko racuna iskljucivo jer sam svaki dan iso autom do klade 7 km,i trosio benzin a sad lijepo iz  kreveta tipkam..ugodan dan svima i sretno  svima jer ziceri igraju malo kasnije :D

Spartak St.Pet. - Khimki M.

-ovo je par za koji imam cak 3 razlicita tipa , 2 na khimki , khimki ne dobija preko 6 razlike i manje od 146 poena.Ova 2 tima susreli su se mnogo puta pocevsi od lige kupa itd.Khimki je ekipa koja je trenutno u boljoj poziciji jer se final four igra u njihovoj dvorani.Ove sezona ova 2 tima odigrala su 2 utakmice i obe je dobio Khimki (jednu na produzetke) i obe utakmice su zavrsile u debelom underu kako ocekuje i danas.Sto se tice hendikepa iz proslih susreta vidimo da ove ekipe uvijek igraju neizvjesne meceve , u zadnjih 6 utakmica samo je jednom bilo preko 6 razlike.Znaci ukratko danas ocekujem vrlo zanimljivu utakmicu koja pocinje u 16:30.Ocekujem vrlo tvrdu utakmicu s malim brojem poena i da ce khimki pobijediti ali s malo razlike jer ipak imaju veliku prednost zbog dvorane i publike.Sretno.

Jos jedan zanimljiv par je 9.5/Isner J. - Lopez F. 2 1.55.Prvo sam mislio odigrat da Lopez u prvom setu nece izgubiti sa 3 ili vise razlike ali nisam stigao i bet live je na vrijeme uvidio gresku i izbacio par iz ponude.Ukratko oba tenisaca su u dobroj formi i odlicni serviseri posebno Isner jedan od mojih drazih igraca.Zanimljivo je da je Isner protiv Zeballosa i Sweetinga koji su puno slabiji od Lopeza igrao tie break u prvom setu , a Lopez je i protiv Berlocqa i protiv Lorenzia igrao 6-4 prvi set.Velika je mogucnost da ovaj par prodje i ja sam ga spajo s evertonom x2 i ny rangersima ali eto everton kiksao.

Ovo je sve za sada postavit cu ako nadjem nesto nba zanimljivo kasnije.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use