Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 13.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

jučer opet nisam stigao ovdje postavit listiće i opet mi jedan prošao.. tako da sam ja došao u lagani plus sa MLB-om ove sezone... ali ipak na ovom forumu sam još na -155kn...

idem sad napišem listiće za danas...

NY Yankees-LA Angels over 9,5 1,90

Chicago WS- Detroit over 8,5 1,80

St.Louis-Chicago Cubs under 7,5 1,75

S.Francisco-Pittsburgh over 6,5 1,80

kvota: 10,77

ulog:20kn

dobitak: 205,23kn

Boston-Tampa Bay 1 1,80

Kanzas-Cleveland over 8,5 1,85

Washington-Cleveland under 7,5 1,80

NY Mets under 2,5 1,85

kvota:11,08

dobitak:211,24kn

Toronto-Baltimore over 8,5 1,80

Miami-Houston under 7,5 1,80

Atlanta-Milwaukee over 7,5 1,80

Minesota-Texas under 8,5 1,90

kvota: 11,08

ulog: 20kn

dobitak:211,09kn

Colorado-Arizona 1.inning X 1,70

Seatle-Oakland over 6,5 1,90

LA Dodgers under 3,5 1,95

Boston-Tampa 1. inning X 1,70

kvota:10,70

dobitak: 203,98kn

sretno... možda kasnije napišem koju analizu ako stignem..

hamilton-button 2 ,duel na pole position 2,50 na buttona

S obzirom na ovu kaznu ne vidim razlog da ovo ne prođe?

Ako Hamilton bude plasiran ispred Buttona tip ti izgubljen bez obzira na kaznu jer mu se za trku dodaju u startu 5 pozicija a za taj tip koji igraš se uzimaju u obzir rezultati kvala!

Hvala na informaciji, to me zanimalo

Hvala Goskime.

I evo da napišem nešto.

Dragovoljac - Marsonia  1

Ovako. Dragovoljac je kvalitetnija ekipa od Marsonie. Istina da obadvije ekipe vole igrati bunker,Dragovoljac je ipak kvalitetnija ekipa,a suci će im biti ipak nakonjeniji kako to i biva kad su oni u pitanju. :)

Za ostalo večeras ili najkasnije sutra stavljam analizu,dok se čujem sa dečkima. Pozz

Evo na poluvremenu 1:0 vodi Dragovoljac,i čak 3 crvena kartona u roku 5 minuta. 2 za Marsoniu i jedna za Dragovoljac.

Pozdrav kolege , za danas sam spremio jedan nba listic uz kratku analizu.

(17.5)DEN - Lawson T. 1 1.85

Lawson je igrac Denvera i igra na poziciji playa.Njegovo glavno oruzje je prolazak pod obruc i polaganje ali veceras ce mu to dosta otezati ekipa Lakersa zbog svojih visokih igraca koji nece dati da se Lawson seta po reketu.Iz prijasnjih susreta vidljivo je da Lawsonu ne leze lakersi , u 3 susreta protiv njih davao je 14,9 i 7 poena.Mislim da Bynum,Gasol i ostatak nece dozvoliti  Lawsonu da predje vecerasnju granicu tako da mi se ovo cini solidan par.

Portland - Dallas x2 1.55

Vec je objavljeno na forumu da je Portland do kraja sezone ostao bez najboljeg igraca LaMarcusa Aldridga koji je morao na operaciju kuka.Ova 2 tima ove sezone odigrala su 2 susreta u Dallasu i rezultat je 1:1.Dallasu su potrebne pobjede jer ima samo jednu pobjedu vise od Denvera i ekipe sa začelja i mislim da nece dopustiti kikseve i moguci ne ulazak u playoff.Ogradio sam se s x-om jer su prosla 2 susreta rijesena tek u produzetcima.

(23.5)DAL - Nowitzki D. 2 1.85

Vec sam gore naveo da veceras nece biti glavne uzdanice Portlanda Aldridga koji je inace zaduzen za cuvanje najboljeg igraca Dallasa Dirka Nowitzkog.Do sada je protiv Portlanda ubacivo 20 i 23 poena pa mislim da je vrijeme da predje ovu granicu a veceras ce ga cuvati i Hickson koji nije toliko iskusan kao Aldridge i mislim da bi mu Dirk bez problema trebao ubaciti preko ove granice.

-14.5/Miami - Charlotte 1 1.85

Ovo je jedan par za koji sam ocekivo puno veci hendikep.Charlotte je definitivno najgora ekipa ove sezone , nisu pobijedili mec od 18.2 i u velikoj su krizi a i ozljedio im se Maggett koji u prosjeku zabija 15 poena.Miami je u maloj krizi sinoc su izgubili od Chicaga nakon produzetaka i veceras se imaju priliku iskaliti na najlosijoj ekipi lige.Ove sezone odigrali su jednu utakmicu u Miamiu koju je Miami pobijedio 129:90 tako da mislim da ce ovaj hendikep lako proci.

New York - Washington 1 1.20

New York je na korak do playoffa nakon sto su pobijedili izravnog konkurenta Milwaukea.Danas docekuju Washingtona koji je jako slab ove sezone i mislim da New York nece imati problema potvrditi playoff status.

kakva analiza...dragovoljac je kvalitetnija ekipa,istina obadvije igraju bunker aj dragovoljac je ipak kvalitetnija ekipa...

Da malo pratiš da jedino što pišem ovdje je 2.HNL i da imam jako puno informacija,i da sam već par puta i kopirao razgovore s dečkima koji igraju tamo razumio bi. Ovo sam napisao jel ne smijem bez nalazie tu ništa staviti. Bolje da si popratio par nego što tu nešto kritiziraš. Pozz

Dinamo - Zadar  f+2  (1,55)

Jel potrebna analiza? A je pošto smo u ovom djelu foruma :D

Evo ovako stoje stvari: Dinamo je danas pred praznim tribinama, ali ne vidim u tome nikakav hendikep. Razlika u kvaliteti je nebo i zemlja, a Čačić je najavio da želi danas lijep uvod za uzvrat polufinala Kupa te mislim da će danas Dinamovi dečki biti razigrani. Dinamo nije kompletan, ali po mom mišljenju ni to nema velikog utjecaja na današnji ishod.

Zadar je ajme ti ga majko u zadnje vrijeme je nešto utakmica kući i dobio, ali to je takva sportska sreća da se to nemože opisati, dobili su zadnju Splita kući, ali ne da je Split bio bolji duplo nego nemogu opisati, zatim prije toga su sa istrom remizirali s tim da je Istra bila kvalitetnija cijelu utakmicu i da su promašili mrtvaca,dobili su doma Varaždina, nisam gledao al sam čuo rezultat nije bio mjerilo, a Intera prije 6 kola su dobili, ali tu utakmicu ne da Zadar nije smio dobiti nego nisu ni zaslužili x.

A i danas Zadar ima problema sa izostancima, iz prve momčadi fali 5 igrača tako da će trener Zebić praviti neke rošade i stavljati igrače na neprirodne pozicije, tako primjerice Jure Jerbić veznjak i dečko koji mene nije moga proći na malom balunu će zaigrati stopera, a na desni bok se vraća Bilaver, ako ga niste nikad gledali i bolje da niste to je najgori desni bek u povijesti nogometa, kad njega gledaš imaš osječaj da on jedva čeka da utakmica završi da se spasi od sramočenja, inače je ok dečko, ali to nije bitno :D

Uglavnom Zadar na Maksimiru nema što raditi, imaju oni da se razumijemo par dobrih pojedinaca, ali momčad kao kolektiva je nikakva i neznam koje bi se čudo moralo dogoditi da oni iznenade danas, ja ću možda odigrati i 3 gola ili više na utakmici kof je 1,70, mislim da moram iskoristiti ovako dobru kvotu.

Stuttgart - Werder Bremen  1  (1,90)

Stuttgart je po trenutno u najboljoj formi u Bundesligi uz Dortmund, a ovo im je danas ulaznica za Europu. Werderu je isto upitna Europa i moraju pružiti dobre partije ako misle dogodine zaigrati u njoj, ali uz trenutnu formu neznam kako je to moguće. Drugi dio sezone su jako pali al su i pogođeni brojnim ozljedama, danas bez Prödla, Bargfredea, Borowskiog, Ekicia, Hunat, Arnautovića, te bez braniča Boenischa koji je isključen u prošlom kolu protiv Monchengladbacha.

Ovo neće biti nimalo laka utakmica, a to osjete i bookmakeri iz Super Sporta postavivši ovaj par u super šansu, al mislim da bi Stuttgart trebao doći do pobjede. Dinamo je također u super šansi al tu se nadam da su se malo zajebali :P

Le Mans - Amiens  1  (1,80)

Le Mans i Amiens momčadi su koje se rukama i nogama bore za bodove koji bi ih spasili od ispadanja u 3. ligu. Amiens se trenutačno nalazi na dnu ljestvice sa 25 bodova, 11 manje od sigurne zone, i za razliku od svog domaćina njegove šanse za ostanak praktički ne postoje.

Le Mans ima dvije pobjede u posljednja tri kola, ali obje je ostvario u gostima.

Le Mans će zaigrati bez suspendiranih veznjaka Buaillona i napadača Maazoue, ali gosti su mnogo gorem položaju, njima će zbog suspenzije nedostajati standardni braniči Lybohy i Cirilli te jedan od najefikasnijih napadača Djaballah. Zbog ozljeda nema Zobirija, Mainfroija, Cissea i Durimela, redom igrača koji su ove sezone često igrali.

Pošto je ovo Le Mansu šansa da ostane u drugoj ligi, odigrat ću na njihovu pobjedu.

Ukupna kvota: 5,3

Ali mislim da ću i ja radi sigurnosti uz ovaj tiket malo odvojiti ove parove nešto singlirati da nebi bilo ako mi jedan padne da mi sve padne,uglavnom sretno ako će tko ispratiti ;)

P.S. Le Mans pao na 1,7

Ovo danas ne da nema veze s normalnim nego nema veze s ničim ja neznam što je posrijedi, ali nije mi jasno danas je david izvukao x protiv dva golijata. Prvo je Mršić zabio golčinu kakvu u životu nikad više neće a drugo čuo sam da Dinamo u prvom poluvremenu nije stvorio jednu ozbiljniju šansu da jednostavno nisu htjeli igrati i onda se ti kladi na HNL, strašno!

Ipak nije istina Dinamo je stvarao prilike,ali...

"Međutim, igrači Dinama protiv Zadrana nisu podbacili u kvaliteti igre, nego ih je razoružao fantastični zadarski vratar Tomo Gluić. On je već u prvom poluvremenu obranio dva zicera, Sylvestru i Sammiru, a u finišu utakmice spašavao je i u nemogućim situacijama; najprije kada mu je zapucao njegov branič, a potom i udarac glavom Vide pod prečku" .

Da Gluić pa nemožeš vjerovati!

I

Lawson je igrac Denvera i igra na poziciji playa.Njegovo glavno oruzje je prolazak pod obruc i polaganje ali veceras ce mu to dosta otezati ekipa Lakersa zbog svojih visokih igraca koji nece dati da se Lawson seta po reketu.Iz prijasnjih susreta vidljivo je da Lawsonu ne leze lakersi , u 3 susreta protiv njih davao je 14,9 i 7 poena.Mislim da Bynum,Gasol i ostatak nece dozvoliti  Lawsonu da predje vecerasnju granicu tako da mi se ovo cini solidan par.

Vec je objavljeno na forumu da je Portland do kraja sezone ostao bez najboljeg igraca LaMarcusa Aldridga koji je morao na operaciju kuka.Ova 2 tima ove sezone odigrala su 2 susreta u Dallasu i rezultat je 1:1.Dallasu su potrebne pobjede jer ima samo jednu pobjedu vise od Denvera i ekipe sa začelja i mislim da nece dopustiti kikseve i moguci ne ulazak u playoff.Ogradio sam se s x-om jer su prosla 2 susreta rijesena tek u produzetcima.

Vec sam gore naveo da veceras nece biti glavne uzdanice Portlanda Aldridga koji je inace zaduzen za cuvanje najboljeg igraca Dallasa Dirka Nowitzkog.Do sada je protiv Portlanda ubacivo 20 i 23 poena pa mislim da je vrijeme da predje ovu granicu a veceras ce ga cuvati i Hickson koji nije toliko iskusan kao Aldridge i mislim da bi mu Dirk bez problema trebao ubaciti preko ove granice.

Ovo je jedan par za koji sam ocekivo puno veci hendikep.Charlotte je definitivno najgora ekipa ove sezone , nisu pobijedili mec od 18.2 i u velikoj su krizi a i ozljedio im se Maggett koji u prosjeku zabija 15 poena.Miami je u maloj krizi sinoc su izgubili od Chicaga nakon produzetaka i veceras se imaju priliku iskaliti na najlosijoj ekipi lige.Ove sezone odigrali su jednu utakmicu u Miamiu koju je Miami pobijedio 129:90 tako da mislim da ce ovaj hendikep lako proci.

New York je na korak do playoffa nakon sto su pobijedili izravnog konkurenta Milwaukea.Danas docekuju Washingtona koji je jako slab ove sezone i mislim da New York nece imati problema potvrditi playoff status.

BRAVO!

ČESTITAM Popratio i dobio Hvala

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use