Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 13.04.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

Za početak...

SS daje 2,40 da će Hamilton biti najbrži na kvalifikacijama. Inace, kažnjen je sa 5 mjesta lošije pozicijen na utrci zbog promjene mjenjaca, ali na kvalifikacijama to nema nikakve veze. S obzirom da je na prvom treningu bio daleko najbrži dok je drugi vozio stintove, tj. uglavnom simulirao utrku sa punijim tankom, daleko je najveći favorit za prvo mjesto. Button, koji ima isti bolid ima manjih problema sa prednjim kotačima, a i sa drugim mjestom bi bio prvi budući da će Hamilton pasti u poretku zbog kazne.

Uglavnom, ovih 2,40 je IMO odličan koef. pogotovo kada se pogleda da većina drugih kladionica daje 1,80 za isti bet...

chinesegrandprixpolepos.jpg

Za početak...

SS daje 2,40 da će Hamilton biti najbrži na kvalifikacijama. Inace, kažnjen je sa 5 mjesta lošije pozicijen na utrci zbog promjene mjenjaca, ali na kvalifikacijama to nema nikakve veze. S obzirom da je na prvom treningu bio daleko najbrži dok je drugi vozio stintove, tj. uglavnom simulirao utrku sa punijim tankom, daleko je najveći favorit za prvo mjesto. Button, koji ima isti bolid ima manjih problema sa prednjim kotačima, a i sa drugim mjestom bi bio prvi budući da će Hamilton pasti u poretku zbog kazne.

Uglavnom, ovih 2,40 je IMO odličan koef. pogotovo kada se pogleda da većina drugih kladionica daje 1,80 za isti bet...

Slažem se...Ako će biti suho....

Ako će biti kiše sve pada u vodu.....Mislim,može i onda naravno,ali neće biti tolike prednosti....A kiša je izvjesna.....

Nakon onog šamara Benfice u ponedeljak, do danas nisam ništa ni uplaćivao :(( Krasna ekipa nemože dat gol na jednoj utakmici:/

Inter Z. - Lučko 1.poluvrijeme Lučko ne daje gol @1.40 1:1(0:0)

- Po meni Inter puno kvalitetnija ekipa na proljeće od Lučkog, ne očekujem puno golova na današnjoj utakmici a ako ih i bude mislim da će ih Inter zabijati.

Furth(2.5)St.Pauli više @1.70 2:1

- Dvije jako efikasne ekipe puno zabijaju ali dosta i primaju, Furth ima želju ući u prvu ligu, St.Pauli je isto pri vrhu. Očekujem jako dobru utakmicu sa jako puno golova. Zadnjih 10-ak međusobnih susreta je išlo over 2.5 zato nevidim razlog zašto danas nebi išlo:) I preporučam svima koji nebudu imali što raditi oko 18.00h neka pogledaju tu utakmicu:D

Ukupna kvota - 2.38

Slažem se...Ako će biti suho....

Ako će biti kiše sve pada u vodu.....Mislim,može i onda naravno,ali neće biti tolike prednosti....A kiša je izvjesna.....

Ako bude kiša, onda će superiornost McLarenovog bolida znatno teže doći do izražaja, međutim prema službenoj najavi sa F1 stranice, kiša se ne najavljuje za sutrašnje kvalifikacije, iako nikad se nezna sa prolaznim pljuskovima, ali to zasad izgleda ovako:

formula1theofficialf1we.jpg

Btw. SS je smanjio koeficijente nekih 15ak minuta nakon objavljenog posta... Pozdrav bookmakerima koji nas čitaju  ;D

Ovo sam ja odigro danas, jucer mi je NBA prošo ;)

Dinamo - Zadar 1 1.25

HrvDragovoljac - Marsonia 1 1.70

Inter - Lučko 1 1.75

Sttutgart - Werder oba daju gol DA 1.55

Ukupan tečaj: 5.76

Ulog:50 kn

Eventualni dobitak:280 kn

2.10. U najaktivniji podforum, "Listić dana", zabranjeno je objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica. Članovi koji se ne budu pridržavali istoga biti će upozoreni, a ukoliko nastave raditi iste prekršaje i sankcionirani.

Dakle, u podforum "Listić dana" dobrodošle su sve analize utakmica, te razmišljanja i novosti o istima. Analize ne moraju biti dugačke, međutim potrebno je, makar u dvije, tri, rečenice obrazložiti tip.

2.11. U podforumu "Live", u kojem će svakodnevno biti otvarana tema sa tekućim danom i datumom, dozvoljava se objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica.

http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/

GazovOrenb-KAMAZ Chelny

Radi se o ruskoj drugoj ligi na koju se gotovo nikad ne kladim, međutim danas mi je ta utakmica upala u oči. Domacin se grčevito bori za opstanak dok je gost prvoplasirana ekipa i eventualnim porazom to ostaje. E sada, zanimljivo je da je koeficijent na pobjedu domačina samo 1,50, a još je zanimljivije da su u posljednja dva sata gotovo sve kladionice blokirale ovaj par, zadnji nakoji je to učinio bio je bwin, koji rijetko blokira utakmice...

Evo ovo je više informacija, jer kao što sam rekao, ne pratim ovu ligu, ali kretanje koeifcijenata je indikativno...

SportingBet utakmicu još ima u ponudi...

Dinamo - Zadar  f+2  (1,55)

Jel potrebna analiza? A je pošto smo u ovom djelu foruma :D

Evo ovako stoje stvari: Dinamo je danas pred praznim tribinama, ali ne vidim u tome nikakav hendikep. Razlika u kvaliteti je nebo i zemlja, a Čačić je najavio da želi danas lijep uvod za uzvrat polufinala Kupa te mislim da će danas Dinamovi dečki biti razigrani. Dinamo nije kompletan, ali po mom mišljenju ni to nema velikog utjecaja na današnji ishod.

Zadar je ajme ti ga majko u zadnje vrijeme je nešto utakmica kući i dobio, ali to je takva sportska sreća da se to nemože opisati, dobili su zadnju Splita kući, ali ne da je Split bio bolji duplo nego nemogu opisati, zatim prije toga su sa istrom remizirali s tim da je Istra bila kvalitetnija cijelu utakmicu i da su promašili mrtvaca,dobili su doma Varaždina, nisam gledao al sam čuo rezultat nije bio mjerilo, a Intera prije 6 kola su dobili, ali tu utakmicu ne da Zadar nije smio dobiti nego nisu ni zaslužili x.

A i danas Zadar ima problema sa izostancima, iz prve momčadi fali 5 igrača tako da će trener Zebić praviti neke rošade i stavljati igrače na neprirodne pozicije, tako primjerice Jure Jerbić veznjak i dečko koji mene nije moga proći na malom balunu će zaigrati stopera, a na desni bok se vraća Bilaver, ako ga niste nikad gledali i bolje da niste to je najgori desni bek u povijesti nogometa, kad njega gledaš imaš osječaj da on jedva čeka da utakmica završi da se spasi od sramočenja, inače je ok dečko, ali to nije bitno :D

Uglavnom Zadar na Maksimiru nema što raditi, imaju oni da se razumijemo par dobrih pojedinaca, ali momčad kao kolektiva je nikakva i neznam koje bi se čudo moralo dogoditi da oni iznenade danas, ja ću možda odigrati i 3 gola ili više na utakmici kof je 1,70, mislim da moram iskoristiti ovako dobru kvotu.

Stuttgart - Werder Bremen  1  (1,90)

Stuttgart je po trenutno u najboljoj formi u Bundesligi uz Dortmund, a ovo im je danas ulaznica za Europu. Werderu je isto upitna Europa i moraju pružiti dobre partije ako misle dogodine zaigrati u njoj, ali uz trenutnu formu neznam kako je to moguće. Drugi dio sezone su jako pali al su i pogođeni brojnim ozljedama, danas bez Prödla, Bargfredea, Borowskiog, Ekicia, Hunat, Arnautovića, te bez braniča Boenischa koji je isključen u prošlom kolu protiv Monchengladbacha.

Ovo neće biti nimalo laka utakmica, a to osjete i bookmakeri iz Super Sporta postavivši ovaj par u super šansu, al mislim da bi Stuttgart trebao doći do pobjede. Dinamo je također u super šansi al tu se nadam da su se malo zajebali :P

Le Mans - Amiens  1  (1,80)

Le Mans i Amiens momčadi su koje se rukama i nogama bore za bodove koji bi ih spasili od ispadanja u 3. ligu. Amiens se trenutačno nalazi na dnu ljestvice sa 25 bodova, 11 manje od sigurne zone, i za razliku od svog domaćina njegove šanse za ostanak praktički ne postoje.

Le Mans ima dvije pobjede u posljednja tri kola, ali obje je ostvario u gostima.

Le Mans će zaigrati bez suspendiranih veznjaka Buaillona i napadača Maazoue, ali gosti su mnogo gorem položaju, njima će zbog suspenzije nedostajati standardni braniči Lybohy i Cirilli te jedan od najefikasnijih napadača Djaballah. Zbog ozljeda nema Zobirija, Mainfroija, Cissea i Durimela, redom igrača koji su ove sezone često igrali.

Pošto je ovo Le Mansu šansa da ostane u drugoj ligi, odigrat ću na njihovu pobjedu.

Ukupna kvota: 5,3

Ali mislim da ću i ja radi sigurnosti uz ovaj tiket malo odvojiti ove parove nešto singlirati da nebi bilo ako mi jedan padne da mi sve padne,uglavnom sretno ako će tko ispratiti ;)

P.S. Le Mans pao na 1,7

Za početak...

zašto nema formule u SS? Mislim u ponudi!

GazovOrenb-KAMAZ Chelny

Radi se o ruskoj drugoj ligi na koju se gotovo nikad ne kladim, međutim danas mi je ta utakmica upala u oči. Domačin se grčevito bori za opstanak dok je gost prvoplasirana ekipa i eventualnim porazom to ostaje. E sada, zanimljivo je da je koeficijent na pobjedu domačina samo 1,50, a još je zanimljivije da su u posljednja dva sata gotovo sve kladionice blokirale ovaj par, zadnji nakoji je to učinio bio je bwin, koji rijetko blokira utakmice...

Evo ovo je više informacija, jer kao što sam rekao, ne pratim ovu ligu, ali kretanje koeifcijenata je indikativno...

<!-- Affiliate Code Do NOT Modify--><a href="http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_6244"  ><iframe allowtransparency='true' src='http://ff.connextra.com/sportingbetEurope/selector/client?client=sportingbetEurope&placement=SBaffiliates_TestSportsHR_300x250&tclk=http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_6244&url=' width='300' height='250' scrolling='no' frameborder='0' style='border-width:0'></iframe> </a><!-- End affiliate Code-->

Ima u favorita po 1,45

Hvala Goskime.

I evo da napišem nešto.

Dragovoljac - Marsonia  1

Ovako. Dragovoljac je kvalitetnija ekipa od Marsonie. Istina da obadvije ekipe vole igrati bunker,Dragovoljac je ipak kvalitetnija ekipa,a suci će im biti ipak nakonjeniji kako to i biva kad su oni u pitanju. :)

Za ostalo večeras ili najkasnije sutra stavljam analizu,dok se čujem sa dečkima. Pozz

GazovOrenb-KAMAZ Chelny

Radi se o ruskoj drugoj ligi na koju se gotovo nikad ne kladim, međutim danas mi je ta utakmica upala u oči. Domačin se grčevito bori za opstanak dok je gost prvoplasirana ekipa i eventualnim porazom to ostaje. E sada, zanimljivo je da je koeficijent na pobjedu domačina samo 1,50, a još je zanimljivije da su u posljednja dva sata gotovo sve kladionice blokirale ovaj par, zadnji nakoji je to učinio bio je bwin, koji rijetko blokira utakmice...

<!-- Affiliate Code Do NOT Modify--><a href="http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_6244"  ><iframe allowtransparency='true' src='http://ff.connextra.com/sportingbetEurope/selector/client?client=sportingbetEurope&placement=SBaffiliates_TestSportsHR_300x250&tclk=http://partner.sbaffiliates.com/processing/clickthrgh.asp?btag=a_19719b_6244&url=' width='300' height='250' scrolling='no' frameborder='0' style='border-width:0'></iframe> </a><!-- End affiliate Code-->

Ima u favorita po 1,45

Ima i u SS 1,40 kof.

GazovOrenb-KAMAZ Chelny

Radi se o ruskoj drugoj ligi na koju se gotovo nikad ne kladim, međutim danas mi je ta utakmica upala u oči. Domacin se grčevito bori za opstanak dok je gost prvoplasirana ekipa i eventualnim porazom to ostaje. E sada, zanimljivo je da je koeficijent na pobjedu domačina samo 1,50, a još je zanimljivije da su u posljednja dva sata gotovo sve kladionice blokirale ovaj par, zadnji nakoji je to učinio bio je bwin, koji rijetko blokira utakmice...

orenburgkamazbettingodd.jpg

Nov sam na ovom forumu, tako da će ovo biti prvi par koji ću postaviti.

Gledajući današnji program utakmica, za oko mi je zapao meč Obolon Kiev - Kryvbas.

Domaći se nalaze u zoni ispadanja pa im je svaki bod značajan. Sa druge strane, u goste im dolazi ekipa Kryvbas-a koja se nalazi u sredini tabele bez šansi za neki bolji plasman. Takođe, gosti ne strahuju od ispadanja. Osim toga, primijetio sam da su gosti u dosadašnjem dijelu 2012. godine BEZ POBJEDE! Bilo da su u pitanju prijateljske ili takmičarske utakmice. Jasno nam je da su u prvom dijelu obezbijedili "zlatnu sredinu" pa sada igraju opušteno.

Samim tim što su domaćoj ekipi prijeko potrebni bodovi, stavljam 1 na ovaj par. Vrijedi probati jer je kvota veoma dobra.

Obolon Kiev - Kryvbas   1  2.40

Da se malo ukljucim, pratim od sportova samo F1 pa da napisem rijec dvije..

Mislim da je dobra oklada na MS osvaja pole position za koef 8, Mercedes ima DDRS (Double DRS) koji izvrsno funkcionira u kvalifikacijama. Sudeci po Mark Hughesu, ekspertu na autosport.com, borba za pole position ce biti izmedu Mercedesa i McL, pa za neku sicu se isplati odigrati...

Plus jos duel Kimi - Alonso 1, 1,60 koef, Ferrari je u qrtzu, ocekujem da ce se Alonso plasirati negdje oko 8-10 mjesta, a Lotus je brzi od Ferrarija definitivno...

LAMARCUS ALDRIDGE, centar košarkaške NBA momčadi Portland Trail Blazersa, završio je s nastupima ove sezone nakon što je klub objavio vijest da igrač mora na operaciju desnog kuka.

Osmi najbolji strijelac lige ove sezone s 21.7 poena po utakmici, te osam skokova, bit će podvrgnut artroskopskoj operaciji kuka kako bi mu se "zakrpao" puknuti dio. Zbog iste je za Aldridgea sezona, sedam utakmica prije kraja regularnog dijela lige, završena.

"Najvažnije je da se LaMarcus oporavi i da bude dugoročno zdrav", izjavio je generalni direktor Portlanda Chad Buchanan.

Trail Blazersima su ostale, pak, samo teoretske šanse da izbore doigravanje tako da Aldridgeov izostanak neće biti od presudne važnosti ove sezone.

http://www.index.hr/sport/clanak/nba-kraj-sezone-za-aldridgea/609567.aspx

Portland danas igra protiv Dallasa(1,80)...

Pozdrav svima

Mec-Monako  od 0 do 1  kvota 2.9

Zestoka borba za opstanak mec treba bodove kao i monako,mec je dao samo 24 gola u 31 utakmicu.Monako je u uzlaznoj formi u gostima igraju tvrdo dok kuci gaze sve redom,smatram da ce i danas da igraju zatvorenu tekmu sa malo golova.

Sedan-Bastija  3+  kvota 2

Bastija prva sigurno ide u visi rang uz to veoma su efikasna ekipa dok sedan ima sanse da se plasira u visi rang,takodje i oni igraju efikasno od 5 tekmi 4 su dosle 3+.Moguc je i kec ali sigurnije mi je 3+ otvorena utakmica.

lshunter.tv    mogu se naci sve utakmice live

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use