Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 11.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Wolverhampton-Arsenal 2 (1.50)

3 Arsenal         6 5 0 1      10:4   6  15 3-0-3-3-3-3

20 Wolverhampton 6 0 0 6 4:19 -15 0 0-0-0-0-0-0

Mislim da psebna objanjenja nisu potrebna i da tablica frme kao i tablica lige sve govore. Ukoliko Arsenal pobjedi pobjeći će Tottenhamu na 5 bodva i time učvrstiti 3 mjesto

• Replies 44
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pittsburgh(1.ut)-Philadel  1 @2.00

Pittsburgh Penguins je odlicna momcad koja ne propusta nista slucaju a tako ce i danas biti protiv flyersa .

Decki su u formi imaju najboljeg igraca svijeta Crosbya koji nije igrao 3 mjeseca i vratio se nakon odigranih 2-3 tekme vec je poceo zabijati i assistirati na tekmama .

Zadnja pobjeda pingvina protiv flyersa je bila prije 4 dana kad su ih dobili 4:2 a među strijelcima su bili Crosby i Malkin , vrhunski hokejasi .

Time zelim iskoristiti priliku i postati da ce danas Malkin zabiti gol ,vrlo vjerojatno jer decko u zadnjih 5 tekmi ima preko 19 poena od toga zabijena 4 gola . Posto je poceo play off decki ce dati sve od sebe ..

Malkin E.-Pit-Phi daje @2,40

nije da se pametujem ali veceras cijeli svijet igra na real koji i nije bas u bajnoj formi... cini mi se da im se strah uvukao pod kozu, a to moze biti itekako kobno protiv ekipe koja prakticki mrzi real, pa im veci motiv od toga ne treba... osim toga ulaze potpuno neoptereceni u utakmicu, dok real trenutno ima barem milijun briga! tu se po meni jedino isplati igrati vise kartona. trebalo bi ih biti kao u prici :)

nije da se pametujem ali veceras cijeli svijet igra na real koji i nije bas u bajnoj formi... cini mi se da im se strah uvukao pod kozu, a to moze biti itekako kobno protiv ekipe koja prakticki mrzi real, pa im veci motiv od toga ne treba... osim toga ulaze potpuno neoptereceni u utakmicu, dok real trenutno ima barem milijun briga! tu se po meni jedino isplati igrati vise kartona. trebalo bi ih biti kao u prici :)

Kad god vidim na Real kvotu 1,75 na pobjedu protiv ekipe koja nije Barcelona, a ni polufinale ili finale lige prvaka uzimam... Danas imam i na jednom listiću hendikep... Uglavnom ne volim Real nimalo ali ovo je valuebet. i neće mi biti žao ako padnem sad na njih.. bit će mi žao kad ih padnem na 1,20 kvotu...

Ponuda za srijedu je odlična, pa otvaram topic dan ranije, da što bolje proanaliziramo, i obuhvatimo što više utakmica...

Za početak evo jednog zanimljivog teksta... ;)

<iframe id="itsfogo164269" name="itsfogo164269" src="http://adserver.itsfogo.com/default.aspx?t=f&v=1&zoneid=164269" frameborder="0" scrolling="no" width="728" height="90"></iframe>

Mržnja i želja za osvetom: Navijači Marseillea žele poraz od Montpelliera kako PSG ne bi bio prvak!

KAD već njihovom klubu nikako da krene, navijači Marseillea prestrašili su se da prvak ne postane najomraženiji suparnik.

U srijedu na Velodrome u zaostaloj utakmici 30. kola stiže Montpellier, klub koji jedini može pomrsiti račune PSG-u u utrci za naslovom prvaka. Montpellier i PSG su na 63 boda, ali Parižani imaju utakmicu više od konkurenta za titulu.

Po broju utakmica Montpellier će se sutra izjednačiti s PSG-om, a jedna od navijačkih podgrupa Marseillea pozvala je svoje ljubimce da izgube taj dvoboj kako bi zagorčali život pariškom klubu!?

"Dajmo Montpellieru najbolju moguću priliku i zaustavimo PSG da postane prvak ove godine. Dopustimo Montpellieru da pobijedi i ne zaboravimo povijesnu lekciju", stoji na web-stranici Marseilleovog navijačkog ogranka po imenu South Winners 87.

Fanovi Olympiquea s ogorčenjem se prisjećaju borbe za naslov 1999., kada je PSG u zadnjem kolu izgubio na svom terenu od Bordeauxa 2:3, nakon čega su Žirondinci postali prvaci ispred njihova kluba.

S obzirom na Marseilleove igre u posljednje vrijeme, lako je moguće da će se ostvariti želja SW-a 87. Naime, momčad s juga Francuske izgubila je 10 od posljednjih 11 utakmica u svim natjecanjima - uključujući okršaje u četvrtfinalu Lige prvaka protiv Bayerna i sraz s trećeligašem Quevillyjem u Kupu Francuske.

http://www.index.hr/sport/clanak/mrznja-i-zelja-za-osvetom-navijaci-marseillea-zele-poraz-od-montpelliera-kako-psg-ne-bi-bio-prvak/608879.aspx

<script type="text/javascript" src="http://forms.aweber.com/form/22/442861322.js"></script>

PROSLA DVOJKA HVALA!!! SE SREDNJIM ULOGOM DALO SE LJEPO ZARADITI.....

19:05 Detroit Tigers- Tampa Bay 1 1,55  6/10       2-4

Detroit Tigers(-1,5)- Tampa Bay 1 2,15 3/10

Danas se na Comerica Parku sastaju domaći Tigersi(4-0) i gostujući Raysi(3-1).

Za Detroit starta njihov najbolji pitcher Justin Verlander. Riječ je o jednom od najboljih pitchera lige i kad on baca Detroit jako teško gubi utakmice. Ove sezone je već bacao i to na otvaranju protiv Bostona i završio u no-desition nakon 8 odbacanih inninga. To je morala biti već onda 1. njegova pobjeda sezone ali napadački dio Detroita nije uspio poentirati u tih 8 inninga pa je ipak Verlander završio u no-desition. Uglavnom u toj je utakmici on u 8 inninga dozvolio samo 2 hitsa koji su rezultirali samo sa 2 baze za Boston ali od toga nisu imali nikakve koristi i imao je 7 strike outa odnosno izbacivanja. Ovo je odlična statistika za svakog pitchera.

S druge strane za goste baca James Shields koji je solidan pitcher. Ove sezone već imao loš početak. Yankeesima dozvolio 6 runova u samo 5 inninga uz 9 hitsa preko kojih su uglavnom ovi runovi i dolazili, dozvolio je i 1 home run na istoj utakmici. Imao je 3 strike outa na istoj utakmici. uglavnom vidimo da ova statistika nije nešto posebno dobra. Treba uzet u obzir da je to bilo protiv Yankeesa koji imaju budimo realni najjaču udaračku postavu u ligi. Ali svejedno Shields nije neki kvalitet koji bi mogao odbacat nekih 5-6 inninga a da ne dozvoli bar 2-3 runa protiv ekipe kao što je Detroit. Uglavnom Verlander mi je garancija da će nakon nekih 6-7 inninga na kontu Tampe još uvijek pisati 0, možda 1, a za to vrijeme bi napad Detroita već morao biti bar na nekih 3-4. A onda nakon promjene pitchera vjerujem da Tampa može doć još do kojeg runa, ali također i Detroit. Uglavnom moja procjena ove utakmice je 5-2 za Detroit. Tako da igram ovdje pobjedu Detroita, a i hendikep ću stavit za manji ulog.

sretno

ovo je samo prokletsvo neko.. drugo ništa... padam u zadnjem inningu već par dana.. to nisu već istine.. Do zadnjeg inninga rezultat 2-0, a na kraju 2-4... nemam riječi jednostavno...

Nemoj se uzbudjivati verdy,ja padam na glupostima isto pa se hvatam za glavu navecer kak... koliko sam procitao po netu, prvih mjesec dana je najlosije igrati na mlb kao.. jedino sa malim ulozima vidjeti kako ce se ko ponasati ..

Pozdrav svima

P.s. pali moji tipovi danas kaj se njemaca tice,vidjet cemo nhl :P

Ma žao mi uvijek kad padnem na ovakav način bez obzira na uplate i dobitke...daleko sam ja još od ozbiljnijih ulaganja... ja uvijek počnem sezonu s manjim ulozima pa prelazim na veće kako ide sezona kraju.. ovo mi žao bilo.. frajer je imao savršenu utakmicu do zadnjeg inninga i onda mu se nešto okrenulo i počeo je gluposti bacati...tako da mi srušio taj listić... vidjet ću kako će mi ostali listići proći... jedan mi već prošao... čim ne stavim na forum prolazi, a čim stavim pada... katastrofa... već mi počeli neki parovi pa nisam htio stavljat listiće da mi se netko ne nađe pametan i da govori da stavlja već kad počeli i kad vidi rezultat... još su mi 2 listića u igri.. danas bi mogao završit ukupno u plusu ako još jedan prođe.... uglavnom što se tiče ovog foruma sam i dalje na -155kn.... sutra ću nadam se imat vremena da stavim listiće prije početka utakmica...

Pittsburgh Penguins je odlicna momcad koja ne propusta nista slucaju a tako ce i danas biti protiv flyersa .

Decki su u formi imaju najboljeg igraca svijeta Crosbya koji nije igrao 3 mjeseca i vratio se nakon odigranih 2-3 tekme vec je poceo zabijati i assistirati na tekmama .

Zadnja pobjeda pingvina protiv flyersa je bila prije 4 dana kad su ih dobili 4:2 a među strijelcima su bili Crosby i Malkin , vrhunski hokejasi .

Time zelim iskoristiti priliku i postati da ce danas Malkin zabiti gol ,vrlo vjerojatno jer decko u zadnjih 5 tekmi ima preko 19 poena od toga zabijena 4 gola . Posto je poceo play off decki ce dati sve od sebe ..

U potpunosti sed slazem sa tobom za Malkina, vrhunski hokejas , prvak u nhl ligi po broju postignitih golova u regularnom dijelu sezone!

S obzirom da suto stari rivali i da je atmonsfera uzarena , mislim takodjer da ce dati sve od sebe nocas kako bi Pingvini odnjeli pobjedu!

U potpunosti sed slazem sa tobom za Malkina, vrhunski hokejas , prvak u nhl ligi po broju postignitih golova u regularnom dijelu sezone!

S obzirom da suto stari rivali i da je atmonsfera uzarena , mislim takodjer da ce dati sve od sebe nocas kako bi Pingvini odnjeli pobjedu!

Da je po meni danas bi trebala sva tri para kec biti i pingvini i vancouver i nashville , ali kad pogledam nije ni Detroit RW za baciti pogotovo ne sada . Malkin je po meni zicer a bio bi i Stamkos da su uspjeli u play off proci. Navijao sam za Tampu mjesecima ali eto nista . Sada je pak druga prica. Pratim taj hokej godinama , necu sada postaviti jos 2 para tko bi mogao dati gol iskljucivo da se nebi osramotio u pocetku sada .Ali cu sutra edit ovaj post cisto da vidis sto sam jos stavio .

ovdje te moram ispraviti... Steven Stamkos je zabio najviše golova ove sezone u regularnom dijelu... 60 golova za Tampu, Malkin je drugi sa 50 golova...

Vjerujem vam ako tamo kazete..mene zbunilo :

Evgeni Malkin has been the driving force, posting four goals and an assist with a plus-5 rating. With 105 points, Malkin has the scoring title all but locked up, but he needs two more goals to become the 16th player in franchise history with 50 in a single season.

To je bilo prije tj. dana vijest...

Da je po meni danas bi trebala sva tri para kec biti i pingvini i vancouver i nashville , ali kad pogledam nije ni Detroit RW za baciti pogotovo ne sada . Malkin je po meni zicer a bio bi i Stamkos da su uspjeli u play off proci. Navijao sam za Tampu mjesecima ali eto nista . Sada je pak druga prica. Pratim taj hokej godinama , necu sada postaviti jos 2 para tko bi mogao dati gol iskljucivo da se nebi osramotio u pocetku sada .Ali cu sutra edit ovaj post cisto da vidis sto sam jos stavio .

Ma ja odigro na jednom sva 3 keca ,na jednom cak i Crosbyja uz Malkina..a bumo vidli...prednost domaceg terena puno znaci na otvaranju playoffa..

Znam analyzeru znam ima prednosti ali jebes ga sad sam dobio jos 3 para od skolskog kolege iz Bostona za NBA . Alii ni meni sad nije jasno Malkin zabio 50 Stamkos 60 a Malkin je dobio neki trofej sada ne znam mu ime uopce ali sad sam i ja zbunjen xD

garnett 15,5 over

gasol p 16,5

Iako je granica za gasola porasla na 20.5 Btw analyzeru i ovo cu editat  kad prevedem kako i zasto je izabrao ovo :D

Vjerujem vam ako tamo kazete..mene zbunilo :

Evgeni Malkin has been the driving force, posting four goals and an assist with a plus-5 rating. With 105 points, Malkin has the scoring title all but locked up, but he needs two more goals to become the 16th player in franchise history with 50 in a single season.

To je bilo prije tj. dana vijest...

franchise history... to ti bitno ovdje... znači da je postao 16 igrač u povijesti kod Pitsburgha koji je imao 50 golova u jednoj sezoni...

Znam analyzeru znam ima prednosti ali jebes ga sad sam dobio jos 3 para od skolskog kolege iz Bostona za NBA . Alii ni meni sad nije jasno Malkin zabio 50 Stamkos 60 a Malkin je dobio neki trofej sada ne znam mu ime uopce ali sad sam i ja zbunjen xD

garnett 15,5 over

gasol p 16,5

Iako je granica za gasola porasla na 20.5 Btw analyzeru i ovo cu editat  kad prevedem kako i zasto je izabrao ovo :D

Malkin je dobio trofej za igrača sa najviše poena u regularnoj sezoni.. znači asisti+golovi... to je sakupio 109 bodova.. stamkos drugi sa 97, Giroux treći sa 93.....

Prokleti prijevodi amera jbt pa nista ne mogu skuziti kad oni pocnu pisati a i ja mislim samo o tekmama nista vise haha :D .Ja kad tekma pocinje i kad krenem citati skriptu za fax imam samo u glavi pingvini pingvini daje gol ne daje gol tako je od prilike kod mene ne znam za gospodina analizu kako on to ali ja se izgubim vrlo brzo :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use