Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak

r4zor

Recommended Posts

evo moja 2 para...

ST Pauli- Union Berlin TIP 1 @ 1.65 - St. pauli se bori za ekspresno vracanje u prvu ligu. dok berlin ne moze gore (do kvalifikacija za prvu ligu) niti dolje da ispadnu! na solidnom su za njih 7. mjestu i to je prakticki to za ovu sezonu... uz to je berlin tipicna domacinska ekipa gdje jako tesko gube, a gostujuci omjer im je 3-4-7 uz gol razliku 22:34! st. pauli kod kuce ima omjer 9-3-2 uz gol razliku 26:15! ekipa ST. pauli-a je trenutno u nesto slabijoj formi pa u zadnjih 5 utakmica imaju 1 pobjedu, 3 remija i 1 poraz! bez obzira na to danas igram na njih jer im treba, dok je berlin u potpunosti miran i jednostavno nemaju motiv kao njihovi protivnici! obje ekipe dosta primaju i zabijaju pa bi se tu mozda moglo igrati i oba daju gol, bas zbog te rasterecenosti koju imaju gosti, pa iz toga jako cesto izadje da daju koji gol! ali to ne preporucam, to su neka moja razmisljanja

Barcelona- Getafe Hend.1 @ 1.25 - mislim da ovdje ne moram puno pisati... barca je namirisala krv i mora pobjedjivati sve za redom... kod kuce su ove sezone briljantni, gaze sve redom... getafe ih je pobjedio kod kuce pa je to jos jedan razlog zasto ce ih ovi htjeti zgaziti danas! veliki hendikep je na 1.50 sto isto tako gotovo sigurna oklada ali sam sam sebi rekao da necu biti pohlepan, pa na danasnji glavni listic stavljam ovako...

sretno svima :)

Sve 4 stvari koje ću ukratko analizirati su iz večerašnje košarkaške utakmice Zagreb - Cibona.

Zagreb - Cibona  2  1,7

Prošli tjedan smo imali također 2 para naše lige sa ovakvim koeficijentima od kojih je jedan prošao (Zadar-Cibona) i jedan pao zbog produžetka (Zagreb-Cedevita).

Ja sam unatoč ovom padu ponovno igrat bez osiguranja sa produžetkom iz identičnih razloga koje sam i prošli tjedan navodio.

Zagreb je dosta loš, novi trener još nije posložio kockice, glavni igrač Kasun im je ozlijeđen, 90% sigurno im neće igrati ni igrač sa najvećom kreativnošću Šarić, uz to danas su još i bez Mulaomerovića (što pak nisam siguran da bi trebao stavljati pod nedostatke, već pod pojačanje jer je upravo Mula jedan od razloga ovako lošeg Zagreba), pod košem su neigranjem Kasuna dosta slabi jer nemaju prave zamjene (mladi Rikić i Halilović još uvijek nemaju znanje i iskustvo, Markota nije prava petica). Forma im je u skladu s navedenim, imaju 3 podjede i 3 poraza, zadnji je bio na gostovanju kod Zadra 69:62 prije 3 dana.

S druge strane je Cibona koja je u svih 6 utakmica slavila, i to prilično čisto (jedino protiv Cedevite je očekivano bilo na knap). Zanimljivo da je Cibona kod kuće dobila Splita (u prošlom kolu) 17 razlike (mada ne sa pretjerano dobrom obrambenom igrom) dok je prije 2 tjedna Zagreb od istog protivnika doma izgubio 28 razlike, dok su u gostima kod Zadra Cibosi rutinski dobili 10 razlike, a Zagreb lakše nego što rezulatat govori izgubio 7 razlike. Nije ključna stvar u priči, ali sigurno jedna zanimljivost. Cibona ima veću širinu od Zagreba (posebno na centarskoj poziciji) te očekujem da će će ju iskoristiti. Najavljana je brza tranzicijska igra Cibone što oni u svakom slučaju mogu igrati protiv ipak sporije ekipe Zagreba kojoj takva igra ne odgovara, kao niti presing koji če Cibona sasvim sigurno koristiti. Wright je Ciboni donio agresivnost u obrani ali i veću raznovrsnost u napadu, El-Amin je znatno podignuo kvalitetu svoje igre, Rudež igra konstantno na dobroj razini. Puno je tu opasnosti na koje Zagreb mora obratiti pozornost dok su s druge strane Zagrebova jedine prave prijetnje Simon i Markota na koje će ići većina lopti, a ako jednome ne krene kako treba, neće se dobro pisati Zagrebu.

Sada ću još ukratko analizirati sistemski listić 2/3 koji volim koristiti jer sa pogođena 2 para vraćam ulog (uz neznatni profit).

1) Zagreb - Cibona  h5,5  2    1,85

Sve sam već napisao gore i sve što vrijedi gore vrijedi i ovdje, a 6 razlike koliko bi Cibona morala dobiti da ovo prođe nije puno.

2) Suton  11,5  više  1,85

Suton je igrač koji je bez dileme igrač u najboljoj formi u Ciboninoj ekipi, a danas ga baš i neće imat tko previše čuvati. Vrlo je raznovrsan u napadu, zabija sa svih pozicija uključujući i trice i danas će biti glavni adut Cibone.

3) Kus  10,5  manje  1,85

Kus je pak trenutno totalna suprotnost Sutonu. Zadnjih par tjedana igra loše. Dijelom je tome kumovala i ozljeda leđa zbog koje je propustio prošlu utakmicu. Danas će po najavi Repeše biti u sastavu i trebao bi imati određenu minutažu, ali pitanje hoće li imati dovoljnu da pređe granicu. A po formi u kojoj se nalazi je upitno hoće li išta zabiti.

Gledam koef. na online kladionicama na Cibonu je 1.3-1.4 sto je velika razlika naspram nasih kladionica 1.7...

Nevezano za to, hendikep od 5.5 od 1.85, na obicnih  1.7 na dvojku,  se po meni definitivno ne isplati igrat. Obicno je hendikep od 1.5, 2.5 na takav tecaj.

Uplatit cu sigurno na Cibonu jer sad posvuda citam o ozljedama Zagreba , neisplacenim placama i puno kvalitetnijoj Ciboni u ovom trenutku...

al nemojmo bit pohlepni pa igrat 1.85 umjesto 1.7  :D  :D

Razgovarao sam sa kolegom o jednoj tekmi danas ako zelite mogu vam prevesti potrajalo bi ali za one koji znaju engleski nije problem .

Sweden Elit Serien

Ystards - Lugi

Pick: Ystads -2.5 @1.85

STake: 4

Time: 16:00

Result is 1:1 in series.

In first match Lugi suprised all and won away 19:22. Ystads was in that match without best player Siefert wich is main reason for poor play. He is crucial because he is a playmaker and play in both way, defensive and offensive. In second match with him Ystards won away after great comeback 24:20. Also Ystards today will be stronger for important Jim Gottfridsson who missed last match.

Lugi is mentaly down I think after last game. They have lead +4 after HT and great chance to make 2:0 in series. But result is 1:1 and with two next home games Ystads shouldnt have problems to go trough. My hc is -4.5

pozdrav momci ovako cu ja vjerojatno odigrati:

Chievo-Milan 2  1,75

Chievo nije losa momcad,ali nemaju nekog pretjeranog motiva jer sumnjam da mogu dostici europsku ligu koja im bjezi 6 bodova,a Milan u malom padu forme zadnje tri utakmice bez pobjede,podjela bodova sa cataniom,poraz od barcelone i od fiorentine,mislim da ih je to malo uzdrmalo i umorilo,ali mislim da jos imaju snage za stici juventusa i zato mislim da danas uzimaju 3 boda.

Barcelona-Getafe 1  1.10

Mislim da ne trebam previse pricati o ovom paru,barcelona jurisa punom parom i mislim da ce stici reala tako da im danas ne preostaje nista drugo osim pobijede,mala je kvota ali jednostavno moram odigrati.

Ajaccio-Lyon 2  1,85

Ajaccio klub iz treće francuske lige,dobro kotira na tablici i mislim da ce uci u drugi razred francuskog nogometa,ali opet gledam zasto je tako velika kvota na lyon koji ove sezone tesko da moze osvojiti prvenstvo,tako da mislim da se okrecu kupu i da ce dati sve od sebe da uzmu barem jedan trofej ove godine.Pri tome jos mislim da je velika razlika u kvaliteti i kako god bilo ja ovo moram odigrati.

KK Zagreb-Cibona 2  1,70

Puno je problema ove godine u ekipi Zagreba od kadrovskih do financijskih tako da mislim da preporodjena Cibona ovo moze dobiti.

Ukupni tečaj: 6,0541 ( kvote uzete iz Supersport kladionice tako da je moguce osciliranje)

Augsburg - Stuttgart (dg1)(1.65)

Evo susreta dviju vrlo efikasnih momčadi budneslige. Kao što svi znate Stuttgart trpa u zadnjim tekmama, pa je tako postigao 12 golova u zadnje četiri tekme što kod kuće što u gostima. S druge strane Augsburg je izrazito domaćinska momčad i uvjek nađu put kako utrpati pokoji gol što pokazuje i njihov niz od zadnje četiri tekme prvenstva u kojima su svaki put postigli gol. Sigurno je za očekivati otvoren susret u kojem oba kluba postižu gol.

Pardubice - Kometa B. (tik1)(1.75)

Evo i malo češkog hokeja i doigravanje za prvaka. Finalno doigravanje sa velikim iznenađenjem Kometom koju na samom početku doigravanja nitko nebi svrstao ovdje gdje se sad nalaze. Pardubice vode u seriji rezultatom od 1:0 nakon tvrde jučerašnje utakmice koja je završila 4:4 ali su pardubice ubilježile pobijedu nakon produžetaka. Po jučerašnjoj igri i broju udaraca Pardubica one su i trebale odnijeti pobijedu ali eto jednostavno su napravili par greški, zaradili par isključenja ali na kraju su i odnijeli pobijedu makar i nakon produžetaka. Ako uspoređujemo kvalitetu i vrijednost momčadi ova dva kluba, prevaga je daleko na strani Pardubica koje su zvučno ime češkog hokeja dok je kometa samo ovogodišnje iznenađenje. E sad ovak, poznato je da pardubice startaju agresivno u prvoj trećini sa ciljem da steknu prednost na startu i to je razlog mog odigranog tipa "trećina ili kraj 1" jel će sigurno jedn od toga i proći, a kvota od 1.75 nije za baciti.

nakon prvog dobrog i onda dva loša dana uzeo sam 2 dana odmora od klađenja jer nisam ni imao vremena od svakojakih događaja koji se kod nas dešavaju u vrijeme Uskrsa... Uglavnom trenutna računica je -95kn... Idemo danas u plus...;)

listić 1

Detroit-Tampa Bay 1.inning X 1,80

LA Dodgers-Pitsburgh over 6,5 1,80

Chicago WS under 3,5 1,85

Baltimore-Yankees over 9,5 1,85

kvota: 11,09

ulog:20kn

dobitak: 211,24kn

listić 2

Boston-Toronto over 9,5 1,85

Cincinati-St.Louis 1.inning X 1,80

NY Mets-Washington over 7,5 1,80

Houston under 3,5 1,70

kvota: 10,19

dobitak: 194,12kn

listić 3

Texas-Seatle under 9,5 1,85

San Diego-Arizona 2 1,90

Oakland-Kanzas 1.inning X 1,70

Chicago Cubs-Milwaukee 1.inning X 1,80

kvota: 10,75

dobitak: 204,90kn

Sretno... još uvijek nema dovoljno materijala za neku bolju analizu... nadam se da ću već krajem ovog tjedna imat koju analizu...

20:45 Crusaders Belfast – Portadown

League: SJEVERNA IRSKA: IFA Premiership - Championship Playoff

-----------------------------------------------------------------------------

Gostajuca ekipa dolazi dosta oslabljenja,neigraju 9 prvotimaca Portadowna,evo pa pogledajte ko im neigra:

David Miskelly 33/0 First goalkeeper

Keith O’Hara 22/0 Defender

Ross Redman 29/1 Defender

Chris Ramsey 27/0 Defender

Matthew Paget 3/2 Defender

Tim Mouncey 16/3 Midfielder

Wesley Boyle 19/3 Midfielder

Shane McCabe 22/3 Midfielder

Conor McCloskey 16/2 Midfielder

Kevin Braniff 30/17 Forward (best player)

Tip:1, koef 2,15 ;)

Pozdrav svima, ovo je moj prvi post, pa evo da probijem led i postavim parove za koje mislim da bi mogli proci.

Rochdale - Sheff.Utd  2 1,70

Velika borba se odvija za izravan ulazak u engleski Championship između dva Sheffielda, svaki bod je bitan i mislim da United očekuje ne baš teška zadaća protiv na ljestvici zadnjeg Rochdale-a koji je vec jednom nogom u nižem razredu engleskog nogometa. U dobroj su formi, malo lošiji na gostujućem terenu, ali je to karakteristično za engleze jer su većina prave domaćinske momčadi. Mislim da bi ovo Sheff. Utd morao dobiti.

Zahvaljujući informacijama od kolega kladioničara koji su postali prije mene, moj današnji ticket će izgledati ovako:

Rochdale - Sheff.Utd                      2    1,70

Zagreb - Cibona                              2    1,65

Pardubice - Kom.Brno  tilik          1    1,60

Cr.Belfast - Portadown                  1    2,15

Koeficijent: 9,65  PSK

nov sam na forumu pa mi treba malo vremena da se uhodam..uglavnom danas igram NBA: Cleveland (+99,5)..znači da će zabit više od 99 koševa..koeficijent 1,85... zašto? pa glavni razlog je taj jer igraju protiv najslabije momčadi lige - Charlotte koji kad malo bolje pogledate dobivaju od svih barem 100koševa pa ne vidim razlog zašto ne bi i danas... njihovi međusobni susreti ove sezone isto idu u korist odabranog tipa (charlotte - cleveland 94:102 ; cleveland - charlotte 115:101)... uz to još vam savjetujem da ak većigrate barcelonu nemojte igrati 1 nego 1.pol. zbroj golova više od 1,5..koeficijent je 1,7 kaj je po meni poklon.. SRETNO!!!

Jučer samo brondby zeznuo stvar, jbg idemo dalje. Za danas malo riskantniji parovi možda za kakav kombinator

Chievo – milan  2  1.75  

Milan se oprostio od lige prvaka i može se posvetit prvenstvu u kojem zaostaje samo bod za vodećim juventusom. Chievo prosječan ko i uvijek, nalazi se na 9. mjestu , siguran od zone ispadanja a ipak predaleko da bi mogao računati na kup uefa ili ligu prvaka. Mislim da Ibrahimović i društvo neće imati težak zadatak uzeti sva tri boda i nadat se da će lazio uzet barem bod juventusu pa da opet zauzmu prvu poziciju. Chievo je zadnji put uzeo bodove Milanu davne 2005 godine.

Werder – borussia m.          1            2.6

Borussia ove godine jako dobra, primaju malo golova, u 29 kola samo 20 golova. Prošlu utakmicu s werderom dobili su čak 5-0, mislim da će se werder htjet osvetit za taj težak poraz. Borussia će na teren istrčati bez ozlijeđenog Reusa (15golova) koji je werderu prošli puta zabio 3 komada. Do kraja je još 5 kola i werder ovdje mora uzet sva tri boda ako želi u europu ove godine budući da ga čekaju još dva teška gostovanja u Stuttgartu i wolfsburgu, a domaćin je bayernu i schalkeu.

Osasuna – espanyol      1        2.3

Osasuna na 6.mjestu, espanyol na 9 sa samo bodom zaostatka. Svaka pobjeda zlata vrijedi jer jer od 3. do 12.mjesta je samo 10 bodova razlike. Osasuna prima puno golova (35-52) no ako uzmemo u obzir da su čak 22 gola ove sezone primljena od reala i barce i nije tako strašno. Kod kuće solidna, tu je pala i barca, betis, bilbao, villareal , dok espanyol nikad nije bio jak na gostovanjima. U zadnja dva susreta slavila je osasuna, u gostima 2:1, kod kuće 4:0

Drogheda – bohemians    2      3.35

Ovo vrijedi pokušat, premda je bohemian loše startao novu sezonu (1-1-4 s gol razlikom 1-6) međusobni omjer ova dva kluba je daleko na strani bohemiana, u zadnjih 7 utakmica, 7 pobjeda bohemiana s tim da drogheda nije zabila niti počasni gol, zadnji puta je pobijedila 2007 godine i  to im je bila jedina pobjeda u 20 međusobno odigranih tekmi. U kupu je svašta moguće i isplati se pokušat s ovim, možda u kakvom kombinatoru.

Hamburg- Lowen tip 1 koef 1.5

Proslo kolo kad su izgubile u Magdeburg, rukometasi Hamburga su si iskomplicirale situacijo tako da sada moraju pobjediti kako bi i dalje ostali na 3 to mesto koje vodi u liga prvaka , a to im je osnovna cil ova sezona. Lowen je samo 2 boda pozadi nih, ali nikad nije dobie u Hamburgu tako da sa ova pobjeda Hamburg spasava sezona

20:45 Crusaders Belfast – Portadown

League: SJEVERNA IRSKA: IFA Premiership - Championship Playoff

-----------------------------------------------------------------------------

Gostajuca ekipa dolazi dosta oslabljenja,neigraju 9 prvotimaca Portadowna,evo pa pogledajte ko im neigra:

David Miskelly 33/0 First goalkeeper

Keith O’Hara 22/0 Defender

Ross Redman 29/1 Defender

Chris Ramsey 27/0 Defender

Matthew Paget 3/2 Defender

Tim Mouncey 16/3 Midfielder

Wesley Boyle 19/3 Midfielder

Shane McCabe 22/3 Midfielder

Conor McCloskey 16/2 Midfielder

Kevin Braniff 30/17 Forward (best player)

Tip:1, koef 2,15 ;)

Izulo iz cipela :(

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use