Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 07.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Brest - Lille  2  1,90

*po meni jedan od zicera dana. Lille se nalazi na 3. mjestu dok je Brest na 17. Lille 4 boda zaostaje za liderima PSG-om i Montp. tako da mislim ako ih zeli sustici mora dobiti ovu utakmicu! A naravno i puno su kvalitetniji.

Šibenik Dinamo 2 1,60

*to sam odigrao zato što je Dinamo Dinamo. I poljuljani neriješenim ishodom protiv Zagreba danas moraju pobijediti zele si malo podići samopouzdanje i moral. Mislim da Čačić neće dopustiti jos jedan kiks.

Wolsburg - B.Dortmund X2 1,22

*Dortmund ima mršavih 3 boda prednosti ispred Bayerna i danas ne smije izgubiti želi li parirati Bayernu u uzimanju naslova prvaka! S druge strane Wolsburg,heh bore se za europa ligu. Ali moje misljenje je da Dortmund neće izgubiti u gostima...

koeficijent: 3,71

ulog: 100

dobitak: 353,22

molio bih iskusnije za analizu.. :)

Jučer Osijek katastrofa:( Uništili su mi tiket dobitka 1000kn ...

HNK Šibenik - GNK Dinamo Zagreb 2 @1.60

- Dinamo je momčad za najmanje dvije klase iznad svih hrvatskih momčadi u ligi. Trener Čačić je izjavio da se na uskršnje jutro želi probuditi kao prvak Hrvatske, a za to su mu potrebna današnja 3 boda. Šibenik je u velikim problemima i mislim da za njega više nema spasa.

San Jose Sharks - L.A. Kings 1x @1.40

- Mislim da se tu nema šta puno pametovati i pričati. San Jose igra kod kuće i to jednostavno moraju iskoristiti, a mislim da su puno bolja momčad od L.A.-a.

Ukupna kvota 2.240

Ponuda je odlična, pa ajmo na posao  ;)

Hell yeah 8)

Palermo - Juventus 2  @1.60  

Palermova je momčad desetkovana silnim suspenzijama i ozlijedama. Naime, Muttiju su suspendirana čak četiri igrača, a ozlijeđena su mu trojica, a redom se radi o ključnim prvotimcima. U obrani mu nedostaju standardni prvotimci Silvestre, Balzaretti, Mantovani, te povremeno korišteni Aguirregaray koji se ozlijedio protiv Bologne. U veznoj liniji nema suspendiranih prvotimaca Donatija i Bertola, dok je suspendiran i mladi urugvajski napadač Hernandez. Prošlo kolo su uspijeli preokrenuti rezultat protiv Bologne u svoju korist ali s obzirom na formu i nedostatak igračkog kadra mislim da danas protiv aktualnog favorita koji u utakmicu ulazi sa jakim motivom s obzirom na kiks Milana nemaju previše opcija...

Juventus u posljednje četiri utakmice nije primio gol, a njihove uvjerljive pobjede nad Fiorentinom, Interom i Napolijem ponovno su napunile svlačionicu samopouzdanjem. Conteova momčad igra odlično ove sezone i jedina je momčad koja još ne zna za poraz!

Mislim da bi ovo danas ako nebude mafijaških dogovora trebalo proći!

Chelsea-Wigan (07.04. 16:00)

1

1,35

Ol.Lyon-Auxerre (07.04. 21:00)

1

1,45

Bayern München-FC Augsburg (07.04. 15:30)

1

1,20

Cagliari-Inter Milano (07.04. 15:00)

X2

1,20

R.Zaragoza-FC Barcelona (07.04. 20:00)

2

1,20

JEDNOSTAVNO ZA SVE ANALIZA U JEDNO. SVI ONI NISU NA MJESTIMA U LIGAMA KOJE BI ZELJELI TAKO DA BORBA ZA SVE TRI BODA ZA SVAKOGA OD OVIH KLUBOVA JE IZUZETNO VAZANA....

FC Liverpool-Aston Villa   točan rezultat   ostali  3.00

Za ovu opciju sam se odlučio  jer sam sinoć imo neki čudan san .. Prijatelj mi se hvalio kako je za vikend uspio ubrat veliku lovu na kladioni .. Da je pogodio točno ovo što sam gore naveo i  Man Utd sa hendikepom .. Koliko se sjećam rezultat na kraju utakmice je bio 4 : 3 .. Malo me to sve zainteresiralo jer inače kad sanjam takve stvari one se i ostvare ..Pa sam malo vidio i njihove međusobne susrete kada je Liverpool bio domaćin i to me je dodatno ohrabrilo za ovaj par jer je znalo biti pravih malih golijada ..

06/12/2010 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 3:0

24/08/2009 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 1:3

22/03/2009 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 5:0

21/01/2008 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 2:2

28/10/2006 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 3:1

Inače ovo ću odigrat  sa ulogom od 50 kn  , dodat ću još Juventus jer mi se info od kolege čini jako dobrom  i sačekat ću još neku dobru  :)  

Svi znamo da je Aston Villa dosta oslabljena i da je Liverpool katastofalno odigro zadnjih par utakmica , ali mislim da će danas iskoristiti priliku protiv poljuljane Ville i  napokon uzeti 3 boda ..Koef je odličan 1.50 ..A i kad malo pogledate sastave Liverpool se čini dosta nadmoćan s obzirom da Villi hvale najvažniji igrači ..

Liverpool:

Keeper: Doni

Defenders: Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique

Midfielders: Spearing, Gerrard, Kuyt, Downing

Forwards: Suarez, Carroll

Injured: Adam, Lucas, Agger, Johnson, Kelly, Robinson

Booked: Reina

Aston Villa:

Keeper: Given

Defenders: Hutton, Collins, Baker, Warnock

Midfielders: Gardner, Herd, Bannan, Ireland

Forwards: Heskey, Agbonlahor

Injured: Bent, Delph, Dunne, Clark, N'Zogbia, Petrov, Cuellar

Booked: -

Palermo -Juventus

Svi znamo kako igra Juventus u zadnje vrijeme.nemaju poraza u ovoj sezoni a i nisu primili gola u posljednje 4 utakmice u sezoni. sigurno ću odigrat pobjedu na Juve 1,60 ali sviđa mi se  da Palermo ne daje gol 2,20 .koji ću odigrat na solo listiću.

Hajduk -Karlovac

oba daju gol NE...Karlovcu u početnom sastavu igraju igrači koji su donedavno igrali u Ilovcu koji je u 4. Hrvatskoj ligi,,,sve mladi i neiskusni igrači...sumnjam da će zabiti gol,al opet to je Hrvatska liga koja je puna iznaneđenja i preokreta..ali valja probati...

Hrvatska -Čile

jučer Hrvatska pobjedila Japance sa 14 razlike danas su postavili Hendicep na 14,5 protiv Čileanaca koji su sa Ilandom odigrali 25-17..sumnjam da će naši baš pobjedit sa 15 razlike

dodao bi jos tenis parovi muški Bennete/Llodra-BryanB/Brya -2 braća Brayani još me nisu iznevjerili

srednji ulog na ova 4 para stime da ću Juve odigrat solo  Palermo nedaje gol.....sretno svima

Pozdrav svima prvi post pa vam s njim zelim srecu danas.

Ja cu odigrati ovako:

Bayern-Augsburg  1  1,20

Augsburg nije losa ekipa i ima veliki niz neporazenosti,ali mislim da je Bayern za dvije klase jaca momcad i da ce danas stici Dortmund na prvenstvenoj ljestvici.

Sibenik-Dinamo  2    1,60

Nema se sta puno reci osim da Dinamu treba ova pobjeda za potvrdu naslova,a Sibenik je u velikim problemima kao i ostatak lige.

Ac Milan-Fiorentina  1    1,35

Moram reci da me razocarala kvota ali jednostavno ju moram odigrati jer Milan nakon ispadanja iz LP mora nesto osvojiti ove godine jer bi to za njih bio potpuni promasaj.Fiorentina ove godine šarena momcad i mislim da bi milan sa onakvim pristupom kao protiv Barcelone lagano zaobisla Fiorentinu.

Cagliari-Inter  2  2,00

Jednostavno se mora pokusati dvojka na Inter iako ove sezone dosta ocajno igraju,ali promjenom trenera je doslo do nekog napretka i mislim da jos stignu uhvatiti LP te ce morati pobjedjivati i Cagliari koji im je uvijek bio musterija.

ŠIBENIK DINAMO 2 1.60

Dinamo je najači u ligi i tu nema rasprave

PALERMO JUVENTUS 2 1.80

Juventus je ošao u formu i bori se za prvaka i svaka pobjeda mu je bitna

LIVERPOOL ASTON VILLA 1 1.60

niti liverpool, niti aston villa nisu u nekoj formi u zadnje vrijeme ali mislim da je liverpool kvalitetnija momčad i da ce dobit danas

CHELSEA WIGAN 1 1.45

Chelsea je u formi i mislim da je ovo jedan od sigurnijih parova

STOKE WOLVERHAMPTON 1 1.65

Obje su u katastofalnoj formi ali Wolve je posljednja momčad u ligi te je i najlošija

SUNDERLAND TOTTENHAM 2 2.35

Dobar koef. Tottenham je u laganoj formi i bolja ekipa u ovom trenutku

BREST LILLE 2 1.90

Ovaj par su nam kladionice poklonile jer Lille je 3. momčad, a Brest 17. i Lille je u punoo boljoj formi

CHAGLARI INTER X 3.10

Imam neki osjecaj da Inter ovo nemože dobit, a i Chaglari doma nije več duže izgubio utakmicu

MONTEPELLIER SOCHAUX 1 1.45

Domačini su 1. na ljestvici a Sochaux 19., tu nema puno razmišljanja

WOLSBURG B.DORTMUND 2 1.70

Oba dvije ekipe su u formi, Wolsburg pogotovo ali B.Dortmund se bori za prvo mjesto i moraju pokazat da su najbolji i ligi

OVDJE BI SA DALA ODIGRAT KAKVA KOMBINACIJA

PRVI PUT PIŠEM I NADAM SE DA SAM DOBRU ANALIZU NAPRAVIO

:)

Pozdrav svima!

1. VfB Stuttgart-1.FSV Mainz  1@2,00

Po meni Stuttgart je uz Bayern i Dortmund jedna od "vatrenijih" ekipa . Nakon lošeg starta su se popravili i to dosta! Zadnjih 6 utakmica nisu izgubili ,4 od njih dobili . Čak i u Dormundu oni nisu izgubili ( legendarna tekma 4:4 ).

Tim ima dosta motivacije i  samopouzdanja. Njihov napad je vrlo dobar trenutno , postigli su 22 u zadnjih 8 tekmi. Kada bolje pogledate, bilo je tu undera ( 0:0 protiv K'lauterna i 1:0 protiv Nurnberga) ali to su bile drukčije utamice od ove protiv Mainza. Oba tima su defenzivna i prouzročili su probleme Stutgartu koji voli brzu igru. U utakmicama protiv timova koji napadaju oni pogađaju puno golova. 4 puta Dortmundu, 2 puta Hoffenheimu , 4 puta Freiburgu i Hamburgu i isto očekujem protiv Manza.

Mainz jest malo precjenjen ovdje. Mislim da je to zbog pobjede u Bremen-u (0:3) ali Bremen je baš bio imao Katastrofalan dan! To je ok za Mainz jer sada nemaju nikakvog pritiska i mislim da neće danas zbog toga dati 110%. Oni su izrazito loši u gostima. Mislim da danas neće stvari biti kao protiv Bremena.

WOW! REZULTAT 4:1

2. CF Getafe-Sport.Gijón 1@1,75

Nakon poraza od Atlética, Getafeu se vraćaju dvojica nakon kazni, Michel i Peter Rios. Valera se isto vjerovatno vraća nakon što je imao nekakvih problema ( psihičkih ), Pedro Leon i Abdel Barrada nisu 100% zacjeljeni i neće se znati do početka tekme hoće li ući.

Štoviše, Javier Clemente(trener) uništava nadu Gijona da će naći spasenje i fali im 7 bodova do istog. Iznad svega, nastavlja stvarati kontroverze svojim izjavama kako nema veze gdje se dogodi poraz i kako nema šanse da neće ispasti što je loše za moral momčadi i njihovu fokusiranost na igru. Gijon je moralno i fizički dosta oštećen. Trenutno prolaze najgoru fazu sezone i nalaze se na dnu lige sa 4 utakmice zaredom bez pobjede ( izgubili od Mallorce, Zaragoze , Granade i nerješeno protiv Athletica na San Mamés-u ). Gijon je najgori u ligi . Pobjedili su samo dvije utakmice izvan svog stadiona ( 1:2 u Mallorci i 1-3 kod Rayo Vallecano-a ).

Gledajući potencijal momčadi , trenutne performase Getafea i sportinga su skroz kontra. Mislim da Getafe neće imati problema pobjediti ovu utakmicu. Čak i možda sa 2 razlike!

REZULTAT 2:0

-----

Nešto drukčije od NORMALE :)

Ovo je bio sistem pa ćemo vidjet!

1. SD Huesca-UD Almeria 1x@1,45 Rezultat 1:0

Almeira ovaj tjedan otpustila trenera Lucasa Alcaraza i Esteban Vigo je potpisao nakon vrlo loših rezultata , 6 kom bez pobjede.

Huesca se vratila u igru baš kada je trebalo , pred kraj sezone. Nije to čudno, u zadnjih 9 domaćih utakmica samo su jednom izgubili i to od Deportiva ( koji je vodeći u ligi). Za ovu tekmu trener Quique Hernandez ima sve igračeu momčadi i nitko nije ozljeđen osim Davida Bauza koji je suspendiran - kažnjen.

2. Rayo Vallecano-CA Osasuna  x2@1,60 REZULTAT 6:0 (Za nepovjerovat)

Rayo, trenutno na 12. poziciji sa 37 bodova , na neki način se bori za spas jer je samo 5 bodova u plusu od granice ispadanja. Morao bi pobjediti barem u nekima od narednih utakmica. U zadnjih 5 utakmica , samo su doma pobjedili Betis  i izgubili ostale 4 tekme od Espanyola, Malage , Villareala , R. Sociedada..

U zadnje vrijeme njihova obrana pokazuje znakove velike slabosti. Doma ne uljevaju baš previše povjerenja jer su osvojili samo 19 bodova od ukupnih 45.

Osasuna ima 3 neizgubljene utakmice zaredom izvan njihovog Kingdom of Navarre :) ( 1:1 u Mallorci i Zaragozi, 0:2 kod Levantea ). U zadnjih 6 tekmi su samo izgubili od JAKOG Reala. Izvan kuće su dobili samo 2 puta ali igzbili su samo kod jačih momčadi tipa (Bilbaom, Madrid, Barcelona i Sevilla, kasnije zbog puno izbivanja igrača .. ).-.ostalo su nerješene utakmice .

Još treba znati da Osasuna nikada nije izgubila 2 ili više utakmice zaredom ove sezone a izgubila je od Reala prošlu! Osasuna je 6-ta i može se boriti za mjesto u Europskoj ligi.

3. UD Las Palmas-CD Numancia 1x@1,25 REZULTAT 1:1

( Pošto je sve ovo sistem - igram čistu jedinicu inače 1x1,25 mislim da je prolaz sigurni )

S obzrorom da je ovdje domačin Las Palmas, momčad koja je predobar domačin i gost koji je također predobar domačin ali ne i gost uzimam 1-nicu .

Ovo je bitka 9. i 10. na tablici.. Las Palmas igrajući kod kuće su skoro pa nepobjedivi ( 9-4-2 ) i jedan od 2 gubitka je od Deportiva koji je prvi i najjači klub .S obzirom na poraz kod Valladolida i nerješeno doma sa Almeirom , mislim da bi danas željeli ovu pobjedu da se malo oporave . Moram napomenuti da je Almeira imala do tada 5 pobjeda zaredom..

Numancia van svog stadiona vrlo teško dolazi do pobjede. Samo su jednom pobjedili i to čini mi se Xereza ali su uspjeli izvući x nekoliko puta i izgubili 7 ostalih.

Važno je napomenuti da će za ovu utakmicu biti bez najboljeg centra ( Nagore ).

Numancija je uspjela pobjediti kod klubova kao  npr. Alcoyano, Girona, Guadalajara i Nastic-a i ne vidim kako bi mogli dobiti ovdje na jednom od "najčvršćih" stadiona i protiv tima koji je ovako dobar domačin!

Ukoliko želi te biti sigurni možete proći sa 1x ali je ovo sis. pa ja igram 1.

4. Alcorcon AD-CD Alcoyano f+2@2,30 ili 1@1,50 REZULTAT 2:1

Uglavnom , Alcorcon je team koji je trenutno 7 i 2 boda iza Almeire. Bori se za ulazak u Playoff - za 1. ligu. Njegova snaga na Santo Domingo i njegove dobre performanse doma ga stvarno čini odličnim kandidatom za playoff.Ako bismo gledali zadnje 6 utakmica svih momčadi :) , Alcorcon je prvi sa 5 pobjeda i 1 porazom, ukupno 15 bodova. Velika pobjeda zadnji tjedan kod Guuadalahare ga je podigla na 6. mjesto.

Domačini su odlični i trener je rekao da moraju ići u borbu za playoff .

Alcoyano je totalna suprotnost Alcorcona, na dnu su i bore se da ne potonu :)  i ne ispadnu iz 2. lige.

Uspjeli su skupiti samo 4 boda u zadnjih 21 utakmicu. U gostima imaju 5 poraza za redom , primili 12 golova i najgori su gosti iza Cartagene i Girona sa 3-2-10.

Ovu utakmicu igraju bez braniča Pine i midfieldera Frana Miranda - važni igrači.

5. CF Villarreal B-Elche CF 1x@1,40 REZULTAT 2:0

Zašto ću ovo odigrati, Elche je trebao biti klub koji ide u 1. ligu, to je bio projekt menanđera i vodstva kluba, sve je počelo dobro na početku sezone. .. i sve je bilo super do jednog trenutka kada su počeli tonuti i ozljeđivati im se igrači.

TRENUTNO SU BEZ:

M Linares nema ga par mjeseci jer se ozljedio, također ovog tjedna su Angel i Poluga kažnjeni zbog odsutnosti na zadnjoj utakmici protiv Huesce a nisu dobili dozvolu nadređenih za to.

Stoke- Wolverhampton 1 (1.65)           2:1

Wolverhampton je zadnji i teško da će stići Blackburn i Wigan koji mu bježe 6 bodova. Stoke igra doma i pobjedom dolazi na prag Europe. Neznam kakve su im ambicije ali mislim da je to san svima. Stoke doma ima samo 3 pobjede u zadnjih 10 susreta te 4 X-a od kojih je jedan zadnja domaca utakmica sa City-em. Wolverhampton u gostima ima samo jednu pobjedu, 5 poraza i 5 izjednačenih utakmica u posljednjih 10 susreta. Mozda bi tu trebalo odigrati 'X' jer ni jedna ni druga momčad nisu u nekoj formi ali probat cu sa čistom 1 na Stoke.

Lyon- Auxerre 1 (1.45)

Lyon protiv Auxerra mislim da se tu netreba nista pisat. Auxerre zadnji i u zadnjih 10 utakmica imaju jednu pobjedu i to zadnje kolo doma protiv Valenciennesa. U gostima u zadnjih 10 utakmica imaju 7 poraza i 3 izjednačena susreta. Lyon doma ima 8 pobjeda, poraz i izjednaceno u zadnjih 10 utakmica, a općenito u zadnjih 10 susreta ima 5 pobjeda, 2 X-a i 3 poraza di se vidi da su izuzetno jaka domaća momčad i mislim da bi ovo trebali dobiti bez problema.

Montpellier- Sochaux 1 (1.65)         2:1

Montepellier je na prvom mjestu koje dijeli sa PSG-om. Treba mu pobjeda da bi održo to mjesto protiv pomalo neugodnog Sochauxa koji se počeo buditi, u zadnje tri utakmice ima 2 pobjede i minimalan poraz (1:2) u gostima kod Lyona. Sochaux je predzadnji (19.) na tablici i mislim da Montepellier ne bi trebao imati većih problema protiv toplo-hladne momčadi Sochauxa. U zadnjih 10 utakmica (doma i u gostima) Montepellier ima 6 pobjeda, 2 poraza i 2 izjednačena susreta, dok doma imaju 9 pobjeda i samo jedan izjednacen susret. Sochaux ima samo jednu pobjedu, 8 poraza i jedan izjednačen susret u zadnjih 10 gostujućih susreta.

Milan- Fiorentina 1 (1.35)    1:2

Milan je trenutno prvi na prvenstvenoj tablici i drugoplasiranom Juventusu bježi mala 2 boda. Milan je ispao iz Lige Prvaka i kupa te sada korača prema naslovu Italije makar ima još 8 kola i neće imati lagan posao, tu im je prepreka Fiorentina koja je trenutno 17 momčad lige i na samoj granici ispadanja (kvalifikacija za opstanak) iz lige. Milan je u zadnjih 10 utakmica racunajuci kup i LP zabilježio 6 pobjeda, 3 X-a, i 1 izgubljenu utakmicu protiv Barcelone. Fiorentina se ne može baš pohvaliti sa statistikom jer u zadnjih 10 gostujućih utakmica ima jednu pobjedu, 4 X-a i 5 poraza. Milan to mora pobijediti jer mu je to natjecanje još jedino ostalo.

Opet Milan, OPET!!

jučer nije bilo sreće s nekim parovima.. tako da su sva 3 listića pala.. znači za sad je računica -15kn... danas ima jako puno parova pa ću morati malo doraditi svoj sistem. tako da danas idem sa 4 listića po 4 para...

Vidio sam da me netko jučer pitao koji mi je najbolji listić.. Nisam bio gore pa mu nisam odgovorio.. ja igram uvijek sve tekme.. ali ipak ova zadnja listića su mi nekako "najrealnija" za proć... ili neka od kombinacija tih dva listića..

listić 1

Pittsburgh-Philadelphia under 6,5 1,90

Tampa-Yankees over 7,5 1,90

San Diego under 3,5 1,75

Chicago WS-Texas over 9,5 1,95

kvota: 12,32

ulog:20kn

dobitak: 234,68

listić 2

Cleveland-Toronto over 7,5 1,95

NY Mets-Atlanta over 7,5 1,95

Milwaukee-St,Louis over 7,5 1,95

Boston-Detroit under 7,5 1,90

kvota: 14,08

dobitak: 268,38kn

listić 3

Kanzas under 3,5 1,70

San Francisco under 3,5 1,85

Baltimore-Minesota over 8,5 1,75

Cincinati-Miami 1.inning X 1,75

kvota:9,63

dobitak: 183,48

listić 4

Oakland-Seatle under 6,5 1,80

Houston-Colorado 1.inning X 1,80

Chicago Cubs-WAshington 1.inning X 1,80

LA Angels(-1,5)- Kanzas 1 2,15

kvota: 12,54

dobitak: 238,86kn

sretno

Kad već neće Goksim, napisat ću ja nešto zanimljivo :D

Ako ćete sistem odigrati probajte ovo:

1. NYRanger-Washington Capit. (08.04. 00:30) 2@2,60

Washingtonu utakmica skoro pa na sve ili ništa, ako dobe idu u playoff za sigurno! Ako i nerješeno izvuku mislim da bi mogli proći ali je ovo sistem pa šta ne roknuti po 2,60!

NYRangers je ovak i onak prvi pa si možda malo sačuva pokojeg igrača a danas su zadnje tekme prije playoffa!

Zanimljivo je recimo jučer bilo, tj. ujutro ..slična situacija u kojoj je prejaki st. louis izgubio doma od Phoenixa kojem su također silno trebali bodovi !

Kako je rekao napadač Washingtona , niti jedan igrač na početku playoffa ne želi od doma gledati početak :) na tv-u ! Dat će Washington danas 110% !

REZULTAT 1:4

2. Malkin E.-Pit-Phi Daje gol @2,40!

Čovjek je ovako i onak prvi po golovima u regularnoj sezoni trenutno ALI kako sam i prekjučer napisao i prošlo je :

Stavljam Malkina da daje danas gol!

Uglavnom, utakmica Pit-Rangers - Rangersi su si osigurali 1. mjesto i danas mislim da neće biti posebnog forsiranja u Pittsbourgu.

- REZULTAT 5:2 ( Malkin dao 1 gol u 3/3 trećini )!

Citat:

Evgeni Malkin has been the driving force, posting four goals and an assist with a plus-5 rating. With 105 points, Malkin has the scoring title all but locked up, but he needs two more goals to become the 16th player in franchise history with 50 in a single season.

Znači , prošlu tekmu je dao jedan gol! Još mu SAMO jedan gol treba da bude 16 igrač u povijesti NHL-a sa 50 golova u jednoj sezoni!?!?!! - HALOOOOO?! :D (Pa to je itekakvo postignuće) - Ovo mi se čini kao JAKO izgledno i TREBALO bi proći s obzirom da je zadnja tekma danas a mislim da se gleda dio do playoffa ! :)

Baš pročitao na ESPN-u:

Malkin, the NHL's leading scorer, is one goal away from reaching 50 for the first time in a season while Fleury's next victory will break Tom Barrasso's mark for career wins.

Marc-André Fleury - http://hr.wikipedia.org/wiki/Marc-Andr%C3%A9_Fleury

OUUUUUUUUUUUU YEAH! :D2/3 - 19:48 Malkin E.

3. Pittsburgh - Philadelphia REZULTAT 4:2

a)I ostala mi je utakmica Pittsburgh - Philadelphia , hoće li se pittsburgh ići osvetiti za poraz od prije par dana od Philadelphie doma? Mislim da hoće !!! Koef je vrlo dobar na Pingvine!

b)Granica golova 6 komada! Mislim da se ovdje smješi jedan OVER kako to u zadnje vrijeme rade pingvini.. - Zadnja trećina 0:0 zbog zog nije u over otišlo ali sam ja pokrio sa x2...

jučer nije bilo sreće s nekim parovima.. tako da su sva 3 listića pala.. znači za sad je računica -15kn...

je l' nije minus 60 kn?

45kn(+ od dana prije) - 60kn (jučer izgubljenih) = -15kn

Aha, sorry!

Nadam se da ćeš danas biti u plusu jer sam te ispratio :)

Sve ok...inače tiketi su od vedry99...vjerovatno negdje loče ko veliki pa ja odgovorih...:)))

Samo tiket 1 je još u igri...ova ostala 3 su pala...i ja se nadam da će biti u plusu jer i ja sam ga ispratio...:D

Ja evo dosta nisam ništa napisao ali slomio sam ruku(ali pratim analize ovaj tjedan i stvarno tko je pratio dobre parove dalo se odlično zaraditi,analayzer tebi posebno hvala,tebe sam najviše pratio i zaradio s omsk-om,ovu zadnju utakmicu sam čak i pogodio rezultat 0-1 :D).

Evo sad se trudim s drugom neš napisat jer sutra moram probat na pobjedu Safarove protiv Serrene za 5,1 kvotu.Gleadao sam Safarovu ovaj tjedan i moram reć da igra stvarno odličan tenis na ovoj zelenoj zemlji u Charlestonu.Po meni je podcjenjena previše te ako joj bude igra na razini ovog tjedna mislim da ima šanse za skinut Serenu u finalu,bez obzira na H2H u korist "žene ormar" 5-0.Serenu iskreno nisam previše pratio,danas sam gledao malo protiv Stosur i ono što sam vidio nije bilo nešto bajno za vidjet.Australka je u tim poenima više igrala protiv same sebe sa neforsiranim greškama.

Uz taj singl prvi tiket mi čine:

Tsonga - Isner 1 1,6

Mislim da će Tsonga ovo dobit bez obzira na rasturačinu Simona od strane Isnera.Obojica imaju dobar prvi servis i ovo bi lako moglo otić u over koji bi će po mojoj procjeni biti oko 38 gemova.Tsonga igra pred domaćom publikom i kompletniji je igrač od Isnera i vjerujem da će ga dobit.

Ferrer - Melzer 1 1,2

Ovdje nemam puno toga za reć.Da se osvrnem na prve susrete gdje je Ferrer deklasirao drugog reketa austrije kao što su to i svi očekivali od njega dok je Melzer izgubio dosta lagano od Almagra koji mu je može se reći također očitao jednu lekcijicu tenisa.Mislim da se neće ponovit ona rasturačina od Almagra ali nemogu vidjet scenarij u kojem Ferrer sutra može izgubit od austrijanca.

Kad već neće Goksim, napisat ću ja nešto zanimljivo :D

Ako ćete sistem odigrati probajte ovo:

1. NYRanger-Washington Capit. (08.04. 00:30) 2@2,60

Washingtonu utakmica skoro pa na sve ili ništa, ako dobe idu u playoff za sigurno! Ako i nerješeno izvuku mislim da bi mogli proći ali je ovo sistem pa šta ne roknuti po 2,60!

NYRangers je ovak i onak prvi pa si možda malo sačuva pokojeg igrača a danas su zadnje tekme prije playoffa!

Zanimljivo je recimo jučer bilo, tj. ujutro ..slična situacija u kojoj je prejaki st. louis izgubio doma od Phoenixa kojem su također silno trebali bodovi !

Kako je rekao napadač Washingtona , niti jedan igrač na početku playoffa ne želi od doma gledati početak :) na tv-u ! Dat će Washington danas 110% !

REZULTAT 1:4

2. Malkin E.-Pit-Phi Daje gol @2,40!

Čovjek je ovako i onak prvi po golovima u regularnoj sezoni trenutno ALI kako sam i prekjučer napisao i prošlo je :

Stavljam Malkina da daje danas gol!

Uglavnom, utakmica Pit-Rangers - Rangersi su si osigurali 1. mjesto i danas mislim da neće biti posebnog forsiranja u Pittsbourgu.

- REZULTAT 5:2 ( Malkin dao 1 gol u 3/3 trećini )!

Citat:

Evgeni Malkin has been the driving force, posting four goals and an assist with a plus-5 rating. With 105 points, Malkin has the scoring title all but locked up, but he needs two more goals to become the 16th player in franchise history with 50 in a single season.

Znači , prošlu tekmu je dao jedan gol! Još mu SAMO jedan gol treba da bude 16 igrač u povijesti NHL-a sa 50 golova u jednoj sezoni!?!?!! - HALOOOOO?! :D (Pa to je itekakvo postignuće) - Ovo mi se čini kao JAKO izgledno i TREBALO bi proći s obzirom da je zadnja tekma danas a mislim da se gleda dio do playoffa ! :)

Baš pročitao na ESPN-u:

Malkin, the NHL's leading scorer, is one goal away from reaching 50 for the first time in a season while Fleury's next victory will break Tom Barrasso's mark for career wins.

Marc-André Fleury - http://hr.wikipedia.org/wiki/Marc-Andr%C3%A9_Fleury

OUUUUUUUUUUUU YEAH! :D2/3 - 19:48 Malkin E.

3. Pittsburgh - Philadelphia REZULTAT 4:2

a)I ostala mi je utakmica Pittsburgh - Philadelphia , hoće li se pittsburgh ići osvetiti za poraz od prije par dana od Philadelphie doma? Mislim da hoće !!! Koef je vrlo dobar na Pingvine!

b)Granica golova 6 komada! Mislim da se ovdje smješi jedan OVER kako to u zadnje vrijeme rade pingvini.. - Zadnja trećina 0:0 zbog zog nije u over otišlo ali sam ja pokrio sa x2...

LOL!

Washington počeo! 1 trećina 5-ta minuta vodi 0-2...ajd nadam se da će i to proći i u velikoj sam lovi :)

la50 pozdrav i tebi , nadam se da si Malkina ispratio maloprije, da sam mogao , auto bi stavio na njega da će score-at noćas :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use