Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 07.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Brest - Lille  2  1,90

*po meni jedan od zicera dana. Lille se nalazi na 3. mjestu dok je Brest na 17. Lille 4 boda zaostaje za liderima PSG-om i Montp. tako da mislim ako ih zeli sustici mora dobiti ovu utakmicu! A naravno i puno su kvalitetniji.

Šibenik Dinamo 2 1,60

*to sam odigrao zato što je Dinamo Dinamo. I poljuljani neriješenim ishodom protiv Zagreba danas moraju pobijediti zele si malo podići samopouzdanje i moral. Mislim da Čačić neće dopustiti jos jedan kiks.

Wolsburg - B.Dortmund X2 1,22

*Dortmund ima mršavih 3 boda prednosti ispred Bayerna i danas ne smije izgubiti želi li parirati Bayernu u uzimanju naslova prvaka! S druge strane Wolsburg,heh bore se za europa ligu. Ali moje misljenje je da Dortmund neće izgubiti u gostima...

koeficijent: 3,71

ulog: 100

dobitak: 353,22

molio bih iskusnije za analizu.. :)

Jučer Osijek katastrofa:( Uništili su mi tiket dobitka 1000kn ...

HNK Šibenik - GNK Dinamo Zagreb 2 @1.60

- Dinamo je momčad za najmanje dvije klase iznad svih hrvatskih momčadi u ligi. Trener Čačić je izjavio da se na uskršnje jutro želi probuditi kao prvak Hrvatske, a za to su mu potrebna današnja 3 boda. Šibenik je u velikim problemima i mislim da za njega više nema spasa.

San Jose Sharks - L.A. Kings 1x @1.40

- Mislim da se tu nema šta puno pametovati i pričati. San Jose igra kod kuće i to jednostavno moraju iskoristiti, a mislim da su puno bolja momčad od L.A.-a.

Ukupna kvota 2.240

Ponuda je odlična, pa ajmo na posao  ;)

Hell yeah 8)

Palermo - Juventus 2  @1.60  

Palermova je momčad desetkovana silnim suspenzijama i ozlijedama. Naime, Muttiju su suspendirana čak četiri igrača, a ozlijeđena su mu trojica, a redom se radi o ključnim prvotimcima. U obrani mu nedostaju standardni prvotimci Silvestre, Balzaretti, Mantovani, te povremeno korišteni Aguirregaray koji se ozlijedio protiv Bologne. U veznoj liniji nema suspendiranih prvotimaca Donatija i Bertola, dok je suspendiran i mladi urugvajski napadač Hernandez. Prošlo kolo su uspijeli preokrenuti rezultat protiv Bologne u svoju korist ali s obzirom na formu i nedostatak igračkog kadra mislim da danas protiv aktualnog favorita koji u utakmicu ulazi sa jakim motivom s obzirom na kiks Milana nemaju previše opcija...

Juventus u posljednje četiri utakmice nije primio gol, a njihove uvjerljive pobjede nad Fiorentinom, Interom i Napolijem ponovno su napunile svlačionicu samopouzdanjem. Conteova momčad igra odlično ove sezone i jedina je momčad koja još ne zna za poraz!

Mislim da bi ovo danas ako nebude mafijaških dogovora trebalo proći!

Chelsea-Wigan (07.04. 16:00)

1

1,35

Ol.Lyon-Auxerre (07.04. 21:00)

1

1,45

Bayern München-FC Augsburg (07.04. 15:30)

1

1,20

Cagliari-Inter Milano (07.04. 15:00)

X2

1,20

R.Zaragoza-FC Barcelona (07.04. 20:00)

2

1,20

JEDNOSTAVNO ZA SVE ANALIZA U JEDNO. SVI ONI NISU NA MJESTIMA U LIGAMA KOJE BI ZELJELI TAKO DA BORBA ZA SVE TRI BODA ZA SVAKOGA OD OVIH KLUBOVA JE IZUZETNO VAZANA....

FC Liverpool-Aston Villa   točan rezultat   ostali  3.00

Za ovu opciju sam se odlučio  jer sam sinoć imo neki čudan san .. Prijatelj mi se hvalio kako je za vikend uspio ubrat veliku lovu na kladioni .. Da je pogodio točno ovo što sam gore naveo i  Man Utd sa hendikepom .. Koliko se sjećam rezultat na kraju utakmice je bio 4 : 3 .. Malo me to sve zainteresiralo jer inače kad sanjam takve stvari one se i ostvare ..Pa sam malo vidio i njihove međusobne susrete kada je Liverpool bio domaćin i to me je dodatno ohrabrilo za ovaj par jer je znalo biti pravih malih golijada ..

06/12/2010 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 3:0

24/08/2009 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 1:3

22/03/2009 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 5:0

21/01/2008 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 2:2

28/10/2006 Premier Liga Liverpool vs. Aston Villa 3:1

Inače ovo ću odigrat  sa ulogom od 50 kn  , dodat ću još Juventus jer mi se info od kolege čini jako dobrom  i sačekat ću još neku dobru  :)  

Svi znamo da je Aston Villa dosta oslabljena i da je Liverpool katastofalno odigro zadnjih par utakmica , ali mislim da će danas iskoristiti priliku protiv poljuljane Ville i  napokon uzeti 3 boda ..Koef je odličan 1.50 ..A i kad malo pogledate sastave Liverpool se čini dosta nadmoćan s obzirom da Villi hvale najvažniji igrači ..

Liverpool:

Keeper: Doni

Defenders: Flanagan, Carragher, Skrtel, Enrique

Midfielders: Spearing, Gerrard, Kuyt, Downing

Forwards: Suarez, Carroll

Injured: Adam, Lucas, Agger, Johnson, Kelly, Robinson

Booked: Reina

Aston Villa:

Keeper: Given

Defenders: Hutton, Collins, Baker, Warnock

Midfielders: Gardner, Herd, Bannan, Ireland

Forwards: Heskey, Agbonlahor

Injured: Bent, Delph, Dunne, Clark, N'Zogbia, Petrov, Cuellar

Booked: -

Palermo -Juventus

Svi znamo kako igra Juventus u zadnje vrijeme.nemaju poraza u ovoj sezoni a i nisu primili gola u posljednje 4 utakmice u sezoni. sigurno ću odigrat pobjedu na Juve 1,60 ali sviđa mi se  da Palermo ne daje gol 2,20 .koji ću odigrat na solo listiću.

Hajduk -Karlovac

oba daju gol NE...Karlovcu u početnom sastavu igraju igrači koji su donedavno igrali u Ilovcu koji je u 4. Hrvatskoj ligi,,,sve mladi i neiskusni igrači...sumnjam da će zabiti gol,al opet to je Hrvatska liga koja je puna iznaneđenja i preokreta..ali valja probati...

Hrvatska -Čile

jučer Hrvatska pobjedila Japance sa 14 razlike danas su postavili Hendicep na 14,5 protiv Čileanaca koji su sa Ilandom odigrali 25-17..sumnjam da će naši baš pobjedit sa 15 razlike

dodao bi jos tenis parovi muški Bennete/Llodra-BryanB/Brya -2 braća Brayani još me nisu iznevjerili

srednji ulog na ova 4 para stime da ću Juve odigrat solo  Palermo nedaje gol.....sretno svima

Pozdrav svima prvi post pa vam s njim zelim srecu danas.

Ja cu odigrati ovako:

Bayern-Augsburg  1  1,20

Augsburg nije losa ekipa i ima veliki niz neporazenosti,ali mislim da je Bayern za dvije klase jaca momcad i da ce danas stici Dortmund na prvenstvenoj ljestvici.

Sibenik-Dinamo  2    1,60

Nema se sta puno reci osim da Dinamu treba ova pobjeda za potvrdu naslova,a Sibenik je u velikim problemima kao i ostatak lige.

Ac Milan-Fiorentina  1    1,35

Moram reci da me razocarala kvota ali jednostavno ju moram odigrati jer Milan nakon ispadanja iz LP mora nesto osvojiti ove godine jer bi to za njih bio potpuni promasaj.Fiorentina ove godine šarena momcad i mislim da bi milan sa onakvim pristupom kao protiv Barcelone lagano zaobisla Fiorentinu.

Cagliari-Inter  2  2,00

Jednostavno se mora pokusati dvojka na Inter iako ove sezone dosta ocajno igraju,ali promjenom trenera je doslo do nekog napretka i mislim da jos stignu uhvatiti LP te ce morati pobjedjivati i Cagliari koji im je uvijek bio musterija.

ŠIBENIK DINAMO 2 1.60

Dinamo je najači u ligi i tu nema rasprave

PALERMO JUVENTUS 2 1.80

Juventus je ošao u formu i bori se za prvaka i svaka pobjeda mu je bitna

LIVERPOOL ASTON VILLA 1 1.60

niti liverpool, niti aston villa nisu u nekoj formi u zadnje vrijeme ali mislim da je liverpool kvalitetnija momčad i da ce dobit danas

CHELSEA WIGAN 1 1.45

Chelsea je u formi i mislim da je ovo jedan od sigurnijih parova

STOKE WOLVERHAMPTON 1 1.65

Obje su u katastofalnoj formi ali Wolve je posljednja momčad u ligi te je i najlošija

SUNDERLAND TOTTENHAM 2 2.35

Dobar koef. Tottenham je u laganoj formi i bolja ekipa u ovom trenutku

BREST LILLE 2 1.90

Ovaj par su nam kladionice poklonile jer Lille je 3. momčad, a Brest 17. i Lille je u punoo boljoj formi

CHAGLARI INTER X 3.10

Imam neki osjecaj da Inter ovo nemože dobit, a i Chaglari doma nije več duže izgubio utakmicu

MONTEPELLIER SOCHAUX 1 1.45

Domačini su 1. na ljestvici a Sochaux 19., tu nema puno razmišljanja

WOLSBURG B.DORTMUND 2 1.70

Oba dvije ekipe su u formi, Wolsburg pogotovo ali B.Dortmund se bori za prvo mjesto i moraju pokazat da su najbolji i ligi

OVDJE BI SA DALA ODIGRAT KAKVA KOMBINACIJA

PRVI PUT PIŠEM I NADAM SE DA SAM DOBRU ANALIZU NAPRAVIO

:)

Pozdrav svima!

1. VfB Stuttgart-1.FSV Mainz  1@2,00

Po meni Stuttgart je uz Bayern i Dortmund jedna od "vatrenijih" ekipa . Nakon lošeg starta su se popravili i to dosta! Zadnjih 6 utakmica nisu izgubili ,4 od njih dobili . Čak i u Dormundu oni nisu izgubili ( legendarna tekma 4:4 ).

Tim ima dosta motivacije i  samopouzdanja. Njihov napad je vrlo dobar trenutno , postigli su 22 u zadnjih 8 tekmi. Kada bolje pogledate, bilo je tu undera ( 0:0 protiv K'lauterna i 1:0 protiv Nurnberga) ali to su bile drukčije utamice od ove protiv Mainza. Oba tima su defenzivna i prouzročili su probleme Stutgartu koji voli brzu igru. U utakmicama protiv timova koji napadaju oni pogađaju puno golova. 4 puta Dortmundu, 2 puta Hoffenheimu , 4 puta Freiburgu i Hamburgu i isto očekujem protiv Manza.

Mainz jest malo precjenjen ovdje. Mislim da je to zbog pobjede u Bremen-u (0:3) ali Bremen je baš bio imao Katastrofalan dan! To je ok za Mainz jer sada nemaju nikakvog pritiska i mislim da neće danas zbog toga dati 110%. Oni su izrazito loši u gostima. Mislim da danas neće stvari biti kao protiv Bremena.

WOW! REZULTAT 4:1

2. CF Getafe-Sport.Gijón 1@1,75

Nakon poraza od Atlética, Getafeu se vraćaju dvojica nakon kazni, Michel i Peter Rios. Valera se isto vjerovatno vraća nakon što je imao nekakvih problema ( psihičkih ), Pedro Leon i Abdel Barrada nisu 100% zacjeljeni i neće se znati do početka tekme hoće li ući.

Štoviše, Javier Clemente(trener) uništava nadu Gijona da će naći spasenje i fali im 7 bodova do istog. Iznad svega, nastavlja stvarati kontroverze svojim izjavama kako nema veze gdje se dogodi poraz i kako nema šanse da neće ispasti što je loše za moral momčadi i njihovu fokusiranost na igru. Gijon je moralno i fizički dosta oštećen. Trenutno prolaze najgoru fazu sezone i nalaze se na dnu lige sa 4 utakmice zaredom bez pobjede ( izgubili od Mallorce, Zaragoze , Granade i nerješeno protiv Athletica na San Mamés-u ). Gijon je najgori u ligi . Pobjedili su samo dvije utakmice izvan svog stadiona ( 1:2 u Mallorci i 1-3 kod Rayo Vallecano-a ).

Gledajući potencijal momčadi , trenutne performase Getafea i sportinga su skroz kontra. Mislim da Getafe neće imati problema pobjediti ovu utakmicu. Čak i možda sa 2 razlike!

REZULTAT 2:0

-----

Nešto drukčije od NORMALE :)

Ovo je bio sistem pa ćemo vidjet!

1. SD Huesca-UD Almeria 1x@1,45 Rezultat 1:0

Almeira ovaj tjedan otpustila trenera Lucasa Alcaraza i Esteban Vigo je potpisao nakon vrlo loših rezultata , 6 kom bez pobjede.

Huesca se vratila u igru baš kada je trebalo , pred kraj sezone. Nije to čudno, u zadnjih 9 domaćih utakmica samo su jednom izgubili i to od Deportiva ( koji je vodeći u ligi). Za ovu tekmu trener Quique Hernandez ima sve igračeu momčadi i nitko nije ozljeđen osim Davida Bauza koji je suspendiran - kažnjen.

2. Rayo Vallecano-CA Osasuna  x2@1,60 REZULTAT 6:0 (Za nepovjerovat)

Rayo, trenutno na 12. poziciji sa 37 bodova , na neki način se bori za spas jer je samo 5 bodova u plusu od granice ispadanja. Morao bi pobjediti barem u nekima od narednih utakmica. U zadnjih 5 utakmica , samo su doma pobjedili Betis  i izgubili ostale 4 tekme od Espanyola, Malage , Villareala , R. Sociedada..

U zadnje vrijeme njihova obrana pokazuje znakove velike slabosti. Doma ne uljevaju baš previše povjerenja jer su osvojili samo 19 bodova od ukupnih 45.

Osasuna ima 3 neizgubljene utakmice zaredom izvan njihovog Kingdom of Navarre :) ( 1:1 u Mallorci i Zaragozi, 0:2 kod Levantea ). U zadnjih 6 tekmi su samo izgubili od JAKOG Reala. Izvan kuće su dobili samo 2 puta ali igzbili su samo kod jačih momčadi tipa (Bilbaom, Madrid, Barcelona i Sevilla, kasnije zbog puno izbivanja igrača .. ).-.ostalo su nerješene utakmice .

Još treba znati da Osasuna nikada nije izgubila 2 ili više utakmice zaredom ove sezone a izgubila je od Reala prošlu! Osasuna je 6-ta i može se boriti za mjesto u Europskoj ligi.

3. UD Las Palmas-CD Numancia 1x@1,25 REZULTAT 1:1

( Pošto je sve ovo sistem - igram čistu jedinicu inače 1x1,25 mislim da je prolaz sigurni )

S obzrorom da je ovdje domačin Las Palmas, momčad koja je predobar domačin i gost koji je također predobar domačin ali ne i gost uzimam 1-nicu .

Ovo je bitka 9. i 10. na tablici.. Las Palmas igrajući kod kuće su skoro pa nepobjedivi ( 9-4-2 ) i jedan od 2 gubitka je od Deportiva koji je prvi i najjači klub .S obzirom na poraz kod Valladolida i nerješeno doma sa Almeirom , mislim da bi danas željeli ovu pobjedu da se malo oporave . Moram napomenuti da je Almeira imala do tada 5 pobjeda zaredom..

Numancia van svog stadiona vrlo teško dolazi do pobjede. Samo su jednom pobjedili i to čini mi se Xereza ali su uspjeli izvući x nekoliko puta i izgubili 7 ostalih.

Važno je napomenuti da će za ovu utakmicu biti bez najboljeg centra ( Nagore ).

Numancija je uspjela pobjediti kod klubova kao  npr. Alcoyano, Girona, Guadalajara i Nastic-a i ne vidim kako bi mogli dobiti ovdje na jednom od "najčvršćih" stadiona i protiv tima koji je ovako dobar domačin!

Ukoliko želi te biti sigurni možete proći sa 1x ali je ovo sis. pa ja igram 1.

4. Alcorcon AD-CD Alcoyano f+2@2,30 ili 1@1,50 REZULTAT 2:1

Uglavnom , Alcorcon je team koji je trenutno 7 i 2 boda iza Almeire. Bori se za ulazak u Playoff - za 1. ligu. Njegova snaga na Santo Domingo i njegove dobre performanse doma ga stvarno čini odličnim kandidatom za playoff.Ako bismo gledali zadnje 6 utakmica svih momčadi :) , Alcorcon je prvi sa 5 pobjeda i 1 porazom, ukupno 15 bodova. Velika pobjeda zadnji tjedan kod Guuadalahare ga je podigla na 6. mjesto.

Domačini su odlični i trener je rekao da moraju ići u borbu za playoff .

Alcoyano je totalna suprotnost Alcorcona, na dnu su i bore se da ne potonu :)  i ne ispadnu iz 2. lige.

Uspjeli su skupiti samo 4 boda u zadnjih 21 utakmicu. U gostima imaju 5 poraza za redom , primili 12 golova i najgori su gosti iza Cartagene i Girona sa 3-2-10.

Ovu utakmicu igraju bez braniča Pine i midfieldera Frana Miranda - važni igrači.

5. CF Villarreal B-Elche CF 1x@1,40 REZULTAT 2:0

Zašto ću ovo odigrati, Elche je trebao biti klub koji ide u 1. ligu, to je bio projekt menanđera i vodstva kluba, sve je počelo dobro na početku sezone. .. i sve je bilo super do jednog trenutka kada su počeli tonuti i ozljeđivati im se igrači.

TRENUTNO SU BEZ:

M Linares nema ga par mjeseci jer se ozljedio, također ovog tjedna su Angel i Poluga kažnjeni zbog odsutnosti na zadnjoj utakmici protiv Huesce a nisu dobili dozvolu nadređenih za to.

Stoke- Wolverhampton 1 (1.65)           2:1

Wolverhampton je zadnji i teško da će stići Blackburn i Wigan koji mu bježe 6 bodova. Stoke igra doma i pobjedom dolazi na prag Europe. Neznam kakve su im ambicije ali mislim da je to san svima. Stoke doma ima samo 3 pobjede u zadnjih 10 susreta te 4 X-a od kojih je jedan zadnja domaca utakmica sa City-em. Wolverhampton u gostima ima samo jednu pobjedu, 5 poraza i 5 izjednačenih utakmica u posljednjih 10 susreta. Mozda bi tu trebalo odigrati 'X' jer ni jedna ni druga momčad nisu u nekoj formi ali probat cu sa čistom 1 na Stoke.

Lyon- Auxerre 1 (1.45)

Lyon protiv Auxerra mislim da se tu netreba nista pisat. Auxerre zadnji i u zadnjih 10 utakmica imaju jednu pobjedu i to zadnje kolo doma protiv Valenciennesa. U gostima u zadnjih 10 utakmica imaju 7 poraza i 3 izjednačena susreta. Lyon doma ima 8 pobjeda, poraz i izjednaceno u zadnjih 10 utakmica, a općenito u zadnjih 10 susreta ima 5 pobjeda, 2 X-a i 3 poraza di se vidi da su izuzetno jaka domaća momčad i mislim da bi ovo trebali dobiti bez problema.

Montpellier- Sochaux 1 (1.65)         2:1

Montepellier je na prvom mjestu koje dijeli sa PSG-om. Treba mu pobjeda da bi održo to mjesto protiv pomalo neugodnog Sochauxa koji se počeo buditi, u zadnje tri utakmice ima 2 pobjede i minimalan poraz (1:2) u gostima kod Lyona. Sochaux je predzadnji (19.) na tablici i mislim da Montepellier ne bi trebao imati većih problema protiv toplo-hladne momčadi Sochauxa. U zadnjih 10 utakmica (doma i u gostima) Montepellier ima 6 pobjeda, 2 poraza i 2 izjednačena susreta, dok doma imaju 9 pobjeda i samo jedan izjednacen susret. Sochaux ima samo jednu pobjedu, 8 poraza i jedan izjednačen susret u zadnjih 10 gostujućih susreta.

Milan- Fiorentina 1 (1.35)    1:2

Milan je trenutno prvi na prvenstvenoj tablici i drugoplasiranom Juventusu bježi mala 2 boda. Milan je ispao iz Lige Prvaka i kupa te sada korača prema naslovu Italije makar ima još 8 kola i neće imati lagan posao, tu im je prepreka Fiorentina koja je trenutno 17 momčad lige i na samoj granici ispadanja (kvalifikacija za opstanak) iz lige. Milan je u zadnjih 10 utakmica racunajuci kup i LP zabilježio 6 pobjeda, 3 X-a, i 1 izgubljenu utakmicu protiv Barcelone. Fiorentina se ne može baš pohvaliti sa statistikom jer u zadnjih 10 gostujućih utakmica ima jednu pobjedu, 4 X-a i 5 poraza. Milan to mora pobijediti jer mu je to natjecanje još jedino ostalo.

Opet Milan, OPET!!

jučer nije bilo sreće s nekim parovima.. tako da su sva 3 listića pala.. znači za sad je računica -15kn... danas ima jako puno parova pa ću morati malo doraditi svoj sistem. tako da danas idem sa 4 listića po 4 para...

Vidio sam da me netko jučer pitao koji mi je najbolji listić.. Nisam bio gore pa mu nisam odgovorio.. ja igram uvijek sve tekme.. ali ipak ova zadnja listića su mi nekako "najrealnija" za proć... ili neka od kombinacija tih dva listića..

listić 1

Pittsburgh-Philadelphia under 6,5 1,90

Tampa-Yankees over 7,5 1,90

San Diego under 3,5 1,75

Chicago WS-Texas over 9,5 1,95

kvota: 12,32

ulog:20kn

dobitak: 234,68

listić 2

Cleveland-Toronto over 7,5 1,95

NY Mets-Atlanta over 7,5 1,95

Milwaukee-St,Louis over 7,5 1,95

Boston-Detroit under 7,5 1,90

kvota: 14,08

dobitak: 268,38kn

listić 3

Kanzas under 3,5 1,70

San Francisco under 3,5 1,85

Baltimore-Minesota over 8,5 1,75

Cincinati-Miami 1.inning X 1,75

kvota:9,63

dobitak: 183,48

listić 4

Oakland-Seatle under 6,5 1,80

Houston-Colorado 1.inning X 1,80

Chicago Cubs-WAshington 1.inning X 1,80

LA Angels(-1,5)- Kanzas 1 2,15

kvota: 12,54

dobitak: 238,86kn

sretno

Kad već neće Goksim, napisat ću ja nešto zanimljivo :D

Ako ćete sistem odigrati probajte ovo:

1. NYRanger-Washington Capit. (08.04. 00:30) 2@2,60

Washingtonu utakmica skoro pa na sve ili ništa, ako dobe idu u playoff za sigurno! Ako i nerješeno izvuku mislim da bi mogli proći ali je ovo sistem pa šta ne roknuti po 2,60!

NYRangers je ovak i onak prvi pa si možda malo sačuva pokojeg igrača a danas su zadnje tekme prije playoffa!

Zanimljivo je recimo jučer bilo, tj. ujutro ..slična situacija u kojoj je prejaki st. louis izgubio doma od Phoenixa kojem su također silno trebali bodovi !

Kako je rekao napadač Washingtona , niti jedan igrač na početku playoffa ne želi od doma gledati početak :) na tv-u ! Dat će Washington danas 110% !

REZULTAT 1:4

2. Malkin E.-Pit-Phi Daje gol @2,40!

Čovjek je ovako i onak prvi po golovima u regularnoj sezoni trenutno ALI kako sam i prekjučer napisao i prošlo je :

Stavljam Malkina da daje danas gol!

Uglavnom, utakmica Pit-Rangers - Rangersi su si osigurali 1. mjesto i danas mislim da neće biti posebnog forsiranja u Pittsbourgu.

- REZULTAT 5:2 ( Malkin dao 1 gol u 3/3 trećini )!

Citat:

Evgeni Malkin has been the driving force, posting four goals and an assist with a plus-5 rating. With 105 points, Malkin has the scoring title all but locked up, but he needs two more goals to become the 16th player in franchise history with 50 in a single season.

Znači , prošlu tekmu je dao jedan gol! Još mu SAMO jedan gol treba da bude 16 igrač u povijesti NHL-a sa 50 golova u jednoj sezoni!?!?!! - HALOOOOO?! :D (Pa to je itekakvo postignuće) - Ovo mi se čini kao JAKO izgledno i TREBALO bi proći s obzirom da je zadnja tekma danas a mislim da se gleda dio do playoffa ! :)

Baš pročitao na ESPN-u:

Malkin, the NHL's leading scorer, is one goal away from reaching 50 for the first time in a season while Fleury's next victory will break Tom Barrasso's mark for career wins.

Marc-André Fleury - http://hr.wikipedia.org/wiki/Marc-Andr%C3%A9_Fleury

OUUUUUUUUUUUU YEAH! :D2/3 - 19:48 Malkin E.

3. Pittsburgh - Philadelphia REZULTAT 4:2

a)I ostala mi je utakmica Pittsburgh - Philadelphia , hoće li se pittsburgh ići osvetiti za poraz od prije par dana od Philadelphie doma? Mislim da hoće !!! Koef je vrlo dobar na Pingvine!

b)Granica golova 6 komada! Mislim da se ovdje smješi jedan OVER kako to u zadnje vrijeme rade pingvini.. - Zadnja trećina 0:0 zbog zog nije u over otišlo ali sam ja pokrio sa x2...

jučer nije bilo sreće s nekim parovima.. tako da su sva 3 listića pala.. znači za sad je računica -15kn...

je l' nije minus 60 kn?

45kn(+ od dana prije) - 60kn (jučer izgubljenih) = -15kn

Aha, sorry!

Nadam se da ćeš danas biti u plusu jer sam te ispratio :)

Sve ok...inače tiketi su od vedry99...vjerovatno negdje loče ko veliki pa ja odgovorih...:)))

Samo tiket 1 je još u igri...ova ostala 3 su pala...i ja se nadam da će biti u plusu jer i ja sam ga ispratio...:D

Ja evo dosta nisam ništa napisao ali slomio sam ruku(ali pratim analize ovaj tjedan i stvarno tko je pratio dobre parove dalo se odlično zaraditi,analayzer tebi posebno hvala,tebe sam najviše pratio i zaradio s omsk-om,ovu zadnju utakmicu sam čak i pogodio rezultat 0-1 :D).

Evo sad se trudim s drugom neš napisat jer sutra moram probat na pobjedu Safarove protiv Serrene za 5,1 kvotu.Gleadao sam Safarovu ovaj tjedan i moram reć da igra stvarno odličan tenis na ovoj zelenoj zemlji u Charlestonu.Po meni je podcjenjena previše te ako joj bude igra na razini ovog tjedna mislim da ima šanse za skinut Serenu u finalu,bez obzira na H2H u korist "žene ormar" 5-0.Serenu iskreno nisam previše pratio,danas sam gledao malo protiv Stosur i ono što sam vidio nije bilo nešto bajno za vidjet.Australka je u tim poenima više igrala protiv same sebe sa neforsiranim greškama.

Uz taj singl prvi tiket mi čine:

Tsonga - Isner 1 1,6

Mislim da će Tsonga ovo dobit bez obzira na rasturačinu Simona od strane Isnera.Obojica imaju dobar prvi servis i ovo bi lako moglo otić u over koji bi će po mojoj procjeni biti oko 38 gemova.Tsonga igra pred domaćom publikom i kompletniji je igrač od Isnera i vjerujem da će ga dobit.

Ferrer - Melzer 1 1,2

Ovdje nemam puno toga za reć.Da se osvrnem na prve susrete gdje je Ferrer deklasirao drugog reketa austrije kao što su to i svi očekivali od njega dok je Melzer izgubio dosta lagano od Almagra koji mu je može se reći također očitao jednu lekcijicu tenisa.Mislim da se neće ponovit ona rasturačina od Almagra ali nemogu vidjet scenarij u kojem Ferrer sutra može izgubit od austrijanca.

Kad već neće Goksim, napisat ću ja nešto zanimljivo :D

Ako ćete sistem odigrati probajte ovo:

1. NYRanger-Washington Capit. (08.04. 00:30) 2@2,60

Washingtonu utakmica skoro pa na sve ili ništa, ako dobe idu u playoff za sigurno! Ako i nerješeno izvuku mislim da bi mogli proći ali je ovo sistem pa šta ne roknuti po 2,60!

NYRangers je ovak i onak prvi pa si možda malo sačuva pokojeg igrača a danas su zadnje tekme prije playoffa!

Zanimljivo je recimo jučer bilo, tj. ujutro ..slična situacija u kojoj je prejaki st. louis izgubio doma od Phoenixa kojem su također silno trebali bodovi !

Kako je rekao napadač Washingtona , niti jedan igrač na početku playoffa ne želi od doma gledati početak :) na tv-u ! Dat će Washington danas 110% !

REZULTAT 1:4

2. Malkin E.-Pit-Phi Daje gol @2,40!

Čovjek je ovako i onak prvi po golovima u regularnoj sezoni trenutno ALI kako sam i prekjučer napisao i prošlo je :

Stavljam Malkina da daje danas gol!

Uglavnom, utakmica Pit-Rangers - Rangersi su si osigurali 1. mjesto i danas mislim da neće biti posebnog forsiranja u Pittsbourgu.

- REZULTAT 5:2 ( Malkin dao 1 gol u 3/3 trećini )!

Citat:

Evgeni Malkin has been the driving force, posting four goals and an assist with a plus-5 rating. With 105 points, Malkin has the scoring title all but locked up, but he needs two more goals to become the 16th player in franchise history with 50 in a single season.

Znači , prošlu tekmu je dao jedan gol! Još mu SAMO jedan gol treba da bude 16 igrač u povijesti NHL-a sa 50 golova u jednoj sezoni!?!?!! - HALOOOOO?! :D (Pa to je itekakvo postignuće) - Ovo mi se čini kao JAKO izgledno i TREBALO bi proći s obzirom da je zadnja tekma danas a mislim da se gleda dio do playoffa ! :)

Baš pročitao na ESPN-u:

Malkin, the NHL's leading scorer, is one goal away from reaching 50 for the first time in a season while Fleury's next victory will break Tom Barrasso's mark for career wins.

Marc-André Fleury - http://hr.wikipedia.org/wiki/Marc-Andr%C3%A9_Fleury

OUUUUUUUUUUUU YEAH! :D2/3 - 19:48 Malkin E.

3. Pittsburgh - Philadelphia REZULTAT 4:2

a)I ostala mi je utakmica Pittsburgh - Philadelphia , hoće li se pittsburgh ići osvetiti za poraz od prije par dana od Philadelphie doma? Mislim da hoće !!! Koef je vrlo dobar na Pingvine!

b)Granica golova 6 komada! Mislim da se ovdje smješi jedan OVER kako to u zadnje vrijeme rade pingvini.. - Zadnja trećina 0:0 zbog zog nije u over otišlo ali sam ja pokrio sa x2...

LOL!

Washington počeo! 1 trećina 5-ta minuta vodi 0-2...ajd nadam se da će i to proći i u velikoj sam lovi :)

la50 pozdrav i tebi , nadam se da si Malkina ispratio maloprije, da sam mogao , auto bi stavio na njega da će score-at noćas :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use