Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 06.04.2012. (Listić dana)


Analyzer

Recommended Posts

12:00 -7.5/Almagro N. - Melzer J. 2 @ 1.45

U četvrtfinalu Davis Cupa sastaju se reprezentacije Španjolske i Austrije te je to dvoboj u kojem ima najmanje neizvjesnosti od svih pošto Austrija ima od kvalitetnih igrača samo Melzera koji ima može donijeti po meni najviše jedan bod, a Španjolska ima cijelu plejadu dobri igrača i u singlu i u doubleu. Španjolci su susret smjestili naravno na clay u Castellon jer ima je ta podloga daleko najjača. Za njih nastupaju David Ferrer (rank. #5), Nicolas Almagro (rank. #12) te Marcel Ganollers (rank. #26) i double igrač Marc Lopez. Austrijanci dolaze sa Melzerom koji je dobar ali i sa Haider-Maurerom sa kojim gube dva boda sigurno te sa double igračima Peya i Marachom koji bi trebali uzeti pobjedu u parovima, a Melzer bi trebao upisati dvije pobjede u singlu što je po meni jedna vrsta znanstvene fantastike. Prvi meč u kojem Austrijanci imaju priliku da zarže kakvu-takvu nadu igraju Nicolas Almagro i Jurgen Melzer. Z velikog favorita ovdje je postavljan španjolac ali ja se ne bi baš sa tim složio u tolikoj mjeri jer iako je Nico tipičan zemljaš koji daleko najbolje rezultate ostvaruje na zemlji, a uz sve to ove godine je bio jako dobar i na hardu jednako kvalitetno može odigrati i Melzer clayu gdje voli igrati i ostvaruje dobre rezultate što je pokazao u mnogo navrata, a najbolji rezultat ostvario je 2010. Ulaskom u SF RG-sa pobijedivši na putu do finala Ferrera i Đokovića. Ove godine bljesnuo je u Memphisu koji je osvojio te pokazao da zna još uvije odigrati kvalitetno iako ima već podosta godina ali zna i glupo izgubiti od slabijih protivnika. Oba igrača imaju napadački stil igre i lupaju jako te dosta riskiraju tako da znaju često pobijediti i sami sebe ali i deklasirati protivnike. H2H vodi Melzer sa 2:1 koji je slavio jednom u dvorani i jednom na clayu gdje je prošle godine deklasirao španjolca u Monte Carlu sa 6:1 6:4. Mislim da je ovo jednina nada za austriju da uhvati nešto te da će se sve usmjeriti na ovaj susret te da će Melzer dati sve od sebe kako bi upisao pobjedu dok poraz za Španjolsku ne bi bio nikakva katastrofa obzirom da će već u sljedećem susretu Ferrer poravnati na 1:1 protiv Haidera Maurera tako da očekujem dobar meč os strane Melzera i žestok otpor te ne poraz sa više od sedam gameova razlike.

15:30 Nalbandian D. - Čilić M. 1 @ 1.45

U četvrtfinalu Davis Cupa sastaju se reprezentacije Argentine i Hrvatske. Domaćin je Argentina koje je susret smjestila u Buenos Aires na stadion Parque Roca gdje će se igrati na zemljanim podlogama. Veliki favorit je Argentina jedan i od glavnih za osvajanje naslova jer imaju vrlo dobru reprezentaciju sa Juan-Martin Del Potrom (rank. #10), Juan Monacom (rank. #16), Davidom Nalbandianom (rank. #50) te Eduardo Schwankom kojeg koriste u igri parova. Naša reprezentacija je znatno slabija te po mani H2H nema baš velike šanse pogotovo ne na clayu. Naš prvi igrač Marin Čilić nije u natjecateljskoj formi i odigrao je svega par mečeva ove sezone, Ivo Karlović je opasan na brzim podlogama ali na clayu ne toliko dok su ostala dvojca Veić i Zovko daleko slabiji igraći. Prvi susret odigrat će David Nalbandian (rank. #50) i Marin Čilić (rank. #23) te je to po meni jednina šansa za nas da uzmemo jedan bod ovaj prvi dan, a nju nam je pružio Argentinski izbornik Martin Jaite postavljanjem Nalbandiana koji nije čisti zemljaš nego je svoju igru godinama više prilagođavao brzim podlogama tako da on i nema neku prednost u ovoj zemljanoj podlozi nad Čilićem koji također može kvalitetno odigrati na clayu te je to šansa koju mi moramo iskoristiti. Puno teže bilo bi nam da je stavio Monaca koji je onaj pravi rasni clay igrač, a također je i u naletu forme te igra odlično i na brzim podlogama tako da bi po meni Čilić protiv njega imao minimalne šanse na clayu dok protiv starog panja Nalbia ipak ima realne šanse za pobjedu. U prilog Čiliću ne ide međusobni omjer gdje Argentinac vodi sa 4-0, a zadnju pobjedu ostvario je ove godine u IW-su sa 7:6 7:6 ali taj meč lagano je mogao otići i na drugu stranu. Nalbandinan je ove sezone već igrao tri turnira na clayu te upisao QF Sao Paula, SF Buenos Airesa dok je u Acapulcu ispao u prvom kolu. Čilić pak clay nije igrao od Umaga prošle godine i njemu će ovo biti prvi susret sa tom podlogom nakon dužeg vremena. Iako Marin ima naravno šanse za pobjedu je se ipak odlučujem na Nalbandiana jer igra doma, podloga bi mu trebala biti prednost, u solidnoj je formi te ima protiv sebe Čilića koji još nije uhvatio svoj ritam natjecanja ove godine.

Link to comment
Share on other sites

06.04 2012. Swansea-Newcastle. oba daju gol, domaci igraju rastereceno sigurni u sredini tabele, dok se gosti bore za EL i moraju ici na pobjedu,

                 Watford-Blackpool. oba daju gol i 3+ obje ekipe daju i primaju puno golova pa bi tako trebalo biti i danas.

                  Kako sam novi nadam se da ce ovo proci, igru na golove pratim vec neko vrijeme i nadam se uz vas da ce biti lakse pogoditi.

                  Evo jos jedan par Wimbledon-Rotherham oba gol 3+ daju i primaju puno golova, tesko da se mogu pomaci sa sredine tabele.

Link to comment
Share on other sites

evo moj prvi post, naime naišao sam na pogrešku jedne internet kladionice u pitanju je kladionica Titan bet koja nudi handicap na meč Del Potro-Karlović,  oni daju handicap +5.5 na Del Potra koeficijent je 1.9 i tko može neka isprati sa max ulogom

slazen se...clay podloga oduvik dobro isla del potru favorit za isti bet daje 1,60

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima na ovom forumu, evo i moj prvi post. Nekoliko mojih prognoza za danas.

Monaco - Nantes 1 1.95 2:1

Monaco je u drugom dijelu sezone krenuo silovito i obezbijedit će ostanak u ligi, tome je svakako doprinio i novi vlasnik koji je svakom igraču obećao premiju za pobjedu od 5000 eura po utakmici, čime su nadmašili i PSG koji se bori za titulu prvaka Francuske. Zadnjih nekoliko kola redovno sam igrao na njih i prolazio pa tako smatram da će i danas pobijediti Nantesa. Odličan koeficijent na Monaca 1.95 i moja prognoza što bi rekli kladioničari FIKS KEC.

Karabuk - Bešiktaš 1:1

Bešiktaš igra po sistemu toplo-hladno, gotovo svaku utakmicu i daje i prima golove. Karabuk igra solidnu sezonu, kod kuče su dosta dobri, imaju skor od 11 pobjeda 2 remija i 3 poraza uz gol razliku 29:20. Koeficijent je 1.50, zavisno od kladionice naravno.

Barnsley - West Ham 0:4

Sam pogled na tabelu govori ko je ovdje favorit, iako to u engleskoj ne mora ništa da znači, ali u ovom slučaju smatram da je West Ham apsolutni favorit u ovoj utakmici. Njihov međusobni skor, do sada odigrali 5 utakmica, bar ono što sam ja pronašao, u tih 5 utakmica West Ham ima impresivan skor, svih 5 pobjeda uz gol razliku 14:1. Koeficijent 1.75 na West Ham koji bi ovom pobjedom povećao izglede za povratak u Premiership.

Reading - Leeds 2:0 (eto neko reče poslije da je Leeds promijenio trenera, a izgleda i taktiku)

Reading se također bori za ulazak najviši rang takmičenja u engleskoj, dok je Leeds ove sezone jedna prosječna ekipa, ali ekipa koja daje puno i prima još više golova, tako da mislim da i danas mogu zabiti Readingu, koji bi ih danas trebao dobiti. Ovdje čak mislim da može ići iznad 2.5 gola. Koeficijent 1.70

Ukupan koeficijent na ove četiri utakmice 8.70.

Sretno svima koji isprate.

Link to comment
Share on other sites

Irska 1. liga Monaghan U.-Drogheda United Pet, 21:00 gost daje 2+ 2.10 Germania

Drogheda posljednjih sezona lagana i malo teža tapija kod irskih nogometnih indijanaca, a trenutno su treći klub lige. Odabrah ovaj par zbog zanimljivih informacija. Trener gostiju stigao je iz Monagahana, Gabriel Sava, Shane Grimes, Eric Foley, Sean Brennan, Ryan Brennan i Declan O’Brien igrali su za Monaghan prošle sezone, jasno je da gosti poznaju domaćine i više nego dobro. Monagahanu će danas biti pojačan dvojicom standardnih, ali nedostajati će im bitna trojka (But Collins will have to plan without midfielders Robert Bayly and John Reilly, along with centre back Shaun Maher, all of whom are injured. But both Aidan Collins and Paul Whelan return to the squad.). Drogheda bez dvojice sigurno, treći upitan (Cooke has most of his squad available with only Cathal Brady and Paul Crowley ruled out through injury, though striker Peter Hynes is also a doubt.)

Evo vijesti, pa ak vam se da prevodite, ja sam lijenčina. :)

http://extratime.ie/newsdesk/articles/7763/

francuska 2. liga Monaco-Nantes Pet, 20:20 1 2.15 Germania

ovo moram odigrat, bez prevelike analize. Istina, Nantes još uvijek ima kakve takve šanse nekak se dokopat prve lige, ali smatram da je trenutno Monaco kudikamo bolja ekipa, plus se čupaju za ostanak. Kanarincima se vraća prvi golman, a od bitnijih izostanaka - Matheus Vivian (crutch), Fabrice Pancrate (knee) and Sylvain Wiltord (adductor)

i evo još jedne pejstane vijesti, ovaj put talijanske, pa opet kažem, kome se da, nek prevodi:

http://www.montecarlonews.it/2012/04/06/notizie/argomenti/sport-1/articolo/nobili-decadute-di-fronte-al-louis-ii.html

Link to comment
Share on other sites

Ja bih zamolio teniske eksperte ovdje ako mogu reći koliko je vjerojatno da Nalbandian danas dobije Čilića 3:0. Koef je 3,2 što mi se kao pasivnom pratitelju tenisa čini puno, al kažem ne pratim baš detaljno tako da možda supersport zna nešto što ja ne znam. Hvala

Ja sam pratio tenis u vrijeme kad je Nalbandian bio u najjačoj snazi i prije nego se propio i dobio kojih 10kila viška...:D

Uglavnom Nalbandian je odličan igrač, ali je uvijek problem s njim jer nikad neznaš kako će ući u meč.. Ako on izgubi prvi set on se zna totalno raspast... Zato bi ti ja preporučio da ovo pratiš na live klađenju i kad ćeš vidjet kako će Nalbandian ući u meč.. Jer ako uđe nabrijan i spreman satrati Čilića onda Marin po meni ostaje na jako malo gemova danas... I meni se sviđa kvota za 3:0, ali kao što rekoh da je to Nalbandian od pred koju godinu nebi se dvoumio ni sekunde, ovako sam jako oprezan..

Link to comment
Share on other sites

nakon jučerašnjeg laganog plusa idemo danas u nove pobjede... još uvijek mi je rano za neku analizu jer kao što rekoh još su ovo početne utakmice i totalno su nepredvidive za neke ozbiljnije analize.. zato i danas od mene samo listići.. ako nekoga zanima posebno koja utakmica slobodno pita i ja ću mu obrazložiti zašto sam igrao to što sam igrao...

listić 1

Tampa Bay under 3,5 1,80

Chicago WS- Texas under 9,5 1,80

Baltimore-Minnesota over 8,5 1,85

kvota: 5,99

ulog:20kn

dobitak: 114,19kn

listić 2

NY Yankees over 3,5 1,80

Oakland-Seatle 1.inning X 1,80

San Diego- LA Dodgers over 6,5 1,80  0-6!!!

kvota: 5,83

ulog:20kn

dobitak: 111,10kn

listić 3

Arizona-San Francisco under 7,5 1,70

LA Angels(-1,5)- Kansas City 1 2,00

Milwaukee-St.Louis over 7,5 2,00

kvota: 6,80

ulog:20kn

dobitak: 129,54

Evo ovo je moje za danas.. ako nekoga šta zanima može pitat i ja ću mu objasnit zašto sam igrao to što sam odigrao. Utakmicu Houston-Colorado nisam nikamo smjestio i imam razlog za to.. Jer stvarno nemam ideje šta tamo odigrati.. Totalno ništa mi ne vuče na ništa... pa ipak onda bolje da ju izostavim...

sretno tko prati..

Link to comment
Share on other sites

Swansea (Wales)-Newcastle Pet, 17:30 oba daju gol - DA (koeficijenti od 1.65 pa na nešto sitno više, npr. Germania daje 1.67)

Swansea zadnjih šest doma:

24/03-12 1. liga Swansea vs. Everton 0:2

11/03-12 1. liga Swansea vs. Manchester City 1:0

11/02-12 1. liga Swansea vs. Norwich 2:3

31/01-12 1. liga Swansea vs. Chelsea 1:1

15/01-12 1. liga Swansea vs. Arsenal 3:2

31/12-11 1. liga Swansea vs. Tottenham 1:1

Newcastle zadnjih šest u gostima:

25/03-12 1. liga West Bromwich vs. Newcastle 1:3

12/03-12 1. liga Arsenal vs. Newcastle 2:1

11/02-12 1. liga Tottenham vs. Newcastle 5:0

01/02-12 1. liga Blackburn vs. Newcastle 0:2

28/01-12 FA Kup Brighton vs. Newcastle 1:0

21/01-12 1. liga Fulham vs. Newcastle 5:2

kod Newcastlea napadači Ba i Cisse uredno zabijaju, danas im neće biti Collocinia, najvažnijeg igrača obrane, ganjaju četvrto mjesto, smatram da neće igrati zatvoreno, što će otvorit prostor za barem jedan gol domaćih...

NBA -7,5 Toronto-Cleveland Sub, 01:30 1 1.85

HL i germania su na ovom hendikepu, SS i PSK imaju 8,5... Cleveland u totalnom offsideu, plus su još uvijek bez ---> U zadnje vrijeme se košarkaši Clevelanda jako muče ne bi li ostvarili pokoju pobjedu u NBA ligi. Idućih dana će im to biti dodatno teže, jer moraju igrati bez ozlijeđenog Kyriea Irvinga...

Taj novak je ove sezone najbolji klupski igrač, a u teškom domaćem porazu protiv San Antonija tijekom utorka navečer (-35 poena) Irving je pogoršao ozljedu desnog ramena. Zbog bolova u tom dijelu tijela nije igrao utakmicu raniju, a bio je do samog početka upitan i za nastup protiv San Antonija.

Ipak se, moguće najbolji novak ove sezone, pojavio na parketu, te je igrao 30 minuta.

Irving se potužio na bolove, a pretrage nakon utakmice su pokazale novo oštećenje, te mu je predložena pauza od desetak dana.

Cleveland je izgubio 11 od posljednjih 12 utakmica, a Irving ove sezone prosječno postiže 18.8 poena po utakmici, uz 5.7 asistencija i 3.9 skoka.

05/04-12 NBA Philadelphia vs. Toronto 78:99

04/04-12 NBA Toronto vs. Charlotte 92:87

02/04-12 NBA Toronto vs. Washington 99:92

31/03-12 NBA Toronto vs. Miami 101:113

29/03-12 NBA Toronto vs. Denver 105:96

27/03-12 NBA Toronto vs. Orlando 101:117

05/04-12 NBA Milwaukee vs. Cleveland 107:98

04/04-12 NBA Cleveland vs. San Antonio 90:125

01/04-12 NBA New York vs. Cleveland 91:75

31/03-12 NBA Cleveland vs. Milwaukee 84:121

29/03-12 NBA Cleveland vs. Detroit 75:87

28/03-12 NBA Philadelphia vs. Cleveland 103:85

zadnja tekma ove dvije ekipe - 14/03-12 NBA Cleveland vs. Toronto 88:96

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav ekipi,

danas vidim da nitko ne stavlja Ruse i EURO HOKEJ CHALLENGE  pa ću ih ja utrapit :D

1. TrCeljab(5,5)-AOmsk 1@1,40 ( 15:00 ) REZULTAT 0:1

Sječam se vremena kad je na Traktorove tekme koef. undera bio 1,50 :D

Puno puta smo pisali ovdje o rusima i Traktoru i underima i svaki put do sada prolazilo.

Ne vidim previše razloga zašto danas ne bi under prošao. Uz taj under, nekako mi se vidi da Traktor posustaje? Možda griješim, to ćemo vidjeti kasnije kad tekma završi..

Ovo su tekme sa OMSK-om:

3:1 29.03.2012

2:3 OT31.03.2012

1:0 02.04.2012

3:1 04.04.2012

2. Latvija(hm/1.ut)-Češka 2@1,75 ( 16:00 ) 3:4 OT - Šteta stvarno jer je Češka vodila i nije mi jasno kako su završili 3:3 u regularnom  djelu :(

Mislim da su ovo totalno dvije različite igre.. Latviju ne doživljavam previše isto kao ni slovence i dr. "slabije" momčadi .. Francuze itd... Danas ću odigrati na pobjedu Čeha koji po meni igraju fenomenalan hockey.

Da nadodam kako je ovo skroz pristojni koeficijent za pobjedu Čeha. Ovih malih koef. me strah :) A ako padnem na ovako normalnom koef.-u onda mi nije žao :)

Imaju oni i h2h:

30/04/2011 SP, Skupina D Češka vs. Latvija 4:2

17/05/2010 SP, Кvalifikacije, Skupina F Češka vs. Latvija 3:1

24/02/2010 OI (M), Doigravanje Češka vs. Latvija 2:2 3:2 (Prod.)

20/02/2010 OI (M) Preliminarna runda Skupina B Češka vs. Latvija 5:2

05/05/2006 SP, Skupina A Latvija vs. Češka 1:1

24/04/2004 SP, Skupina A Latvija vs. Češka 1:3

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima, novi sam na forumu i evo htio bi sa vama podijeliti svoj današnji par.

NK Lučko - NK Osijek 2 @3.00

Osijek?? Jedna ekipa sa jako čudnom formom ove godine, krenulo je fantastično, kao iz bajke ali na kraju se sada bore za ostanak u 'elitnom' društvu hrvatskoga nogometa. U Osijeku je došlo do promjene uprave, smjene trenera. Od izvora iz kluba saznajem da su im neke plaće isplaćene, i da danas idu samo na pobjedu, kao što je bilo i u kupu protiv Cibalije. Smjena trenera donjela je i novu formaciju (4-3-3) koja odgovara ekipi što se vidjelo protiv Cibalije. Osijek je jednostavno preporođen, zato danas dvojka na grad sa Drave...

Link to comment
Share on other sites

nakon jučerašnjeg laganog plusa idemo danas u nove pobjede... još uvijek mi je rano za neku analizu jer kao što rekoh još su ovo početne utakmice i totalno su nepredvidive za neke ozbiljnije analize.. zato i danas od mene samo listići.. ako nekoga zanima posebno koja utakmica slobodno pita i ja ću mu obrazložiti zašto sam igrao to što sam igrao...

listić 1

Tampa Bay under 3,5 1,80

Chicago WS- Texas under 9,5 1,80

Baltimore-Minnesota over 8,5 1,85

kvota: 5,99

ulog:20kn

dobitak: 114,19kn

listić 2

NY Yankees over 3,5 1,80

Oakland-Seatle 1.inning X 1,80

San Diego- LA Dodgers over 6,5 1,80

kvota: 5,83

ulog:20kn

dobitak: 111,10kn

listić 3

Arizona-San Francisco under 7,5 1,70

LA Angels(-1,5)- Kansas City 1 2,00

Milwaukee-St.Louis over 7,5 2,00

kvota: 6,80

ulog:20kn

dobitak: 129,54

Evo ovo je moje za danas.. ako nekoga šta zanima može pitat i ja ću mu objasnit zašto sam igrao to što sam odigrao. Utakmicu Houston-Colorado nisam nikamo smjestio i imam razlog za to.. Jer stvarno nemam ideje šta tamo odigrati.. Totalno ništa mi ne vuče na ništa... pa ipak onda bolje da ju izostavim...

sretno tko prati..

koj ti je najsigurni listic

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima, evo imam jedan singl s kojim bi po mom mišljenju trebalo pokušati.

Troyes - Le Havre  1 (2,00)

Le Havre se trenutačno nalazi na 15. mjestu i u silaznoj je putanji.

U posljednjih šest susreta nisu upisali niti jednu pobjedu, a ni golgeteri im nisu bili raspoloženi za zabijanje golova budući da su ih zabili samo dva (Zola, Mesloub) u tom razdoblju. Čak ne zabija ni najbolji strijelac Le Havrea Ryan Mendes (9 golova).

No njega ionako neće biti na ovom dvoboju, jer je ozlijedio koljeno. Osim njega treneru Cedricu Dauryju nedostaju još četvorica standardnih prvotimaca, Francois, Riviere, Efoulou i Boucher. Svi su ozlijeđeni.

Za razliku od Le Havrea, Troyes se ne mora brinuti oko ostanka u ligi. Njihove su najveće brige kako dostići treće mjesto na ljestvici koje trenutačno drži Clermont s bodom prednosti. Troyes lovi Ligue 1, a u posljednjih je osam kola samo jednom izgubio. Danas će im nedostajati ozlijeđeni Blondel, Outrebon, Camara i Obbadi, ali zato su im se u redove vratili suspendirani  prvotimci Nsakala i Enza Yamissi.

Troyes je od 12 međusobnih susreta s Le Havreom odigranih na De l'Aube stadionu šest dobio, dok su dva sraza završila neodlučenim rezultatom.

I zanima me samo danas Lokomotiva-Cibalia ako netko ima informaciju jel Cibalia još nekompletna kao protiv Osijeka?

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use