Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 05.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Dopuna pravila foruma (03.04.2012.)

Nakon više od četiri godine, porastom popularnosti portala i foruma, pojavila se potreba za dopunom pravila foruma, s obzirom na sve veći broj članova i postova.

Zadnjih tjedana ostvarili smo rapidan porast broja članova, kojima ovim putem još jednom želim dobrodošlicu, te ih molim da odvoje par minuta i pročitaju "Pravila foruma" (http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/), te da se istih i pridržavaju.

Portal i Forum SvijetKladjenja je nastao sa ciljem da se na jednom mjestu okupe i udruže svi oni koji se ozbiljnije klade, te prate sport. Utopijska ideja, zbog koje je i nastao portal jest ta da se sve poštenije analize mogu naći na jednoj stranici, bez otvaranja 20ak stranica, gdje se često analize preklapaju te mnoge od njih nisu niti ozbiljnije napisane.

Stranica nije napravljena sa idejom naplaćivanja tipova, te je kao takva potpuno besplatna. Ono što je cilj ove stranice jest da podigne postotak pogođenosti parova na listićima te da na taj način svi zajedno, analizirajući parove, informirajući druge i ukazujući na greške u kladionicama budemo zadovoljniji.

Oduvijek smo težili kvaliteti a na kvantiteti, te ćemo se tog načela držati i dalje. Dakle, nije nam bitno imati što veći dnevni broj postova i posjeta, već nam je cilj imati kvalitetne postove i analize, makar i u manjem broju.

Zbog svega navedenog, prvi put nakon više od četiri godine, dopunjujemo "Pravila foruma" s ciljem veće funkcionialnosti istog.

Dopuna "Članka 2"

2.10. U najaktivniji podforum, "Listić dana", zabranjeno je objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica. Članovi koji se ne budu pridržavali istoga biti će upozoreni, a ukoliko nastave raditi iste prekršaje i sankcionirani.

Dakle, u podforum "Listić dana" dobrodošle su sve analize utakmica, te razmišljanja i novosti o istima. Analize ne moraju biti dugačke, međutim potrebno je, makar u dvije, tri, rečenice obrazložiti tip.

2.11. U podforumu "Live", u kojem će svakodnevno biti otvarana tema sa tekućim danom i datumom, dozvoljava se objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica.

Ovim potezom želimo zadržati kvalitetu postova i analiza, na koje su dugogodišnji članovi navikli, u podforumu "Listić dana", dok će u podforumu "Live" biti nešto opuštenija atmosfera, te će se tamo moći, kako je to već navedeno, objavljivati parove, listiće i tipove bez objašnjenja, kao i komentirati utakmice.

Pravila stupaju na snagu 03.04.2012. te ovim putem ljubazno molim sve članove foruma da se pridržavaju istih.

Podforum Live - Srijeda - http://svijetkladjenja.com/forum/live/cetvrtak-05-04-2012-%28live%29/

Sa zadovoljstvom objavljujem da smo otvorili SvijetKladjenja mailing listu!

Svrha ove mailing liste jest promptno obavještavanje o novim analizama na portalu SvijetKladjenja, većim greškama kladionica, kvalitetnim informacijama i novim promotivnim akcijama na vodećim online kladionicama.

Prijava na mailing listu je, kao i sve na portalu i forumu, potpuno besplatna, a sve sa ciljem što bolje informiranosti članova portala i foruma SvijetKladjenja.

Nadam se da Vam se sviđa ideja  ;). Prijaviti se možete putem donjeg obrasca.

Danas pocinje USA Masters u golfu.Eto nisam bas neki poznavatelj tog sporta al mi se cini zanimljivo ... vidim ima u HL ponuda na 10 ak golfera. Prva tri favorita su Woods ( 6.00) McIlroy (7.50) i Mickelson (12.00).

Americke sportske emisije vec par dana non stop pricaju o tome. Kazu da bi odabrali ovu trojicu protiv svih ostalih  ;D Razmisljam uplatit 20,30 kn na trojku i naravno siguran plus ako se prognoze ostvare.ZA vece uplate od toga nisam bas siguran. Pocinje danas u 13.00 i cini mi se da ima prijenos na ESPN-u ,pa da se malo bolje upoznamo s tim sportom.

Sad nebi bilo lose da netko s malo vise iskustva o golfu kaze neku svoju analizu.

Pozdrav svima danas!

Jučer bio ok dan ali danas, ono što nas danas čeka je eureka: D :D:D:D Ovako puno dobrih parova nisam vidio u istom danu od prošlog četvrtka :D :D

Ne znam niti od kud da počnem, ne bi htio pretjerivat ali ponuda je stvarno dobra!

1. Prvo što ću danas odigrati je:

Sve utakmice današnje Europske lige PREKO 1,5 gol ( ukupni koef. u SS je zasada 2,05 ) - NE vidim načina da ovaj bet ne prođe s obzirom na viđeno prošli četvrtak! - Na ova četiri para preko 1,5 gol ulažem 80% banke i nadam se

poduplavanju! BANKA poduplana :) za uloženih 80%.. Moglo je to i lakše na over Bilba-a 2.5 :D ali nema veze, važno da prošlo!

2. Jako zanimljivo mi se danas čini oklada na žute kartone ali to će i Goksim - stručnjak za kartone nadam se bolje objasniti. Prošli četrvrtak bilo je sljedeće:

Atl. Madrid 2 - 1 Hannover / 7 žutih kartona  

AZ Alkmaar 2 - 1 Valencia / 3 žuta kartona - Ali danas su ipak uzvrati pa mislim da će ih biti više!

Schalke 2 - 4 Ath Bilbao / 6 žutih kartona

Sporting Lisbon 2 - 1 Metalist Kharkov / 6 žutih kartona

Granica u SS je 5.5 žutih kartona. Koef. su od 1.65 - 2,10. Odigrati ću i ovaj slučaj sa žutima čim vidim mišljenja znalaca sa foruma!

3. Slično kao pod točkom 1. ali ovaj puta ću se odigrati preko 2,5 gola na svim utakmicama. Mislim da će biti vatreno danas i očekujem dosta golova na svim utakmicama ovih uzvrata, pogotovo kod vatrenog Bilba-a. Sve prošlo OSIM Metalist Kharkiv 1 - 1 Sporting gdje je trebalo biti više golova.. Mentalist pucao 8 puta u okvir gola i nije ušlo tj. jedna ušla :( Napadi na gol 12.. fakat čudno da nije ušlo :(

4. Igram danas pobjedu čistu na :

Ath Bilbao - Schalke 1@1,95  REZULTAT 2:2

Bilbao je pobjedio prvu tekmu, kao i kod nezainteresiranog Man. UTD-a, oni su čisti favoriti za napredovanje dalje. Njihov je glavni cilj Europska liga jer su si u domaćoj Primeri već osigurali mjesto za sudjelovanjem u Europskoj ligi sljedeću sezonu tako što su došli do finala COPA DEL RAY.

Bilbao je igrao zadnju tekmu protiv Barce gdje su izgubili 2:0 ali stvar je i u tome da su odmarali neke ključne igrače tipa: Ander Herrera, Llorente i Muniana ali on je ušao 2. poluvrijeme.

Očekujem vrlo otvorenu utakmicu jer Shalke MORA napadati a Bilbao je strašno opasan iz protunapada što smo imali prilike vidjeti 1. tekmu , pogotovo pred kraj.

Vjerovatna postava :

Bilbao (4-3-3): Iraizoz - Iraola, Ekiza, Amorebieta, Aurtenetxe - Ander, Martinez, Marcos - Susaeta, Llorente, Muniain

Schalke (4-2-3-1): Hildebrand - Uchida, Papadopoulos, Matip, Fuchs - Hoger, Jones - Farfan, Raul, Draxler - Huntelaar

5. Hannover 96-Atl.Madrid 1@3,0 REZULTAT 1:2

Napomena: Ovo mi je par koji ću odigrati u sistemu !

Stvarno JAKO velik koeficijent na momčad iz Hannovera. Izgleda da bookmakeri nisu još shvatili koliko je Hannover jak :)

U stvarno jakoj Bundesligi su trenutno 5.

Pravi su domačini i to dokazuju sa 8-6-0 tekmama u Bundesligi i 4-2-0 u EU ligi.

Pobjedili su Bayern, Dortmund i Sevillu i nedavno M'gladbach doma. Zadnju rundu su Standard tukli 4-0 doma, kako to da su ovdje favoriti Mardižani koji su u gostima srednja momčad već godinama.

Danas ne igraju Gabi, Turan and Juanfran koji su prilično dobri centri u Atleticu - suspendirani su dok Hannover ima sve na raspolaganju.

Madrižani imaju u Primeri 2-5-8. Pobjedili su Lazio, Celtic ... u EU ligi , svejedno smatram ovo vrlo velikim koef. na Hannover i vrijedi probati 1@3,0 ili 1x1,60 čak .

6.Greuth.Fürth-E.Cottbus  f+2 @ 1,90 REZULTAT 3:0

Mislim da je ovo super koeficijent na Furth..

Nakon loše tekme protiv AUE-a u kojoj su imali dosta prilika da daju gol ali nisu . To ništa posebno za njih ne znači.

Zanimljivo je to što nakon loše tekme Furth uvijek odigra vrlo dobru utakmicu doma gdje su 40:10 golovi u 14 utakmica ( 12-0-2 ).

Nakon što su izgubili kod Dresdena ove godine 1:3, pobjedili su slj. tekmu Paderborn 5:1.

Nakon 0:0 kod Ingolstadt-a pobjedili su Bochum 6:2 i nakon nesretnog gubitka od Dortmunda u kupu , pobjedili su KSC 3:0.

Ovdje bi se mogla desiti slična stvar. Nisu pod pritiskom poslje nerješenog protiv Dusseldorfa i Paulija i mislim da bi ovdje mogli odigrati jako dobru utakmicu protiv Cottbusa.

Cottbus nije bio baš predobar protiv Frankfurta.. klub sa sredine tablice koji ima prilično loš napad protiv jake obrane Furtha. :) Ovdje ne bi trebalo biti prevelike opasnosti za Furth :).

p.s. 1 bod zaostaju za Frankfurtom koji ima 61 bod a Furth 60.

Vrijedi probati svakako !

GL :)

19:00 Williams S. (h-7,5)-Erakovc M. 2 @ 1.60

Danas se u osmini finala ženskog WTA turnira koji se igra u Charlestonu sastaju domaća predstavnica Serena Williams (rank. #10) i Novozelanđanka koja vuče korijene zna se odakle Marina Eraković (rank. #45). Ogromna favoritkinja ovdje je također ogromna Serena koja je bila prva tenisačica svijeta ali umorila se od tenisa te je prestala mariti za njega, a još se i ozlijedila prije nekih dvije godine kad je stala na staklo te propustila skoro cijelu sezonu zbog ozljede stopala ali mislim da joj se i nije dalo previše igrati jer nabrale su se ona i seka love i sad slijedi uživancija. Ipak i takva prošle godine osvojila je dva turnira Stanford i Toronto te umalo i US Open gdje ju je u finalu iznenadila Stosur te je pokazala da je još uvijek dobra igračica. Ona sve temelji na svojoj snazi jer je kao tenk i često je bilo upitno da li je uopće žensko i kakve droge uzima jer takvo čudo nije se prije viđalo u svijetu tenisa ali na kraju se ipak ispostavilo da je to za što se predstavlja. Ove godine ovo joj je četvrti nastup na WTA turnirima i nema veći uspjeh od QF, a često zna gubiti mečeve zbog nervoze i radi puno neprisiljenih grešaka te poklanja protivnicama dosta poena. Ovdje u prvom kolu nije bila nešto posebno uvjerljiva protiv Vesnine koje je ove godine jako loša te ju je svladala sa 6:3 6:4, a očekivala se i mnogo uvjerljivija pobjeda. Danas ide amerikanka na Eraković koja je od nje mlađa sedam godina, a prema svemu sudeći nikad neće biti sam vrh svjetskog tenisa. Ona voli najviše igrati na brzim podlogama, a tek prošle godine igrala je malo više i zemlju te osvojila dva ITF turnira, a ove godine također je igrala ne nekim turnirima na clayu ali bez velikog uspjeha. Ovdje je prošla prva dva kola relativno lagano izbacivši Pliskovu i Tatashvili na dva dobivena seta, a od ostalih rezultata ove sezone najbolja je bila na WTA turniru u Memphisu gdje je igrala finale u kojem je poražena. Iako Eraković nije nešto posebno talentirana mislim da će ipak dobiti nešto na poklon od Serene kojoj ovako mali turniri ne predstavljaju apsolutno ništa u životu, a osim toga već ga je jednom osvojila tako da su njezini motivi ovdje vrlo upitni. Zbog toga bi Eraković mogla dohvatiti barem pet gameova te pokriti ako ništa drugo barem ovaj veliki kontrahendikep.

18:00 Sweeting R.(h-3,5)-Ram R. 2 @ 1.90

U četvrtfinalu challengera u Tallahasseeu koji se igra za nagradni fond od 50000 dolara sastaju se dva američka predstavnika Rayn Sweeting (rank. #88) i Rajjev Ram (rank. #137). Za favorita ovdje je postavljen Sweety koji je bolje rangiran ali ja ga ne bi baš stavljao u ulogu favorita jer je to po meni jedan panj od igrača koji ima visinu od 196 centimetara ali svejedno ne umije držati svoj servis kvalitetno nego više ide na ubačaj prvog nego na snagu te kad naleti na nekog boljeg returnera to ne prolazi i gubi mečeve. Sweeting će uskoro napuniti 25 godina, a u karijeri je osvojio jedan turnir u Houstonu prošle godine, a zanimljivo je da mu je to uspjelo na clayu koji mu ne bi trebao odgovarati nikako ali znamo da se u Houstonu igra na jednom od najbržih clay terena. Upravo taj turnir je na rasporedu sljedeći tjedan i Sweeting mora pokušati obraniti tih 250 bodova ali teško da mu to može poći za rukom. Ipak ide probati i zato je njegova motivacija na ovom challengeru vrlo vrlo upitna jer ako se ovdje izmori nema šanse da tamo napravi dobar rezultat, a treba se još okrenuti i treninzima na clayu te prilagodbi na clay tako da je njemu ovdje bolje da izgubi nego da pobjedi. Jučer je odigrao mečeve prvog i drugog kola jer je bio prekid zbog kiše dan prije te mu to nikako nije išlo na ruku jer je odigrao ukupno pet setova u jednom danu, a on nije navikao na takav tempo. Protivnik mu je danas sunarodnjak Ram koji igra uglavnom po challengerima ali imi i jedan ATP naslov u karijeri iz 2008. na travi Newporta. On je igrač koji svoju igru bazira na servisu te njime osvaja jako puno besplatnih poena dok mu return nije jača strana, a i u razmjenama se ne snalazi najbolje. Visok je 193 centimetra ima 82 kilograma i istog je profila kao i Sweeting onaj tipični američki drvosječa sa razornim servisom forhendom koji išta drugo baš i ne pokušava igrati i ima jako lošu obranu. Ram igra dosta i u parovima te solidno koristi i volej pa je tako stigao do šest titula u konkurenciji parova u zadnje tri godine i svakako zna odigrati na mreži. Prema tome ja danas prednost ne dajem favoritu kladionica Sweetingu nego Ramu jer kao što rekoh Sweetinga čeka sljedeći tjedan Houston (clay) gdje bani naslov, ovdje nije imao sreće sa rasporedom (kiša) te je morao jučer igrati dva meča, a nije mu se dobro pretjerano umarati tamo da ako je pametan danas će izgubiti i pravac Houston gdje će se prilagođavati zemlji i pripremati se za obranu naslova. Ram nije baš impresionirao ovdje u prva dva kola i mučio se u tri seta sa Herbertom i Ballom ali bar je imao ravnopravno raspoređene mečeva svaki dan po jedan. Njemu su za razliku on Sweetya ovi challengeri prioritet pošto sad dolazi sezona clay gdje je totalno ne konkurentan te je njegov motiv ovdje mnogo veći i mislim da danas nosi pobjedu. Do sada su međusobno igrali va puta u karijeri i score je 1:1; Sweeting je bolji bi u Dallasu 2009. godine sa 6:0 7:5, a Ram je uzvratio sljedeće godine sa 3:6 6:3 7:6 upravo na ovom chalenngeru. Danas po meni Ram ovo uzima, a kontrahendikep mi je stvarno realna opcija i to ću svakako odigrati za ovoj meč.

dok se čeka dobitna analiza kartona raznih boja, ko o čemu, ja o hokeju:

zbroj golova 6.5/Espoo - Lahti Tip + koeficijent 4,00

Mlada ekipa Espooa, iznenađujuće se plasirala u polufinale finskog doigravanja. Čitajući analize današnje tekme (druge, jučer odigrali prvu i Lahti dobio 5:3) zbog iskustva Lahtija, ali i umora igrača Espooa, većina je na strani gostiju, predviđaju čistu dvojku. Ja mislim da će biti veliki broj golova opet. Evo h2h ove sezone u dvorani današnjeg domaćina:

24/01-12 1. liga Espoo vs. Lahti 1:5

29/11-11 1. liga Espoo vs. Lahti 6:6

7:6 (Prod.)

15/11-11 1. liga Espoo vs. Lahti 5:3

06/09-11 Prijateljske klupske utakmice Espoo vs. Lahti 4:2

+5,5 se kreće oko 2.20, ali ja ću oplest po većem koeficijentu...

još dva čisto h2h para:

Jokerit Helsinki-Jyvaskyla (0:1) X koeficijent 4.20

04/04-12 1. liga Doigravanje Jyväskylä vs. Jokerit 1:1

2:1 (Prod.)

13/03-12 1. liga Jokerit vs. Jyväskylä 2:2

2:3 (Prod.)

24/02-12 1. liga Jyväskylä vs. Jokerit 2:2

2:2 (Prod.)

2:3 (11m)

25/11-11 1. liga Jyväskylä vs. Jokerit 0:0

0:0 (Prod.)

1:0 (11m)

zakon brojeva nosi nekom pobjedu danas, ali za sitni ulog se može probat nastavak ikseva...

danska košarka, 1. liga, polufinale na tri dobivene:

Naestved-Svendborg (1:2) 1 koeficijent 2.65

02/04-12 Basketligaen, Doigravanje Svendborg vs. Naestved 79:69

29/03-12 Basketligaen, Doigravanje Naestved vs. Svendborg 73:65

26/03-12 Basketligaen, Doigravanje Svendborg vs. Naestved 74:70

12/01-12 Basketligaen Naestved vs. Svendborg 83:77

24/11-11 Basketligaen Svendborg vs. Naestved 86:68

02/11-11 Basketligaen Svendborg vs. Naestved 70:61

danska košarka je vjerojatno indijanska, kao i naš američki nogomet, ali ovo je zanimljiv koef., izrazito domaćinske tekme, ne vidim zašto ne bi i danas Naestved stisno i osigurao još jedan susret. U favoritu je koef. još uvijek 2.65, u Hlutriji je pao na 2.50...

Evo konačno danas malo više parove od MLB-a pa ću i ja počet s analizama i svojim igrama.. Sad ne znam jesu li se naše kladionice tolko opametile pa stavile ovakve granice za zbroj poena ili samo prepisuju od stranih. Najvjerojatnije ovo drugo.. Uglavnom vrlo sam nezadovoljan današnjim granicama koje su postavljene jako nisko.. 4 utakmice s 6,5 , 2 utakmice na 7,5 i jednom na 5,5..

Moj sistem igranja kod MLB-a je da svaki dan igram SVE utakmice raspoređene na 3-4 listića ovisno o broju utakmica na dan. Uglavnom igram po 3 utakmice na listić gdje mi je ukupna kvota na listiću oko 6,00 i u 99% dana igram isti ulog na sve listiće. Otpočetka sezone će to biti manji ulog. vjerojatno ću počet sa 20kn na listić i kako će sezona ići kraju će to ići i do 100-200 kn na listić. Uglavnom računica je sljedeća i vrlo jasna... Ako se igraju 9 utakmica to su meni 3 listića i ako samo jedan listić prođe ja sam u plusu 2X ukupni ulog.. Znači ako idem sa 20kn na listić, ukupni ulog mi je 60kn, a dobitak po listiću oko 120kn. Vjerujem da sam sposoban da pogađam barem jedan listić na dan u prosjeku. Morate znati da će biti dana kad neće biti nijedan listić dobitan, a bit će i dana kad će to biti po 2 čak i 3 listića dobitna( bar se nadam :D ). Igram sve utakmice iz razloga jer je ovo totalno nepredvidiv sport u kojem ovisiš o tome kakav će dan imati početni bacač te pogoditi koja će zamjena ući na njegovo mjesto i otprilike kad će se to desiti i slično. Kroz ove godine koje sam pratio ovaj sport sam pogledao sve ekipe i sve navedene bacače i već znam otprilike od kojeg mogu šta očekivat te također od koje ekipe mogu šta očekivat što se udarača tiče. Uglavnom se kladim na zbroj poena ili 1. inning jer mi to nekako najlakše za pogodit, a rjeđe na pobjedu i to uglavnom kad mi kvote na pobjedu nisu jasne i vidim neki value. Uglavnom svaki dan ću probat naći vremena bar za analizu jedne utakmice i trudit ću se da ona sadrži što više kvalitetnih podataka. Vodit ću si tjednu i mjesečnu evidenciju pogođenih listića i pogođenih utakmica i profita. Početak svake sezone je nepredvidljiv jer je teško pogodit tko s kakvom formom ulazi tako da ću biti sretan ako budem nakon tjedan-dva na nuli. Najveći plus očekujem u sredini sezone i pred kraj...

Moji listići za danas:

NY Mets-Atlanta over 6,5 1,75

Pittsburgh under 2,5 1,90                  -20

Boston under 2,5 1,90

kvota: 6,32

ulog:20kn

dobitak: 120,35kn

San Diego under 2,5 1,85

Philadelphia over 3,5 1,75                                    -20

Cincinati-Miami under 7,5 1,90

kvota:6,15

dobitak: 117,18kn

Cleveland-Toronto over 7,5 1,85

Chicago Cubs-Washington 2 1,60

Miami under 3,5 1,85                                          +84,32

kvota: 5,47

dobitak:104,32kn

Kvote su iz Supersport kladionice gdje ću se uglavnom i kladiti. Ako bude koji listić iz neke druge( tu mislim prvenstveno na Hrvatsku lutriju) ću vam posebno napisat.

Danas imam dosta posla pa nemam vremena za analizu, a i stvarno ne vidim neku utakmicu za koju mogu reći 100% da nešto prolazi tako da analize očekujte više drugih dana kad bude nešto veći value za neki tip..

sretno nam bilo na početku nadam se odlične sezone...;)

Danas sam s nestrpljenjem iščekivao ponudu za kartone kod lokalnih kladionica, nadajući se da će neka kladionica postaviti nižu granicu, međutim, vjerojatno pod dojmom jučerašnje utakmice u kojoj je bilo 8 žutih, i prekjučerašnje koja je završila sa 9 žutih, kladionice su postavile visoke margine od 5,5, margine na kojima se ne usudim igrati više kartona.

Uzvratne su utakmice, i u Europskoj ligi zna biti i više kartona nego u Ligi Prvaka, međutim granice su IMO dobro postavljene i ne vidim nekog valuebeta. P.S. ako netko negdje nađe manju granicu na neku utakmicu, neka napiše na forumu, pa ćemo možda to ispratiti...

Danas očekujem pobjedu Valencije koja je prema mnogim izvještajima bila bolja i u prvoj utakmici iako je izgubla 2:1. Ta utakmice je ujedno i na tvu.

Kod Bilbao-Schalke probao bi da će u oba poluvremena pasti gol (ss). Schalke se mora otvoriti od prve minute s obzirom da su prvu utakmicu izgubili 4:2, iako su vodili 2:1. Očekujem da će biti par golova na utakmici, a od svih razrada ova mi se čini najbolja...

Metalist - Sporting... ovo je utakmica za koju se očekuje da će biti najtvrđa, kada su golovi u pitanju, a sa druger strane očekuje se, možda i najviše kartona. Prema tome, čini mi se dobar odabir odigrati da će se kao prvo desiti žuti karton (ss) 1,60. Ovo je ipak nešto rizičniji bet, pa neću pretjerivati sa ulogom...

I za kraj... možda i najbolji bet, ili najveća greška IMO...

Danas igraju odlučuju utakmicu Panathinaikos i Maccabi. SS je kao granicu postavio 149,5 poena i daju 1,85 za over. Promatram ove granice već 2-3 dana, i u svim online kladionicama granice rastu, te su trenutno na 153,5-154,5. Dakle, za 4-5 poena su granice u svim kladionicama veće nego što je granica kod SSa.

S obzirom da su obje ekipe ofanzivno izuzetno jake, te da često uzimaju i šut za tri poena, vjerujem da postoji dobra šansa da će utakmica završiti sa bar 150 poena na utakmici. Btw. u dodatnim razradama, na netu, taj koef. je oko 1,55 a ss daje 1,85. Očekujem smanjenje koefiicjenta ili povečanje granice...

Danas sam s nestrpljenjem iščekivao ponudu za kartone kod lokalnih kladionica, nadajući se da će neka kladionica postaviti nižu granicu, međutim, vjerojatno pod dojmom jučerašnje utakmice u kojoj je bilo 8 žutih, i prekjučerašnje koja je završila sa 9 žutih, kladionice su postavile visoke margine od 5,5, margine na kojima se ne usudim igrati više kartona.

Uzvratne su utakmice, i u Europskoj ligi zna biti i više kartona nego u Ligi Prvaka, međutim granice su IMO dobro postavljene i ne vidim nekog valuebeta. P.S. ako netko negdje nađe manju granicu na neku utakmicu, neka napiše na forumu, pa ćemo možda to ispratiti...

Danas očekujem pobjedu Valencije koja je prema mnogim izvještajima bila bolja i u prvoj utakmici iako je izgubla 2:1. Ta utakmice je ujedno i na tvu.

Kod Bilbao-Schalke probao bi da će u oba poluvremena pasti gol (ss). Schalke se mora otvoriti od prve minute s obzirom da su prvu utakmicu izgubili 4:2, iako su vodili 2:1. Očekujem da će biti par golova na utakmici, a od svih razrada ova mi se čini najbolja...

Metalist - Sporting... ovo je utakmica za koju se očekuje da će biti najtvrđa, kada su golovi u pitanju, a sa druger strane očekuje se, možda i najviše kartona. Prema tome, čini mi se dobar odabir odigrati da će se kao prvo desiti žuti karton (ss) 1,60. Ovo je ipak nešto rizičniji bet, pa neću pretjerivati sa ulogom...

Danas igraju odlučuju utakmicu Panathinaikos i Maccabi. SS je kao granicu postavio 149,5 poena i daju 1,85 za over. Promatram ove granice već 2-3 dana, i u svim online kladionicama granice rastu, te su trenutno na 153,5-154,5. Dakle, za 4-5 poena su granice u svim kladionicama veće nego što je granica kod SSa.

S obzirom da su obje ekipe ofanzivno izuzetno jake, te da često uzimaju i šut za tri poena, vjerujem da postoji dobra šansa da će utakmica završiti sa bar 150 poena na utakmici. Btw. u dodatnim razradama, na netu, taj koef. je oko 1,55 a ss daje 1,85. Očekujem smanjenje koefiicjenta ili povečanje granice...

Što se tiče kartona naišao sam u Fortunawin kladionici...na granicu od 4,5 ali samo na meč Valencia-AZ Alkmar...

http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=513&linkType=referee&contextType=stats

Što se tiče kartona naišao sam u Fortunawin kladionici...na granicu od 4,5 ali samo na meč Valencia-AZ Alkmar...

http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=513&linkType=referee&contextType=stats

bwin daje 1,45 za isti bet...

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/statistics/round=2000272/clubs/type=yellowcards/index.html

Mislim da će vjerojatno biti više od 4,5 žutih kartona, ali nebi se zaljetao sa ulogom s obzirom da, iskreno, ne znam kariterij ovog suca tj. mislim da ga se sjecam da je sudio Dinamu, mislim sa Lyonom i nije me impresionirao po pitanju kartona...

bwin daje 1,45 za isti bet...

http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/season=2012/statistics/round=2000272/clubs/type=yellowcards/index.html

<script src="http://ads.fortunaaffiliates.com/afs/show.js.php?cid=244&id=75&crttype=2&crttarget=_self&atype=1&crtsize=728x90&ctgid=3"></script>

Mislim da će vjerojatno biti više od 4,5 žutih kartona, ali nebi se zaljetao sa ulogom s obzirom da, iskreno, ne znam kariterij ovog suca tj. mislim da ga se sjecam da je sudio Dinamu, mislim sa Lyonom i nije me impresionirao po pitanju kartona...

Dijelim tvoje mišljenje...da sudio je utakmicu u Zagrebu...Dinamo-Lyon...mislim da je to jedna od sudaca koji sudi toplo-hladno...(tj. nekada sudi i dijeli kartone bezveze, a na nekim tekmama kao da zaboravi kartone i pušta i grublje startove)...

Smanjeno na 1,70...

Dobio sam jednu zanimljivu informaciju od koje bi najviše trebali profitirati ljudi iz Srbije...

Mozzart kladionica ima fiksnu granicu za MLB, a to je 8,5 na sve utakmice samo ima različite kvote..

I još jednu stvar ima ta kladionica, a to je zbroj poena na utakmice Chicago Cubsa, a to stvarno nisam vidio u nijednoj kladionici u kojoj sam se ikad kladio. Iskreno nemam pojma zašto ih nema u ponudi za zbroj poena.

Tako da se danas tamo isplati uzet Dodgers-Padres under 8,5

Pirates-Phillies under 8,5

Tigers-Red Sox under 8,5

Cubs-Nationals over 8,5

Sretno

ovako tia bi vam skrenuti pozornost na jedan par:

unics kazan-khimki u ss daju zbroj koseva 146.5 zna se da je unics cvrsta ekipa koja igra na malo koseva i nerazumljivo mi je da ode daju ova visoku granicu jer nijedan podatak ne pronalazin da bi moglo ici na vise.zadnjih 7 medusobnih je bilo manje koseva i to poprilicno manje,nekad i po 20-ak koseva.ss daje 1.85 da ce biti manje i mislin da bi se to moglo probati na veci ulog.

ako neko ima neki novi podatak neka napise

Dobio sam jednu zanimljivu informaciju od koje bi najviše trebali profitirati ljudi iz Srbije...

Mozzart kladionica ima fiksnu granicu za MLB, a to je 8,5 na sve utakmice samo ima različite kvote..

I još jednu stvar ima ta kladionica, a to je zbroj poena na utakmice Chicago Cubsa, a to stvarno nisam vidio u nijednoj kladionici u kojoj sam se ikad kladio. Iskreno nemam pojma zašto ih nema u ponudi za zbroj poena.

Tako da se danas tamo isplati uzet Dodgers-Padres under 8,5

Pirates-Phillies under 8,5

Tigers-Red Sox under 8,5

Cubs-Nationals over 8,5

Sretno

Malo sam pronjuškao i pronašao u Stanleybet-u zbroj poena na utakmici Chicago Cubsa...

http://www.stanleybet.hr/index.php?p=o&s=21

Chiasso   - Winterthur   19:45

Odlučio sam se za Švicarsku drugu ligu, da Winterthur ne daje gol, supersport daje koeficijent 2,50 na taj bet.

Chiasso je u zadnjih 11 domaćih utakmica primio samo 3 gola ( u zadnje 4 utakmice niti jedan) , dok Winterthur zabija golove u gostima redovito, no zadnje 3 utakmice po 1 gol.Njihova zadnja međusobna utakmica je završila 0-0 te me stoga ćudi ovako visok koeficijent. Mislim da Chiasso ovaj put neće dopustit da im zabiju gol te se stoga može probat sa manjom uplatom na ovaj par. Sretno

Evo moj listić za danas  :o

Eisbaren - Straubing (1)(1.70)

Eisbaren je vrlo lako prošao u polufinale pomevši Koln u samo četiri utakmice i samim time je imao dosta vremena za odmoriti igrače. Prvenstveni cilj Eisbarena je obraniti naslov prvaka od prošle godine i svojom igrom pokazuju da su na pravom putu. Slove za najvećeg favorita DEL-a i s pravom ih tu i svrstavaju. S druge strane dolazi im momčad Straubinga koja je kao šesta ušla u doigravanje, i oni su s lakoćom ušli u polufinale ali po svemu sudeći to im je maksimum i danas protiv nabrijanog i uvelike kvalitetnijeg domaćina nemaju šta tražiti. Eisbaren je poznat po tome da protiv jačih suparnika uvjek daje svoj maksimum i pobjeđuje sa velikom razlikom tako da od njih i danas to možemo očekivati.

Vaduz - Lugano (dg1)(1.60)

Evo jedan lijep parićak švicarske druge nogometne lige. Svi znamo da je vaduz odlična domaća ekipa i prilično su efikasni na svom terenu. Kao domaćini postigli su 24 gola, ali imaju problema sa slabim zadnjim redom pa im je obrana i pomalo propusna pa su tako i primili već 12 golova na svom terenu. S druge strane u goste im dolazi jedna od kvalitetnijih momčadi lige koja je u seriji od 5 utakmica bez poraza i siguran sam da će ih domaćin teško nadjačati danas. Lugano se trudi uhvatiti drugo mjesto u ligi koje ga vodi u doigravanje za prvu ligu i to mijesto im biježi za samo jedan bod. Oni su također kao i domaćini vrlo efikasna momčad u gostima i često zabijaju golove pa su ih kao gost postigli već 14 ali znaju i primiti i ove sezone su ih kao gost primili 16. S obje strane dvije momčadi koje igraju ofenzivno i koje ne mare  toliko za obranu, tako da je realno očekivati da će oba tima zabiti gol.

Hannover - At.Madrid (dg1)(1.65)

Već je dosta izanaliziran ovdje ovaj par, tako da ja neću previše o tome. Kao što je par vas reklo a i po svemu sudeći ovo će danas biti utakmica sa podosta golova. Bez obzira što je Atletico pomalo oslabljen u veznom redu u napad istrčavaju sa najjačim napadačima, a kad je tu i Falcao to nam garantira da golovi neće izostati, ali sam uvjeren da će i domaćin uspjeti učačkati bar jedan gol. oba daju gol na ovoj tekmi sasvim realno za očekivati.

LA.Kingsi - San J. Sharksi (-5.5)(z1)(1.50)

Evo i jedan par uvjek zanimljivog NHLa. U zadnje vrijeme pratim zbrojeve golova na NHL svima utakmicama i primjetio sam da u 70% tekmi nikad ne prođe ponuđenu granicu od šest golova. Pogotovo kad je riječ o momčadi San Josea koja igra jako tvrd hokej i teško primaju golove. Zadnja utakmica ovih dviju momčadi odigrana je nedavno i iznenađujuće je prešla ponuđenu granicu od šest golova. Sad je vrijeme za revanš koji će biti puno čvršći i kako sam koeficjent od 1.50 koji je inače nikad manji na zbroj golova, govori tu nebi trebalo preći tu granicu od 6 ovaj put.

Valencija - Alkmar (1)(1.60)

Šta god drugi govorili Valencija je ipak klub koji je tradicionalan u europskim natjecanjima, i sudeći po prvoj utakmici po meni bili su bolji i zaslužili su pobijedu ali sreća nije bila na njihovoj strani. Alkmar, a o njima i nemam šta previše reći osim da su pomalo i krompiraši i da osim europe im visi i utrka za naslov nizozemskog prvaka, tako da neće uspjeti sjediti na dvije stolice i vjerovatno da će ih Šišmiši danas dobiti i demonstrirati nadmoć španjolskog nogometa kao što je to i uobičajeno.

Sve utakmice današnje Europske lige PREKO 1,5 gol ( ukupni koef. u SS je zasada 2,05 ) - NE vidim načina da ovaj bet ne prođe s obzirom na viđeno prošli četvrtak! - Na ova četiri para preko 1,5 gol ulažem 80% banke i nadam se

poduplavanju!

Nadam se da nisi još uplatio i da nisi toliko lud da uplatiš 80% svojeg novca. No hard feelings al pod 1. ovakva oklada je kocka iako se čini sigurnim za tako mizerne koeficijente, ipak trebaš pogodit 4 utakmice. Bolje odigraj 2 over 2,5. Pod 2. Nijedna oklada na svijetu nije sigurna tako da 80% banke ulog je rizik, moj savjet da se ne ide nikad iznad 30% banke sto se tice najviseg uloga.

Kako god, sretno!  ;)

Kladionica FAVORIT:

NOGOMET - DUEL

05.04. 21:05       1X    X          2      1X    X2    12 

Atl.Bilbao - Metalist 2.00 4.00 2.80 1.35 1.65 1.20

Ovo bi se svakako trebalo uzeti. Metalist i Sporting je najtvrđa utakmica danas, Sporting ima sasvim solidnu obranu i nekak sam mišljenja da bi ta utakmica mogla i u under tj. da će Metalist ići na 1:0 i prolaz.

S druge strane ludi Baski će igrat 200% pod svojom publikom i na toj utakmici se očekuje prava golijada. U duelu tko će dati više golova svakako se opredjeljujem za Bilbao. Ako će netko single za velike novce onda 1X i mirni ste.  :)

Sta mislite moze li proci da Panathinaikos ne dobija preko 8 razlike ?

btw kladionica bet shop daje 4,5 zutih u utakmici ath bilba i schalkea i kvotu 1.85.

Za danas sam odigrao 2 listica jedan na veci ulog a jedan cisto da se ima sta pratiti.Ovaj za veci cu probat izanalizirati kroz 2-3 recenice.

1.Njemačka - Makedonija 1 1.45

Danas se u Kanadi nastavljaju kvalifikacije za OI u vaterpolu.U prvom susretu veceri sastaju se Njemacka i Makedonija.Njemacka spada medju 6-7 reprezentacija na svijetu , vrlo dobro igraju sjecamo se sa zadnjeg prvenstva kada su Hrvatsku pobijedili s 10:9.Makedonija mi je dosta nepoznata momcad i mislim da medju grckom njemackom spanjolskom rumunjskom i crnom gorom nema sto traziti na ovom turniru.

Oba tima do sada su odigrali po 4 utakmice i igrali su protiv istih protivnika:

Rumunjska - Njemacka pobijedila s 10:9 , Makedonija izgubila 9:6.

Grčka - Njemačka izgubila 11:9 , Makedonija izgubila 12:2.

Crna Gora - Njemacka izgubila 11:7 , Makedonija izgubila 14:6.

Nizozemska - Njemacka pobijedila 11:6 , Makedonija pobijedila 9:6.

Brazil - Turska 1 1.30

Veceras se susrecu i 2 autsajdera a to su Brazil i Turska.Brazil nije toliko losa ekipa igraju solidno za razliku od Turske koja gubi utakmice s puno golova razlike.

Ova 2 tima do sada su odigrala po 3 meca i igrali su protiv istih protivnika:

Argentina - Brazil pobijedio 16:7 , Turska igrala 9:9

Kanada - Brazil izgubio 12:9 , Turska izgubila 14:5

Španjolska - Brazil izgubio 17:7 , Turska izgubila 21:2.

Kanada - Španjolska 2 1.25

Španjolska je jedan od favorita ovog turnira.Veceras igra protiv domacina turnira Kanade koja je pokazala da na ovaj turnir nije dosla kao autsajder.Na ovom turniru oba tima su odigrala po 3 utakmice i igrali su protiv istih protivnika:

Brazil - Španjolska pobijedila 17:7 , Kanada pobijedila 12:9

Argentina - Španjolska pobijedila 14:6 , Kanada pobijedila 13:5

Turska - Španjolska pobijedila 21:2 , Kanada pobijedila 14:5.

-8.5/Panathinaikos - Maccabi TA 2 1.91

Veceras je  na rasporedu 5 susret cetvrtfinala kosarkaske eurolige u kojem se sastaju Panathinaikos i Maccabi.Nakon sto je Maccabi iz Grcke otisao s 1:1 i u prvoj utakmici u Izraelu poveo s 2:1 Panathinaikos je uspio pobijediti i vratiti seriju u Grcku.Danas ocekujem vrlo tvrdu i neizvjesnu utakmicu medju vatrenim grckim navijacima.Motiv je golem za obe ekipe , odlazak na final four i mislim da ce panathinaikos pobijediti u ovom mecu ali da se Maccabi nece predati i da nikako nece dopustiti da izgube preko 5-6 razlike.Ovaj hendikep mi se svidja pa cu ga i probati na veci ulog.

2.listic malo riskantniji:

Valencia-Alkmaar 1 1.75

Panathinaikos-Maccabi TA 1 1.35

zk/Ath.Bilbao-Schalke (-4,5+) 2 1.80

Ath.Bilbao-Schalke (-3+) x2 1.50

Detroit-Washington (-190,5+) 1 1.85

Boozer C. (Chi) (-16,5+) 2 1.85

Lisicki S.-Shvedova Y. (-21,5+) 2 1.85

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use