Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda, 04.04.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Dopuna pravila foruma (03.04.2012.)

Nakon više od četiri godine, porastom popularnosti portala i foruma, pojavila se potreba za dopunom pravila foruma, s obzirom na sve veći broj članova i postova.

Zadnjih tjedana ostvarili smo rapidan porast broja članova, kojima ovim putem još jednom želim dobrodošlicu, te ih molim da odvoje par minuta i pročitaju "Pravila foruma" (http://svijetkladjenja.com/forum/pravila-foruma/pravila-foruma/), te da se istih i pridržavaju.

Portal i Forum SvijetKladjenja je nastao sa ciljem da se na jednom mjestu okupe i udruže svi oni koji se ozbiljnije klade, te prate sport. Utopijska ideja, zbog koje je i nastao portal jest ta da se sve poštenije analize mogu naći na jednoj stranici, bez otvaranja 20ak stranica, gdje se često analize preklapaju te mnoge od njih nisu niti ozbiljnije napisane.

Stranica nije napravljena sa idejom naplaćivanja tipova, te je kao takva potpuno besplatna. Ono što je cilj ove stranice jest da podigne postotak pogođenosti parova na listićima te da na taj način svi zajedno, analizirajući parove, informirajući druge i ukazujući na greške u kladionicama budemo zadovoljniji.

Oduvijek smo težili kvaliteti a na kvantiteti, te ćemo se tog načela držati i dalje. Dakle, nije nam bitno imati što veći dnevni broj postova i posjeta, već nam je cilj imati kvalitetne postove i analize, makar i u manjem broju.

Zbog svega navedenog, prvi put nakon više od četiri godine, dopunjujemo "Pravila foruma" s ciljem veće funkcionialnosti istog.

Dopuna "Članka 2"

2.10. U najaktivniji podforum, "Listić dana", zabranjeno je objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica. Članovi koji se ne budu pridržavali istoga biti će upozoreni, a ukoliko nastave raditi iste prekršaje i sankcionirani.

Dakle, u podforum "Listić dana" dobrodošle su sve analize utakmica, te razmišljanja i novosti o istima. Analize ne moraju biti dugačke, međutim potrebno je, makar u dvije, tri, rečenice obrazložiti tip.

2.11. U podforumu "Live", u kojem će svakodnevno biti otvarana tema sa tekućim danom i datumom, dozvoljava se objavljivanje parova, listića i tipova bez objašnjenja, kao i komentiranje utakmica.

Ovim potezom želimo zadržati kvalitetu postova i analiza, na koje su dugogodišnji članovi navikli, u podforumu "Listić dana", dok će u podforumu "Live" biti nešto opuštenija atmosfera, te će se tamo moći, kako je to već navedeno, objavljivati parove, listiće i tipove bez objašnjenja, kao i komentirati utakmice.

Pravila stupaju na snagu 03.04.2012. te ovim putem ljubazno molim sve članove foruma da se pridržavaju istih.

Podforum Live - Srijeda - http://svijetkladjenja.com/forum/live/srijeda-04-04-2012-%28live%29/

Sa zadovoljstvom objavljujem da smo otvorili SvijetKladjenja mailing listu!

Svrha ove mailing liste jest promptno obavještavanje o novim analizama na portalu SvijetKladjenja, većim greškama kladionica, kvalitetnim informacijama i novim promotivnim akcijama na vodećim online kladionicama.

Prijava na mailing listu je, kao i sve na portalu i forumu, potpuno besplatna, a sve sa ciljem što bolje informiranosti članova portala i foruma SvijetKladjenja.

Nadam se da Vam se sviđa ideja  ;). Prijaviti se možete putem donjeg obrasca.

Goksime moram se pohvaliti da sam jučer uhvatila one žute kurtone, pardon kartone, u PSK-u prije nego si ih ti objavio, znači još po 1,85  ;D samo nisam ih stigla napisati ovdje, taman kad sam htjela vidjela sam da si ti napisao. inače čestitke usput na ostalim pogođenim parovima koje si predložio.

Danas opet jedna zanimljivost, PSK ima u ponudi slijedeće

Real M. - Apoel    MANJE    Zbroj žutih kartona [4,5]    1,80

dok npr. SS ima RealMadr(zžk3,5)-ApoelNic    1,80    više

Ali prava stvar je u Expektu gdje je ponuda ovakava: Real Madrid - APOEL FC Zbroj bodova kartona više od 30 bodova 1.85

Znači kod expekta je granica još manja, jer za 3 žuta kartona se ulog vraća. A pto je još bolje u zbroj kartona se računa i eventualni crveni karton koji nosi 25 bodova. Mislim da se kombimiranjem Expekta i PSK može profitirati, a tko ne želi tako igrati mislim da je ova oklada u Expektu itekakav value, usprkos činjenici da u prvoj tekmi nije bio niti jedan kArton.

To sto se tice Expekta ne znam sto da recem ali sam siguran da ce na utakmici biti manje od 4,5 pa cak i od 3,5 kartona jer je Real prvu utakmicu dobio 3:0 i ubio svaku nadu Apoelu. Apoel je svoje ucinio u ovosezonskoj lp i nemaju vise zasto gristi i ici u cvrste prekrsaje. Eto to je moje misljenje pa ako me ko hoce ispratit moze a ja cu lupnut na ovo malo vecu svotu.

KOŠARKA

Zagreb - Cedevita  2  1,7  (supersport)

Eto nakon jučerašnjeg poklona sa 1,6 na Cibonu protiv Zadra, danas Supersport nudi još jedan iznenađujuće visok koeficijent.

Cedevita je znanto kvalitetnija ekipa od Zagreba koji je u velikoj krizi u svim segmentima (od vođenja kluba, financija, trenera, igre, rezultata). Zagreb je nedavno promijenio trenera nakon teškog domaćeg poraza od Splita 78:106. Ono što je dobro u tome je što je novi trener Brajković u svom debiju protiv Svjetlosti u gostima dao minutažu mladim, al u najmanu ruku podjednako kvalitetnim igračima koji ipak imaju puno više motiva i želje. Tu prije svih mislim na Šarića i Prostrana koji su odigrali jako dobre utakmice, Šarić odličnu. Zagreb je tu utakmicu dobio uvjerljivo 62:113. Ono što je problem kod Zagreba je, osim ozljede Kasuna od ranije zbog čega ga neće biti još mjesec dana na parketu, je što u sastavu neće imati Šarića koji je otišao u SAD na egzibicijsku utakmicu igrača do 19 godina. Tu gube jedno vrlo kvalitetnog igrača u napadu koji je možda i najbolji kreator u ekipi što je i pokazao u zadnjoj utakmici.

Za Cedevitu sam već rekao da je znatno bolja ekipa od Zagreba i to će se najviše vidjeti ako se pogleda centarska linija. Na Cedevitinoj strani su Smodiš, Bilan, Owens i Bagarić koje će pokušati zaustaviti Rikić i Halilović uz pomoć Markote (koji nije petica), ali oni još uvijek nemaju dovoljno snage i iskustva nositi se s navedenima. A ako i zagreb uspije zaustavit centre, tu su Draper, Car i Baždarić koji bez problema mogu izvana pogađat.

Opet ću dodati i hendikepe koji su prvo povoljni za odigrati, za h3,5 je koef 1,85 dok je za h9,5 koef vrlo visokih 3,3.

To sto se tice Expekta ne znam sto da recem ali sam siguran da ce na utakmici biti manje od 4,5 pa cak i od 3,5 kartona jer je Real prvu utakmicu dobio 3:0 i ubio svaku nadu Apoelu. Apoel je svoje ucinio u ovosezonskoj lp i nemaju vise zasto gristi i ici u cvrste prekrsaje. Eto to je moje misljenje pa ako me ko hoce ispratit moze a ja cu lupnut na ovo malo vecu svotu.

Upravo to. Under na kartone mi je glavni pick danas

Apsolutno se slažem, htio sam napisati i analizu, ali sam u gužvi pa nikako stići. PSK je davao 1,80 za manje od 4,5 žutih kartona, onda su smanjili koef. na 1,65, a trenutno je 1,55...

Bwin daje 1,25 za isti bet...

Sudi Rocchi koji nije previše brz po pitanju kartona, a i ne očekujem previše nervoze i grubosti na utakmici jer je sve riješeno u prvoj utakmici... Btw. na netu se koef. kreće oko 1,65 za manje od 3,5 žutih, tako da ovih, trenutno 1,55 za manje od 4,5 nije loš bet (po 1,80 je bio još bolji, ali nije se moglo puno uplatiti na tom koef. )

Očekuje se 0-1 žutih kartona kod Reala, dok je koef. 1,60 da će gosti imati manje od 2,5 žutih kartona... Dakle, prema svim pokazateljima trebalo bi biti manje kartona, iako nisam ljubitelj igranja manje kartona, ovo sam odigrao sa većim ulogom, kao i jučer Barca-Milan više od 4,5. Možda su pod dojmom te utakmice bookmakeri i danas postavili nešto višu granicu...  ;)

Apsolutno se slažem, htio sam napisati i analizu, ali sam u gužvi pa nikako stići. PSK je davao 1,80 za manje od 4,5 žutih kartona, onda su smanjili koef. na 1,65, a trenutno je 1,55...

Bwin daje 1,25 za isti bet...

Sudi Rocchi koji nije previše brz po pitanju kartona, a i ne očekujem previše nervoze i grubosti na utakmici jer je sve riješeno u prvoj utakmici... Btw. na netu se koef. kreće oko 1,65 za manje od 3,5 žutih, tako da ovih, trenutno 1,55 za manje od 4,5 nije loš bet (po 1,80 je bio još bolji, ali nije se moglo puno uplatiti na tom koef. )

Očekuje se 0-1 žutih kartona kod Reala, dok je koef. 1,60 da će gosti imati manje od 2,5 žutih kartona... Dakle, prema svim pokazateljima trebalo bi biti manje kartona, iako nisam ljubitelj igranja manje kartona, ovo sam odigrao sa većim ulogom, kao i jučer Barca-Milan više od 4,5. Možda su pod dojmom te utakmice bookmakeri i danas postavili nešto višu granicu...  ;)

Ja sam odigrao manje od 3,5 žutih u Favoritu,tamo je koef. 2,10 i još sam kombinirao Omsk-Traktor manje od 5,5 golova,jer su sve utakmice do sada u play off-u bile do 4 gola,a obje ekipe su poznate po vrhunskim obranama koef. 1,40 i stavio malo halo više hazarderski  8)  Lučić-Safarova  hendi gemova 5,5 na Lućić koef. 1,60....navodno da je Safarova u zadnj tren odlučila igrati taj turnir (Charleston) i inače ga izbjegava,zemlja joj je najneugodnija podloga za igranje i to joj je prvi turnir na zemlji ove godine....čak sam mislio staviti na pobjedu Lučičke,ali sam ipak odigrao ziheraški....

Sretno onome tko bude pratio....

KOŠARKA

Zagreb - Cedevita  2   1,7  (supersport)

Eto nakon jučerašnjeg poklona sa 1,6 na Cibonu protiv Zadra, danas Supersport nudi još jedan iznenađujuće visok koeficijent.

Cedevita je znanto kvalitetnija ekipa od Zagreba koji je u velikoj krizi u svim segmentima (od vođenja kluba, financija, trenera, igre, rezultata). Zagreb je nedavno promijenio trenera nakon teškog domaćeg poraza od Splita 78:106. Ono što je dobro u tome je što je novi trener Brajković u svom debiju protiv Svjetlosti u gostima dao minutažu mladim, al u najmanu ruku podjednako kvalitetnim igračima koji ipak imaju puno više motiva i želje. Tu prije svih mislim na Šarića i Prostrana koji su odigrali jako dobre utakmice, Šarić odličnu. Zagreb je tu utakmicu dobio uvjerljivo 62:113. Ono što je problem kod Zagreba je, osim ozljede Kasuna od ranije zbog čega ga neće biti još mjesec dana na parketu, je što u sastavu neće imati Šarića koji je otišao u SAD na egzibicijsku utakmicu igrača do 19 godina. Tu gube jedno vrlo kvalitetnog igrača u napadu koji je možda i najbolji kreator u ekipi što je i pokazao u zadnjoj utakmici.

Za Cedevitu sam već rekao da je znatno bolja ekipa od Zagreba i to će se najviše vidjeti ako se pogleda centarska linija. Na Cedevitinoj strani su Smodiš, Bilan, Owens i Bagarić koje će pokušati zaustaviti Rikić i Halilović uz pomoć Markote (koji nije petica), ali oni još uvijek nemaju dovoljno snage i iskustva nositi se s navedenima. A ako i zagreb uspije zaustavit centre, tu su Draper, Car i Baždarić koji bez problema mogu izvana pogađat.

Opet ću dodati i hendikepe koji su prvo povoljni za odigrati, za h3,5 je koef 1,85 dok je za h9,5 koef vrlo visokih 3,3.

na bwin-u imas prednost pobjednika 6-10 po koef. 5.00

za danas sistem 3 od 4

chelsea-benfica 2dp više golova kv . 2.oo    mislim da će biti tvrda utakmica kao i prva,sa tim da će se benfica morati otvoriti  u 2 pol.

intenacional - santos 1  kv . 2.05 internacional kod kuće rijetko gubi ,ima 2 pobjede. gol razlika 7:0.sa tim da mora dobiti santosa koji mu bježi 2 boda.sa pobjedom osigurava 1 mjesto u skupini.eventulno neriješeno će ga baciti na 3. mjesto.

hjk helsinki-tps t  1 - kv 2.00  helsinki ubjedljivo najbolji domaćin u ligi,sumnjam da bi tps mogao uzeti kup.

real-apoel jedanesterac tip- ne kv 2.70.  mislim da je sve riješeno, u današnjim analizama prognoze under kartoni. sad sumnjam da će netko napraviti penal tek tako. nema smisla.  sretno tko bude pratio

Pozdrav svima,

danas sam se odlučio za odigrati :

1. Ronaldo C.(idg)-RealM-Apo @1,45 daje

2. Benzema K.(idg)-RealM-Apo @ 1,65 daje

Kako je trener CipraŽANINa :D već rekao da Real ide dalje i to je sigurno nema šta, izgleda da Apoel ide u Madrid na "izlet" :)

Očekujem danas golijadu od Reala i mislim da će Ronaldo koji je silno želio dati gol i uvijek to želi jer je prenapuhan i ako ne da gol na tekmi ne osjeća se dobro , danas dati bar jedan gol.

Također mi je zanimljivo 1,65 da će Karim Benzema dati i danas jedan.. prošli susret je zabio 2 komada i danas bi također mogao barem jedan zabiti!

Toliko od mene zasada :)

3. RealMadr(pd)-Apoel Nicosia  - Ovo je bet koji je vrlo zanimljiv iz tog razloga što goksim i svi pišu da će biti na utakmici JAKO malo žutih kartona! Također smo svi uvjereni da će biti golijada!

Iz tog razloga ovaj bet "što će se prije dogoditi" izgleda jako zanimljivo:

Da će prvo na utakmici pasti gol @ 2,20 ( Ovo bi igrao jer je dosta izgledno gledajući prijašnje postove i razmišljanja )  <<< !!

Da će biti poluvrijeme @ 4,50

Da će biti žuti karton @ 1,60

4. Cardinalsi kod Marlinsa @1,55

Pobjeda Marlinsa ( objasnit ću kasnije, moram sada po dijete :) )

Dakle, moj odabir su danas Miami Marlinsi, zašto?

Uz novo ime, nove uniforme, novi stadion, novog managera Ozzie Guillena - Miami Marlinsi će se boriti za naslov NL Istoka.

U goste im dolazi World Series prvak st. Louis koji prvi puta nakon 2000. godine igra bez Albert Pujolsa i Tony La Russa.

Nakon što su 19 sezona igrali na Sun Life stadionu i djelili ga sa NFL Miami Dolphinsima i Sveučilištem u Miamiju, Marlinsi imaju novi 515 mil. dolara vrijedan stadion.

Samo 37,000-sjedala park zapadno od centra  Miamia je jedan od najmanjih u MLB ligi.

Sa svim uzbuđenjima koji ih čekaju na novom stadionu novi manager Guillen pristupa sa oprezom dok se vraća u Miami.On je trenirao Marlinse 2003 i sa njima bio World Series pobjednik, od tada je 8 sezona bio u Chicago White Soxima.

Marlinsi se nadaju playoffu ove godine prvi put nakon što su 2003. osvojili prvenstvo.

U tim sa novim logom duge :) dolaze Jose Reyes, najbolji NL udarač Mark Buehrle i Carlos Zambrano i All-star igrač Heath Bell(http://espn.go.com/mlb/player/_/id/6084/heath-bell).

Ozdravio je i Hanley Ramirez koji se vraća u momčad..

Kao što sam već naveo , St. Louis ulazi u tekmu bez svoja 2 jaka igrača .

Novi St. Louisov  menadžer Mike Matheny će također biti bez Chrisa Carpentera u ovom trenutku zbog iritacije živca u njegovom "pitching" ramenu.

Nakon utakmice u srijedu, Miami će posjetiti Cincinnati i Phillies prije povratka kući 13. travnja protiv Astros-a.

Uglavnom, bilo bi glupo da uz sva nova pojačanja i otvorenja novog stadiona izgube 1 tekmu :S

20:45 Real-Apoel 4+ @ 1.80

Real je ove sezone pokazao vrlo dobru igru, kako u španjolskoj ligi tako i u ligi prvaka. U prvoj utakmici je dobio Apoel s 3:0, a omjer je bio 25-0 u udarcima za Real. Pokazali su totalnu nadmoć nad Cipranima, i to će, ali još u većem stilu ponoviti danas. Igra Ronalda se popela na vrhunac nogometa. Njegova tehnika i agilnost u igri su zapanjujuće. U prosjeku je dosad zabio 1 gol po utakmici za Real, a dosadašnji rekord u svijetu iznosio je 0.91 gol po utakmici. Ronaldo definitivno daje gol u utakmici. Iako je Real već prošao dalje bez ikakve sumnje, igrat će se najbolji nogomet sutra na Bernabeu, Real će napraviti neki rekord. Higuain, Benzema i Ronaldo bi definitivno trebali zabiti po minimalno jedan gol, a zbroj golova bi lako mogao ići i u 6+ (kvota 4.5). Pokazalo se i da je fer plej, dakle igrati manje žutih 5.5(ako je manja granica, ne preporučam) i igrati manje kornera, kojih je u prvoj utakmici bilo ispod 10. Sutra sve moguće oklade koje idu na Real definitivno bi trebale biti i dobitne

Pozdrav svima,

danas sam se odlučio za odigrati :

1. Ronaldo C.(idg)-RealM-Apo @1,45 daje

2. Benzema K.(idg)-RealM-Apo @ 1,65 daje

Kako je trener CipraŽANINa :D već rekao da Real ide dalje i to je sigurno nema šta, izgleda da Apoel ide u Madrid na "izlet" :)

Očekujem danas golijadu od Reala i mislim da će Ronaldo koji je silno želio dati gol i uvijek to želi jer je prenapuhan i ako ne da gol na tekmi ne osjeća se dobro , danas dati bar jedan gol.

Također mi je zanimljivo 1,65 da će Karim Benzema dati i danas jedan.. prošli susret je zabio 2 komada i danas bi također mogao barem jedan zabiti!

Toliko od mene zasada :)

Ciprani su se do sada držali odlično, štoviše fenomenalno, zasluženo su dogurali do ovog dijela natjecanja...uz to nitko nije vjerovao u njihov uspjeh osim njih samih...pa da se osvrnem da ovaj bet Ronaldo daje gol...a i da dodaj još pokoji zanimljiv bet... ;D

Ronaldo C.(idg)-RealM-Apo @ 1,45 daje SuperSport

Svakako se slažem sa ovim betom Ronaldo daje gol...mislim da se isplati uzeti...jer sam Ronaldo je takva osoba da ne voli kada je netko bolji od njega...odnosno hoču reći voli se nadmetati i natjecati...a Messi mu je uvelike pobjegao u broju golova...omaleni Argentinac igra sjajno ovu sezonu...Ronaldo ga prati u prvenstvu, no ono što je sigurno htjeti će večeras pokazati da zna igrati i zabijati...i ono što je sigurno htjeti će biti "igrač kola"...

RealMadr(htk)-ApoelNic @ 5.00 DA SuperSport

Dakle radi se o betu hoče li biti hat-trick-a na utakmici...te se bet veže uz ovo mišljenje gore...ukoliko će Ronaldo igrati kako treba, i biti željan dokazati da i u Ligi prvaka zna zabijati...mislim da ovaj bet može proći, uz to...kvota je lijepa...pa se isplati uzeti za manji ulog

Real Madrid 1-15 minuta daje gol @ 2.80 William Hill

Dakle radi se o betu da Real mora dati gol unutar prvih 15minuta...iako je Apoel čvrsta ekipa koja itekako zna igrati obranu, pokazali su ove sezone to mnogo puta...a pokazali su to i u prvoj utakmici držeći Madrižane na nuli do zadnjih 15-ak minuta utakmice...no ovdje očekujem sasvim suprotno...Ciprani će se sigurno pripremiti da izdrže početni nalet Madrida (jer oni će sigurno navaliti od !. minute...no kako to obično biva u nogometu dogodi se sasvim suprotno...te očekujem da će jednostavno izgoriti od želje da ispune priželjkivano...i da će primiti pogodak odmah u početku utakmice...

Sa ovim betovima...pričekati ću do objave početnih sastava...jer sve može pasti u vodu...ako treneri drukčije odluče...i sasvim suprotno od očekivanog pošalju postave na teren...Sretno...

P.S. Svaka čast na promjeni pravila foruma jer onako nije imalo smisla više...svakako očekujem da će se ekipa i pridržavati pravila...te da čemo svi skupa zajedno dijeleći mišljenja i informacije polako i lagano...ili bilo bi idealno uveliko zarađivati...te da će forum napredovati i rasti...Sretno svima večeras...

...a i divno je vidjeti da se u mušku ekipu i mlada dama pridružila... :D

Chelsea - Benfica   kazneni udarac  DA  3,45     ;D

Chelsea i Benfica odigrali su prošlu utakmicu relativno korektno, što se danas neće dogoditi...

Portugalci se nisu oprostili od LP i kako kaže moj forum-friend brutalnibilly....  tko leži ne bježi....

Teško je napraviti neku konstruktivnu analizu za ovaj tip, jer to je više lutrija, međutim pokušat ću ovaj bet zbog toga

što ovdje više nema kalkulacija, ide se na sve ili ništa, ne čuvaju se ni igrači žutih kartona a neće ni prezati da sruše

protivničkog igrača bude li trebalo, a hoće li to biti u 16-ercu vrijeme će pokazati, temperamentni portugalci će barem na

fizičkom planu pokušati zaustaviti engleze i to će biti idealna prilika da sudac pokaže na bijelu točku ako se kockice dobro slože.

pozz svima...

Chelsea - Benfica 1X

RealM - APOEL over 3,5 gola

Tečak 2,25 Favorit

Mislim da je ovo idealno za uduplati kapital/banku. Bez previše kompliciranja ovo bi IMO svakako trebalo proći.

Chelsea nakon odličnog rezultata u gostima kod kuće treba samo zavrišiti posao. Kvalitetnija i još bitnije iskusnija su ekipe da bi ispustili prolaz. Mislim da će i pobjediti al eto; dvoznak kao osiguranje.

Barca - Leverkusen, Bayern - Basel, čak i jučer na sudaru 2 giganta barce i milana... sve golijade. Stoga itekako vjerujem da će biti i na večerašnjoj Reala i APOELa. Real ih je na gostujućoj utakmici u 15 min riješio s 3 pogotka, sad se igra na Bernabeu pa bi mogo past i neki rekord po broju pogodaka. Možda se APOEL provede kao Dinamo. Nošeni svojom publikom i čini se u najjačem sastavu (ako je vjerovati mourinhovoj najavi) Real bi danas trebao kastrirati ciprane. Uplaćuju se oklade i po 6,7 neki čak gdje mogu i 9 golova na utakmici. Ja sam se zadovoljio s 4.

ULOG: Max. (30/33 % kapitala/banke).

http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=522&linkType=referee&contextType=stats

Mislim da će biti više od 4,5 žutih kartona, pogotovo ako odmah u prvih 30minuta Chelsea ne pobjegne na 2 gola prednosti i tako riješi sve dvojbe oko prolaska. Što duže bude neizvjesnije, to po pitanju kartona bolje...

Btw. SS daje 2,20 da će se na utakmici Reala i APOELA prvo desiti gol. S obzirom da su smanjili koef. na manje od 3,5 žutih kartona, te da se očekuje jako malo kartona, a APOEL bi navodno trebao igrati dosta ofanzivno, ovo se čini kao zanimljiv bet...

Evo kako ste odradili dobar posao oko analiziranja lige prvaka ja cu preci malo na NBA.

James L. (Mia) (-28,5+) 2 1.85

Veceras je veliki derbi na rasporedu u nba ligi , sastaju se Miami i Oklahoma.Ova 2 tima odigrali su utakmicu prije 10 dana kada je pobijedila Oklahoma s 103:87 a Lebron je u toj utakmici ubacio 17 poena.U utakmici u nedjelju protiv Bostona Wade je imao neku manju ozljedu koljena zbog koje nije igrao sinoc a uptian je za veceras , a ako i bude igrao imat ce manju minutazu.Tako da bi vecina lopti trebala ici na Jamesa kao i sinoc protiv Philadelphie gdje je ubacio 41 poen-osobni rekord ove sezone.U ovom mecu se moze probati i Miami under 99,5 poena.

Milwaukee-Cleveland (-205,5+) 2 1.85

Veceras se susrecu i Milwauke i Cleveland,u njihovim utakmicama je poznato da pada veci broj poena.Milwaukee ima solidnu sezonu za sada iza sebe , bore se za 8 poziciju koja vodi u play off.Nedavno su napravili odlican trade sa Golden Stateom u kojeg su poslali Boguta a dobili odlicnog sutera Ellisa.Cleveland ima odlicnog mladog playa Irvinga kojeg su izabrali na draftu i koji postize u prosjeku 20 poena po utakmici.Odlicno razigrava suigrace pa tako Cleveland zna postici visok broj poena.Ova 2 tima ove sezone susrela su se 3 puta:u prvoj utakmici rezultat je bio 102:102,u drugoj 115:105 za milwaukee i u trecoj koja je igrana prije 4 dana milwaukee je pobijedio 121 84.Danas ocekujem pobjedu milwaukea ali i da ce se cleveland potruditi i da ce se probati osvetiti za blamazu pred svojim navijacima od prije 4 dana pa bi tako i mogao proci ovaj tip.Ovdje bi se mogao probati i hendikep od 11,5 na milwaukee.

Ja cu se bacit, po obicaju, u neke druge vode... Ako netko ima nesto para viska ,neka proba. Inace, vrlo nezahvalna tal. 3. liga, tzv. Lega Pro. Bar su se zabari potrudili da dobro zvuci. Pokusat cu kombinacijom "zihera" i nekih mojih glupih predvidjanja. Cilj mi je doci do ukupne kvote 3-4 cca... Probat cu sa 4 utakmice, svi pocinju u 20.30.

Pisa  -  Taranto    X2    1.33

Cini mi se dobra kvota s obzirom da je Pisa u sredini i trenutno se nalazi u poziciji, sto ja kazem, "nit vrit nit mimo". S druge strane Taranto, koji se bori sa Ternanom, koja pomalo posustaje, za direktan ulazak u Serie B. Istina je da Ternana ima 6 bodova vise ali i dvije utakmice vise. Treba naglasiti da Taranto ima samo 2 poraza ukupno u prvenstvu pa ne vjerujem da ce tesko kiksat bas veceras, u tako vaznoj utakmici.

Barletta  - Siracusa      X2    1.40  ..nakon 0-2, Barletta u 90.oj 3-2...

Vrlo mocna Barletta doma 6 6 2 ali nije bas u sjajnoj formi. Laganu prednost dajem gostima, koji ne gube lako. A i bore se sa Trapanijem za prvu poziciju. Ovo igram zbog toga sto je Barletta u proslom kolu pobijedila u gostima a isto tako je doma gubila i od slabijih protivnika u odnosu na vecerasnjeg.

Frosinone  -  Pergocrema    X2    1.53  ...biser nad biserima, gost povede u 11.oj da bi nakon toga u 16. dobili crveni, u 17. penal za domacina i 19. si daju autogol i nesreci vise nije bilo kraja 5-1

Cista lutrija, kao na pokeru veca-manja... Koliko me puta zeznuo ovaj Frosinone, i to bas doma(nisam svaki put igrao za njega). Gost izgubio doma zadnju, ali uz 2 crvena kartona. Bore se play off i jednostavno ne smiju kiksat dva puta za redom. Nadu daje i ovih 7 3 4 van kuce. Dok domacin ima 8 2 4 kuci.

Spezia  -  Bassano                1    1.40

Bassano zadnji, zakovan. U zadnje 4 utakmice prima po 2 gola , u svakoj. Spezia u zadnje 3 dala 11 golova.Igraju doma sa velikim ambicijama za ulazak u visi rang. Ponavljam, vlasnik Spezie je onaj Volpi sto je kupio NK Rijeku. Ulozio je pare i sigurno se nece zajebavati s njima.

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use