Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja 01.04.2012

KlaDa1425181692

Recommended Posts

bok :)

novi sam ovde evo mog listica za nedjelju ... znam da bi bila potrebna analiza ali previse je parova i ispao bi roman dok bi sve napisao ali svaki par je s razlogom odiigran ... statistika i medusobni omjer !

Inter - Genoa 1 1.55

Anderlecht - Kortrijk 1 1.25

dng/Dukla Prag - Liberec 2D 1.20

Randers - Naestved 1 1.25

Ajax - Heracles 1 1.20

Delemont - Lugano 2 1.75

Juventus - Napoli 1 1.90

Vinogradar - Međimurje 1 1.20

Dynamo Kiev - Chernomorets 1 1.15

Valcea - Gyori ETO 1 2.00

@32,00

[move]

ANALIZA JE PARALIZA^[/move]

danas 100% sigurni   

totenham-swansea    1  1,40

roma-novara              1  1,30

PAOK-giannina            1  1,45

ajax-heracles              1  1,20            to je 100% a malo manje sigurni

inter-genoa        1  1,50

leiria-sporting      2  1,70

atl.madrid-getafe    1  1,50        et od mene izaberite par i malo vecu uplatu

Hrpa parova bez i jedne analize.. :S

Evo da popravim malo statistiku  ;D

Jucer meni osobno dobar dan,glatka pobjeda Auxerre-a i sjajna zavrsnica Sochauxa no idemo dalje za danas imam par zanimljiv parova.

Lecce - Cessena  1 (1,55)

Po meni zicer vikenda. Lecce se grčevito bori za ostanak i mislim da će danas napraviti sve da dođe do 3 boda na svom terenu jer ovo mu je jedan od zadnji vlakova za ostanak u Serie A i sigurno će napasti od prve minute. S druge strane slabašna Cessena koja je već praktički mislima u drugoj ligi. Posljednih 6 utakmica koliko ih pratim su bez pobjede tako da mislim da Lecce ovo dobiva.

Karlsruher(2,5) - Union Berlin  vise (1,60)

Union Berlin je ekipa koja ima specifičan stil igre. Igraju na sve ili ništa i takva taktika uvijek urodi velikim brojem golova na njihovim utakmicama, ili prime puno ili daju puno ili oboje. Takva 'opuštena' taktička varijanta posebice je naglašena u gostima gdje su u zadnjih osam utakmica premašili marginu od 2.5 gola. Mišljenja sam da će slično biti i danas. Karlsruher je ekipa koju sigurno mogu svladati, a zahvaljujući sigurnoj poziciji neće se pretjerano branit već će pokušati zabiti jedan više nego što prime. Domaćini su u velikoj krizi i računaju na pozitvni efekt promjene trenera. Jedan bod bi malo značio, stoga je potrebno igrati malo ofenzivnije jer KSC je ove sezone pokazao da se ne zna braniti. U ovakvim situacijama trebali bismo vidjeti barem tri gola danas.

Newcastle - Liverpool  1x (1,60)

Newcaslte je u pobjedom u posljednjem kolu održao na životu nadu kako je četvrto mjesto još uvijek dostižno. Danas naravno najviše očekuju od senegalskog dvojca u napadu Ba - Cisse, potpomognutim, u posljednje vrijeme raspoloženim, Ben Arfom.

Kod gostiju i ne tako bajna situacija, zadnje kolo su kiksali protiv Wigana i u lošem su rezultatskom nizu te u novom djelu sezone imaju tek dvije pobjede u dvanaest utakmica. Pouzdani stoper i stup obrane Collocini ima problema s ozljedom, te će današnju utakmicu gledati s tribina.

Liverpool će danas biti i bez Adama, Bellamya i Lucasa, no oni su već duže vrijeme izvan stroja.

Neznam za Vas, ali po meni je ovo koeficijent koji se jednostavno mora uzeti!

Ukupna kvota: 3,9

Evo pa ako neko želi nek izabere nešto od ovog i ako izabere naravno, sretno!

Evo još jedan zanimljiv podatak

10/09/2011 Eredivisie Heracles vs. Ajax 2:3

03/04/2011 Eredivisie Ajax vs. Heracles 3:0

30/10/2010 Eredivisie Heracles vs. Ajax 1:4

18/04/2010 Eredivisie Ajax vs. Heracles 4:0

30/08/2009 Eredivisie Heracles vs. Ajax 0:3

03/02/2009 Eredivisie Ajax vs. Heracles 2:2

29/10/2008 Eredivisie Heracles vs. Ajax 1:3

20/04/2008 Eredivisie Ajax vs. Heracles 5:1

Nebi bilo loše odigrati više od 2,5 ali koeficijent nije nešto pretjerano velik 1,4 pa neznam jel se isplati riskirati jer statistika zna biti varljiva

Pozdrav

mislim da bi danas ovaj par mogo proć :

Goffin D.-Zverev M. ned 23:00 1,50 2,30  - 2

Zverev je trenutno 200 i neki igrač, Goffin je 120 i neki...tak nešto.

Ali Zverev je nekoliko sezona prije uvijek završavao u top 100. Solidan igrač, dobra serva, ljevak...diže formu na ovom turniru i mogo bi ga dić.

Dobio je O.Rochusa jučer.

Ako ništa onda neki hendikep na njega...

Vinogradar - Medimurje x2   ...konzultirao sam se s par igraca međ ...rekli su da bi mogli dobiti

Ponikvar Antun

šta danas da igram? protiv vas il?

Prije 2 sata/iGospodin Zeba

hmm...neznam...njima netreba znaci da sudci nece pravit neke velike stete...

a sad neznam kak cemo mi odigrati..

ja sam stavio x2 al na donjem listicu za male pare

Prije 2 sata/iPonikvar Antun

onda preskačem to

Prije 2 sata/iGospodin Zeba

najbolje---moze bit od 3 0 do 0 0 do 0 3....

tko zna

ĐokovićN(h-3,5)-Murray A. 2  1.75

Gledajući malo statistiku njihovih zadnjih mečeva vidim da je u mečevima (zadnjih 6) koje je dobio Nole(3 od tih 6) bila žešća borba, dok je u ostala 3 meča Murray dobio na način na koji bi dobio i mene ( 2:6 5:7 .. 4:6 0:3 ..2:6 5:7 ) ..Zadnji meč su odigrali 02.03. bilo je to u polufinalu kada je slavio Murray sa 6:2 ; 7:5 ..Osim toga mislim da je Murray imao više vremena za odmor (nadam se da to vrijeme nije proveo na način na koji sam ga ja proveo juče i prekjučer  :) )..

Inter Milano-Genoa CFC  1    1.65

Mislim da je Inter iako je malo zakazo dosta bolja momčad , trebaju im bodovi ,  treba im pobjeda ..Osim toga ta Genoa u zadnjih 6 utakmica doma ima  1 remi i 5 poraza ,a u zadnjih 5 susreta sa Interom  izgubili su svih 5 utakmica .. Nakon otkaza Ranieria priliku je dobio njegov pomoćnik Stramaccioni , mislim da je i njegova želja danas da se pokaže u što boljem svijetlu ..

Izostaju :Sneijder i Alvarez , Maicon

Vjerovatni početni sastav Intera: Julio Cesar – Zanetti, Lucio, Samuel, Nagatomo - Cambiasso, Poli, Stanković – Zarate, Milito, Forlan

Vjerovatni početni sastav Genoe: Frey – Mesto, Carvalho, Kaladze, Moretti – Rossi, Veloso, Biondini – Belluschi - Gilardino, Palacio

Izostaju : Granquista, Bova i Antonelli  te Kuckea i Constanta dok se vjerovatno vraćaju  Janković i Sculli

Evo nešt ovak  ;D

Juventus - Napoli (dg1)(1.70)

Prava poslastica od utakmice. Svima je poznato da obje momčadi igraju napadački nogomet i obje momčadi su raspoložene. Juve na svom terenu u 90% utakmica zabija gol dok je Napoli predvođen Cavanijem koji je u odličnoj golgeterskoj formi u zadnjih pet gostovanja postizao gol. Znači oba daju gol sasvim realna opcija.

Hoffenheim - Schalke (X2)(1.40)

Domaćini se nalaze u sredini tablice, moglo bi se reći da su svoj cilj ostanak u ligi postigli i danas im na noge dolazi raspoloženi Schalke koji preferira ofenzivni nogomet i u utrci su za sam vrh i europu. Predvođeni sjajnim Raulom i Huntelarom i danas će istrčati s ciljem da idu na sva tri boda, ja ipak idem na sigurno pa X2 po mome mora proći.

Haugesund - Molde (dg1)(1.55)

Haugesud vrlo efikasna momčad u napadu ali sa izrazito propusnom obranom. Gost Molde i prošlogodišnji prvak također jedna od najefikasnijih momčadi i trpaju ko ludi. Ovdje očekujem golijadu i oba daju gol uz lijepu kvoticu isplati se probati.

Fereira - Beira Mar (z1)(1.50)

Sraz dviju izrazito neefikasnih momčadi i jako čvrstih momčadi koji niti preferiraju napadački nogomet niti imaju igrača za tu svrhu. Ovdje danas se očekuje uobičajena i dosadna utakmica sa minimalnim brojem golova ili možda i bez golova. Manje od tri gola sijeda ko budali šamar.

Oklahoma - Chicago (1)(1.50)

Sudar divova u NBA. Prvi iz istočne konferencije sa prvim iz zapadne konferencije. Zasigurno će biti prava tekma za pratiti svima ljubiteljima prave košarice. Ovdje prednost dajem domaćinu koji je u malčice boljoj formi u zadnjih par utakmica što i pokazuju pobijede nad Lakersima i Miamijem u zadnje tri tekme.

Pa nemoš vjerovati što me danas izulo..prvo druga njemačka vec 8 utakmica idu over 2,5 i sad kad ja odigram onda idu ispod..i kao tu padnem idem ja ponoviti bez njega i onaj mutavi lecce nabijem ih nesposobne..ok kao cijelu utakmicu neki pritisak al sve sve svodi na neke centaršute i polušanse i s onim mutavim oddom to nemože dobro zavšiti..ma nek ispadnu u drugu ligu kad su nesposobni doma dobiti cessenu

Gost
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use