Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 31.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

A.Villa - Chelsea  x2  1.25

-back to the business, his diagnosis is just one more hit for the small available Villa squad. Additional to Petrov, there will be                                                                                                                              

two more important players missing: N’Zogbia and Hutton are both out for this match and Bent, you know the successful static striker, is a long term absentee. Unfortunately for Villa, the only alternative seems to be Heskey and this means a slow and inflexible gameplay in front of the opponent-goal. Bad thing that no coach really has the guts to put Delfouneso in front for several matches, I am sure we would see some better attacking then watching Heskey playing 90s-football with the speed of 70s.

Chelsea needs this win and I am sure no one will care about the Champions League half final if Chelsea has to play in Europa League next season, unless Di Mateo would manage to win the Champions League. I would really like to tell you something about the starting 11 on the pitch, but Di Mateo seems to be more in love with some crazy drugs then I am, so he remains unpredictable. Just kidding, but there is really no serious way to predict his starting players and to be honest, I don’t think this will be the big thing for this clash.-

Bez ljutnje, i Chelsea mi je danas no bet.

Prvo, vezna linija im je smijesno odigrala i protiv Tottenham-a i protiv Benfice(ovo je moje osobno misljenje).

Drugo, Stiliyan Petrov-u je jucer dijagnosticirana akutna leukemija i manager Alex McLeish je razgovarao sa svakim igracem A. Villa-e i svi su rekli da ce danas pokusati sve sto mogu da pobijede goste iz Londona za svog bolesnog kapetana. Poznajuci mentalni sklop na Otoku, nabrijani igraci i publika, meni je ovo no bet na Chelsea. Steta sto je tekma u isto vrijeme kada i Everton, morat cu skombinirati TV i komp bar prvih 15 minuta paralelnog pracenja sa Villa Parka i Goodison-a.

wembley jel znaš možda di se prenosi utakmica EVERTON-WBA na satelitu osim ovaj SK prime jer njih nemogu gledat HVALA

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Porto-Olhanense 1 1.20

Porto danas mora pobijediti , zaostaju 1 bod za Bragom a imaju 1 bod vise od Benfice a upravo se Benfica i Braga susrecu veceras.Porto ne smije kiksati protiv ovakvih protivnika jer ih to moze kostati prvenstva.

Osasuna-Real Madrid 2 1.55

Real nakon Malage i Villareala vise nema pravo na kiks jer bi ih to cak moglo stajati prvenstva.Osasuna je solidna momcad i vjerujem da ce namuciti Real ali ja ih moram uzeti po ovakvoj kvoti.

Nurnberg-Bayern 2 1.45

Nakon sinocnjeg kiksa dortmunda bayern se danasnjom pobjedom moze pribliziti na samo 3 boda.Bayern je u odlicnoj formi razvaljuju sve redom , u srijedu su pobijedili Marseille u gostima s 2:0 i priblizili se na korak do polufinala lige prvaka i velikog okrsaja s realom.Mislim da ce Bayern iskoritisti priliku koja mu se pruzila i da ce pobijediti danas.

21,5/M.Sharapova-A.Radwanska 2 1.85

U Miami je danas na rasporedu finale zenskog dijela turinira.Ocekuje se vrlo tezak i neizvjestan mec, obe su igracice u odlicnim formama i tako da ocekujem da ce biti velike borbe i da ce ovaj mec otici u 3 seta.

A.Villa - Chelsea  x2  1.25

-back to the business, his diagnosis is just one more hit for the small available Villa squad. Additional to Petrov, there will be                                                                                                                              

two more important players missing: N’Zogbia and Hutton are both out for this match and Bent, you know the successful static striker, is a long term absentee. Unfortunately for Villa, the only alternative seems to be Heskey and this means a slow and inflexible gameplay in front of the opponent-goal. Bad thing that no coach really has the guts to put Delfouneso in front for several matches, I am sure we would see some better attacking then watching Heskey playing 90s-football with the speed of 70s.

Chelsea needs this win and I am sure no one will care about the Champions League half final if Chelsea has to play in Europa League next season, unless Di Mateo would manage to win the Champions League. I would really like to tell you something about the starting 11 on the pitch, but Di Mateo seems to be more in love with some crazy drugs then I am, so he remains unpredictable. Just kidding, but there is really no serious way to predict his starting players and to be honest, I don’t think this will be the big thing for this clash.-

Bez ljutnje, i Chelsea mi je danas no bet.

Prvo, vezna linija im je smijesno odigrala i protiv Tottenham-a i protiv Benfice(ovo je moje osobno misljenje).

Drugo, Stiliyan Petrov-u je jucer dijagnosticirana akutna leukemija i manager Alex McLeish je razgovarao sa svakim igracem A. Villa-e i svi su rekli da ce danas pokusati sve sto mogu da pobijede goste iz Londona za svog bolesnog kapetana. Poznajuci mentalni sklop na Otoku, nabrijani igraci i publika, meni je ovo no bet na Chelsea. Steta sto je tekma u isto vrijeme kada i Everton, morat cu skombinirati TV i komp bar prvih 15 minuta paralelnog pracenja sa Villa Parka i Goodison-a.

Nema ljutnje ,svako mišljenje je dobro došlo ..Ima tu neke poetike i simbolike , bolestan kapetan ,pobjeda za njega - njegova pobjeda protiv bolesti i to .. Ali ,Abramoviću trebaju bodovi ako hoće u LP 

Pozdrav svima,

MladostPodG-Budućnost Podg   2 (1.45)  

Trenutna frma kaže sljedeće:

Mladost 6 2 2 2 6:5 1 8 3-3-0-1-0-1

Budućnost 6 5 0 1 17:7 10 15 3-3-0-3-3-3

Mislim da Budućnst to treba dobit obzirom da u suprtnom gubi prvo mjesto od Rudara koji je u velikom naletu.

Twente-Roda Kerkrade 1 (1.45)

Trenutna frma kaže sljedeće:

Twente 6 3 1 2 11:9 2 10 1-3-0-0-3-3

Roda 6 2 0 4 9:12 -3 6 3-0-3-0-0-0

S tim da Roda od 13 utakmica u gstima izgubila 10, a i Twente se još uvijek bori za naslov i ligu prvaka

1860 München-Hansa Rostock 1 (1.6)

Mislim da bi München ovo trebao dobiti jer još uvijek može dohvatiti kvalifikacije za prvu ligu. Hansa je zadnja i grčevito se bori za opstanak

ali mislim da ovo nije utakmica na kjoj će uzeti bodove spasa.

Málaga CF-Betis Sevilla 1 (1.65)

Malaga 6 5 1 0 16:6 10 16 3-3-1-3-3-3

Betis 6 0 3      3 6:12 -6  3 1-1-0-0-0-1

Mislim da tablice forme sve govori, a uz to Malaga lovi direktan ulazak u Ligu prvaka

Baš sam htio napisati da se ne zaletavate bzvze sa ovim malim koeficijentima .. Ja inače pri okladama uz sve (formu, postave i sl. ) gledam i kako su u povijesti igrali klubovi međusobno.. recimo danas fakat prejaki Bayern igra kod Nürnberga koji je trenutno dosta loš ALI pogledajte malo partije Bayerna do sada:

Bayern Nurnberg 4:0 29.10.2011

Nurnberg Bayern 1:1 09.04.2011

Bayern Nurnberg 3:0 14.11.2010

Nurnberg Bayern 1:1 20.02.2010

Bayern Nurnberg 2:1 19.09.2009

Bayern Nurnberg 2:0 24.09.2008

Nurnberg Bayern 1:1 29.03.2008

Bayern Nurnberg 3:0 07.10.2007

Nurnberg Bayern 3:0 02.02.2007

Bayern Nurnberg 0:0 26.08.2006

Nurnberg im je ko' neki trn u oku :D uvijek bio ! Ja ću tu tekmu preskočiti zajedno sa mutavim Realom, Milanom koji igra uzvrat slj tj...Porto je totalno premali koeficijent, Chelseu preskačem jer također igraju uzvrate sljedeći tj..

Danas se meni sviđa :

1. Q.P.Rangers-Arsenal 2@1,6

Arsenal u fenomenalnoj formi, koeficijen je skroz ok !

English Premier League 2011/2012

Arsenal QPR 1:0 31.12.2011

FA Cup 2000/2001

QPR Arsenal 0:6 27.01.2001

2. Motherwell-Glasgow Rangers 2@2,20 ili x2@1,30

Oba kluba u vrlo dobroj formi, ja ću odigrati danas na Rangerse prvenstveno zbog h2h susreta koji su debelo na strani Glasgow-a.

Pobjedili su Celtic zadnju tekmu , imaju STVARNO puno bodova zaostatka ( zbog onog kažnjavanja ) ali imaju i 12 tekmi do kraja.. još uvijek imaju šanse da budu prvaci :P ako Celtic tu i tamo skiksa :D

Scottish Premier League 2011/2012

Rangers Motherwell 3:0 02.01.2012

Motherwell Rangers 0:3 21.08.2011

Scottish Premier League 2010/2011

Motherwell Rangers 0:5 30.04.2011

Rangers Motherwell 6:0 12.02.2011

Scottish League Cup 2010/2011

Rangers Motherwell 2:1 30.01.2011

Scottish Premier League 2010/2011

Motherwell Rangers 1:4 26.12.2010

Rangers Motherwell 4:1 16.10.2010

Isplati se probati odigrati na Rangerse jer je koef. skroz dobar!

Od MLB-a uzimam danas :

Tampa Bay-Boston 2@1,80 REZULTAT 7:7

Chicago Cubs-LA Angels 2@1,75

Vidim da su mi na listiću sve 2-ce danas :) Puno puta bi odigrao listić recimo 5 parova 2-jke i jedna pobjeda domačina i baš na toj jedinici padnem. .. ili obrnuto, sve jedinice i na jednoj dvojki padnem..znam da zvuči glupo ali ima nešto u tome :)

Baš iz tog razloga ću danas probati sa TrCeljab(2.ut)-AOmsk (1:0) 2@2,40 :D :D Traktor dobio doma prvu 3:1, odlično igra i sve 5 ali jednostavno ne mogu odigrati na Traktora 1 jer mi je jedina jedinica na listiću :D Eto za sistem neki 2@2,40 :D - ZAMALO! U produžecima dobio OMSK - Regularni dio 2:2

Osasuna daje gol 1.7 ...po meni poklon dana

-------------------------------------------

Radwanska A. - Sharapova M. Tip 1 Koef. 2,25

Paes/Stepanek - Mirnyi/Nestor Tip 1 Koef. 1,75

Sonderjyske - Aalborg                Tip 1 Koef. 1,40

Kom.Brno - Plzen          konačni rezultat Tip 1 Koef. 1,72

+11.5/Svjetlost - Zagreb hendikep Tip 1 Koef. 1,85

C.Zvezda - Hajduk Kula                Tip 1 Koef. 1,15

Porto - Olhanense                Tip 1 Koef. 1,20

Lokomotiva - (Din-Lok) 2.tim daje gol Tip DA Koef. 1,85

Osasuna - (Osa-Rea) 1.tim daje gol Tip DA Koef. 1,70

Barcelona - Atl.Bilbao                        Tip 1 Koef. 1,20

91,35 - favorit

evo jedan APP ( ako prode prode  ;) )

15.00  Albinoleffe - Vicenza  2  3.40

vicepq.png

Danas cu pocet sa malim pokusajem iznenadjenja. Naravno, singl. Dok nisam zaboravio. Vidi se da se radi o dvije ekipe koje su totalno u banani. Samo ne znam koja vise. Vjerovatno domacin koji se u zadnje vrijeme uopce i ne trudi da zadrzi opstanak. Danas prizivaju navijace u pomoc, koji su im u zadnje vrijeme okrenuli ledja. Vicenza ima slabe rezultate ali pomak u igri je ocit. Doduse, 4 utakmice za redom nisu dali gol pa je idealna prilika da to ucine danas, jer imaju protivnika koji je u zadnje 4 utakmice primio 15 golova.

15.00   Pescara - Bari               1    1.60

15.00   Grosseto - Sassuolo       2    2.40 ... grosseto izjednacio u zadnjoj min..

Za utakmice ovakvog znacaja ne trebaju nikakve statistike. I Pescara i Sassuolo imaju isti cilj i istu poziciju. Dijele 3. i 4. mjesto sa 62 boda. Jucer je Verona pobjegla na drugo mjesto sa 63. Torino je prvi sa 66 i danas bi mogao jos malo povecati prednost. Prva dva idu direktno u Serie A. S druge strane njihovi protivnici su tocno u sredini tablice sa po 42 i 41 bodom. Tocno 10 bodova ispod i isto toliko iznad onih zona sto se nazivaju play off i out. Prema tome smatram da ce ekipe koje se bore za prvu ligu to rijesit u svoju korist.

danasnja ponuda dosta cudna...sto se tice man.city-a imaju stvarno impresivnih 15 utakmica 15 pobjeda na domacem terenu..međusobni omjer zadnjih 6 utakmica u kojima je city bio domacin 6 pobjeda..u gostima ne igraju ni priblizno dobro kao kod kuce tako da u borbi sa unitedom ovakve utakmice moraju dobit..porto također mora trazit pobjedu..proslo kolo samo bod u gostima a na ruku im ide i danasnji međusobni ogled benfice i brage..tako da bi se mogli vratit na prvo mjesto..real bi izbjegao osasuna nije bezazlena ekipa zadnje 3 utakmice kod kuce sa realom nisu izgubili tako da osasuna daje gol mi se cini kao najbolja oklada na ovu utakmicu..nurnberg bayern moj tip oba daju gol..nurnberg je proslo kolo morao izaci neporazen iz utakmice protiv stuttgarta ali nisu imali sportske srece..bayern u velikoj formi ali oni to redovno vole zabrljati na jednoj ovakvoj u takmici...

Sesvecani se klade protiv sebe, nekih navika se tesko rijesiti....

http://www.sesvete.hr/novosti/sramota:-croatia-sesvete,-klub-za-koji-se-sumnja-da-ima-najvise-laziranih-utakmica/720

mala napomena ..zivim u Sesvetama...:) :)

Baš sam mislio pisati o 2.HNL.

Ovako za taj tvoj par nemam informacija ali inam nešto drugo!

HAŠK - Dragovoljac 2    3,10

sve je moguce

mi idemo pobijediti

al da je moguce s obzirom ko nam sudi

i s obzirom kakav je suparnicki sportski direktor muljator

moguca je kradja

danas protiv nas

Izvor iz HAŠK-a.

Drugi par je Mosor - Dugopolje X   3,10

1    2,30

Odlučite sami što budete,ja sam na jednom listiću stavio X,a na drugome 1. :D

Ovakvo je stanje. Iz Mosora je otišao dečko u Poljsku koji je i dalje najbolji strijelac 2. lige. On je jedini zabijao.

2. stvar kao što sam spominjao već. Iz Dugopolja su otišli neki dečki nazad u Hajduk koji su bili na posudbi ( jedan je famozni penalđija Obšivač ) i po mojoj procjeni su slabiji 50 %. U gostima nisu dobili nikoga od 11. mjeseca,a i doma nisu zabilježili neke igre. Po broju bodova su skoro izjednjačeni a Mosor pobjedom skače na 2.mjesto.

Zato probajte,nitko vas ne tjera i ako ne prođe nemojte biti seljačine i pljuvat. Vaša je volje hoćete ili nećete! Sretno tko isprati :)

I tako , uletim ja u fortuni na četvrtom profilu u fine parice (blizu 1000 kn ) i sad mi fino svi računi blokirani .. Ništa , odo do klade napisat parove .. 8)

al najprije listic pa onda po cugi, i pazi da te curka ne sretne negdje.. ;)

Hahaha .. Ne bi vjerovo koliko sam listića ubo pijan ..Prije par godina sam skino cijelu rusku ligu poluvrijeme-kraj za 11000 kn   ;D   Ustvari , kad malo razmislim trebo bi se malo popravit od sinoć ,a i možda mi inspiracija dodatno proradi  ;D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use