Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 31.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

ZADNJI DAN ZA ISKORISTITI PROMOTIVNU AKCIJU FORTUNAWIN KLADIONICE (15KN BEZ DEPOZITA)

Iskoristite ponudu Fortuna Win kladionice - poklanjaju vam 15 kn za registraciju: http://tinyurl.com/fortuna-win-bonus

1. Registrirajte se

2. Upišite promo kod 52060000248311 u sekciji uplate

3. Vaš račun će biti nadoplaćen za dodatnih 15 kn

ffb804.jpg

fortunawinbonus358x2066.jpg

Pravila – „Bonus dobrodošlice do 200HRK/50€“

1.Svaki potencijalni korisnik mora biti stariji od 18 godina.

2. Ova promotivna ponuda vrijedi samo za nove klijente FortunaWin. Postojeći FortunaWin

korisnici ne ispunjavaju uvjete.

3. Određeni podnositelj zahtjeva može dobiti ovaj "Bonus" samo jednom.

4. Svaki novi korisnik, koji želi primiti ovaj "bonus" se prvo treba registrirati na

http://tinyurl.com/fortuna-win-bonus i tijekom tog procesa registracije potvrditi interes za prijem "Bonusa".

To se radi u obrascu za prijavu označavanjem okvira: "Prijavi se za Bonus dobrodošlice".

5. Prva uplata mora biti izvršena od strane korisnika do 10 dana nakon registracije. Ako u

tom razdoblju ne bude nikakve uplate, zahtjev za "Bonus" će isteći.

6. Prva uplata korisnika, izvršena u navedenom razdoblju, će biti uvećana od strane

Fortunawin odmah za 50%. Maksimalni bonus koji se može steći je 200 kn *.

7. Morat ćete okrenuti vaš depozit i bonus (zajedno) 5 puta sa min. koeficijentom 1,9 prije

izvršenja isplate.

8. FortunaWin zadržava pravo izmijeniti, poništiti, zatražiti povrat ili odbiti bilo koju

promociju prema vlastitom nahođenju.

9. U slučaju bilo kakvih sporova u vezi ovih uvjeta koji se odnose na odobrenje"Bonusa",

odluka donešena od strane Fortunawin je zaključna.

10. Sudjelovanje u ovoj promotivnoj ponudi je predmet ovih uvjeta te Općih uvjeta i odredbi.

11. „Bonus dobrodošlice je dostupan samo novim korisnicima koji se nalaze u slijedećim

državama: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija“

12. Potrebno je okrenuti ovaj bonus u roku od 90 dana poslije prve kvalificirajuće uplate.

*za nove igrače koji su pri registraciji odabrali Euro kao valutu vrijedi 50% Bonus

dobrodošlice do 50 EUR. Morat ćete okrenuti vaš depozit i bonus 5 puta sa min.

koeficijentima 3.00 prije izvršenja isplate.

Sa zadovoljstvom objavljujem da smo otvorili SvijetKladjenja mailing listu!

Svrha ove mailing liste jest promptno obavještavanje o novim analizama na portalu SvijetKladjenja, većim greškama kladionica, kvalitetnim informacijama i novim promotivnim akcijama na vodećim online kladionicama.

Prijava na mailing listu je, kao i sve na portalu i forumu, potpuno besplatna, a sve sa ciljem što bolje informiranosti članova portala i foruma SvijetKladjenja.

Nadam se da Vam se sviđa ideja  ;). Prijaviti se možete putem donjeg obrasca.

• Replies 54
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Manchester City-Sunderland  1

FC Barcelona-Ath.Bilbao  1

CA Osasuna-Real Madrid  2

Nürnberg-Bayern München  2

Catania-AC Milan  x2

Aston Villa-Chelsea  x2

FC Porto-SC Olhanense 1

ulog: 150

dobitak: 783,02 kn

Jbga, nisam iso na cisto jer sam nesiguran... rade bi igrao na kolko tolko sigurnije jer sam u minusu...

Sretno tko prati... Mislim da bi se propustila prilika kada se nebi igrali neki ovi parovi...

Evo i od mene nesto za danas.

Hertha-Wolfsburg  (odg)    1  1.50

Hertha se bori za opstanak mora igrati napadacki i mislim da ce to Wolfsburg kazniti sa kojom kontrom. Evo poslednjih 5 susreta izmedju ove dvije ekipe:

Herta-Wolfsburg

3:2

5:1

0:0

1:2

2:2

Mislim da vrijedi pokusat oba tima daju gol.

Porto-Olhanense  (2.5) 2    1.50

Porto je zadnju utakmicu kiksao u gostima. Ovo je prava prilika da se iskupe za zadnji kiks i da nastave borbu za prvo mjesto. Porto ima dobar napad predvodjen Hulkom tako su ove godine do sad dali 54 gola a dok Olhanense ima slabu odbranu i do sad su primili 32 gola njihova gol razlika je -2. Vrijedi pokusati lijepa je kvota.

Malaga-Betis                      1        1.60

Malaga se ove godine pojacala cilj im je liga prvaka. Imaju niz od 5 utakmica bez poraza u odlicnoj su formi. Dok mislim da je Betis domacinska ekipa.

Catania-Milan    (1.pol)     X     2.10

Catania ove godine veoma dobro stoji na tabeli dok je Milan umoran od igre sa Barcelonom i naravno ocekuje ih revans na Camp Nou moraju se cuvat mislim da ce bit tvrda utakmica.

kooeff.....     7.56   Sretno svima koji budu igrali.

I za kraj htio bih da postavim jedan par sa dobrom kvotom naravno moje misljenje.

Osasuna-Real M.                X            4.65

Dakle kao sto vidite mocni Real dolai u goste Osasuni. Osasuna ove godine cvrsto drzi svoju 6. poziciju koja vodi u Europsku ligu a s druge strane dolazi joj mocni Real koji se sa Barcelonom bori za titulu u Spaniji. Moje su predpostavke da je ovo novi kiks Reala. Osasuna je prije mjesec dana na ovom istom stadionu pobijedila Barcelonu sa 3:2 , mislim da ce Real odigrat nerijeseno i da ce se jos vise zakuhat prvenstvo u Spaniji.

Everton v WBA England Premier League KO 16.00 CET

Nakon odgledane zadnje 2 utakmice kod Swansea (prvenstvena) i Sunderland-a (FA Cup replay) moram priznati da me Everton odusevio. Igraju odlican nogomet, imaju mocnu veznu liniju a dolazak Jelavica je pun pogodak. Kod Swansea je Jelavic uz postignuti gol imao jos minimalno 2 mrtvaca, dok je kod Sunderland-a uz postignuti prvi gol na utakmici isprovocirao autogol za 2-0 te opet uspio zapucati jos minimalno 2 mrtvaca. Jelavic se vrlo dobro uklopio u momcad, kad je daleko od gola dobro se gradi i proslijedjuje loptu na bokove, konstantno je u kaznenom prostoru u pravo vrijeme na pravom mjestu.

Nikica Jelavic daje gol @ 2.50 bet365 4/10

Sto se tice Man. City-a ja osobno ih necu dirati sto zbog koeficijenta sto zbog toga sto u 15 utakmica doma jos uvijek nemaju remi ili poraz. Osim toga u Sunderland-u je

Bendtner koji konstantno zabija i to mi je razlog vise da preskocim Man. City danas.

u potpunosti se slazem...zakon velikih brojeva . Sigurno ne treba niti barcelonu igrat. 1.20 protiv atletic bilb. je smijesan korficijent i ne isplati se riskirat s obzirom da je forma gostiju jako dobra u zadnjih par tjedana.

CroSesv-Pomorac Kostr. (31.03. 16:00)

f+2

2,60

TEČAJ: 2,6000

EV. DOBITAK 8.666,66kn

ULOG: 3.500,00kn ( 3.333,33kn + 166,67kn ( 5% MT ))

follow @ ur own risk

dobra ti analiza za stavit 3,5k kuna ili znaš nešto šta mi ne znamo daj molim te pojasni malo ovo zar je toliko sigurno za 3500 kuna stavit

1/5

analiza uh uh sve šta analiziram ko fol umno igrači,ozljede,forma ne ide mi zato danas jedna RETARDUS ANALIZA;

31.03.2012 10:19 www-........

STURM GRAZ(2,5)-SV JF RIED...............(31.03. 16:00).....Više.....2,00..........rez.0:0

ovdje ide preko dva gola jer u zadnjih deset utakmica sturm je odigra svih deset ispod dva gola (zadnja utakmica preko dva gola 10-12-2011)a zakon velikih brojeva kaže.........

CARDIFF-MILLWALL.............................(31.03. 13:30)......1........1,90..........rez.0:0

ovdje ide 1 jer sa pobjedom cardiff ulazi u ona četiri mjesta za doigravanje za 1.ligu a posebno kad se uzme u obzir da brighton-middlesbrough koji se isto bore za ta četiri mjesta igraju međusobnu utakmicu................

NANCY-PARIS SG.................................(31.03. 21:00)......2........2,10..........rez.2:1

ovdje 2 jer borba za prvaka još traje ,zvjezdice  PSG je dobro trener javno iskritizira pa valjda  je došlo nešto u te plitke umišljene mozgiće ovih preplaćenih ZVJEZDICA  usput PSG na gostovanju u nancy ima omjer 2-6-1 znači jako loše al ako ne pobjede danas nemaju šta ni tražit više u borbi za 1. mjesto

TEČAJ: 7,9800 DOBITAK 1.520,03kn ULOG: 200,00kn ( 190,48kn + 9,52kn ( 5% MT ))

eto ko prati ovu jadnu RETARDUS ANALIZU nek mu se Bog smiluje.....

Zorya-Mariupol Illich. sub, 15:00 1 2,00

ukrajinski indijanci, borba za opstanak, Zorya doma u nastavku prvenstva dvije pobjede, Illichevets tri poraza zaredom (i doma i vani). Jedina pizdarija je što su dva od ta tri bila od Dinama Kijev i Šahtara, pa ne mora biti neki pokazatelj forme, ali mislim da će domaćin to riješit danas.

Everton-WBA sub, 16:00 1 1,90

Everton u pozitivnoj atmosferi čeka WBA, odlično igraju, kod Engleza nema prevelikih kalkulacija, Liverpool im bježi dva boda, što je još jedan razlog da danas stopostotno probaju uzet pobjedu.

Sochaux-Brest sub, 19:00 1 2,05

Sochaux se trga da ostane prvoligaš, pobjedom bi se bodovno izjednačili s Brestom, nastavili relativno pozitivni niz koji trenutno imaju (dobili Evian u gostima, doma Nicu, pa poraz kod Lyona), Brest totalno suprotno, zadnje tri izgubili, možda im zakon brojeva donese danas pozitivu, ali čisto sumnjam.

Malaga-Betis sub, 22:00 1 1,70

previše love je uloženo u Malagu, da bi olako ispustili borbu za nastup u LP slijedeće sezone. Betis nije neki gost, forma Malage je sasvim uredna. Možda se ovdje može odigrat i pobjeda domaćina uz 2+, ili 1/1 i 3+ (3.60 koef.)

Wolverhampton-Bolton sub, 16:00 dg1i3+ 2,10

čupanje u premiershipu, i jedni i drugi moraju igrati otvoreno, Wolvsi pogotovo, ovdje mora biti golova s obje strane.

ukupni koeficijent 27.81 - Germania sport

Slaven Belupo-Hajduk Split 1,45 X2

B.Leverkusen-SC Freiburg 1,70  1

CA Osasuna-Real Madrid  1,55  2

CroSesv-Pomorac Kostr.  2,60  f+2

Sharapova M.-Radwanska Ag.1,80  1

Hajduka sam igro navijači, leverkusen ima neku lošu seriju od par tekmi, mislim da je vrijeme da ju prekinu. Mislim da se Reala danas treba uzet kvotu 1,55, nevjerujem da kraljevski klub 3 tekme za redom moze kiksati, po meni je to siguran par danas. Hendikep protiv Croatie sam uzeo od kolege, te sharapovu mislim da bi trebala uletit jer je u formi. Također dobra kvota. Ukupna kvota je 17,8811, na ulog od 30 kuna dobitak je 500. Čisto solidno!

A.Villa - Chelsea  x2  1.25

-back to the business, his diagnosis is just one more hit for the small available Villa squad. Additional to Petrov, there will be                                                                                                                              

two more important players missing: N’Zogbia and Hutton are both out for this match and Bent, you know the successful static striker, is a long term absentee. Unfortunately for Villa, the only alternative seems to be Heskey and this means a slow and inflexible gameplay in front of the opponent-goal. Bad thing that no coach really has the guts to put Delfouneso in front for several matches, I am sure we would see some better attacking then watching Heskey playing 90s-football with the speed of 70s.

Chelsea needs this win and I am sure no one will care about the Champions League half final if Chelsea has to play in Europa League next season, unless Di Mateo would manage to win the Champions League. I would really like to tell you something about the starting 11 on the pitch, but Di Mateo seems to be more in love with some crazy drugs then I am, so he remains unpredictable. Just kidding, but there is really no serious way to predict his starting players and to be honest, I don’t think this will be the big thing for this clash.-

Cardiff - Millwall     2 tim daje gol    1.35  Psk  1.45 ss

Ne znam jeste li se kad kladili na pse ili konje,pa kad vaš ko iz topa krene pa nedi usput zaglavi i dođe zadnji 5min nakon što je prvi prošo kroz cilj ..Takav je i Cardiff ..Što se prvenstvo više bliži kraju ,to su sve gori..U zadnjih 6 utakmica doma imaju  1pobjedu, 2 remia i 2 poraza ..Milwall u gostima ima  4 pobjede, 1 remi i 1 izgubljenu sa gol razlikom 15:7(njima bi najbolje bilo da mogu igrat samo u gostima) ..U njihovim prijašnjim susretima  kada je Cardiff bio domaćin

25/09/2010 Championship Cardiff vs. Millwall 2:1

31/01/2006 Championship Cardiff vs. Millwall 1:1

22/02/2005 Championship Cardiff vs. Millwall 0:1

20/12/2003 Championship Cardiff vs. Millwall 1:3

07/08/1999 Liga 1 Cardiff vs. Millwall 1:1

nije se ni jednom dogodilo da Milwall nije zabio gol pa se nadam da će tako biti i danas..

Sesvecani se klade protiv sebe, nekih navika se tesko rijesiti....

http://www.sesvete.hr/novosti/sramota:-croatia-sesvete,-klub-za-koji-se-sumnja-da-ima-najvise-laziranih-utakmica/720

mala napomena ..zivim u Sesvetama...:) :)

pa ovo  ne znači da nastavljaju lažiranje utakmica pa kad ih je ovoliko završilo u zatvoru meni nebi palo na pamet poć namještat pa završit iza rešetaka....

a još manje mi pada napamet stavit danas 3500 kn protiv njih a tebi nek je sretno!!!! i nek tvoji izgube

Sesvecani se klade protiv sebe, nekih navika se tesko rijesiti....

http://www.sesvete.hr/novosti/sramota:-croatia-sesvete,-klub-za-koji-se-sumnja-da-ima-najvise-laziranih-utakmica/720

mala napomena ..zivim u Sesvetama...:) :)

pa ovo  ne znači da nastavljaju lažiranje utakmica pa kad ih je ovoliko završilo u zatvoru meni nebi palo na pamet poć namještat pa završit iza rešetaka....

a još manje mi pada napamet stavit danas 3500 kn protiv njih a tebi nek je sretno!!!! i nek tvoji izgube

:)

A.Villa - Chelsea  x2  1.25

-back to the business, his diagnosis is just one more hit for the small available Villa squad. Additional to Petrov, there will be                                                                                                                              

two more important players missing: N’Zogbia and Hutton are both out for this match and Bent, you know the successful static striker, is a long term absentee. Unfortunately for Villa, the only alternative seems to be Heskey and this means a slow and inflexible gameplay in front of the opponent-goal. Bad thing that no coach really has the guts to put Delfouneso in front for several matches, I am sure we would see some better attacking then watching Heskey playing 90s-football with the speed of 70s.

Chelsea needs this win and I am sure no one will care about the Champions League half final if Chelsea has to play in Europa League next season, unless Di Mateo would manage to win the Champions League. I would really like to tell you something about the starting 11 on the pitch, but Di Mateo seems to be more in love with some crazy drugs then I am, so he remains unpredictable. Just kidding, but there is really no serious way to predict his starting players and to be honest, I don’t think this will be the big thing for this clash.-

Bez ljutnje, i Chelsea mi je danas no bet.

Prvo, vezna linija im je smijesno odigrala i protiv Tottenham-a i protiv Benfice(ovo je moje osobno misljenje).

Drugo, Stiliyan Petrov-u je jucer dijagnosticirana akutna leukemija i manager Alex McLeish je razgovarao sa svakim igracem A. Villa-e i svi su rekli da ce danas pokusati sve sto mogu da pobijede goste iz Londona za svog bolesnog kapetana. Poznajuci mentalni sklop na Otoku, nabrijani igraci i publika, meni je ovo no bet na Chelsea. Steta sto je tekma u isto vrijeme kada i Everton, morat cu skombinirati TV i komp bar prvih 15 minuta paralelnog pracenja sa Villa Parka i Goodison-a.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use