Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 30.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Brate mili kako je teško prtit ovo pijan, Probo sam opalit da će Monaco imat viiše duplih nego Nole , 2 koef..

G state 1x i Boston x2 i još  vinci/Erani 1 ,mozžda sam uspio i tu nekako x doadt.. Sve u svemu  trebalo bi proć..Laku noć svima, sutra je već danas ,a dns je novi dan valjda doabar ko i onaj danas to jest juče ..Poz

Pa ti onda idi s curom na piće! Hahahahahahaha.

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bok svima!

Ja ću danas odigrati:

1. BDortmund/odg-Stuttgart 1 ( DA ) @ 1,70 Rezultat 4:4

Mišljenja sam kako je Stuttgart u vrlo dobroj formi u zadnje vrijeme .. Uglavnom daje golove na utakmicama i međusobna h2h igra još više ovo potvrđuje.. za Dortmund ne moram previše govoriti jer su u super formi i dat će jedan gol 100%.

29/10/2011 Bundesliga VfB Stuttgart vs. Borussia Dortmund 1:1

22/01/2011 Bundesliga Borussia Dortmund vs. VfB Stuttgart 1:1

29/08/2010 Bundesliga VfB Stuttgart vs. Borussia Dortmund 1:3

31/01/2010 Bundesliga VfB Stuttgart vs. Borussia Dortmund 4:1

22/08/2009 Bundesliga Borussia Dortmund vs. VfB Stuttgart 1:1

07/03/2009 Bundesliga VfB Stuttgart vs. Borussia Dortmund 2:1

27/09/2008 Bundesliga Borussia Dortmund vs. VfB Stuttgart 3:0

06/05/2008 Bundesliga Borussia Dortmund vs. VfB Stuttgart 3:2

01/12/2007 Bundesliga VfB Stuttgart vs. Borussia Dortmund 1:2

Samo jedna tekma 2008 bila da nisu dali oba kluba golček.. mislim da bi moglo proći oba daju danas!

2. Dobro me je izribao ovaj znalac MLB-a tu na forumu :D

Stvarno je sve ispravno što je rekao i sve stoji , također stoji da igraju te kaktus i grejp lige po kampovima i posvuda ali opet moram nekako objasniti tj. navesti da su domačini ili gosti ako ih klade tako tretiraju? Kaj ne ?:D

Ako je tip 1 - onda je to domačin :D:P

Uglavnom, danas ću odigrati..

Colorado-Texas 1@1,85

LA Angels-Arizona 1@1,70

Cincinnati-Cleveland 1@1,80

Pingvini su danas.. ova tekma protiv NY Islandersa me stvarno koštala živaca i love.. Stvarno mi nije jasno kako , da sam bar gledao utakmicu, bilo bi mi lakše shvatiti zašto su izgubili?

Još 5 utakmica do kraja i početka playoffa.. Pingvini će teško sustići Rangerse , za petama im je Phily i kaže trener Pinvina:

"We're in Buffalo (Friday), and we have big games with Philly, New York, Boston and Philly again," Penguins coach Dan Bylsma said. "We're going to try to win every one of those games."

Ipak mislim da danas preskačem Buffalo - Penguins tekmu.. ne sviđa mi se kako igra ( DOBRO ) Buffalo .. tukli su Rangerse nedavano i u stvarno dobroj su formi.. Braniča Kris-a Letanga još uvijek nema kod pingvina.. Crosby je dobio u nos - možda opet neki potres mozgića ima :D .. vratio se bio u igru protiv Islandersa ali nije to to.. Od te tekme je ok možda da Malkin daje gol 2.40 kad već nema u ponudi da gol daje g. Pascal Dupuis :) a on je super igrač koji bi mogao zabiti danas..

Igrat ću danas NY RANGERSE doma 1@1,70 koji opet pobjeđuju..3 zaredom and counting :)

POZDRAV!

Čak je i Crosby dao gol i danas su tukli pingvini kako sam očekivao da će 2. tekmu protiv Islandersa ali jbg.. to je tak..

4020 20:00 Emmen - Helmond Tip 2 1,50

10034 20:45 Verona - Cittadella Tip 1 1,75

15014 19:30 Mannheim - Hamburg Tip 1        1,65

4052 20:00 Fortuna S. - Veendam Tip 1 1,50

5601 20:45 2.5/Cork City - Bray Wand. zbroj golova Tip + 2,00 1:1 rezultat

3230 20:30 Dortmund - Stuttgart oba daju gol Tip DA 1,70

46 20:05 Shamrock R. - Bohemians Tip 1 1,45

Ukupan tečaj 32,03

favorit.hr

ne da mi se pisat analize, prosurfah nešto sitno, spizdih par klikova po statistici, a ionak je sreća glavna kod pogođenih tiketa i dobitaka... ovi Turci šta se vrte s prijelazom... jebeno bih htio da uleti, da oni koji su uplatili maznu lovu kladionicama... ali skeptičan jesam... nisam sto posto siguran da bi ekipa koja je platila tekmu, na sva usta razglasila dogovor, plus se lijenčine iz uefe nešto uzvrpoljili u zadnje vrijeme, pa istražuju namještaljke...

Nisi upućen u stvari. Ja sam stavio ovo na forum jer sam bio u kladionici kad se uplatilo puno love na taj par. Siguran sam da te osobe nisu mislile da bi ja to napravio, pitaj Boga koliko i s kim su je oni platili,ali zasigurno nije bila namijenjena svima...

na kraju krajeva, nema veze kako je pogrešni info izletio na kladioničarske burze... nije prošlo, kao ni moj listić... jedan par, jedan gol... idemo dalje...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use