Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak, 30.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Baš naletih na taj članak...prije par minuta dok sam pisao u svezi ovih turaka... ;D

...jutros stavih taj par na tiket po već na 1.15...odigrakvoti 1.25...vidim sada h i hendikep (8,5) 1 po kvoti 1.85...trenutno 1.50...u svakom slučaju zanimljivo...kao da sam imao filing za to...:D

Sreča prati hrabre... ;D

• Replies 82
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Evo moja 2 listica za veceras , drugi je malo rekreativniji ali jos razmisljam da li da zamjenim Miamia i Olympiacosa.

1.192,5/Toronto-Miami 1 1.90

187.5/Atlanta - New York 1 1.90

Chicago - Detroit 1 1.15

2.Golden State - New Jersey 1 1.55

-8.5/LA Clippers - Portland 2 1.85

(22.5)NJN - Williams D. 2 1.85

Olympiacos - Montepaschi (2:1) 1 1.55

22.5/Nadal R. - Murray A. 2 1.80

Evo ljudi da vam skrenem paznju na nesto. Jeste ikad vidjeli prijelaz iz 2/1 da je kvota 5,0 ? Evo, dogodilo se. Nije moj izvor niti bilo kakva moja dojava,ali bio sam u kladionici u Zagrebu kad su ljudi uplatili dosta love na taj par, kvota je bila u tom trenutku 21,a početna je bila 27 ( tako sam vidio da je tečaj bio u SS). Kada sam ja uplaćivao, kvota je bila 15. Sad je par storniran u Supersportu , a i Fortuni, tj. ne moze se igrat vise prijelaz. Ostala je jedino ova opcija u HL-u, pa ko voli, nek izvoli.

Sretno svima koji uplate.

Eh za početak smatram da se rasprave trebaju voditi pod drugim temama...npr zato postoji Prijedlozi i pitanja, jer se ovako nepotrebno zatrpava tema Listič dana-Petak...

Pa dakle svi vode borbu oko ovoga prelaza gdje ima, gdje nema...i po kojoj kvoti, a koliko vidim sve "Početnici" kako ih ja nazivam...pa da nastavim...prvo što želim reći nemam apsolutno ništa protiv prelaza, niti protiv ovakvih informacija, u redu je napisati, pa ko voli nek izvoli...

...čitam ove raznorazne postove i doslovno ljudi "žive" u kladionici tražeći gdje ima prelaz ovaj za odigrat po visokoj kvoti...no pitanje za sve...jeste li uzeli u obzir i ostatak ponude...npr...ukoliko dolazi prelaz...dakle dolazi i GG, dolazi i 1.poluvrijeme...dolazi i GG3+...i otvorim ponudu i vidi čuda...

Dakle Supersport... GG @ 1.85 // 1.poluvrijeme 2 @ 4.00 // Gost daje gol @ 1.60 cca i u ostalim kladionicama slične kvote...u nekima manje, u nekima veče...

...zanimljivo kako je na prelaz toliko pao koeficjent...a na sve ostalo "relativno" dobro stoji...

...dakle napominjem ko voli nek izvoli...no ukoliko igrate tako nešto uzmite u obzir i ostale stavke...te ne forsirajte nepotrebno već analizirajte parove...

A za one koji još uvijek žele i traže da uplate po visokoj kvoti...Unibet nudi za prelaz kvotu 25.00...

...i uz sve to koliko sam vidio dosta kladionica će imati Live klađenje na ovaj par...pa Sretno Vam svima bilo...i molim Vas da se barem malo održi red na forumu...jednostavnije ga je pratiti...

Pozzzz

Konačno netko pametan.. Ako je topic otvoren pod nazivom Listić dana onda bi u tom topicu trebali samo biti Listići uz neke analize zašto.. A za ove komentare ima poseban topic otvoren... Ajde ljudi malo reda i svima nam bude lakše se snaći i naći neke pametne stvari.. Ja kad otvorim ovaj forum i vidim da ima 80 odgovora na temu uopće mi nije volja ići otvarat i tražit parove.. Sad pošto nema Goksima jer je na putu još sve ovako izgleda.. Ali čim se vrati će sigurno napravit reda ovdje.. A nije istina da i sami mi to ne možemo...

4020 20:00 Emmen - Helmond Tip 2 1,50

10034 20:45 Verona - Cittadella Tip 1 1,75

15014 19:30 Mannheim - Hamburg Tip 1        1,65

4052 20:00 Fortuna S. - Veendam Tip 1 1,50

5601 20:45 2.5/Cork City - Bray Wand. zbroj golova Tip + 2,00

3230 20:30 Dortmund - Stuttgart oba daju gol Tip DA 1,70

46 20:05 Shamrock R. - Bohemians Tip 1 1,45

Ukupan tečaj 32,03

favorit.hr

ne da mi se pisat analize, prosurfah nešto sitno, spizdih par klikova po statistici, a ionak je sreća glavna kod pogođenih tiketa i dobitaka... ovi Turci šta se vrte s prijelazom... jebeno bih htio da uleti, da oni koji su uplatili maznu lovu kladionicama... ali skeptičan jesam... nisam sto posto siguran da bi ekipa koja je platila tekmu, na sva usta razglasila dogovor, plus se lijenčine iz uefe nešto uzvrpoljili u zadnje vrijeme, pa istražuju namještaljke...

Nisi upućen u stvari. Ja sam stavio ovo na forum jer sam bio u kladionici kad se uplatilo puno love na taj par. Siguran sam da te osobe nisu mislile da bi ja to napravio, pitaj Boga koliko i s kim su je oni platili,ali zasigurno nije bila namijenjena svima...

20.45  Doncaster  -  Birmingham    2  1.85

Objektivno, gosti su jaci, puno jaci...Mislio sam da ce bit i manja kvota. Ovo je u redu... Ne da mi se pisat veceras. Idem na gravce na tavce kod jednog frenda makedonca i malo leplebija za pocetak...I naravno vino iz Piemonte.

20.00    Clermont  -  Le Havre      1    1.95

Moram malo pojacati. Trebat ce para za vikend... Ovaj Clermont je nedavno zario i palio u ligi. Sta je sad? Ne da im se gore..aa?   Vec 8 utakmica u nizu nisu pobijedili. A prije toga razbili Bastiu, svasta.. a hoce veceras, hoce ,hoce...moraju... Gost je slab...

Evo ljudi da vam skrenem paznju na nesto. Jeste ikad vidjeli prijelaz iz 2/1 da je kvota 5,0 ? Evo, dogodilo se. Nije moj izvor niti bilo kakva moja dojava,ali bio sam u kladionici u Zagrebu kad su ljudi uplatili dosta love na taj par, kvota je bila u tom trenutku 21,a početna je bila 27 ( tako sam vidio da je tečaj bio u SS). Kada sam ja uplaćivao, kvota je bila 15. Sad je par storniran u Supersportu , a i Fortuni, tj. ne moze se igrat vise prijelaz. Ostala je jedino ova opcija u HL-u, pa ko voli, nek izvoli.

Eh za početak smatram da se rasprave trebaju voditi pod drugim temama...npr zato postoji Prijedlozi i pitanja, jer se ovako nepotrebno zatrpava tema Listič dana-Petak...

Pa dakle svi vode borbu oko ovoga prelaza gdje ima, gdje nema...i po kojoj kvoti, a koliko vidim sve "Početnici" kako ih ja nazivam...pa da nastavim...prvo što želim reći nemam apsolutno ništa protiv prelaza, niti protiv ovakvih informacija, u redu je napisati, pa ko voli nek izvoli...

...čitam ove raznorazne postove i doslovno ljudi "žive" u kladionici tražeći gdje ima prelaz ovaj za odigrat po visokoj kvoti...no pitanje za sve...jeste li uzeli u obzir i ostatak ponude...npr...ukoliko dolazi prelaz...dakle dolazi i GG, dolazi i 1.poluvrijeme...dolazi i GG3+...i otvorim ponudu i vidi čuda...

Dakle Supersport... GG @ 1.85 // 1.poluvrijeme 2 @ 4.00 // Gost daje gol @ 1.60 cca i u ostalim kladionicama slične kvote...u nekima manje, u nekima veče...

...zanimljivo kako je na prelaz toliko pao koeficjent...a na sve ostalo "relativno" dobro stoji...

...dakle napominjem ko voli nek izvoli...no ukoliko igrate tako nešto uzmite u obzir i ostale stavke...te ne forsirajte nepotrebno već analizirajte parove...

A za one koji još uvijek žele i traže da uplate po visokoj kvoti...Unibet nudi za prelaz kvotu 25.00...

...i uz sve to koliko sam vidio dosta kladionica će imati Live klađenje na ovaj par...pa Sretno Vam svima bilo...i molim Vas da se barem malo održi red na forumu...jednostavnije ga je pratiti...

Pozzzz

Konačno netko pametan.. Ako je topic otvoren pod nazivom Listić dana onda bi u tom topicu trebali samo biti Listići uz neke analize zašto.. A za ove komentare ima poseban topic otvoren... Ajde ljudi malo reda i svima nam bude lakše se snaći i naći neke pametne stvari.. Ja kad otvorim ovaj forum i vidim da ima 80 odgovora na temu uopće mi nije volja ići otvarat i tražit parove.. Sad pošto nema Goksima jer je na putu još sve ovako izgleda.. Ali čim se vrati će sigurno napravit reda ovdje.. A nije istina da i sami mi to ne možemo...

Bravo! Apsolutno se slazem. Vidim ima 5-6 stranica i dok sve pootvaram na kraju nista. Samo prepucavanja.

Uplatio sam Mersina 2/1 na kvota 30, i onda na internet isto, da da pobedi od zaostatak..sada je 0-1 pa videcemo...

Inace i danas kao juce katastrofa.. Juce Pitsburg hokejasi na kraju me sjebali, evo Kalpa mi gubi, Izgubila mi i SKA.. neznam sto reci...

Veceras igram

Lanus 1- imali su 0-2 kod Boka zadna utakmica ali su izvukli remi.. U Copa Libertadores im ide sjajno a kod kuci nekako mlitavo, ali ono sto su uradili kod Boka proslo kolo vetuje da su se poceli buditi

CSKA -6.5 - Mislim da se tu sve resava danas. Kvalitet je na strani CSKA, i Bilbao koliko i da je motiviran , ipak sa druge strane je najbolja momcad u Europi

Samo da se zahvalim  na informaciji  ;)

screenshot20120330at842.jpg[/img]

Evo jedan posljeponoćni:

Charlotte(+8.5) - Denver  (h2)(1.85)

Ovdje prognoziram hendikep na nuggetse. Svi dobro znamo koliko je kvaliteta ovdje na njihovoj strani i sudeći po tome i razigranom Lawsonu, uz njihov uobičajeno agresivan pristup igri u današnjem srazu protiv najlošije domaćinske momčadi lige očekuje se lagana pobijeda Denvera, po svemu sudeći sa velikom razlikom.

Ny. Rangersi - Montreal (1)(1.70)

Rangersi u zadnjih par tekmi su se digli u formi i to pokazuju i njihovi rezultati. Predvođeni čvrstim Staalom i igračima poput Dubinskog i Gaborika danas bi po svemu sudeći trebali nastaviti svoj niz pobijeda i pomesti tek prosječnu momčad Montreala kojoj je forma u laganom padu.

Ny. Yankees - Philadelphija (2)(2.05)

Evo da i ja malo serem o ovome pripremnom bejzbolu kad mogu i svi drugi. Ove pripremne tekme su ustvari vrsta zagrijavanja i testiranja pojedinaca za nadolazeću sezonu. Sudeći po tome večinom se najavljeni bacači ni ne pojave na terenu tako da bookmakeri dodijeljuju koeficjente na Yankeese zahvaljujući samo njihovom imenu, dok igra pokazuje sasvim suprotno. Jako su loši u ovim pripremama i ostavljaju dojam da im to i nije toliko bitno. S druge strane phili koja igra odlično hvata serijice pobijeda i dijeluju moćno naspram današnjeg protivnika koji jako teško hvata pobijede, bolje rečeno nikako da uhvati nešta. Philadelphija danas mora proći a kvota odlična.

Norfolk - St. Jonston (k1)(1.60)

Ljepa kvotica na moćnog domaćina koji i dalje dere sve redom. Norfok u odličnoj formi i to pokazuje iz utakmice u utakmicu. Za sve koji žele biti sigurniji konačan rez. na domaćina danas bi morao proći jer je Norfolk ipak jedan od najvećih favorita AHL lige.

Sad tek vidim kaj je "Muho" pisao na postu od jučer a i ovaj "vedry99"!

Pa ljudine moje, nisam vam ja rekao da prepisujete od mene parove niti sam ja rekao da sam ja ikakav faking MLB "expert" kako to MUHO piše jbt...

Dao sam vam par stvari kaj sam igrao , neke su prošle, neke nisu i kaj sad pljujete po meni ... a ti "Muho" , jesam li te tjerao da igraš ono kaj ja igram? NISAM, kao ni nikoga drugoga ... Najlakše je pljuvat po ljudima , a još lakše je

meni lurkat po forumu kao ti i ne pisati ništa i onda naravno neću bit' kriv za ništa.. pfff..to svako može isto kao što može onda popljuvat nekoga ko mene kao da nemam pojima ...bla bla..

Ovo vrijedi i za tebe i za mene i za sve članove ovog FORUMA! Ljudi, NITKO vas ne tjera da igrate parove koje ovdje pročitate, tako da nemate pravo kritizirati ljude koji postaju ovdje svoja mišljenja ukoliko im se to da i ukoliko im se da gubiti vrijeme tipkajući parove i objašnjavajući svoj način razmišljanja koji ne mora zato biti u potpunosti ispravan!

p.s. vjerujem da vedry99 pozna MLB i nadam se dobrim analizama u budućnosti!

Bio je na hr.rec.kladjenju jedan g.-din ali ne mogu se sjetiti nicka.. stvarno odlično pratio MLB i bacače  i njihovu formu i sve!

I? Jel vam proslo 2/1? Davno sam igrao takve stvari ali skuzio sam da su to gluposti :D Jednom je frend cak platio za takvu "dojavu" i spusio puuuno para :s

samo da se osvrnem na takve prijelaze da su to gluposti! ja sam isto to prošao,i točno to šta kaže Goksim klade supste kof i ekipa misli gle moglo bi proć pa ekipa još više trpa.

opčenito što se tiće dojava one postoje ali mali ljudi za to neznaju,a kad prođe neki bet većeg kofa to onda bude dobar info a prave namještaljke nisu dostupne!

muljatori recimo uzmu neku ligu di će 1 bit 2,2 x3,1 i 2 2,3 primjer i poslat će ljudima koje podijele u tri grupe svakom od jednih pocija i ljudi vide dobar kof,plate tim smradovima pare i jedna grupa dobije jel od 1 x i 2 nešto mora bit...i tako vrte,a uvijek dolaze nove generacije koje kreću u klađenje i budu naivni i nasjednu na te fore...osobno sam i ja to proša,sve mi jasno al nakon nekog vremena i iskustva takve stvari ne da ne igrate nego vas ne zanimaju uopće.

i slažem se da se previše off topičari jel dan bude nepregledan...

Pa ljudine moje, nisam vam ja rekao da prepisujete od mene parove niti sam ja rekao da sam ja ikakav faking MLB "expert" kako to MUHO piše jbt...

Dao sam vam par stvari kaj sam igrao , neke su prošle, neke nisu i kaj sad pljujete po meni ... a ti "Muho" , jesam li te tjerao da igraš ono kaj ja igram? NISAM, kao ni nikoga drugoga ... Najlakše je pljuvat po ljudima , a još lakše je

meni lurkat po forumu kao ti i ne pisati ništa i onda naravno neću bit' kriv za ništa.. pfff..to svako može isto kao što može onda popljuvat nekoga ko mene kao da nemam pojima ...bla bla..

Ovo vrijedi i za tebe i za mene i za sve članove ovog FORUMA! Ljudi, NITKO vas ne tjera da igrate parove koje ovdje pročitate, tako da nemate pravo kritizirati ljude koji postaju ovdje svoja mišljenja ukoliko im se to da i ukoliko im se da gubiti vrijeme tipkajući parove i objašnjavajući svoj način razmišljanja koji ne mora zato biti u potpunosti ispravan!

Bio je na hr.rec.kladjenju jedan g.-din ali ne mogu se sjetiti nicka.. stvarno odlično pratio MLB i bacače  i njihovu formu i sve!

da postoji lajk gumb, sad bi dobio lajk od mene  ;)

da postoji lajk gumb, sad bi dobio lajk od mene  ;)

i ja lajkam ovo definitivno...nemam ja ništa protiv tebe eee, i ko je rekao da pljujem po tebi...pogledaj malo bolje šta sam napisao, pa reci da nešto od toga nije istina.

Gle druže, meni nije bio cilj da nekoga vrijeđam.. Ja sam napisao šta mislim o ukupnom radu ovog foruma odnedavno i o većini analiza na ovome forumu. Kao što sam i napisao meni bi bilo najdraže da ima što više ljudi koji prate ovaj sport, tu sam i na tebe mislio( ako ga pratiš i ako te zanima)... Jer i ja želim s nekim raspravljat o nekim stvarima o ovome sportu i uvijek prihvatim kritiku kad mi netko napiše da mi nešto u analizi ne drži vodu...  Osvrnuo sam se na tvoje analize i iskomentirao da mi to ne drži vodu pošto si pisao da ovi imaju doma ovakav skor, a u gostima onakav i na tome ti se uglavnom bazirali tipovi..Ali ako pišeš neke parove ovdje i analiziraš ih onda i moraš stajati iza njih i prihvatit kritiku na njih. Ne kažem ja tebi da ne pišeš za taj sport. Ne mogu ja to tebi zabraniti, niti mi je namjera nekome ovdje nešto braniti, samo te molim kad ti netko kritizira tvoju analizu prihvati to.. Pogotovo netko tko bolje prati taj sport od tebe.. I meni su svašta pisali kad sam počeo, ali sam od svakoga nešto novo naučio..  Nije mi bila namjera da ja tebe sad tu ocrnim ili omalovažavam... Bez zamjere druže.. i sretno

Brate mili kako je teško prtit ovo pijan, Probo sam opalit da će Monaco imat viiše duplih nego Nole , 2 koef..

G state 1x i Boston x2 i još  vinci/Erani 1 ,mozžda sam uspio i tu nekako x doadt.. Sve u svemu  trebalo bi proć..Laku noć svima, sutra je već danas ,a dns je novi dan valjda doabar ko i onaj danas to jest juče ..Poz

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija     LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:09 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Pozz! Jutarnji double: ATP CH Lyon: 11:00h R.Collignon 1,44 (U jako dobroj formi,igrao je prošli tjedan finale u dvoranskim uvjetima i izgubio od Safiullina) 12:30h U.Blanchet  1,22 (igra protiv 550 mjesta lošijeg rangiranog igrača,dobar meč je odigrao u 1.kolu i mislim da danas ne bi trebao imati problema da dobije i ovaj meč) 4/10 bet365 Sretno! (Koeficijenti 12.12.2024.g. u 10:53 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • I za kraj, samo za kolege sa Foruma koji vole rulet, odnosno kockanje na “crveno ili crno”, samo da kazem da veceras u Beograd dolazi bivsi kapitwn Partizana Kevin Punter koji igra kao dopingovan, i koji je bio Mvp Euroleague za deseti mesec, a koji je sam dobio Zvezdu u sred Beograda. Veliki bet365 nudi u svojoj ponudi da ce na utakmici Punter dati vise od 17,5 poena, dok ja mislim da nece. U ponudi nude i da ce Punter dati vise od jedne trojke, pa sami procenite sta da radite.  
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use