Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.03.2012.

KlaDa1425181692

Recommended Posts

pa koji k**** pljujete po liku?  on se potrudio napisat nekakve analize i, naravno da to nije garancija da će proći neki par...nitko vas nije tjerao da prepišete to a i kladili ste se na sport o kojem pojma nemate čak ni o pravilima, tako da, tko vam je kriv...to sve govori o vama kao "velikim" kladioničarima

potpisujem, amen

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pa koji k**** pljujete po liku?  on se potrudio napisat nekakve analize i, naravno da to nije garancija da će proći neki par...nitko vas nije tjerao da prepišete to a i kladili ste se na sport o kojem pojma nemate čak ni o pravilima, tako da, tko vam je kriv...to sve govori o vama kao "velikim" kladioničarima

potpisujem, amen

"Početnici"  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

potpisujem, amen

"Početnici"  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D  ;D

Ljudi vjerujte meni bi bilo jako drago da imam više ljudi ovdje koji prate bejzbol i da pišu kvalitetne analize pa da s nekim mogu vodit raspravu... ali ovo što sam vidio nema veze s bejzbolom. Ja nikoga ne želim vrijeđati, ali stvarno one analze nisu imale smisla iz gore napisanih razloga. Jer ne postoji domaći i gostujući teren u predsezoni. Vjerujem da taj dečko koji je to pisao nezna ni pravila ovog sporta... Uglavnom ja se uključujem s analizama drugi tjedan kad to malo za ozbiljnije počne da se igra... YNWA

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use