Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.03.2012.

KlaDa1425181692

Recommended Posts

Macc.Tel Aviv - Panathinaikos  br poena Panatena  71,5   2  1.80

A šta reći,koju posluku porati?! Kome ?! Onima koji vode pa izjednače pa vode pa izgube ..Onima koji gube pa kad ne treba povedu i pobjede ,onima koji po 20 godina svaki dan trče po terenu i nabijaju loptu,a ne mogu gol zabit,onima koji jednu tekmu dobiju 7:2 pa drugu izgube 2:4 ...

U njihovih 7  susreta samo se prošlu tekmu desilo da su išli ispod (62) ..Valjda im taj dan nije išlo jer gledajući dvije tekme u nazad zabili su im 83 i 93 poena .. Valjda će danas bar nekako tih 72 ..Pet koševa više nego prošli put ..

Od ostalog mi se svidio ovaj kontra hendikep od -5,5 protiv noleta i pobjeda Atletica M ..To ću i odigrat..

Vidim danas ovde sve prazno ,valjda ste svi zaglavili na 28-om profilu u fortuni u casinu ,hahaha.. Sretno svima ,pozdrav..

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Isprika za off topic, imam samo jedno pitanje.

Što se tiče ove FortuneWin, kada se igra sa ovih "poklon 15kn", mora se prvo uplatiti neki iznos da bi se moglo i isplatiti.

Kod uplate vidim da može biti bilo čija kartica, znači li to da može i kod isplate?

Hvala.

Pratim redovno pisanja ovdje, nastavite tako.

Evo i od mene nesto skromno za danas

Atl.Madrid-Hannover (2.5)  2 1.65

Atletico M. uvjek je igrao napadacki nogomet ima dobar napad predvodjen Falcaom i mislim da ce pokusat da rijesi sve sumnje oko prolaska dalje veceras. Dok Hannover dobra ekipa koja uvjek zabija i kod kuce i u gostima.

Schalke-Bilbao (1.poluvrijeme)  X 2.15

Mislim da ce ovo bi tvrda utakmica Bilbao je ove godine napravio nekoliko iznenadjenja u Europskoj ligi dobra momcad sa mladim Muniainom, Javi Martinezom i napadacem LLorenteom i mislim da ce ovo bit teska utakmica za Schalke.

Sporting L.-Met.Charkov        1 2.00

Mislim da Sporting kao domacin moze savladati Metalista i kolko tolko olaksati sebi drugu utakmicu. Sporting je izbacio Man C. i odlicno su odigrali obje utakmice.

koeff... 7.095

Sretnooo

Macc.Tel Aviv - Panathinaikos  br poena Panatena  71,5   2  1.80

A šta reći,koju posluku porati?! Kome ?! Onima koji vode pa izjednače pa vode pa izgube ..Onima koji gube pa kad ne treba povedu i pobjede ,onima koji po 20 godina svaki dan trče po terenu i nabijaju loptu,a ne mogu gol zabit,onima koji jednu tekmu dobiju 7:2 pa drugu izgube 2:4 ...

U njihovih 7  susreta samo se prošlu tekmu desilo da su išli ispod (62) ..Valjda im taj dan nije išlo jer gledajući dvije tekme u nazad zabili su im 83 i 93 poena .. Valjda će danas bar nekako tih 72 ..Pet koševa više nego prošli put ..

Od ostalog mi se svidio ovaj kontra hendikep od -5,5 protiv noleta i pobjeda Atletica M ..To ću i odigrat..

Vidim danas ovde sve prazno ,valjda ste svi zaglavili na 28-om profilu u fortuni u casinu ,hahaha.. Sretno svima ,pozdrav..

hahahah...legendo....moj listić, bryani 1, nole 1, atletico 1, sporting 1x, kac (ki) 1....bryani strašna forma, gaze sve, nole je nole, ne igra najbolje ali je i tada bolji od davida, atletico ide na drugu krunu europe, hannover tipična domaća ekipa, i sporting ja mislim da je bolji za nijansu i zbog domaćeg terena, ali ipak sam se osigurao sa 1x..eto..pozzz

Macabi - Panathinakos (2)(2.15)

Ipak je pao prvak i to će dokazati u ovoj tekmi, a i kvalitetniji su od macabija.

... u prosloj utakmici su jedva zabijali, svaki kos je bio teskom mukom, maccabi je sigurno fizicki jaca ekipa ali ja vjerujem prvo u Obradovica ,kao trenera ,da ce naci nacina da ovu utakmicu dovede u kidanje zivaca do zadnje sekunde...prednost za Pao ali za sigurnost

21.05  Maccabi Tel Aviv - Panathinaikos  H(0:2,5)  2  1.75

Wade J.-Whitlock S.  X 5,00

Painter K.-Taylor P.   2 1,15

Van Barneveld R.-Lewis A. X 5,00

Diamantidis 12,5 više 1.85

Đokovic-Ferrer 20,5 više 1.85

Monaco-Fish 9.5 više 1.70

Mogu ti reci svidja mi se svih 6 parova , posebno ova 2 x-a , a imam i ja Taylora.Sretno.

Wade J.-Whitlock S.  X 5,00

Painter K.-Taylor P.   2 1,15

Van Barneveld R.-Lewis A. X 5,00

Diamantidis 12,5 više 1.85

Đokovic-Ferrer 20,5 više 1.85

Monaco-Fish 9.5 više 1.70

Mogu ti reci svidja mi se svih 6 parova , posebno ova 2 x-a , a imam i ja Taylora.Sretno.

nadam se da ce proc pikado ...zao mi je sto i dvoboj lewisa i hamiltona nije bilo u ponudi jer sam uvjeren da lewis mora pocet igrat i da ce to lako dobit ...Sretno nam :)

neznam sta se dogada sa lewisom , svjetski prvak ..prosle godine razmontirao taylora u polufinalu a ove sezone ocajan ...gubi 5 -1 od hamiltona al ako nista morat ce se pribrat pa jos vise vjerujem u X sa Barney-em

joj ljudi, ovo nije ništa osobno i bez uvrede...al prestanite bit pohlepni neki...vidim tu pišete kad vam prođe neki par da vam je krivo što niste stavili više para..a onda kad bi fulali bi rekli kak vam krivo što se odigrali...pa šta bi ja trebao reć na sve listiće u zadnjih 9 dana, di me po jedan par rušio...budite zadovoljni onim što dobijete

alkmar-valencia-oba tiam daju gol pogodjeno 2-1  1.7

schalke-bilbao -prvo poluvrijeme x pogodjeno 2.1

atl.madrid-hanover 1 pogodjeno jedva 1.65

wozniacki-shrapova 2 pogodjeno 1.75

sporting lisabon-metalist ispod 3 gola poluvrijeme 0-0 kraj 2-1 u 92. minuti metalist daje gol iz penala koji sam aj baksuz u pm

i ceko bi jos lakers-oklahoma 2 da sam proso na 2km 73km koeficijent

JEBEM TI SPORTING MRTVE KAD PRAVE PENAL

Evo i mene konačno natrag.. Neki me se možda još sjećaju, neki će me zapamtit.. ;D ;D

Uglavnom MLB je pred vratima i samim time ja sam opet u igri.. Ja još neću pisat o bejzbolu dok ne počne prava sezona, a to je za mene već drugi tjedan i kad sve ekipe počnu igrat. Ako nađem vremena možda ću opet po starom dobrom običaju napravit rezime svih ekipa i svoju prognozu kako vidim da će tko završiti. To će biti tamo dolje u topicu USA Sportovi ili kako se već zove..

Pratio sam vas malo zadnjih par dana, ali iz nekog nepoznatog razloga se nisam mogao ulogirati gore( nema veze, konačno riješio to danas).

Mogu reći da mi je žao u što se ovaj forum pretvorio. Ja kad sam zadnji put pisao ovaj forum je imao nekih 10 ljudi koji su redovito pisali i kvalitetne parove i analize. Ovo što sam vidio me totalno razočaralo. Tu je sada puno više ljudi koji pišu svakakve stvari i smiješne( bar meni ) analize.. Najbolje bi bilo da si svaki uzme neki sport koji najbolje prati i da piše analize za samo taj sport, a ne sve popreko. Tako će biti kvalitetniji ovaj forum i svi ćemo puno lakše zaradit što bi trebao biti i cilj ovog foruma. Uglavnom ja sam razmišljao da li da pišem ili ne pošto sam svašta vidio u ovih par dana i ipak sam odlučio da ću pisat zbog onih starih članova koji su me pratili i koje sam ja pratio i bili smo zadovoljni jedni drugima..

Sad bi htio malo da kažem par riječi o ovima koji su analizirali bejzbol. Kao prvo ova predsezona šta se igra. Tu nema domaćih i gostujućih terena. Nijedna ekipa ne igra na svome stadionu predsezonu već se te utakmice igraju po kampovima diljem SAD-a...  tako da utakmice koje su dobili doma i u gostima nemaju apsolutno veze s domaćim terenom. I još jedna stvar, ako netko ima slabiji skor u predsezoni ne znači da je slabija ekipa kao što se pisalo ovih dana. Predsezonu ekipa igraju s jako puno novih igrača koji su na probi i tako se odlučuje tko će igrat u sezoni a tko ne. I tu jako puno pitchera se izmijenjuje tijekom utakmice i jako je teško pogodit tko će dobit, a tko izgubit. Vidio sam da je danas netko napisao za ovu današnju utakmicu da oba pitchera imaju ERA oko 4 i da bi to moralo biti over. Sama ERA ne garantira over ili under na nekoj tekmi.. Ima tu puno više čimbenika..

Uglavnom ovo sad zvuči kao da ja sve znam i da se tu sad serem, ali nije tako. Samo vam želim pomoć da oderemo kladionice.. Ja imam jedan sistem koji sam počeo koristit pred kraj prošle sezone i koji ću podijeliti s vama kad počne više utakmica dnevno. znači drugi tjedan... Nadam se da će se ovaj forum vratit na stare staze i da će biti puno kvalitetnijih analiza i kvalitetnijih tipera nego što je bilo ovaj tjedan... Ako ću vidjet da se ništa nije promjenilo nakon nekih mjesec-dva ja ću vrlo vjerojatno prestat ovdje pisat.. Ne kažem da sam nezamjenjiv jer nisam i nitko nije, ali oni stariji znaju da imam znanje iz MLB-a i jako puno pregledanih utakmica i da mogu pomoć ovdje.. Ja se nadam da će se poboljšat ovaj forum..

Vidimo se drugi tjedan, pozdrav od Vedrya99... You will newer walk alone!!

Evo i mene konačno natrag.. Neki me se možda još sjećaju, neki će me zapamtit.. ;D ;D

Uglavnom MLB je pred vratima i samim time ja sam opet u igri.. Ja još neću pisat o bejzbolu dok ne počne prava sezona, a to je za mene već drugi tjedan i kad sve ekipe počnu igrat. Ako nađem vremena možda ću opet po starom dobrom običaju napravit rezime svih ekipa i svoju prognozu kako vidim da će tko završiti. To će biti tamo dolje u topicu USA Sportovi ili kako se već zove..

Pratio sam vas malo zadnjih par dana, ali iz nekog nepoznatog razloga se nisam mogao ulogirati gore( nema veze, konačno riješio to danas).

Mogu reći da mi je žao u što se ovaj forum pretvorio. Ja kad sam zadnji put pisao ovaj forum je imao nekih 10 ljudi koji su redovito pisali i kvalitetne parove i analize. Ovo što sam vidio me totalno razočaralo. Tu je sada puno više ljudi koji pišu svakakve stvari i smiješne( bar meni ) analize.. Najbolje bi bilo da si svaki uzme neki sport koji najbolje prati i da piše analize za samo taj sport, a ne sve popreko. Tako će biti kvalitetniji ovaj forum i svi ćemo puno lakše zaradit što bi trebao biti i cilj ovog foruma. Uglavnom ja sam razmišljao da li da pišem ili ne pošto sam svašta vidio u ovih par dana i ipak sam odlučio da ću pisat zbog onih starih članova koji su me pratili i koje sam ja pratio i bili smo zadovoljni jedni drugima..

Sad bi htio malo da kažem par riječi o ovima koji su analizirali bejzbol. Kao prvo ova predsezona šta se igra. Tu nema domaćih i gostujućih terena. Nijedna ekipa ne igra na svome stadionu predsezonu već se te utakmice igraju po kampovima diljem SAD-a...  tako da utakmice koje su dobili doma i u gostima nemaju apsolutno veze s domaćim terenom. I još jedna stvar, ako netko ima slabiji skor u predsezoni ne znači da je slabija ekipa kao što se pisalo ovih dana. Predsezonu ekipa igraju s jako puno novih igrača koji su na probi i tako se odlučuje tko će igrat u sezoni a tko ne. I tu jako puno pitchera se izmijenjuje tijekom utakmice i jako je teško pogodit tko će dobit, a tko izgubit. Vidio sam da je danas netko napisao za ovu današnju utakmicu da oba pitchera imaju ERA oko 4 i da bi to moralo biti over. Sama ERA ne garantira over ili under na nekoj tekmi.. Ima tu puno više čimbenika..

Uglavnom ovo sad zvuči kao da ja sve znam i da se tu sad serem, ali nije tako. Samo vam želim pomoć da oderemo kladionice.. Ja imam jedan sistem koji sam počeo koristit pred kraj prošle sezone i koji ću podijeliti s vama kad počne više utakmica dnevno. znači drugi tjedan... Nadam se da će se ovaj forum vratit na stare staze i da će biti puno kvalitetnijih analiza i kvalitetnijih tipera nego što je bilo ovaj tjedan... Ako ću vidjet da se ništa nije promjenilo nakon nekih mjesec-dva ja ću vrlo vjerojatno prestat ovdje pisat.. Ne kažem da sam nezamjenjiv jer nisam i nitko nije, ali oni stariji znaju da imam znanje iz MLB-a i jako puno pregledanih utakmica i da mogu pomoć ovdje.. Ja se nadam da će se poboljšat ovaj forum..

Vidimo se drugi tjedan, pozdrav od Vedrya99... You will newer walk alone!!

Ma druže ima jedan ovdje "expert" na forumu... :) lik pogodio par tekmi i to znaš kakve su mu analize,,,pa ono zna uraditi i moj buraz od 14 godina...samo piše koja ekipa ima skor doma, koja ima u gostima i nekako pogodio 5 tekmi i ovi odmah poletili da uplate sutradan, nezz kakvi su bili ostali parovi al ja sam jedan "najsigurniji" uzeo i naravno promašio, a ti ako znaš nešto više o MLB-u pomagaj brate kako znaš...pozz ;)

pa koji k**** pljujete po liku?  on se potrudio napisat nekakve analize i, naravno da to nije garancija da će proći neki par...nitko vas nije tjerao da prepišete to a i kladili ste se na sport o kojem pojma nemate čak ni o pravilima, tako da, tko vam je kriv...to sve govori o vama kao "velikim" kladioničarima

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use