Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak 29.03.2012.

KlaDa1425181692

Recommended Posts

Opet ja ranije, al zelio bih vidjeti sta ce se igrati kod vas jer mene nema sutra do poslijepodne....

Ja sam mislio odigrati:

SaoPaulo-G.Catanduvense 1

Santos FC-Guaratinguetá 1

LudRazgr-Cherno More V. 1

BocaJun-Arsenal Sarandi 1

LitexLov(PiK)-LevsSof 2

Zamora(PiK)-Fluminense 2

kvota 9

Ako moze kakvo misljenje il analiza, bio bih :);)

• Replies 42
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Pozdrav

jućer opet jedan par, Cedevita poušila od Cibone pa od danas krećem s s klađenjem u HL za dvije kune Talijanski loto 3 broja ili veliki tećaj za dvije kune  ,na fortuni 15 kn kako došlo još brže ošlo

evo toliko pratit ću rad foruma jer mislim da je najbolji koji sam ikada posjetio

nikad više hrvatske lige, bilo kakve ili šta ima veze sa hrvatskom...pa ja ne mogu vjerovat, već 2 puta velike novce mi odnesu, za vikend Osijek, jučer Cedevita...a sve drugo kao po traci, to nema nigdje....jučer su bili zadnji put na mom listiću  >:( eto, izjadao sam se, nije mi lakše, ali nadam se da bude  :-\ žao mi je samo što sam hrvat a moram tako pljuvat po njima, ali kad su zaslužili...

Oakland vs Seatlle over 8 i li pobjeda seatlaEvo jedan rani tip od mene. Pisem sa mobitela pa se ispricavam ako je nepregledno. Ove dvije momcadi su otvorile novu sezonu mlba. Utakmica se igra u japanu. Seatlle je doveo dosta mladih i dobrih igraca. Oba pitchera imaju eru oko 4 i mislim da bi ova utakmica mogla otic oveq uz pobjedu seatlea

nikad više hrvatske lige, bilo kakve ili šta ima veze sa hrvatskom...pa ja ne mogu vjerovat, već 2 puta velike novce mi odnesu, za vikend Osijek, jučer Cedevita...a sve drugo kao po traci, to nema nigdje....jučer su bili zadnji put na mom listiću  >:( eto, izjadao sam se, nije mi lakše, ali nadam se da bude  :-\ žao mi je samo što sam hrvat a moram tako pljuvat po njima, ali kad su zaslužili...

potpuno si u pravu ni ja vise ne mecem nista sta ima veze s hrvatskom taman da manchester igra s trecom zupaniskom ligom 

Iskoristite ponudu Fortuna Win kladionice - poklanjaju vam 15 kn za registraciju: http://tinyurl.com/fortuna-win-bonus

1. Registrirajte se

2. Upišite promo kod 52060000248311 u sekciji uplate

3. Vaš račun će biti nadoplaćen za dodatnih 15 kn

ffb804.jpg

fortunawinbonus358x2066.jpg

Pravila – „Bonus dobrodošlice do 200HRK/50€“

1.Svaki potencijalni korisnik mora biti stariji od 18 godina.

2. Ova promotivna ponuda vrijedi samo za nove klijente FortunaWin. Postojeći FortunaWin

korisnici ne ispunjavaju uvjete.

3. Određeni podnositelj zahtjeva može dobiti ovaj "Bonus" samo jednom.

4. Svaki novi korisnik, koji želi primiti ovaj "bonus" se prvo treba registrirati na

http://tinyurl.com/fortuna-win-bonus i tijekom tog procesa registracije potvrditi interes za prijem "Bonusa".

To se radi u obrascu za prijavu označavanjem okvira: "Prijavi se za Bonus dobrodošlice".

5. Prva uplata mora biti izvršena od strane korisnika do 10 dana nakon registracije. Ako u

tom razdoblju ne bude nikakve uplate, zahtjev za "Bonus" će isteći.

6. Prva uplata korisnika, izvršena u navedenom razdoblju, će biti uvećana od strane

Fortunawin odmah za 50%. Maksimalni bonus koji se može steći je 200 kn *.

7. Morat ćete okrenuti vaš depozit i bonus (zajedno) 5 puta sa min. koeficijentom 1,9 prije

izvršenja isplate.

8. FortunaWin zadržava pravo izmijeniti, poništiti, zatražiti povrat ili odbiti bilo koju

promociju prema vlastitom nahođenju.

9. U slučaju bilo kakvih sporova u vezi ovih uvjeta koji se odnose na odobrenje"Bonusa",

odluka donešena od strane Fortunawin je zaključna.

10. Sudjelovanje u ovoj promotivnoj ponudi je predmet ovih uvjeta te Općih uvjeta i odredbi.

11. „Bonus dobrodošlice je dostupan samo novim korisnicima koji se nalaze u slijedećim

državama: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija“

12. Potrebno je okrenuti ovaj bonus u roku od 90 dana poslije prve kvalificirajuće uplate.

*za nove igrače koji su pri registraciji odabrali Euro kao valutu vrijedi 50% Bonus

dobrodošlice do 50 EUR. Morat ćete okrenuti vaš depozit i bonus 5 puta sa min.

koeficijentima 3.00 prije izvršenja isplate.

AZ Alkmaar - Valencija    više od 4,5 žutih kartona

Utakmicu sudi Martin Atkinson iz Engleske, sudac koji je inaće poznat da voli dosta nadoknađivati poluvremena, pa kod njega nadoknade od 2-3 minute u 1.pol. ili 4-5 u 2.pol. nisu rijetkost (iako je to prošle sezone češće radio nego ove)...

Bwin daje 1,57 za over 4,5 žutih kartona, bet365 je kao granicu postavio 5 kartona i daju 1,80 za 6 žutih i više, dok SuperSport daje lijepih 1,80 za više od 4,5 žutih kartona. I fortuna i PSK su smanjili koef. pa je moguće da i SS to učini, kroz par sati...

Inaće, Valencija do sada, ove sezone, u Europskoj ligi ima prosjek od 3 žuta kartona po utakmici (što je dosta), dok Az Alkmaar ima prosjek od 2,2 žuta kartona po utakmici.

S obzirom da su prve utakmice sugeriram oprez kod klađenja na broj kartona.

Iskoristite ponudu Fortuna Win kladionice - poklanjaju vam 15 kn za registraciju: http://tinyurl.com/fortuna-win-bonus

1. Registrirajte se

2. Upišite promo kod 5206000248311 u sekciji uplate

3. Vaš račun će biti nadoplaćen za dodatnih 15 kn

ffb804.jpg

fortunawinbonus358x2066.jpg

Pravila – „Bonus dobrodošlice do 200HRK/50€“

1.Svaki potencijalni korisnik mora biti stariji od 18 godina.

2. Ova promotivna ponuda vrijedi samo za nove klijente FortunaWin. Postojeći FortunaWin

korisnici ne ispunjavaju uvjete.

3. Određeni podnositelj zahtjeva može dobiti ovaj "Bonus" samo jednom.

4. Svaki novi korisnik, koji želi primiti ovaj "bonus" se prvo treba registrirati na

http://tinyurl.com/fortuna-win-bonus i tijekom tog procesa registracije potvrditi interes za prijem "Bonusa".

To se radi u obrascu za prijavu označavanjem okvira: "Prijavi se za Bonus dobrodošlice".

5. Prva uplata mora biti izvršena od strane korisnika do 10 dana nakon registracije. Ako u

tom razdoblju ne bude nikakve uplate, zahtjev za "Bonus" će isteći.

6. Prva uplata korisnika, izvršena u navedenom razdoblju, će biti uvećana od strane

Fortunawin odmah za 50%. Maksimalni bonus koji se može steći je 200 kn *.

7. Morat ćete okrenuti vaš depozit i bonus (zajedno) 5 puta sa min. koeficijentom 1,9 prije

izvršenja isplate.

8. FortunaWin zadržava pravo izmijeniti, poništiti, zatražiti povrat ili odbiti bilo koju

promociju prema vlastitom nahođenju.

9. U slučaju bilo kakvih sporova u vezi ovih uvjeta koji se odnose na odobrenje"Bonusa",

odluka donešena od strane Fortunawin je zaključna.

10. Sudjelovanje u ovoj promotivnoj ponudi je predmet ovih uvjeta te Općih uvjeta i odredbi.

11. „Bonus dobrodošlice je dostupan samo novim korisnicima koji se nalaze u slijedećim

državama: Hrvatska, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija, Slovenija“

12. Potrebno je okrenuti ovaj bonus u roku od 90 dana poslije prve kvalificirajuće uplate.

*za nove igrače koji su pri registraciji odabrali Euro kao valutu vrijedi 50% Bonus

dobrodošlice do 50 EUR. Morat ćete okrenuti vaš depozit i bonus 5 puta sa min.

koeficijentima 3.00 prije izvršenja isplate.

falio si promo kod izostavio si jednu nulu

PROMO KOD JE :52060000248311

Pozdrav

jućer opet jedan par, Cedevita poušila od Cibone pa od danas krećem s s klađenjem u HL za dvije kune Talijanski loto 3 broja ili veliki tećaj za dvije kune  ,na fortuni 15 kn kako došlo još brže ošlo

evo toliko pratit ću rad foruma jer mislim da je najbolji koji sam ikada posjetio

Jel mi možeš reć bonus code za fortunu.

Pozdrav

jućer opet jedan par, Cedevita poušila od Cibone pa od danas krećem s s klađenjem u HL za dvije kune Talijanski loto 3 broja ili veliki tećaj za dvije kune  ,na fortuni 15 kn kako došlo još brže ošlo

Jel mi možeš reć bonus code za fortunu.  Sory kolega ali ja nisam koristio bonus nego promo code bonus je vezan uz prvu uplatu imas objasnjeno u topicu iznad pa prouci ja ne mislim nista uplacivati imam racun u super sportu i to je najjednostavnije sto se tice uplate i isplate pozz

Hm, nitko ne vidi value na pobjedu Ferrera protiv Noleta, 4,05 koef u fortuni je predobro da bi se propustilo, ili barem 2,30 da uzima 1 ili više gem. Ako ništa mislim da bi hendi 5,5 trebao pokriti. Bio je dog protiv Potra (neznam zašto jer je Ferrer u super formi), dok Nole baš i nije na vrhu. Valu definitvno.

Hm, nitko ne vidi value na pobjedu Ferrera protiv Noleta, 4,05 koef u fortuni je predobro da bi se propustilo, ili barem 2,30 da uzima 1 ili više gem. Ako ništa mislim da bi hendi 5,5 trebao pokriti. Bio je dog protiv Potra (neznam zašto jer je Ferrer u super formi), dok Nole baš i nije na vrhu. Valu definitvno.

SLAŽEM SE...ODIGRO 5.5 HENDI....

Atl. Madrid - Hannover 96  1  @1,65

- po meni fina kvota na pobjedu Atletica koji doma igra odlično i koji ce jurišat na pobjedu danas,iako treba i tu bit oprezan jer gosti nisu baš bezopasni.

ĐokovićN(h-5,5) - Ferrer D.  2  @1,40

- gledam po raznim forumima a tako i ovdje da je ovo vrlo izgledan par,Ferrer u malo boljoj formi al Đoković je Đoković,iako nije ni nemoguća pobjeda Ferrera.

Nisam baš dobar u pisanju analiza al nadam se prolasku  ;)

2,31 kvota u SS  :)

I jucer zajebali Wolsburg hokejasi.. i vise ne znam sto odigrati i kako zaraditi od kladza.. i smucilo mi se da citam po internetima da analiziram i da pronadzem 2-3 "sigurne" utakmice od koje na kraju me jedna zajebe... popizdio sam ovih dana

Macabi- PAO- tip 2 koef 1.9 necu da analiziram ...

Djurgarden-Orebro- tip 1 koef 1.55- terba im za da ne ispadnu (tolko od analiza)

NY Islanders- Pitsburg Penguines tip 2 koef 1.75 ..sjebali prosli put..valjda nece i ovaj

Sretno svima... bog nek nam pomogne( a uvek sam pricao da bog i kocku necu da mesam)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use