Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.3.2012

KlaDa1425181692

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

20.30  Spezia - Foggia  1  1.60

Cisto navijacki... Postao sam tifoso Spezie od kad je onaj Volpi kupio moju Rijeku i VK Primorje. "lisac" je vlasnik i Spezie pa to sad ide u paketu. Tip ima rapa , a sad treba samo vidjet sto ce ucinit s njima... Najvise raduje dolazak(manje) Drpica i (vise,vise,vise..) njegove drage suprugice Nivesice... ;D ;D ;D

pozdrav ljudi..

dobro to sve..al sta mislite za ovaj NBA veceras, nabacat sve x u kakav sistem..?

nije losa ideja  :o fore radi  :o

a ja cu sigurno odigrat al jos nez 2 ili 3 / 10 .. i barcu, bayern na fix.. na manje nesto..pa ak uleti uleti..  :);)

iz mog iskustva nemoj 3 x nba, 1 il 2 od 10 , tak sam ja nekad znao nest i dobit, al 3 tesko , u biti znalo je bit al ja tada nisam igrao

Marseille-Bayern München 2 @1,90

-odlična kvota na pobjedu gostiju koji su u punoj boljoj formi nego domaćini...1,90 se isplati odigrati  ;D

AC Milan-FC Barcelona 1x @1,90

-Barceloni neće biti lako,sjetimo se onih 2-2 i kvote 1,30!,po meni je tu 1x nekako najrealnije jer ipak su to talijani  ::)

Kladionica SS

Kvota:3,61

WIN lagani :D

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use