Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.3.2012

KlaDa1425181692

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

korisnički profil-->trokutić pokraj-->uplata-->na dnu promo kod

Kakav trokutić pokraj? Pa opet kažem,nisam blesav jebemu sve... Odem pod uplata i nema nista na dnu,nikakvog promo koda. Nudi mi iznos uplate,ove kartice kojima mogu uplatit,garanciju sigurnosti i to...Nmea niceg o cem vi pricate

FortunaWin Voucher za klađenje

Kaj nemaš to nigdje za upisati?

majtore..nemožeš kad si kod favorita ulogiran..moraš se na fortunawin..ja sam sad to napravio :D

I imaš tih 15 kn? Pa i ja sam u Fortuni jbm.

da imam tih 15kn.. http://come.fortunawin.com/afs/come.php?id=84&cid=66&ctgid=3&atype=1  probaj se tu registrirat i onda probaj to sa promo kodom..

mene zanima gdje se uplati novac ili preko cega i pitanje kako oni  tebe isplate?

Novce u fortuni nemoš dić oni imaju sistem isplate na sredstvo kojim si izvršio uplatu, znači nije ti šema ko u supersportu, tak da ja to na fortuni i nesmatram nekim ozbiljnim klađenjem, osim ako baš ubodem neke masne pare onda moraš učitati svoju sliku i odobriti način plaćanja (kartični) i tek nakon toga možeš uzeti pare da ti isplate na račun. A sliku ne učitavam dok ne dođem do masnih para. Zato samo otvaram nove profile i igram za dobitke od soma kuna :) A ovi što nemogu naći di se ukucava taj promo kod nek idu kod optičara.

Fortunu na stranu, evo moj današnji listić  ::)

O.Marseille - Bayern (1X)(2.00)

Neznam čemu toliko vas tipuje na bayern kad i sami znate da tko je dogurao tako daleko u ligi prvaka nije za baciti. Bayern je bio u formi ali je prošlo kolo i u kupu vidan lagan pad forme, u kupu remizirao, a prošlo kolo teškom mukom pobijedio. Momčad poput Marseja nema šanse da će izgubiti na svojem travnjaku i tu nema dileme 1X na domaćine prolazi.

Millan - Barca (dg1)(1.60)

Ovdje će biti golova sigurno i s obje strane. Milan sa raspucanim ibrom će sigurno zabiti a s druge strane messi daje golove sa takom lakoćom pa će i milanu zabiti sigurno. Oba daju gol moralo bi proći.

Columbus - Detroit (2)(1.85)

Evo i zicerčine, Isti par igrao prekjučer i detroit ih pomeo 7:2, danas repriza i vjerovatno isti scenarij jer je Columbus koliko katastrofalan kao gost isto toliko loš i kao domaćin.

Valerenga - Lorenskog (k1)(1.75)

Valerenga je jedan od najvećih favorita za osvajanje ovoga prvenstva, imaju negativan skor u seriji protiv lorenskoga i gube 3:2, kad bi danas izgubili ispali bi iz doigravanja. Gubili su i 3:1 seriju ali su zadnju dobili u gostima i vratili se u igru. Danas za njih nema kalkulacija, moraju da idu na pobjedu pa makar i na produžetke, a siguran sam da će to i ostvariti jer Valerenga najbolje igra kad im gori pod petamam, zato konačni rez jedinica mora proći.

Farjesad - Brynas (k1)(1.60)

Domaćini odlični i kud i kamo kvalitetnija momčad od prosječnog Brynasa, to su potvrdili izbacivanjem HV-a koji je slovi za najvećeg favorita, i danas tu nema previše pametovanja, Fajer dobiva i ako to bude na produžetke njima nije bitno, tako da ko želi nek igra konačan rez 1.

po meni Nadal...  ;)

Također,juer tipsa protiv dimitrova za kojeg se mora priznat da je poprilično dobro igrao a nije imao niti jednu break loptu.Tsongu sam gledao,previše se oslanja na servis a malo igra + puno griješi.Nadal definitivno može iskoristiti njegove slabe trenutke na servi i mislim da je to dobitno.

Novce u fortuni nemoš dić oni imaju sistem isplate na sredstvo kojim si izvršio uplatu, znači nije ti šema ko u supersportu, tak da ja to na fortuni i nesmatram nekim ozbiljnim klađenjem, osim ako baš ubodem neke masne pare onda moraš učitati svoju sliku i odobriti način plaćanja (kartični) i tek nakon toga možeš uzeti pare da ti isplate na račun. A sliku ne učitavam dok ne dođem do masnih para. Zato samo otvaram nove profile i igram za dobitke od soma kuna :) A ovi što nemogu naći di se ukucava taj promo kod nek idu kod optičara.

Ma onda je to njesra...za mene je Supersport najbolja kladionica kaj se tice uplate/isplate novaca

Ma onda je to njesra...za mene je Supersport najbolja kladionica kaj se tice uplate/isplate novaca

najjednostavnija  :)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use