Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.3.2012

KlaDa1425181692

Recommended Posts

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

korisnički profil-->trokutić pokraj-->uplata-->na dnu promo kod

Kakav trokutić pokraj? Pa opet kažem,nisam blesav jebemu sve... Odem pod uplata i nema nista na dnu,nikakvog promo koda. Nudi mi iznos uplate,ove kartice kojima mogu uplatit,garanciju sigurnosti i to...Nmea niceg o cem vi pricate

FortunaWin Voucher za klađenje

Kaj nemaš to nigdje za upisati?

majtore..nemožeš kad si kod favorita ulogiran..moraš se na fortunawin..ja sam sad to napravio :D

I imaš tih 15 kn? Pa i ja sam u Fortuni jbm.

da imam tih 15kn.. http://come.fortunawin.com/afs/come.php?id=84&cid=66&ctgid=3&atype=1  probaj se tu registrirat i onda probaj to sa promo kodom..

mene zanima gdje se uplati novac ili preko cega i pitanje kako oni  tebe isplate?

Novce u fortuni nemoš dić oni imaju sistem isplate na sredstvo kojim si izvršio uplatu, znači nije ti šema ko u supersportu, tak da ja to na fortuni i nesmatram nekim ozbiljnim klađenjem, osim ako baš ubodem neke masne pare onda moraš učitati svoju sliku i odobriti način plaćanja (kartični) i tek nakon toga možeš uzeti pare da ti isplate na račun. A sliku ne učitavam dok ne dođem do masnih para. Zato samo otvaram nove profile i igram za dobitke od soma kuna :) A ovi što nemogu naći di se ukucava taj promo kod nek idu kod optičara.

Fortunu na stranu, evo moj današnji listić  ::)

O.Marseille - Bayern (1X)(2.00)

Neznam čemu toliko vas tipuje na bayern kad i sami znate da tko je dogurao tako daleko u ligi prvaka nije za baciti. Bayern je bio u formi ali je prošlo kolo i u kupu vidan lagan pad forme, u kupu remizirao, a prošlo kolo teškom mukom pobijedio. Momčad poput Marseja nema šanse da će izgubiti na svojem travnjaku i tu nema dileme 1X na domaćine prolazi.

Millan - Barca (dg1)(1.60)

Ovdje će biti golova sigurno i s obje strane. Milan sa raspucanim ibrom će sigurno zabiti a s druge strane messi daje golove sa takom lakoćom pa će i milanu zabiti sigurno. Oba daju gol moralo bi proći.

Columbus - Detroit (2)(1.85)

Evo i zicerčine, Isti par igrao prekjučer i detroit ih pomeo 7:2, danas repriza i vjerovatno isti scenarij jer je Columbus koliko katastrofalan kao gost isto toliko loš i kao domaćin.

Valerenga - Lorenskog (k1)(1.75)

Valerenga je jedan od najvećih favorita za osvajanje ovoga prvenstva, imaju negativan skor u seriji protiv lorenskoga i gube 3:2, kad bi danas izgubili ispali bi iz doigravanja. Gubili su i 3:1 seriju ali su zadnju dobili u gostima i vratili se u igru. Danas za njih nema kalkulacija, moraju da idu na pobjedu pa makar i na produžetke, a siguran sam da će to i ostvariti jer Valerenga najbolje igra kad im gori pod petamam, zato konačni rez jedinica mora proći.

Farjesad - Brynas (k1)(1.60)

Domaćini odlični i kud i kamo kvalitetnija momčad od prosječnog Brynasa, to su potvrdili izbacivanjem HV-a koji je slovi za najvećeg favorita, i danas tu nema previše pametovanja, Fajer dobiva i ako to bude na produžetke njima nije bitno, tako da ko želi nek igra konačan rez 1.

po meni Nadal...  ;)

Također,juer tipsa protiv dimitrova za kojeg se mora priznat da je poprilično dobro igrao a nije imao niti jednu break loptu.Tsongu sam gledao,previše se oslanja na servis a malo igra + puno griješi.Nadal definitivno može iskoristiti njegove slabe trenutke na servi i mislim da je to dobitno.

Novce u fortuni nemoš dić oni imaju sistem isplate na sredstvo kojim si izvršio uplatu, znači nije ti šema ko u supersportu, tak da ja to na fortuni i nesmatram nekim ozbiljnim klađenjem, osim ako baš ubodem neke masne pare onda moraš učitati svoju sliku i odobriti način plaćanja (kartični) i tek nakon toga možeš uzeti pare da ti isplate na račun. A sliku ne učitavam dok ne dođem do masnih para. Zato samo otvaram nove profile i igram za dobitke od soma kuna :) A ovi što nemogu naći di se ukucava taj promo kod nek idu kod optičara.

Ma onda je to njesra...za mene je Supersport najbolja kladionica kaj se tice uplate/isplate novaca

Ma onda je to njesra...za mene je Supersport najbolja kladionica kaj se tice uplate/isplate novaca

najjednostavnija  :)

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Nadam se da ste ispratili poklon kladionice😊
    • Sanja svinja kukuruz…. Gdje ti ovdje vidis hendikep ja neznam… ja value vidim bas u kvoti za Slovenija 3.0 kvota je za svekako za uzet… ovdje imas kandidate koji cejo najvjerovatnije nastupit za Slovenijo (https://www.rokometna-zveza.si/si/novice/2025/03/11575-Slovenski-rokometasi-v-pricakovanju-peklenskega-vzdusja). Sami kvalitetni igracije… jedi i hendikep je to da su skupa napravili samo jedan trening… ali svejedno… individualna kvaliteta sam siguran da je na Slovenskoj strani… Ja uzimam pobjedu za Slovenijo. LP.
    • https://www.mozzartsport.com/ostalo/vesti/balkanski-derbi-u-skoplju-slovence-boli-glava-od-otkaza-makedonci-trljaju-ruke/507167
    • Odlican post. Postoje padovi koji nemaju nikakve veze sa onim ko se kladi. Postoje padovi na koje kockar uopste ne moze da utice. Problem je kako sacuvati nerve posle ovakvih padova. A ove recenice “… uspijem postaviti oba prijedloga sa kojima sam bas prezadivoljan…” i “… ne bih ih mijenjao ni da znam da cu oba pasti …” treba uvesti u sve knjige o kockanju. Samo napred kolega, pad jeste bolan, zaboravio sam da kazem da sam golove na Liverpoolu protiv Psg-a igrao i ja u realnom kladjenju, ali je sada najvaznije sacuvati mir i razum. Ja te podrzavam, iako ni sam ne mogu da verujem sta govorim, samo napred, padace i ove kolege iznad tebe, u to budu siguran, a ne zaboravi da imas i kraljicu fore. Neka pocivaju u miru sve opklade na golove na utakmici izmedju Liverpoola i Psg-a  
    • Prije bih rekao da bacas uroke  jer ovaj pad over 1.5 jucer na Liverpool-Psg je meni u rangu onog fenomenalnog makedonskog rusenja Italije, i odlazak Makedonije na prvenstvo. Ali iskreno i osjecao sam da necu proci oba tipa, ali ne bi ih mjenjao ni da znam da cu oba pasti, sta se tu ima mjenjati, a pri tome da dodam da se 1.20 na over 1.5 Liv-Psg  jucer nije moglo naci nigdje, jedino da se zbroje kvote iz 2-3 kladionice majko moja milosna, a stopostotnih sansi je bilo koliko na nekim utakmicama nema ni dodavanja, bas tuzno. Al ko me yebe, i ko mi je kriv sto stavim Barcelonu, a njima umre klupski lijecnik (pokoj mu dusi) i odgode utakmicu, pa ti biraj dva para. I to uspijem postaviti oba s kojima sam bas prezadovoljan, ali sta da se radi sada, idemo dalje, a ti uroke bacaj po ovima oko mene, mene pusti
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use