Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 28.3.2012

KlaDa1425181692

Recommended Posts

Znam da sam rano otvorio temu al me nema sutra do 12 pa sam sada otvorio :) (hocu i ja barem jednom otvorit temu ;) )

ugl. evo parova:

AC Milan-FC Barcelona 2

Barcelona mi je favorit i ne kiksa u zadnih par utakmica kao Real... ovaj par mi je malo rizican jer mislim da bi cak mogao biti X ali igrat cu cistu 2...

Marseille-Bayern München 2

Svi znamo da je Bayer u odličnoj formi i spreman i ja mislim da ima velike šanse da dođe do finala...Oni su mi također favorit...

CSKA Sofija-Beroe Stara Z. 1

Nemam bas neku analizu, ali znam da ce CSKA dobit... ;)

kvota je 4,7  ulog ce biti 200-500kn... jos cu razmislit...

jbga, oprostite ako su mi analize lose, lijen sam ih pisat... ;)

• Replies 95
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Marseille-Bayern München 2 @1,90

-odlična kvota na pobjedu gostiju koji su u punoj boljoj formi nego domaćini...1,90 se isplati odigrati  ;D

AC Milan-FC Barcelona 1x @1,90

-Barceloni neće biti lako,sjetimo se onih 2-2 i kvote 1,30!,po meni je tu 1x nekako najrealnije jer ipak su to talijani  ::)

Kladionica SS

Kvota:3,61

Marseille/odg-Bayern sri 20:45 1,75 1,85

AC Milan/odg-FC Barcelona sri 20:45 1,75 1,85

po ovim tečajevima u SS mislim da se isplati odigrati da svi daju gol pa kud puklo  ;D

slab sam na analizama pa mi nemojte zamjeriti ( zato imamo analizatora ) ali jednostavno sam uvjerenja da su sve

4 momčadi spremne utrpati jedna drugoj, eto

..........

bez zamjerke analyzer, nisam mislio niš loše  ;)

-Barceloni neće biti lako,sjetimo se onih 2-2 i kvote 1,30!,po meni je tu 1x nekako najrealnije jer ipak su to talijani  ::)

Kladionica SS

Neslazem se nikako... rade igraj x2 ... milan je zadnji put barcu dobio prije 8 godina ako gledas prosle utakmice... Ako nisi siguran za pobjedu barce, igraj da oba daju gol ili oba daju gol 3+ ... mozda cu ja jos jedan listic pa cu igrat da oba daju i dodat cu CSKA na taj listic...

Kladionica SS

Neslazem se nikako... rade igraj x2 ... milan je zadnji put barcu dobio prije 8 godina ako gledas prosle utakmice... Ako nisi siguran za pobjedu barce, igraj da oba daju gol ili oba daju gol 3+ ... mozda cu ja jos jedan listic pa cu igrat da oba daju i dodat cu CSKA na taj listic...

Vidjet cemo,ja cu ovo odigrat pa šta bude bude,ne mislim stavit ništa puno jer rijetko da bude kako treba u LP...čisto za ispratit  ;)

zaista pocinjem da razmisljam da se prestanem klad--na jednoj cekam rodicka koji je noc prije pobjedio federera,protiv monaca,kontam,logicno da ga dobije pa federer i monaco ko nebo i zemlja,i on izgubi od mutavog monaca,ajd kontam ok..ima druga na kojoj sam cekao pitsburg,kad ono imas sta da vidis,dzubrad izgubila,jbte kad nisam i racunar izbacio kroz prozor,,bas mi sjebase dan na steatu,i zaista nemam vise nemam snage da ista danas i prognoziram.jer postaje nemoguce pogodit ni ukupnu jebenu kvotu 2..

Prvo pozdrav svima .

evo i ja sam reg na fortuni i dobio promo 15kn , pošto uvijek padam na jednom paru molim  za savjet šta da odigram i za koliko pa da baš ne popušim tih 15kn od prve ,jer ja kakve sam sreće odmah ću ih izgubiti

ja bih igrao

Nadal-Tsonga-1

Cedevita-Cibona-1

naime nogomet uvijek padam pa zato bih igrao ovo

eto toliko pa može koment na ta dva para

hvala

Prvo pozdrav svima .

evo i ja sam reg na fortuni i dobio promo 15kn , pošto uvijek padam na jednom paru molim  za savjet šta da odigram i za koliko pa da baš ne popušim tih 15kn od prve ,jer ja kakve sam sreće odmah ću ih izgubiti

ja bih igrao

Nadal-Tsonga-1

Cedevita-Cibona-1

hvala

dodaj jos barcelonu x2..kvota 1,25..cast milanu al ne mogu ih pobjedit ,barcelona uvjek daje gol vise..et..ako imas novca na vecu uplatu mislim da ovo prolazi..pozz.

Prvo pozdrav svima .

ja bih igrao

Nadal-Tsonga-1

Cedevita-Cibona-1

hvala

dodaj jos barcelonu x2..kvota 1,25..cast milanu al ne mogu ih pobjedit ,barcelona uvjek daje gol vise..et..ako imas novca na vecu uplatu mislim da ovo prolazi..pozz.

evo poslušao sam te i dodao Barcax2 pa ćemo vidjeti

thnx

Pozdrav,

danas više nisam pametan :D što odigrati pa idem kontra ovih usranih "manjih" koef. koje klade nude a čini mi se da su to navlakuše i danas

ću odigrati malo drukčije :) - sve u neki sistem pa da vidimo koliko prolazi

MLB sezona počinje tako da će i danas bit svega u ovim tekmama pa ja igram sljedeće:

1. Cincinnati-LA Angels 2@1,85

LA Angelse (7-5 u gostima) igram danas jer mi se čine bolje klub od Cincinnati-a koji je pri dnu Cactus lige sa (5-7 doma i 3 izgubljene zaredom).

2. Milwaukee-Arizona  2@2,05

Ovo je prva kontra malog koeficijenta na Milwaukee koji je doma 4-8 sa L10 4-5, dok je Arizona u gostima 6-6 sa 2 uzastopne pobjede.

3. Chicago Cubs-Cleveland  1@1,80

Ok koef. na Cubse koji inače nisu doma prejaki ali dočekuju slabašni Cleveland (2-8 u gostima ) koji ima 5 izgubljenih za redom  pa očekujem pobjedu Cubs-a.

4. San Francisco-LA Dodgers 2@2,05

Još jedna kontra malog koef-a , domačini San Francisco (6-7) sa zadnjom izgubljenom dočekuju LA Dodgers-e koji su prilično dobri (doma 6-4 u gostima 6-5) , isti i doma i u gostima i smatram da mogu odnjeti pobjedu sukladno viđenim muljažama sa koefiicijentima.

5. Tampa Bay-Pittsburgh 2@2,25

Na Tampu je 1,60 i to kontram svakako :D sukladno dosad odigranom :) Tampa doma 1-10 - katastrofalna i ne kužim kak može biti 1,60 na nju! Dočekuje Pitt koji je u gostima bolji nego doma 5-6, zadnjih 10 tekmi imaju loši score (L10 2-8 ) ali ni Tampa nije puno bolja sa (L10 3-6).

6. Kansas City-Texas 1@1,95

Kansas city je odličan domačin, također sa većim koef. -om.. doma imaju 9-3 dok su u gostima 5-8 , dočekuju Texas koji je bolji u gostima(5-6) nego doma(3-10) ali mislim da je Kansas pobjednik ovdje!

7. KolnerH(4.ut)(ki)-Eisbaren (0:3) 1@2,00

Ovu tekmu igram čisto iz razloga jer smatram da Koln neće dopustiti da bude "pometen" sa 4:0 od Eisbaren-a koji jest bio bolji u dosadašnjim susretima ali vidim isto tako da bi prolaz mogao proslaviti Eisbaren pred svojom publikom slj. tekmu a tu je i faktor punih tribina i love od ulaznica i svega ostalog :)

8. DEGMStars(ki)-Ingolsta  1@1,65

Klubovi koji su slični .. Deg očekujem pobjedu konačnu! i 2:2 u tekmama!

Ingolstadt ERC Dusseldorf 3:2OT    -25.03.2012

Dusseldorf Ingolstadt ERC 5:1        -23.03.2012

Ingolstadt ERC Dusseldorf 5:3        -21.03.2012

Dusseldorf Ingolstadt ERC 5:4        -24.02.2012

Ingolstadt ERC Dusseldorf 4:3OT    -03.01.2012

Ingolstadt ERC Dusseldorf 3:1        -25.11.2011

Dusseldorf Ingolstadt ERC 3:2OT    -28.10.2011

9.Columbus BJ-Detroit RW  2@1,80

Svi trpaju Columbusu pa šta mu nebi Detroit koji mu je prije par dana mislim 7:2 utrpo!

Još ću Bayern i Barcelonu!

sta kazete danas na Radwanska Williams ... reko sam necu vise nikad u taj zenski tenis  :D  :D

Al vuce me taj 1.65 na Radwansku s obzirom da je jedna od boljih tenisacica ove sezone a Venus se tek pocela vracat. Jedino me medusobni omjer brine jer je u korist Venus  5-1

Nema gore stvari od ženskog tenisa,eto moje dvi panjuše vode 4:1 u drugom setu imaju 40:0 i izgube 5:7 ..J ga..U statistici bi trebalo pisat i koja je kad dobila,koja će tek dobit stvari..Kad bi to znao to bi bila prava informacija..Hehehe..Kad su svi trpali na Ivanović ja sam odigro 3,5 + na williams ,a dobila je meč ..Jeste da je izgubila prvi set ,ali ju je druga dva rastavila na slogove..Ona se nije počela vraćat,ona se vratila  :) Nije da te nagovaram,pametujem il nešto ..Ja ću rađe probat opet sa 3.5+ na Williams (1.65)..

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use