Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Utorak 27.03.2012.

blingdice

Recommended Posts

18:20 Fish M.-Almagro N. 2 @ 2.00

u borbi za četvrtfinale turnira u Miamiu sastaju se osmi nositelj Mardy Fish protiv Nicolasa Almagra.Almagro se u 4 kolo plasirao pobijedom nad Fernandom Verdascom 6-3, 6-4. Dok se amerikanac Fish plasirao pobijediom nad Kevinom Andersonom 6-4, 6-3.NIcolas Almagro se nalazi na 12 ATP poziciji svijeta, Španjolac, 26 godina 182 cm, igra desnom rukom. O njemu se nadam mnogo znate, gledao sam ga mnogo puta i mogu reči da je to odličan tenisač, ima servis, igru. Ali najviše obožava puknuti dosta jaki servis, koji morate vratiti sa slice inače nebiste pogodili teniski teren, i onda lagano poentira, sa svojih 182 centimetara, ima jako dobar servis, brzine se krecu oko 200 km/h. Ima jako odlične i brze forhende te paralele, najdraža podloga mu je zemlja, mada niti na tvrdoj nije loš jer se ističe njegov servis koji je brži na tvrdoj podlozi, ali je to isto i tenisač koji ima jako dobre udarce tako da u izmjenama odlično parira svim igračima. Na tvrdoj podlozim ima 65/57 53%, što i nije loše ali moglo bi bolje, smatram da on malo popravi psihu jer često u mečevima bitnim za oscilirati i pogubiti se, mada vodi odjenom izgubi dobiveni meč, ako to popravi a na dobrom putu je, samopouzdanja ima igru ima tehniku ima kondiciju ima. mogao bi biti u top10. U američkoj turneri igrao je na tvrdoj podlozi u IW gdje je pobijedio Sam Wuerreya sa 2-1, potom Giralda 2-1, Berdycha 2, 0 i izgubio od Dokovica 6-3, -4. U miamiu je pobijedio DAvida Goffina 6-4, 6-2, i Verdasca 6-3, 6-4. Miamiu mu paše, kaže da miamiu ima sličnu klimu kao po zemljanim turnirima, tako da mu paše lagani povjetarac, njegovi forhendi dolaze više do izražaja jer ima strahovito brze i jake forhend i bekend. Sa druge strane Amerikanac Mardy Fish o kojem sam već pisao par puta, 30 godina, 187cm, 91 kilogram, igra desnom rukom i nalazi se na 8 poziciji. tipičan igrač amerikanac, sa strahovitim servisom, solidnom igrom, Najdraža mu je podloga tvrda di ima 213/122 63%, Na američkoj turneji igrao je i IW, pobijedio je Seppia koji mu predao i izgubio jd oe Ebdena 6-3, 6-4. u Miamiu je pobijedio Dancevica 6-3, 7-6, te pobijedio jučer Kevina Andesona 6-4, 6-3. Mogu reč da sam gledao meč i Fish me sa igrom nije impresionirao, navodno da se žali ako ne igra na največem terenu, kaže da igra doma i da je to zaslužio, ali pustimo to jučer je igrao jako dobro, puknuo kao i opčenito dosta jake servise, ali samo 3 asa, i prvi servis je imao 46% posto što je katastrofa, osvojio je 4 od 5 brejk lopti, dok sa druge strane da je bio neki bolji igrac znao bi iskoristiti mnogo toga, anderson je prosuo 4 brejk lopte, napravio 7 dvostrukih pogrešaka, i imao prvi servis samo 49%. Ako Fish ponovi igru od jučer, danas bi mogao nastradati i to sa hendikepom, Almagra je igrač koji kažnjava svaku priliku, ima odličan arsenal udarca, odlične i jake forhende, te jako dobar retern, ako fish nebude ubacivao prve servise kako se spada, sa pomogučnosti što više aseva, tu bi almagra imao priliku na drugom servisu na razmjenama, i jačinom udarca bi mogao stvarati brejk prilike. Smatram kako če ovo Almagro dobiti, neče biti nimalo lagan meč ali bi trebao otiči u njegovu korist.

druže ti od Almagra napravi Fedexa iz najboljih dana :) kako ga onda Fish dere 3-0 u međusobnim duelima, ja ovdje prognoziram pobjedu fisha uz dosta gemova

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ljudi moji,evo necu previse kukat samo da kažem da sam jučer nakon 10 godina klađenja konacno poludio do kraja i mogu reci da sam dao svoje i vise jednostavno nemam snage. Povraca mi se vise od kladionice! Vec sam par puta shvatio da nemozes u nista u kladari bit siguran,a sa mojom srecom ocito da to nije za mene...

Đabe ti znanje kad nemas srece.I kad je imas pa dobijes,onda vecinom svi pa i ja vrate te pare nazad...Kap koja je prelila casu je bila ona kravetina Azarenka jucer,a ko je gledao do 2 ujutro zna i zasto.Nakon sto je ne porazena cijelu godinu,melje sve pred sobom doleti joj mala Cibulkova i jednostavno pomete pod s njom  (bilo je u jednom trenutku 1:6  0:4pa i 2:5). Je na kraju ova pobijedila,ali samo zato sto se Cibulkova usrala u gace. I opet promasim jedan par...

Nemrem to vise izdrzat psihicki ni financijski,svaka cast ljudima koji imaju nekolko tisuca kuna pa deru na jedan,dva para...Ja ovak sa ulozima po 50,100 kuna samo pusim i teram se u grob.Od sad rokam za zajebanciju po 5 kuna tek tolko da se igra.Iako znam da cu tak samo pusit jer nemozes tak dizat nofce,ali barem necu poludit zbog para koje pusim jer nemam sreće...

Eto tolko od mene,malo sam istreso dušu  :-[   Bicu ii dalje na forumu i prepisivat parove nekad od drugih pa cu tak mozda imat vise srece  ;)  Živjeli

Care nikada neznaš kada će te sreća pomaziti...a što se tiče sa svim napisanim...brate ako te tješi nisi jedini...xD

Milton KD v Carlisle England Division 1 KO 20.45 CET

5. i 6. momcad divizije 1, s tim da su domacini u nesto komotnijoj situaciji sa 9 bodova prednosti pred gostima koji se nalaze na zadnjoj poziciji koja vodi u doigravanju, a za vratom im pusu Stevenage i Notts. County. Ovom paru me privukao jedan cisti statisticki podatak i smatram da je glupo ne podijeliti ga, narocito ako volite engleski nogomet.

H2H: 09/04/2011 League One MK Dons vs. Carlisle 3:2

24/11/2009 League One MK Dons vs. Carlisle 3:4

11/10/2008 League One MK Dons vs. Carlisle 3:1

Oba daju gol dg1 @ 1.70 Germania  4/10

3 i vise golova 3+ @ 1.70 Germania 4/10

Za hrabrije...

4 i vise golova na utakmici 4+ @3.05 Germania 1/10

A što je sa Barcelonom danas protiv Unicsa? Imam osjećaj da svi izbjegavaju.Unics mi izgleda kao da posustaje u zadnje vrijeme.

gledam utakmicu....katastrofa...tako nije ni Limoges za vrijeme Maljkovića igrao....ak tako nastave,ne vjerujem da će Barca zabiti više od 50 koševa....i naravno ,izgubit će...

Ja ću probat na pobjedu Splita(košarka) protiv Zagreba...info je da NAVODNO--- u zagrebu vlada kaos,nekolicina važnih igrača raskinulo ugovore s klubom zbog financijske situacije---- NAVODNO

Svaka čast druže za info stavio sam 5 eura...kvota je 9,00 kod mene

Hvala ti!!! i javi ako bude opet ovako nešto  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use