Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 26.03.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

pon-čet;

Manchester Utd(sš)-Fulham 1,40 1

Apoel Nicosia-Real Madrid 1,30 2

Benfi/Chels/gsp-Chelsea 1,25 ne (ne daje gol u oba pol.)

Marse/Bayer/dng-Bayern 1,25 daje

Milan/Barce/dng-Barcelon 1,15 daje

Schal/AthBi/dng-Schalke 1,25 daje

Sport/Metal/dng-SportinL 1,25 daje

AtlMa/Hanno/gsp-Hannover 1,15 ne (ne daje gol u oba pol.)

5,87

Braga - Academica 1  1,45

Man.Utd - Fulham 1  1,30

Terek G. - Volga N.N. 1  1,90

Skelleftea - Aik 1  1,90

Swans Gmunden - Wbc Wels 1  1,55

Detroit - Miami 1  1,70

St. Louis - N.Y. Mets 1  1,70

L.A. Angels - Colorado 1  1,75

koef.  53,34

moji parovi + analyzerov MLB

bez nekakvih velikih analiza,dosta i po osjećaju odigrano....

Jučer sam se opet krasno proveo sam h2:0 na Koln protiv Dortmunda! Povedu 1:0 i onda ih ovi naprase 1:6,milina nema sta...

Danas sam obiso sve kladare u potrazi za sto boljim kvotama,na kraju sam uplatio u Germaniji, jer sam poprilicno siguran u 5,6 parova,a to su:

Del Potro-Čilić  1  (1.30)

Nema se sta previse rec,mislim da ce ga oderat u odlicnoj je formi a Cilic se tek vraca ina dosta oscilacija i nevjerujem da moze parirat uopce

Man.Utd-Fulham  1  (1.40)

Trebali bi ih dobit,ima isto vec dosta napisano o tome i najvise vjerujem da ce potegnut jer je City kikso i sad im je velika sansa da se malo odvoje na vrhu

Đoković-Troicki  -6.5  2  (1.60)

Vidim da svi vise manje trpaju na Noleta a ja bas mislim da ga nece sam tak razvalit danas.Tipus ocito igra bas kolko mu treba,vidjelo se to i protiv Baghdatisa i nevjerujem da Troicki nece uvatit bar 3 gema po setu,jos mu je to i rođo pa nece ga ic bas sad ubijat ajde ;)  Ima u PSK kontra hendi 7.5 i na to bi kucu danas stavio (da ju imam naravno,al kriza je jebajga)

Azarenka-Cibulkova  -5.5  1 (1.60)

Evo mene na ženskom tenisu opet brate mili nakon cijelog jednog dana odmora! Malo smo živce napeli i sad danas opet udri daljincem po televizoru kad pocnu rospije stenjat...Uglavnom,trebala bi ju razvalit,ova bogica od metar i žilet neće ni vidjet lopticu kad joj Viki vrati servis  ;D Da ne kazem da igra totalno u zivotnoj formi i jedino se na nju usudim bas ono odigrat do jaja...

Radwanska-Meguruza Blanco G.ŽNJM.  -5.5  1 (1.60)

Evo malo sam srao u analizi prije ove da  bi igro sam na Azarenku jer igram i na Radwansku.Gledo sam ju jucer protiv Soler Espionoze i to je izgledalo jednostavno maestralno! Pa ženska je uspjela cak 4 do 5 svojih servisa zadržat!!!! E da su sve takve vec bi bi milioner,tocno nebi nao kud bi s nofcima...Al eto nisu,pa tako mislim da ni ova, trenutno

218. igracica svijeta nema bas velike sanse protiv Agniješke koja igra u životnoj formi i dogurala je do 4. mjesta na tablici.Mora ju roknut bar 6 razlike da je j**o rak raka! Ova je dala svoje,pa nije u zivotu igrala na Wta turniru...

Eto kvota je oko 11,182. Možda su vec pali malo...Živi bili pa vidjeli  :D

Evo po meni danas izgledan par...

Fish-Anderson prvi set 9,5 vise... 1.60

Obojica jako dobrog serivsa i  dok je koncentracija na pocetku meca, nebi trebalo bit brzih brejkova . Igrali su jednom ,koliko mogu nac, u 11. mjesecu na US Openu (tvrda podloga isto ko i danas), pobijedio Fish 6:4 7:6 7:6. Osim ako mi je nesto promaknulo poprilicno sam siguran u ovaj par.

Pocinje u 17.00

Evo ja danas na veliko idem s pobjedom del potra, 4,5 hendikep đokovića i man utd.

Kolega gore je rekao par riječi o ovom susretu,mislim da će ga nole razvaliti.Troicki po meni što je stariji to lošije igra.Gledao sam ga nedavno i stvarno bi bilo čudno da troicki makar kolko tolko parira s noletom,kao baghdatis jučer.U ovaj hendikep sam siguran kao i u onog  od Nadala sinoć protiv Štepaneka.

Btw ako tko hoće može pratit i moj noćni listić:

Ivanović - V.Williams 1 1,65

Federer(-3,5)-A.Roddick 1 1,5

za ivanović imam neki hinč da će pobjedit iako ju ova ima 7-1 u međusobnim ogledima...

za fedexa netreba ništa pisati,čovjek igra najbolji tenis trenutno...

Slažem se s tobom u vezi ivanović...juče sam imao na tiketu Venus i samo sam nju čekao. Odigrala je katastrofalno, ima neke zavoje na nogama  :) ozljeđena je 100% jer svaki put kad bi joj Wozniak poslala malo zahtijevniju loptu u stranu uopšte se nije ni trudila da ju stigne. Wozniak joj je u svakom gemu pravila probleme na njen servis i uzela 6-7 breakova. Ako Venus bude igrala kao jučer biće 2:0 za Ivanović glatko.

Danas osim što ću singlirati Ivanović na malo jači ulog igram i ova 2 para:

Sw.Gmunden - WBC Wels 1 @ 1,55

Kvota je dosta visoka s obzirom na kvalitet ove dvije ekipe. Zadnjih 10 utakmica Swans ima 9-1 (kod kuće 5-0), dok Wels ima 5-5 (u gostima 2-3). U povijesti Wels ih je dobio samo jednom u gostima 3 razlike (a odigral su 21 meč).

St. Louis - N.Y.Mets 1 @ 1,70

Analyzer je sve objasnio, ja ću dodati samo da je St. Louis zadnje dvije tekme doma dobio 9:2 i 9:0, a Metsi zadnju u gostima izgubili 12:0. Koficijent je takav da se mora iskoristiti.

Odigrao sam još i Fish - Anderson(2,5) hd2 @ 1,60

Anderson je puno boljoj formi, iako je Fish bolje rangiran pa je zato hendikep na strani Fisha.

Sretno!!!

26.03.2012, 21:00

Manchester United - Fulham AH-1,75 Tip 1

Manchester je izraziti favorit u ovom susretu, osim činjenice da su puno kvalitetnija ekipa od Fulhama, ušli su u pravu formu u najbolje vrijeme. Manchester u ovaj susret ulazi nakon velike pobjede (0:5) protiv Wolvsa, a Fulham nakon teškog poraza na svom terenu protiv Swansea (0:3). Fulham ulazi neopterećen rezultatom u ovaj susret i to je jedina prednost na njihovoj strani. Ipak, Manchester ih je već u prvom susretu na njihovom terenu teško porazio (0:5), pa ne vidimo razlog da ovo ne bude još jedna takva uvjerljiva pobjeda. Kada se malo pogledaju dosadašnje međusobne utakmice na Old Traffordu, Manchester je zadnjih šest pobijedio sa ukupnom gol razlikom 19:3, što je u prosjeku 3,16 gola po utakmici, dovoljno da prođe kompletan hendikep.  ;D 8)

Primera: Granada - Sevilla 3+ (kvota 1.80)

Granada je u prošlom meču zabila Barci tri komada, ali izgubila 5:3, što je četvrti poraz u zadnjih pet susreta. Tipična je domaćinska ekipa (6-4-4 kod kuće). Sevilli trebaju bodovi za Evropu. Dobra opcija mi se čini 3+  8)

2. Bundesliga: Union - Eintracht 2 (kvota 2.10)

Union Berlin je dobio tek jednu od zadnjih pet, ali i to je dovoljno za sigurno sedmo mjesto. Nedostaje im tek veznjak Quiring. Eintracht je drugi sastav lige, dobio je tri utakmice u nizu i korača prema eliti. Po meni 2  ;)

ukupno: 6.6

20.45    Ternana  -  Spal    over 2,5   1.95

Vrlo interesantna utakmica. Vec mi je dosadno igrati na neke "sigurne" pa pokusavam naci nesto drugo, upravo tamo gdje nitko ne istrazuje. Svi se pale na velike a ja na male. Igraju prvi protiv petnaestog. Moje misljenje je da u ovom slucaju brojevi nista ne znace. Naime, radi se o tome da igraju klubovi sa juga Italije. Ternana je jaka, doma ima 10 3 0 19:7. ali ima 7 bodova prednosti u odnosu na drugoplasirani Taranto. Spal vani, 2 3 8 8:17. Kad gledas ovako, vuce na cistu jedinicu ili under 2,5. Ovo je idealna utakmica za namjestit neki rezultat tipa over 3,5. Prije dvije godine bila je afera u Italiji gdje su juznjaci namjestali u trecoj ligi overe 2,5 zbog, zna se cega...Od tada najjuznija liga vise nije u ponudi kladionica. Ne sugeriram, nemam nikakvih cvrstih razloga, tekma ce bit na rai sport 1 ili 2, pa bi se moglo pogledat umjesto "Larinog izbora". Inace utakmice trece lige su totalno glupe, ne uspiju sastavit 2-3 povezana dodavanja. Ali su tu i suci koji mogu odigrat svoju ulogu. S obzirom da Ternani trenutno "ne trreba" a Spal se bori za opstanak sve je moguce...

...ili naravno, oba gol 1.85

23:55 -3,5/Federer R.-Roddick A. 1 @ 1.55

Zadnji meč trećeg kola Miamia igraju Švicarac Roger Federer (rank. #3) i Amerikanac Andy Roddick (rank. #34). Ovdje je apsolutni favorit stari dobri Fedex koji je ove godine igrač sa najboljim rezultatima i najboljom igrom te je osvojio najviše turnira i najviše bodova te podsjetio na svoje najbolje dane. Uzeo je naslove na zadnja tri turnira gdje s pojavljivao. Dva serije 500 u Rotterdamu i Dubaiu te jedan serije 1000 u Indian Wellsu, a ima još i dva polufinala iz Dohe koji je morao predati te iz AO-na gdje je izgubio od Nadala tako da je zapravo jedina mrlja ove godine poraz u Davis Cupu od Isnera na svom terenu. Federer servira ove godine neumoljivo i vrlo ga je teško breknuti jer i ako ne napravi poen servisom u razmjenama ga je izuzetno teško nadigrati jer svim udarcima barata perfektno i nema slabe točke na koji bi ga se moglo hvatati. Bekendom se služi perfektno i brani se nevjerojatno dobro, a forhend mu je oštar i ubojit te protivnicima ne ostavlja mnogo šansi. Danas igra protiv svoje stare mušterije i igrača kojeg vrlo dobro poznaje te sa kojim ima score od nevjerojatnih 21/2 sa ATP razine te je uvijek znao naći odgovor za servis Andya koji je prije bio strašan i išao redovito preko 240 km/h, a Fedex je i te servisa znao vračati. Sada je kod amera servis oslabio za nekih 40 km/h te nije to više problem vratiti ni lošijim igračima od Federera te se Andy mora suočavati sa mnoštvom break šansi što prije nije bio slučaj. Također igra kod Roddicka ne liči na ništa i to su ponekad i smiješni udarci te katastrofalni promašaji u situacijama kad bi i 542. igrač na svijetu lagano morao osvojiti poen ali Andy i to uspijeva zapucati. Ove godine je na omjeru 7/7 sa nikakvim ostvarenjima te nije pobijedio na ATP turnirima niti jednog igrača bolje plasiranog od sebe, a mislim ni nikog tko je u tom trenutku bio u top50 društvu. Ovdje je u prvom kolu svladao Mullera kojeg nije išao servis, a bez njega on je nula tako da ta pobjeda kao i sve druge nema baš veliku vrijednost. Zadnjih šest H2H dvoboja otišlo je na stranu Fedexa, a Roddick je slavio svoju posljednju pobjedu baš u Miamiu 2009. godine ali ove godine ima dvadeset puta manje šanse da to ponovi jer forme su im se okrenula totalno tako da mi je hendikep na Federera vrlo izgledna opcija.

ljudi imam jedno pitanje... dali se u baseball-u igraju produzetci ili tako nesto? pitam zbog utakmice Detroit- miami! nije bilo X u ponudi pa me interesira kako ce to sada odvijat posto je 3:3 pred kraj... nikda u zivotu nisam pratio baseball (ponajvise jer mi je neprivlacan taj sport), a danas sam ga odigrao samo zbog analyzer-a koji je gazio posljednjih dana! hvala...

Stvarno bio dobar weekEND :D :D

Idemo danas prvo MLB:

1. Detroit-Miami 1@1,70

Igram danas na Detroit doma - dobar klub i doma 8-3 i u gostima 7-1, zadnju tekmu dobio ( L10 6-3 ), dočekuje osrednji  MIAMI koji je u gostima 5-3 ( bolji nego doma 3-7 ) i dobio zadnju tekmu (L10 1-7).

2. St.Louis-NY Mets  1@1,70

Odličan St. Louis dočekuje Metse koji trenutno nisu u najboljoj formi.. ST. Louis doma 7-2 - 7 pobjeda za redom ( L10 8-1 ) , Metsi u gostima koma kao i doma ali još i veća :D 2-8, 2 izgubljene za redoma (L10 2-7)

3. LA Angels-Colorado 1@1,75

Stvarno dobri LA Angelsi - jaki doma sa 8-3 i 5 pobjeda za redom (L10 6-3) dočekuju osrednji Colorado koji je doma ( 9-3 ) PUNO bolji nego u gostima (3-7) sa zadnje 2 dobivene (L10 6-4).

------

Također moram još jedan za sistem dodati koji nije baš izgledan za prolaz ali vrijedi ga odigrati

4. Texas-Cincinnati 2@2,0

Texas stvarno doma katastrofalan sa 1-10, dvije izgubljene za redom (L10 3-7) .. u goste im dolazi osrednji Cincinnati (5-8) u gostima , zadnja izgubljena tekma (L10 5-5) - vrijedi probati s obzirom na katastrofalan učinak Texasa doma ;) pa u sistem stavit :)

----

Analyzer svaka čast na MLB-u.....ja ću te danas ispratiti,samo bih upozorio ljude da to neće proći danas jer sam ja odlučio igrati iste parove.....eto,tek toliko da nitko ne može reći da nije bilo upozorenja  :o

eto....upozorio sam sve.....

ovdje se stvarno nema sta plaho analizirat jednostavno igrat cu tenisere koji trenutno na ovoj podlozi bolji

fish anderson-2 (2.10)

verdasko almagro-1 (1.70)

nadal/granolares bhupati/bopana kec ko kuca (1.60)

stepanek/paes fleming/hutchins -1 (1.5)

monfils monaco-1 (1.40)

li na lisicki-1 (1.45)

lijepa ponuda tenisa danas odlicna nisam htjeo ove male kvote da pisem uopste i skolnite se od gaskea danas lud je totalno...sretno

ne znam kakve si ti analize radio al ovoje katastrofa. samo sam te  nadal/granolares bhupati/bopana kec ko kuca (1.60) pratio i  pao sam ko kuca. odose mi pare, a vidim i ostalo ti je katastrofa.

Idemo danas prvo MLB:

1. Detroit-Miami 1@1,70

Igram danas na Detroit doma - dobar klub i doma 8-3 i u gostima 7-1, zadnju tekmu dobio ( L10 6-3 ), dočekuje osrednji  MIAMI koji je u gostima 5-3 ( bolji nego doma 3-7 ) i dobio zadnju tekmu (L10 1-7).

Odličan St. Louis dočekuje Metse koji trenutno nisu u najboljoj formi.. ST. Louis doma 7-2 - 7 pobjeda za redom ( L10 8-1 ) , Metsi u gostima koma kao i doma ali još i veća :D 2-8, 2 izgubljene za redoma (L10 2-7)

Stvarno dobri LA Angelsi - jaki doma sa 8-3 i 5 pobjeda za redom (L10 6-3) dočekuju osrednji Colorado koji je doma ( 9-3 ) PUNO bolji nego u gostima (3-7) sa zadnje 2 dobivene (L10 6-4).

------

Također moram još jedan za sistem dodati koji nije baš izgledan za prolaz ali vrijedi ga odigrati

Texas stvarno doma katastrofalan sa 1-10, dvije izgubljene za redom (L10 3-7) .. u goste im dolazi osrednji Cincinnati (5-8) u gostima , zadnja izgubljena tekma (L10 5-5) - vrijedi probati s obzirom na katastrofalan učinak Texasa doma ;) pa u sistem stavit :)

----

Analyzer svaka čast na MLB-u.....ja ću te danas ispratiti,samo bih upozorio ljude da to neće proći danas jer sam ja odlučio igrati iste parove.....eto,tek toliko da nitko ne može reći da nije bilo upozorenja  :o

Hehe..a šta je tu je, ne može uvijek proći :S :(

Sutra će nadam se biti bolje :)

Idemo danas prvo MLB:

1. Detroit-Miami 1@1,70

------

----

Hehe..a šta je tu je, ne može uvijek proći :S :(

Sutra će nadam se biti bolje :)

:)  da i ja se nadam....evo ,sad me na popravnom Steaua zeznula....cijelo poluvrijeme igrali na jedan gol i nikako da uđe lopta...  :(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use