Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak, 26.03.2012. (Listić dana)

Analyzer

Recommended Posts

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Bravo analyzer...danas te budem 100% pratio,još jučer sam samo pratio tvoje parove i bome svaka čast,kupio si me parovima.

Drugi dan za redom(prvo benfica pa jučer porto) zeznuli me portugalci koji se bore za prvo mjesto,danas Braga pobjedom izbija na prvo mjesto stoga ih budem odigrao uz Man.Utd i pobjedu Del Potra.Ako danas braga danas ne pobjedi odustajem od njihove lige.Što se tiče Man.Utd mislim da nebi trebao biti problema,city je kiksao protiv stokea 1-1 i ako Mančester dobije bit će prvi sa 3 boda prednosti.DelPotro vjerujem danas dobiva,čilić se vratio nakon ozljede i igra solidno,serva ga služi ali njegova igra oscilira.Mislim da bi mogao pružiti dobar otpor ali ništa više od toga.

Manchester Utd. v Fulham England Premier League KO 21.00 CET

Susret 2. i 13. momcadi Engleske Premier lige. Kod domacih se u momcad vracaju Tom Cleverley i Phil Jones, jos uvijek fale Nani i Michael Owen koji bi trebali biti spremni

za iducu utakmicu protiv Blackburn-a. Kod gostiju osim Orlando Sa, Steve Sidwell i Zdenek Grygera nema novih ozlijedenih igraca.

Manchester Utd. ce danas ici po pobjedu, to nam je svima jasno, za vodecim Manchester City-em zaostaju samo zbog gol razlike (4 gola manje) i danas bi mogli napraviti

prednost od 3 boda pred trenutno vodecim gradskim suparnikom. Poznajuci "starog" Skota poprilicno sam siguran da ce navaliti od prve minute i pokusati dati cim prije gol.

Pobjeda ne bi trebala doci u pitanje, a osobno se nadam i pobjedi sa 2 i vise golova razlike za sto mi dodatni poticaj daje i:

H2H:09/04/2011 Premier League Man Utd vs. Fulham 2:0

14/03/2010 Premier League Man Utd vs. Fulham 3:0

18/02/2009 Premier League Man Utd vs. Fulham 3:0

03/12/2007 Premier League Man Utd vs. Fulham 2:0

20/08/2006 Premier League Man Utd vs. Fulham 5:1

04/02/2006 Premier League Man Utd vs. Fulham 4:2

Manchester United h1 @ 1.80 Germania 4/10

Union Berlin-E.Frankfurt (26.03. 20:15)

2 2,10

Frankfurt u borbi za izravan ulazak u 1. ligu, trenutno su drugi i s toga mjesta imaju izravan ulazak, s druge strane berlin ne može niti gore niti dolje i mišljenja sam da je motivacija apsolutno na strani frankfurta, a koeficient je jako dobar s obzirom na sve

Detroit RW-Columbus BJ (27.03. 01:30)

1 1,65

detroit kod kuće mora dobiti posljednju ekipu nhl-a kako bi prije doigravanja osigurao što bolju poziciju, jest da su u posljednje vrijeme igrali slabije nego što mogu, upravo zato danas mislim da bi trebalo proći

Indiana Pacers-Miami Heat (27.03. 01:00)

X2 1,50

miami izgubio zadnju utakmicu od oklahome s relativno slabijim prosjekom koševa sve trojice zvijezda u redovima, mišljenj sam kako danas trebaju dobiti solidnu indianu

Charlott-Boston Celtics (27.03. 01:00)

2 1,40

boston se digao i igra dobro, pobjeda im treba zbog pozicije s koje će ući u doigravanje, a s druge strane im je uvjerljivo najlošija ekipa nba-a ove sezone

Federer R.(h-3,5)-RoddickA (27.03. 01:30)

1 1,50

federer bi trebao barem 6:4 6:4 danas roddica dobiti, jest da je roddicka na domaćem terenu, ali previše oscilira unazad zadnje dvije godine i nema konstantu, dok federer pokazuje da još uvijek igra vrhunski tenis, premda su ga neki prerano otpisivali

Toliko od mene za danas nadam se da će biti od koristi danas nekome :D

Stvarno bio dobar weekEND :D :D

Idemo danas prvo MLB:

1. Detroit-Miami 1@1,70 REZULTAT 3:3

Igram danas na Detroit doma - dobar klub i doma 8-3 i u gostima 7-1, zadnju tekmu dobio ( L10 6-3 ), dočekuje osrednji  MIAMI koji je u gostima 5-3 ( bolji nego doma 3-7 ) i dobio zadnju tekmu (L10 1-7).

2. St.Louis-NY Mets  1@1,70 - Šteta za ovaj par :( REZULTAT 3-6

Odličan St. Louis dočekuje Metse koji trenutno nisu u najboljoj formi.. ST. Louis doma 7-2 - 7 pobjeda za redom ( L10 8-1 ) , Metsi u gostima koma kao i doma ali još i veća :D 2-8, 2 izgubljene za redoma (L10 2-7)

3. LA Angels-Colorado 1@1,75 REZULTAT 4:3

Stvarno dobri LA Angelsi - jaki doma sa 8-3 i 5 pobjeda za redom (L10 6-3) dočekuju osrednji Colorado koji je doma ( 9-3 ) PUNO bolji nego u gostima (3-7) sa zadnje 2 dobivene (L10 6-4).

------

Također moram još jedan za sistem dodati koji nije baš izgledan za prolaz ali vrijedi ga odigrati

4. Texas-Cincinnati 2@2,0 REZULTAT 12:2

Texas stvarno doma katastrofalan sa 1-10, dvije izgubljene za redom (L10 3-7) .. u goste im dolazi osrednji Cincinnati (5-8) u gostima , zadnja izgubljena tekma (L10 5-5) - vrijedi probati s obzirom na katastrofalan učinak Texasa doma ;) pa u sistem stavit :)

----

UPDATE: Igram još:

5. Jyvaskyla(ki)-AssatPor 1@1,42 REZULTAT 4:3

Jyvaskyla je dosada stvarno bolje odigrala i protiv Assat-a ima jako dobar score!

24/03/2012 SM-liiga Doigravanje HC Ässät Pori vs. JYP Jyväskylä 1:2

22/03/2012 SM-liiga Doigravanje JYP Jyväskylä vs. HC Ässät Pori 4:1

Uz ovo gore - igrali su 8 puta DOMA i 7 puta pobjedili.. nadam se da će danas pobjediti a ne kao Mannheim jučer. - prc  :'(

Idemo danas prvo MLB:

1. Detroit-Miami 1@1,70

Igram danas na Detroit doma - dobar klub i doma 8-3 i u gostima 7-1, zadnju tekmu dobio ( L10 6-3 ), dočekuje osrednji  MIAMI koji je u gostima 5-3 ( bolji nego doma 3-7 ) i dobio zadnju tekmu (L10 1-7).

2. St.Louis-NY Mets  1@1,70

Odličan St. Louis dočekuje Metse koji trenutno nisu u najboljoj formi.. ST. Louis doma 7-2 - 7 pobjeda za redom ( L10 8-1 ) , Metsi u gostima koma kao i doma ali još i veća :D 2-8, 2 izgubljene za redoma (L10 2-7)

3. LA Angels-Colorado 1@1,75

Stvarno dobri LA Angelsi - jaki doma sa 8-3 i 5 pobjeda za redom (L10 6-3) dočekuju osrednji Colorado koji je doma ( 9-3 ) PUNO bolji nego u gostima (3-7) sa zadnje 2 dobivene (L10 6-4).

------

Također moram još jedan za sistem dodati koji nije baš izgledan za prolaz ali vrijedi ga odigrati

4. Texas-Cincinnati 2@2,0

Texas stvarno doma katastrofalan sa 1-10, dvije izgubljene za redom (L10 3-7) .. u goste im dolazi osrednji Cincinnati (5-8) u gostima , zadnja izgubljena tekma (L10 5-5) - vrijedi probati s obzirom na katastrofalan učinak Texasa doma ;) pa u sistem stavit :)

----

Analyzer svaka čast na MLB-u.....ja ću te danas ispratiti,samo bih upozorio ljude da to neće proći danas jer sam ja odlučio igrati iste parove.....eto,tek toliko da nitko ne može reći da nije bilo upozorenja  :o

Ljudi evo šta sam ja danas planirao odigrati:

Union Berlin-Eintracht Frankurt  odg1  1,55

Union jak kući, daju dosta golova, a Frankurt ima možda i najbolju ekipu u "cvajti" iako nisu prvi, dosta su efikasni tako da bi ovo trebalo proći

Man. Utd-Fulham  h1  1,70

zadnjih nekoliko godina kad igraju ova dva kluba redovno prolazi hendikep na Man. Utd, pa što ne odigrati i ovaj put

Đoković (h-5,5)-Troicki  1  1,75

Đoković im a igru za Troickog, vodi 10-1 u međusobnim duelima, a nerijetko je znalo biti i vrlo ubjedljivo, mislim da će ovo biti makar 6-3, 6-3 za Đokovića

Federer (h-4,5)-Roddick  1  1,75

slično kao i prethodni par, Federer ga dere ubjedljivo, mislim 21-2 u međusobnim duelima, jednostavno ne leži Roddicku koji igra sve slabije, i iako su Amerikanci uvijek opasni na domaćem tlu, mislim da ovo realno mora proći

ulog 30 kn, dobitak 242 kn

Idemo danas prvo MLB:

1. Detroit-Miami 1@1,70

2. St.Louis-NY Mets  1@1,70

3. LA Angels-Colorado 1@1,75

------

4. Texas-Cincinnati 2@2,0

----

Analyzer svaka čast na MLB-u.....ja ću te danas ispratiti,samo bih upozorio ljude da to neće proći danas jer sam ja odlučio igrati iste parove.....eto,tek toliko da nitko ne može reći da nije bilo upozorenja  :o

Hahahaha!!! Ajde , dobro je znati ;) !!! :D

Evo ja danas na veliko idem s pobjedom del potra, 4,5 hendikep đokovića i man utd.

Kolega gore je rekao par riječi o ovom susretu,mislim da će ga nole razvaliti.Troicki po meni što je stariji to lošije igra.Gledao sam ga nedavno i stvarno bi bilo čudno da troicki makar kolko tolko parira s noletom,kao baghdatis jučer.U ovaj hendikep sam siguran kao i u onog  od Nadala sinoć protiv Štepaneka.

Btw ako tko hoće može pratit i moj noćni listić:

Ivanović - V.Williams 1 1,65

Federer(-3,5)-A.Roddick 1 1,5

za ivanović imam neki hinč da će pobjedit iako ju ova ima 7-1 u međusobnim ogledima...

za fedexa netreba ništa pisati,čovjek igra najbolji tenis trenutno...

moj listić za danas je:

Manchester Utd(sš)-Fulham  1   1.40

SC Braga-Acad.Coimbra   1   1.35

Maritimo Fun.-Gil Vicente   1  1.75

UnBer/EFran/dng-EFrankfu   daje  1.20

Slovan(2.ut)-Dukla Trenčín(1:0)   1   1.65

LahtiPel(3.ut)-Kärpät Oulu(1:1)   1   1.70

HIFKHels(3.ut)-Jokerit(0:2)   1   2.10

ukupni koef: 23,3794

nemam nekakvu analizu, jedino moje mišljenje...man utd i braga pobjedama dolaze na 1.mjesto...maritimo pobjedom učvščuje mjesto kojem će igrati u europi, k tome jako dobro igraju kod kuće...frankfurt se pobjedom probližava 1.lizi, zato će i zabit gol na ovoj utakmici..slovan pobjedom dolazi na 2-0, mada su prošlu kod kuće odigrali nerješeno, stoga mislim da danas dobivaju i ove sezone imaju omjer 5-2 protiv dukle...lahti pobjedim dolazi do 2-1 u pobjedama i mislim da su kvalitetnija momčad, prošlo izgubio u produžecima, a kod kuće pobjedio 5-0, stoga će danas kod kuće slaviti..hifk, gubi 0-2 i današnjom pobjedu smanjuju na 1-2, prošlu su u gostima izgubili u produžecima :)

Htio bih napomenuti što ću danas probati za mali ulog:

Braga(h0:2)-Acad.Coimbra (26.03. 21:15) 2@1,70

Vidim da će dosta ljudi igrati Bragu baš zato kaj ako pobjedi bi mogla doći na 1. mjesto.. Isto tako sam mislio jučer prijepodne za Porto pa da nije bilo autogola - bi izgubio :D 

Čudno je to sve ... Benfica , Porto.. Ovo sam odigrao čisto radi osječaja i sumnje u ovu utakmicu ;) ::)

ovdje se stvarno nema sta plaho analizirat jednostavno igrat cu tenisere koji trenutno na ovoj podlozi bolji

fish anderson-2 (2.10)

verdasko almagro-1 (1.70)

nadal/granolares bhupati/bopana kec ko kuca (1.60)

stepanek/paes fleming/hutchins -1 (1.5)

monfils monaco-1 (1.40)

li na lisicki-1 (1.45)

lijepa ponuda tenisa danas odlicna nisam htjeo ove male kvote da pisem uopste i skolnite se od gaskea danas lud je totalno...sretno

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use