Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 24.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ja danas idem malo u zivot. Nesto se mora promijeniti pa cu malo isprovocirati situaciju. Zvao me moj dobri prijatelj Miralem Rahmanovic (folk pjevac) koji zivi u Bresci da gostuje veceras blizu Verone pa da navratim. "Hocu!" rekoh..Znaci veceras pun stol pecenke i dobrog vina...Pa kad se malo napalimo na narodnjake postajem veliki obozavatelj onih oskudno odjevenih djevojaka, sumnjivog morala, sto kruznim pokretima bokova, pokrete nazivaju plesom. Da ne duljim, na ovakvu vrstu kladjenja me potaknula moja baba koja igra loto na osnovu svakodnevnih dogadjaja. Onda kombinira datume i svakakve brojeve koji se pojavljuju vezani za to. Znaci u prici se spominju Brescia i Verona pa se kladim na njih.

15.00  Nocerina - Hellas Verona    2   2.25

15.00  Brescia  -  Grosseto          1    1.80

Sad ce netko rec , a analiza ??? Ima jedna mala zabarka ovdje ,susjeda, ima fantasticnu guzu, zove se Annalisa. E pad ja kazem Miralemu "Jel ti znas onu: galebi se karaju?" A znam da ne zna ... E onda cu ja da caram Annalisu veceras... 8)

Brescia prošla - Verona ne ( šteta ali mislim da ih je sj.. to kaj su primili u 4. i 16. minuti gol pa se nisu mogli oporaviti više  :'( )

poz drustvo evo nesto od mene za danas

federer-harison manje od 19.5 gemova  1.85

djokovic-baghatis vise od  18.5 gemova  1.85

stoke-man sity manje od 4.5 kartona      1.75

koef 5,9 idem na manji ulog od 20 eura.

odlično,super kad vidim ovakvu analizu dodje mi da sve pare stavim na ova 3 para.....!!!!

proslo :)

odlično,super kad vidim ovakvu analizu dodje mi da sve pare stavim na ova 3 para.....!!!!

Jesi ti pao na glavu ili?  Sta je proslo ako je Federer igro preko gemova?!  6-2  7-6

Jesi ti pao na glavu ili?  Sta je proslo ako je Federer igro preko gemova?!  6-2  7-6

nevjerovatno!!!!!!!!!

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use