Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota 24.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Sa zadovoljstvom objavljujem da smo otvorili SvijetKladjenja mailing listu!

Svrha ove mailing liste jest promptno obavještavanje o novim analizama na portalu SvijetKladjenja, većim greškama kladionica, kvalitetnim informacijama i novim promotivnim akcijama na vodećim online kladionicama.

Prijava na mailing listu je, kao i sve na portalu i forumu, potpuno besplatna, a sve sa ciljem što bolje informiranosti članova portala i foruma SvijetKladjenja.

Nadam se da Vam se sviđa ideja  ;). Prijaviti se možete putem donjeg obrasca.

• Replies 64
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mainz - Herta (1)(1.75)

Mainz u odličnoj formi i u zadnje vrijeme bilježe pobijede. Herta loša, totalno u banani.

Burnly - West Ham (pik2)(1.75)

West Ham najmoćnija gostujuća momčad u prvenstvu. Stvarno igraju odlično i protiv slabašnog domaćina to će dokazati danas.

Monterrey - Estudiantes T. (1)(1.45)

Evo malo i meksičkog nogometa. Zvučno ime njihove lige kao domaćin dočekuje dosta lošu momčad Tecosa koji su katastrofalni na gostovanjima, dok domaćin ima niz od pet pobijeda i to uvjerljivih na domaćem terenu. Danas nastavljaju svoj niz.

Sporting - Feirense (1)(1.40)

Mislim da je ovo nepotrebno komentirati. Sporting konačno u odličnoj formi i evo im prilika da napune najlošiju momčad lige.

Lisburn D. - Linfield (2)(1.40)

Lisburn najlošija domaćinska momčad sa čak 13 poraza na svom terenu i -20 gol razlikom. S druge strane ih očekuje Linfield prošlogodišnji prvak koji i ove godine uvjerljivo juri prema još jednom naslovu prvaka.

Nocerina - Verona (pik2)(1.70)

Znam da danas stavljam samo ove najlošije protiv dobrih al eto to je slučajnost. Još jedna takva je i Nocerina najlošiji domaćin drugoligaškog prvenstva italije protiv zvučne Verone koja je svoju odličnu igru na gostovanju potvrdila u prošlotjednom derbiju protiv moćnog Torina razbivši ih 4:1 u gostima. Nocerina će dobiti po nosu jer verona jurca prema doigravanju za prvu ligu i ti bodovi su im itekako potrebni.

Nisam htjeo pretjerivati sa nekim ogromnim ulogom.

Uplata: 20kn

Dobitak: 295kn

eh raja danas mi je posljednja sansa, evo neka 3 para koja sam odabra pa ako ima neko info o njima nek napise

stoke-city 2 1,6 -eh kol'ko mi je samo zivaca povadio ove sezone city da se ne moze povjerovat, ali iako je stoke digao blago formu u zadnjih par utakmica, onaj preokret protiv chelsea daje nadu da city danas moze a i mora uzeti, imaju mnogo tezi raspored od uniteda tako da ovo je biti ili ne biti tekma za njih, onakav igracki kadar bi trebao uzeti.

werder-augsburg 1 1,7 augsburg drugi najlosiji gost ove sezone, jest da se bore za opstanak, ali i werderu je ovo utakmica za spas sezone, kako su imali los start dobro su iscupali i ovo sesto mjesto, tako da ne vjerujem da ce olako ispustit

milan-roma 1, 1,6  slicno kao i kod citya, nema milan mnogo sta kalkulisat, ispali su iz kupa imaju solidan igracki kadar, roma i nije ekipa za gostovanja, imali su mnogo kikseva

sve mi ovo izgleda kao moguc prolaz, ali nisam zaista upoznat sa detaljima utakmica, mislim da se pjanic vraca u romu, tako da svaka dodatna info zlata vrijedna

Poz svima, juče bio odličan dan ..

Chelsea - Tottenham  1  2.00

Svi znamo da je Chelsea bio malo zaglavio , u nekakvoj krizi ..Čini mi se da su je prevladali nakon razbijanja Napolia..Doma igraju dosta dobro ,za razliku od Tottenhama koji je u 6 utakmica u gostima zabilježio samo pobjedu protiv Watford -a u fa kupu (0:1)..U engleskoj ligi se vodi pravi mali rat ..Totten je na četvrtom mjestu ,Chelsea na petom i današnjom bi im se pobjedom mogli približit na samo 1 bod .. A čuo sam i da je Torres uspio zabit gol na treningu  ;D

Ja danas idem malo u zivot. Nesto se mora promijeniti pa cu malo isprovocirati situaciju. Zvao me moj dobri prijatelj Miralem Rahmanovic (folk pjevac) koji zivi u Bresci da gostuje veceras blizu Verone pa da navratim. "Hocu!" rekoh..Znaci veceras pun stol pecenke i dobrog vina...Pa kad se malo napalimo na narodnjake postajem veliki obozavatelj onih oskudno odjevenih djevojaka, sumnjivog morala, sto kruznim pokretima bokova, pokrete nazivaju plesom. Da ne duljim, na ovakvu vrstu kladjenja me potaknula moja baba koja igra loto na osnovu svakodnevnih dogadjaja. Onda kombinira datume i svakakve brojeve koji se pojavljuju vezani za to. Znaci u prici se spominju Brescia i Verona pa se kladim na njih.

15.00  Nocerina - Hellas Verona    2  2.25

15.00  Brescia  -  Grosseto          1    1.80

Sad ce netko rec , a analiza ??? Ima jedna mala zabarka ovdje ,susjeda, ima fantasticnu guzu, zove se Annalisa. E pad ja kazem Miralemu "Jel ti znas onu: galebi se karaju?" A znam da ne zna ... E onda cu ja da caram Annalisu veceras... 8)

Pozdrav svima prvi post nadam se da ce biti ucinkovit.

palermo- udineze x2

Nadam se da udineze nece ovde kiksat ako zele ligu prvaka a velike su im sanse za to ako istraju.Kvalitetniji su od domacina i zato ovde igram dvoznak.

Montpellier - St. Etienne 1

Drugi su i ako zele prvo mjesto mislim da nema mjesta kiksu u ovoj utakmici.Psg im 2 boda bjezi i to bi trebala biti utrka do kraja.

Nice - Marseille 1x

Domacinu bodovi itekako znace dok marseju nisu toliko potrebni.Uzmemo li u obzir da igraju u srijedu sa bajernom u ligi sampiona mislim da se danas na ovoj utakmici nece pretjerano zalagati.

To bi bilo to od mene za pocetak sretno svima!

evo mog danasnjeg lsitica!

Lyon- sochaux- TIP 1- @1,40 SS- lyon mora pobjedjivati da bi uhvatio 3. poziciju koja ga vodi u kvalifikacije za ligu prvaka... nisu u dobroj formi ove sezone ali se nadam da ce ih pobjeda protiv psg-a (koja im je treca uzastopna) u kupu malo podici i da ce ovu utakmicu rutinirano dobiti! uz to je sochaux dosta slab gost sa scorom 2-5-7 i gol razlikom 12:23!

Legia- GKS Belchatow- TIP 1 @1,40 SS- Legia je trenutno prva u posljkoj extraklasi sa 1 bodom prednosti nad Slaskom i danas ne smiju propustiti pobjediti pred svojom publikom! domaci score do sada im je 6-2-2 uz gol razliku 17:5... GKS s druge strane je solidna ekipa sa dobrom igrom kod kuce ali jako losom u gostima (zbog cega sam i odabrao ovaj par) uz score 1-2-8 i gol razliku 6:14! mislim da legia ovo definitivno ne bi smjela propustiti!

Bayern- Hannover- HEND. 0:1 TIP 1 @ 1.65 SS- mislim da je ovdje sve jasno... bayern je u strasnoj formi, gaze sve pred sobom, zaostaju 5 bodova za BVB-om i moraju ovo dobiti... ribery, gomez i robben zabijaju kad god se sjete i ovdje mislim da se ne treba gledati ni u statistiku ni nista drugo da bi se znalo sta se treba odigrati!

Ulog 100 kn, dobitak 308,01! cisto da se izadje veceras...

naravno, cekam i vase analize pa da neki bezobrazniji listic odigram :)

Del Potro-Karlović(+4,5) 2 @ 1,55 HL 22:00 h

h2h:

23/05/2011 Roland Garros, Pariz, Francuska 1/64 Europa Crvena Zemlja Del Potro, Juan Martin 3:1 6:7 6:3 7:5 6:4

21/06/2007 The Nottingham Open, Engleska Četvrtfinale Europa Trava Karlovic, Ivo 0:2 6:7 5:7

nemam tu puno za pričat,igram na Karlita kontra hendi.krenuo je dobro u sezonu igru je digao i onda upao u malu rupu.oslanjam se na njegov servis to je najjače oružje.važna stvar je da se protiv Kubota vratio iz bunara,a takvi mečevi motiviraju.u ovom meču je isto dog to je ok,manji presing na leđima,treba držat servis i to je to.protiv Kubota nekih 27 aseva,uzeo prvi set sa 44% servisa,to bi trebalo bit malo bolje danas. h2h solidan, 2007. davno bilo,prošle godine uzeo set na zemlji.nek drži srevis i trebalo bi ovo proć

Zagreb C.O.-Metalurg S.(18:19) tip 1 @ 1,3 20:15 h

prošli put napisao analizu,nema potrebe danas...pobjeda bi trebala doć

Tranmere v Exeter England Division 1 KO 16.00 CET

Susret izmedju 15. domacina i 23. gosta. Domaci nemaju problema sa igrackim kadrom, dok je gostima upitan 36-ogodisnji napadac Jamie Cureton, a 4 igraca su otpala na kraci ili duzi rok. Zbog tankog sastava posudili su veznjaka i napadaca (obojica 29 godina), a u momcad se vraca kapetan momcadi.

Tranmere u zadnjih 6 susreta dizu formu, 1 poraz, 2 nerijesena i 3 pobjede (da su dobili Sheff.Utd. imali bi 4 pobjede za redom). Manager momcadi rekao je da nece biti opustanja

i da je cilj preskociti granicu od 50 bodova (trenutno imaju 45).

Exeter u zadnjih 6 susreta katastrofalna forma, jedna nerijesena i 5 poraza.

H2H: 25/04/2011 League One Tranmere vs. Exeter 4:0

17/04/2010 League One Tranmere vs. Exeter 3:1

Pobjeda Tranmere @ 1.80 Germania 4/10

Borussia Moenchengladbach-Hoffenheim 1  @ 1.65

Borussia zadnjih 5 utakmica kod kuce nema nijednog poraza,dok se  Hoffenheim kao gost nikako nije proslavio primivsi od Bayerna 7 golova..tesko da se mogu oporaviti od takve utakmice.Jos Borussia moze da se prikljuci Bayernu i Dortmundu u vrhu i smatram da ce Borussia ovde lagano da dobije.

1/4

24.03.2012

ARSENAL-ASTON VILLA...............(24.03. 16:00)..........1.....1,40.....rez.3:0

arsenal pet(5) pobjeda zaredom (tottenham,liverpool,milan,newcastle i everton),očuvanje treće(3.)pozicije koja vodi direktno u LP,koju je dohvatio u srijedu kada je dobio evertona u gostima,dok je tottenham kiksao protiv stoke kod kuće,sigurna jedinica posebno kad se uzme u obzir da prvi pratitelj Tottenham gostuje kod chelsea!!Slabašna villa u zadnjih pet(5) utakmica skor 1-2-2...

KILMARNOCK-MOTHERWELL........(24.03. 16:00)..........2.....2,20.....rez.2:0

kilmarnocku nedostaje sedam(7) igrača,spominje se da će čak igrat i neki juniori,prošle su nedjelje iznenadili celtica i osvojili LIGA KUP!!!I za njih je sezona i više nego uspješna!!!!kilmarnock je na sedmom(7) mjestu u prvenstvu,sa 34 boda dok je motherwell na trećem(3) mjestu sa 54 boda, dvadeset (20) bodova razlike,ali najveći razlog šta sam se odlučio za ovaj par je da ukoliko motherwell pobjedi a rengersi sutra protiv celtica ne uzmu tri(3) boda šta je i izvjesno,motherwell prelazi na drugu(2.) poziciju i hvata mjesto za kvalifikacije LP!!!I još da napomenem da je u utorak na motherwell kvota bila 2.50...

OL.LYON-SOCHAUX...................(24.03. 19:00)..........1.....1,40.....rez.2:1

lyon nakon,za njih,šokantnog ispadanja iz LPa nanizao je tri(3) pobjede i to pobjedivši u prvenstvu lille i st.etienne a u kupu PSG i to u sred parisa,lyon se diže i vodi veliku borbu za kvalifikacije LP sa lille,toulouse i st.etienne,na drugu stranu sochaux vodi borbu za ostanak u ligi i ima dvije(2.)pobjede u zadnjim kolima,iako nije 100% sigurna jedinica,mišljenja sam da je lyon kvalitetnija i bolja ekipa i da večeras mora dobit želi li slijedeće godine vidit LP...

ADO DEN HAAG-TWENTE ENSC....(24.03. 20:45)..........2.....1,60.....rez.1:1

Ovdje igram na twente samo iz razloga šta sutra igraju ajax-psv  i tu je twenteu prilika da preskoči ajaxa i ode na drugo(2) mjesto i preskoči alkmara i bude 24 sata na poziciji br.1 na tablici,ovaj twente u zadnje vrijeme igra toplo-hladno,razlika u bodovima izmedju ova dva kluba je 23 boda u korist twentea,ali opet den haag se bori za ostanak u ligi,dok twente zna igrat u HAAGU,za razliku od nas hrvata,jer ima u zadnjh pet(5)utakmica pet pobjeda i zato neka bude dvica...

TEČAJ: 6,8992 DOBITAK 1.314,16kn ULOG: 200,00kn ( 190,48kn + 9,52kn ( 5% MT ))

RUKOMET

Zagreb CO - Metalurg   prolaz  1   1,5

Koef na pobjedu Zagreba je 1,3 ali 1,5 je ipak više od 1,3 a zaostatak koji Zagreb hvata je samo 1 gol. Zagreb je kvalitetnija ekipa od Metalurga i to se vidjelo i u dobrom dijelu utakmice u Skopju. Tek kada se publika malo probudila Metalurg je počeo igrati. A i danas je vjerojatno da Metalurg neće imati blagu naklonost sudaca. Općenito Metalurg ima dobru obranu, ali je napad jako slab. S druge strane jednako dobru (ako ne i bolju) obranu igra Zagreb, s razlikom što u napadu ima više kvalitetnih igrača i na više načina može tražiti put do gola. Kod Zagreba nema izostanaka, dok Metalurg nema novih izostanaka, svi koji igraju zadnjih mjesec dana bi trebali igrati i danas.

Ovaj put je supersport bio malo pametniji pa je spustio granicu broja golova na 47,5 za razliku od prije tjedan dana kada su poklonili 50,5 tako da mislim da se ovaj put ne isplati to igrati.

Marino Marić (-3,5+)  više   1,85

Riječ je o istoj utakmici. U utakmici prije tjedan dana je Marić postigao 4 gola u utakmici s vrlo malo golova. Danas očekujem ipak malo više golova pa samim time je i vjerojatnost da ovo prođe veća. Marić ima jako dobro razumijevanje s vanjskom linijom Zagreba, prije svih sa Balićem i Kopljarom i sigurno da će dobiti barem 5 lopti od njih. Njegova realizacija je odlična i on bi danas morao zabiti barem 4 gola. Dodatak je i pretpostavka da obrana Metalurga danas neće moći biti toliko čvrsta kao prije tjedan dana. Ne vjerujem da će suci to dozvoliti i u Zagrebu.

Horvat Zlatko (-5,5+)  više   1,85

Ponovno je riječ o istoj utakmici. Horvat je u prošloj utakmici postigao samo 4 pogotka, ali ono što je vrlo važno promašio i dva sedmerca, od toga jedan tragikomično. Danas se sigurno neće igrati s izvođenjem sedmeraca već će ić na sigurno, barem dok se ne riješi pitanje prolaza. Uz to, jako dobro se razumije sa Kopljarom koji ga zna dobro proigrati, a i prvi je u kontrama za koje vjerujem da će ih danas bit par pa bi i Horvat tu mogao doći do izražaja. Da se vratim na sedmerce i kriterij koji sam već spomenuo. Suci neće vjerojatno dopuštati grubosti Metalurga pa je i za očekivati par sedmeraca.

Guest 4GrandSlams

Pozdrav, novi sam jučer sam također htio postaviti analize, ali sam morao čekati da mi administrator prihvati prijavu.

18:10 G. Muller - A. Roddick 2 1.51  /Pinnacle

Pozdrav, moj današnji prvi par je 2 kolo ATP Miamia. Sastaju se Muller Gilles protiv Roddick Andya. Roddick ima odlićnu priliku proći u slijedeču rundu turnira, kojeg je osvajao dva puta.

Andy Roddick vjerovatno svi znate ili ste čuli za njega, čovjek razornog servira. Držao je rekord u ispucanom servisu po km/h 248 ali ga skinuo sa trona naš Ivo Karlović sa 251. Naravno samo se broji loptice koje su ušle u polje inaće smatram kako bi taj servis mogao ići + koji kilometar. Roddick domači igrač 29 godina, 188 cm 87 kilograma. Igra desnom rukom, nekadađnji broj 1 u svijetu danas 34 tenisač svijeta. Uvijek se preporodi kada igra na Američkoj turneji. Ne toliko u dvorani koliko vani. Tako je i na Delray Bechu pobjedio Petzchnera sa 2-1, Istomina sa 2-0 i izgubio protiv Andersona sa 1-2. Potom je na Indian Welsu pobijedio tj preokrenuo meč protiv Kubota. Koji je imao čak i meč loptu ali je Roddick nakon toga prebacio u veču brzinu i ubijao sa servisima. Potom je u 3 kolu izgubio od Tomasa Berdycha. Izgubio je sa 1-2. Mogu reč da sam gledao meč i nije bio loš. Ali je jednostavno Berdych ga unštio sa slice udarcima te poznatim tomasovim paralelama. Danas u 2 kolu ima odlićnu priliku igra protiv nešto slabijeg tenisaća.

Gilles Muller dolazi iz Luxembourga. 28 godina 195 cm i 83 kilograma, igra lijevom rukom te se nalazi na 63 poziciji. Muller je neloš lijevak, ali mu fali još puno toga u igri i zato nikada nije postao neko poznato tenisko ime, forma mu baš i ne briljira na Američkoj turneji, u Indian Wellsu, pobjedio Bernanda TOmica sa 2-1, potom izgubio od odličnog tipsarevića sa 0-2. Potom je ošao na DallasChalenger gdje je pobjedio Starace potom Russela i izgubio od Hassa, svi mečevi su bili gotovi u 2 seta. U miamu je u prvom kolu pobjedio Alexa Bogomolova. sa 2-1. Jedva se nekako izvukao.

Smatram kako bi Roddick trebao pobjedit jer če imati brojnu publiku iza sebe, odmorniji je dok je Muller u posljednjih 10 dana ovo 5 susret. Roddick jednostavno ima igru za Mullera. Međusobno su igrali 3 puta sva tri puta na Američkoj turneri, a Muller je iznenadio samo jednom i to 2005. Smatram kako danas nemože biti previše iznenađenja, jer Muller nema riješenja za servis. Mada je lijevak što bi malo trebalo otežavati Roddicku. Očekujem pobjedu Američkog igraća.

Zagreb - Metalurg 1 1.30 /SuperSport

Moj drugi današnji par je Rukomet Liga prvaka, Osmina finala 2 utakmica. Susret između našeg Hrvatskog predstavnika Zagreba. Protiv Metalurga. Prva utakmica završila rezultatom 19-18. Danas Zagreb u Areni mora pobjedit sa više od 1 razlika. Gledao sam utakmicu i Zagreb je briljirao i vodio 3/4 utakmicu. Onda su domačini stisli i pomoću svojih navijača poveli i stigli te 3 razlike i otišli na +2. Potom je zagreb smanjio na 1 razliku. Zagrebu je to odličan rezultat. Nisu izgubili sa puno razlike, a imaju odlićnu priliku pred svojim navijaćima. Smatram kako je Zagreb jači. I da imaju priliku iz kontra napada, jer se Metalurg jako sporo vraća u obranu. Ako ste gledali prošlu utakmicu to ste moglo primjetiti. Metalurg se jako oslanja samo na jednog igraća a to je Marković. Ako zagreb uspije zaustaviti tog sjajnog crnogorca. koji je prošlu utakmicu zabio 7 golova. Zagreb nebi trebao imat veće probleme sa pobjedom ako ne i sa više razilke. Zagreb ima odličnu momčad. Šego, Vukić, Horvat, Marić, T.Valčić, kopljar, Balić, Pešić, Štrlek, Matulić, Brozović, Gojun, J.Valčić, Špiler, Stepančić, Šebetić. .. Makar je Metalurgu trener Lino Červar koji sigurno zna napamet i cijelu zagrebačku momčad, jer je mnoge trenirao. Smatram kako če Ivica Obravn nač riješenja i pobjedit sa 2-3 razlike i tako proč u 1/4.

1.

Chelsea/odg-Tottenham 1,70 da

-makljaža za 3. i 4. mjesto terry i brane pod ? ali ce vjerojatno zaigrat dosta je vazna utakmica odg ili PiK X mi se cini kao najbolji izbor kod tottenhama fale;Ledley King ?(D),Emmanuel Adebayor (F),Heurelho Gomes (G),Aaron Lennon (M),Michael Dawson (D),Tom Huddlestone (M)

Schalke/odg-B.Leverkusen 1,60 da

po filingu odigrano šalke redovito prima vjeruejm da ce i leverkusen zabit bar,šalke-u ozljeđena 2 stopera i 1.golman a leverkusen ima problema s ozljeđenim veznim igracima

Arsenal(PiK)-Aston Villa 1,25 1

-arsenal mora pobijeđivati zeli li zadrazt 3.mjesto,arsenal nema bitnih izostanka dok vila ima;

24.3 Charles N'Zogbia M 24 2-2 24.3 ?

29.2 Darren Bent        F 22     9-1

24.2 Fabian Delph M 11 0-0

15.2 Ciaran Clark        D      11 0-2

15.2 Richard Dunne D 25 1-0

3,4

2.

Lokeren/odg-KV Kortrijk 1,75 da

USC Palermo/odg-Udinese 1,60 da

Sporting Lis.-CD Feirense 1,35 1

3,78

22:00 Del PotroJM(h-2,5)-Karlović 1 @ 1.50

Drugo kolo Miamia spojilo je također dvojicu sa preko četiri metra na terenu: Hrvata Ivu Karlovića (rank. #54) i Argentinca Juan Martin Del Potra (rank. #11). Ovo su dva igrača sa vrlo dobrim servisom. Svi znamo kako servira Ivo koji je rastegnut do 208 centimetara, a ne zaostaje puno ni Delpo koji je tek deset centimetara niži te ima tek nešto slabiji servis ali zato je daleko kvalitetniji u ostalim segmentima igre. Kad igra Karlović onda je najrealnija opcija naravno zbroj gameova više u prvom setu i zbroj gameova više u meču što je prije bio gotovo siguran pick ali ove godine to baš i nije slučaj te Ivo često zna metnut under te razočarati mnoge, a ove godine over/under prvog seta mu je 9/4. U prvom kolu Karlović je igrao protiv za njega neugodnog Kubota ali konačno ga je uspio svladati iako je imao break zaostatka u trećem setu ali vratio je taj zaostatak te u tie-brakau slavio pobjedu. U tom meču nalupao je 27 as servisa te osvajao visoke postotke poena na prvi i drugi servis od 81 odnosno 56 % te je spašavao brak lopte 5/6. Solidan je bio za njegove prilike i na returnu gdje je uzeo 25% bodova na prvi servis i 50% na drugi servis Kubota te možemo reći kako je zasluženo slavio. Danas realno gledano ipak teško može do breaka jer Del Potro ima jako dobar servis te igra fenomenalno sa osnovne linije nakon servisa i mislim da Ivo u razmjenama nema što tražiti eventualno da se izvlači na mrežu ali Argentinac zna i vrlo dobro probijati igrače na mreži tako da ne dajem puno šansi Karlu u ovom meču. Naravno uvijek postoji mogućnost da Ivo uzme set kroz tie-break ali ukupnu pobjedu teško da će slaviti. H2H trenutno je 1:1 Karlović je slavio 2007. u Nottighamu na travi sa 7:6 7:5 dok je Del Potro uzvratio prošle godine na RG-su sa 6:7 6:3 7:5 6:4 danas predviđam ponovno pobjedu Argentinca sa tri gamea razlike za što je dovoljan jedan break u meču i vjerujem kako Delpo to može uzeti.

18:00 Roddick A.-Gi.Muller 1 @ 1.45

Ovo je prilično dobra kvota za ono što se pod njom skriva. Imamo Roddicka domačeg predstavnika i Luxemburžana Gilla Mullera još jednog u nizu drvosječa. Čovjek s tenisom nema veze, samo po tom servisu lupa al od tog nabijanja nema sreće u proteklih par mjeseci. Podloge su bitno usporene pa ni mnogi veliki serveri nisu u stanju u 2 seta nalupati preko 5 aseva... Što je jako malo da bi mogao reći kako te servis može izvući. Igram ovdje na Roddicka kojeg inače ne volim ni kao igrača niti kao čovjeka jer je totalni kreten koji je toliko umišljen kada se igra u Americi da je to zapanjujuće. No dobro danas baš imam feeling da će se lako obračunati sa Mullerom. Igrali su do sada 3 puta i Roddick vodi 2-1. No igram na Roddicka samo zbog posljednjeg meča u kojem sam ga gledao, a bilo je to protiv Berdycha prije 10 dana i pokazao je da može još uvijek igrati na jednom visokom nivou. On je trenutno 30 mjesta bolje rangirani igrač od Mullera koji vjerojatno nikada nije ni ne bude osvoji neki ATP turnir. Jednostavno je teško igrati protiv Amerikanaca na njihovom tlu to se pokazalo već na hrpi turnira prošle i ove godine.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Chelsea - Arsenal - oba daju (1.57) ili Palmer daje gol (2.87) bet365 U derbiju 11. kola engleske Premier lige, Chelsea će na svom Stamford Bridgeu dočekati Arsenal. Obje momčadi ulaze u susret s jednakim brojem bodova – 18, no Chelsea je u boljoj formi i s puno većim samopouzdanjem. Domaćini su poraženi samo jednom u posljednjih devet ligaških susreta, a na Stamford Bridgeu su ostvarili četiri pobjede i jedan remi u posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima. Njihov napad bio je iznimno efikasan, postigavši četiri ili više golova u tri od tih pet susreta. Arsenal s druge strane prolazi kroz težak period, ponajviše zbog problema s ozljedama koji prate trenera Mikela Artetu od početka sezone. Topnici su u posljednje tri ligaške utakmice osvojili samo jedan bod, a posebice im teško padaju gostujući susreti gdje su izgubili tri od zadnje četiri utakmice bez postignutog gola. Povratak kapetana Martina Odegaarda nakon ozljede sigurno će pomoći Arsenalu, no pitanje je hoće li to biti dovoljno protiv napadački raspoloženog Chelseaja. Obrana Plavih ipak nije u najboljem izdanju, što bi moglo omogućiti napadačima poput Sake i Havertza da zaprijete domaćinu. Ozljede i izostanci Chelsea je u neizvjesnosti oko nastupa Jadona Sancha, koji se bori s ozljedom i bolešću, dok je Omari Kellyman definitivno izvan kadra zbog problema s tetivom. Na drugoj strani, Arsenal također ima nekoliko upitnih igrača. Declan Rice, bivši član Chelseajeve akademije, mogao bi propustiti susret zbog ozljede stopala. No, dobra vijest za Topnike je povratak kapetana Martina Odegaarda. Kai Havertz, bivši Chelseajev igrač, trebao bi proći pregled nakon sudara glavama tijekom utakmice protiv Intera, dok su Riccardo Calafiori, Takehiro Tomiyasu i Kieran Tierney izvan terena do kraja reprezentativne stanke. Raheem Sterling, s druge strane, nema pravo nastupa jer igra protiv svog matičnog kluba. Mogući sastav Chelseaja: Sanchez; Gusto, Fofana, Colwill, James; Caicedo, Lavia; Madueke, Palmer, Neto; Jackson Mogući sastav Arsenala: Raya; White, Saliba, Gabriel, Timber; Odegaard, Jorginho, Partey; Saka, Jesus, Martinelli Statistika ukazuje na golove s obje strane, s obzirom na to da su zadnje četiri ligaške utakmice Chelseaja na Stamford Bridgeu završile s pogocima obje momčadi, a pet od šest zadnjih međusobnih susreta ovih rivala donijelo je najmanje četiri gola. Preporuka je klađenje na opciju "Oba tima daju gol" uz koeficijent 1.57, dok se alternativno nudi koeficijent 2.87 na pogodak Colea Palmera za domaćine. (Koeficijenti 9.11. u 23:12 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • @LeonardoDrugiups i did it again 😉🤣
    • Bundesliga 9.11.2024   Bochum - Leverkusen  , lever daje preko 1.5 gol (1.25) SuperSport   
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use