Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

    Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

    Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.03.2012


baksuz45

Recommended Posts

Pozdrav kolege ;D Ja sam danas odigrao na jedan listic vise parova da pratim malo nisam bio raspolozen za ulaganje veceg novca , pa cu vam dati koji par uz kratku analizu.

Vettel (1-3) 1.30

Kao sto svi znaju Vettel posljednje dvije godine dominira svijetom formule.Proslu utrku startao je na 5 mjestu koliko me pamcenje sluzi i to mu je jedan od slabijih rezultata u zadnje vrijeme sto se tice kvalifikacija za pole position.Moj tip je da ce Vettel na kvalifikacijama za pole position u Kuala Lumpuru biti medju prva 3 jer mislim da ne moze ponoviti 2 puta los rezultat za redom.Mislio sam igrati da ce osvojiti pole position ali sam ipak izabrao ovaj tip koji je malo sigurniji.Moze se probati i na hamiltona i buttona koji su puno brzi s novim bolidima da ce biti dobri na kvalifikacijama.

2.5/Wolfsburg-HSV 2 1.70

U prvom susretu 27 kola susrecu se Wolfsburg i Hamburg.Wolfsburgu su potrebne pobjede i golovi jer se zeli domoci 6 mjesta koje vodi u europsku ligu a od toga ga dijeli 5 bodova.Vrlo su efikasna ekipa , u 17 njihovih utakmica ove sezone (65%) bila su najmanje 3 gola na utakmici.Hamburg je ove sezone vidno slab i bori se za opstanak , trenutno su 2 boda iznad zone ispadanja i potrebne su im pobjede.U 14 njihovih utakmica ove sezone (54%) bila su najmanje 3 gola.Moje misljenje je da ce na ovoj utakmici biti najmanje 3 gola jer i jednoj i drugoj ekipi trebaju bodovi i da ce igrati vrlo napdacki.A ako se pogleda povijest meceva ovih klubova vidit cemo da je u vecini utakmica bilo puno golova.

Kvitova P.-V.Williams 1 1.60

Probao sam i jedan riskantniji tip tenisa.U drugom kolu Miamia susrecu se Kvitova i Venus Williams.Venus se nakon 6 mjeseci vratila na teniske terene.U prvom kolu pobijedila je Date 6:0 6:3.To joj je bio prvi mec ove sezone , a znamo da Venus muce ozljede posljednje dvije sezone , prosle sezone odigrala je samo 13 meceva i zbog toga je pala na 134 mjesto wta ljestvice.Petra Kvitova mlada je ceska tenisacica koja se nalazi na 3 mjestu.Ima vrlo jak udarac s kojim moze pobijediti svaku protivnicu.Ove sezone osovjila je Hopman kup i igrala polufinala  Sydneya i Australian Opena.Ove 2 tenisacice susrele su se 2008 u Memphisu kada je pobijedila Kvitova.

Jos neki parovi koje vrijedi probati:Stepanek 1 ili vise od 9,5 u prvom setu,Isner,Dolgopolov,Zvonareva,Groningen over 2,5..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Evo po prvi puta stavljam parove uz kratku analizu

1-Wolfsburg-HSV-1- 2,20

2-H. Dragovoljac-Croatia Sesvete-1-1,40

3-FSV Frankfurth-Aachen-1-2,15

Wolfsburg se polako budi uz dvije pobjede u nizu kući Leverkusen i u gostima neugodni Nurnberg ,u obe utakmice su postigli 3gola uz veoma raspoloženog Manđukića koji je bio i najbolji igrać utakmice ,danas HSV dolazi uzdrman od poraza kod kuće od Freiburga 3:1 i trener je najavio drastićne izmjene (mjenja gotovo pola momćadi) pa mislim da će Wolfsburg utakmicu dobiti a imaju i starog lisca Magatha .

Dragovoljcu dolazi Croatia koja ima 6 uzastopnih poraza uz gol razliku 3:11 puno golova primaju a rijetko zabijaju ,vjerojatno su naj slabiji klub 2 HL i to je prilika Dragovoljcu da pobjegne iz zone ispadanja a pošto u 2HL uglavnom domaćini dobivaju utakmice vjerujem da će pobjediti.

FSV Hvata prikljućak za prvo mjesto a dolazi mu slabašni Aachen s 6 uzastopnih poraza FSV je daleko kvalitetniji u vjerujem da neće ispustiti priliku za prikljućak za prvo mjesto na tablici

Mada me strah tih poraza u nizu to jednom mora biti prekinuto ali se nadam da se neće desiti u ovom kolu

Sretno tko prati

FSV je inace dva mjesta iznad Aachena i samo 4 boda, sto stavlja obje ekipe u borbu za ostanak. Mislim da si FSV Frankfurt pomijesao sa Frankfurtom. Pozz

Da u pravu si ipak ću riskirati i odigrati taj listić

uh uh nesmijem ništa komentirat ajme

Link to comment
Share on other sites

Chvojka - Authom (1)(1.75)

Vidim tu neki momak fiksira protiv Čvojke. Pa nemreš mi protiv Čvojke skidati dvojke. Mali je ljevak i igra solidno, to prolazi danas.

Philadelphija - Boston (2)(3.00)

Ovo je malo čudan koeficjent danas na Boston. Po meni poklon kladionica. Je da je Philly dobar u svojoj diviziji, al Boston je u boljoj formi i definitivno bolja momčad. Gledao sam zadnju tekmu philadelphije i razočarali su me, tako da danas po meni ovo dvojka, a za ziheraše da Philly neće dobiti sa hendijem.

Link to comment
Share on other sites

Jučer me koštalo sta sam tu bezveze prepiso onaj rukomet zenski Francusku jer sam na kraju samo to promasio. Danas napadam sa ovim pa sta bude:

Siena-Olympiakos  1x (1.43)

Mislim da Siena nece izgubit doma dvije za redom jer se to jos nije desilo ni jednom protiv Olympiakosa,dapace redovito su ih pobijeđivali.Olympiakos je odlicna ekipa ali smatram da si Siena nece dopustit da tako lako ispadnu i izgube dvije doma

Simon-Bautista  -3.5  1  (1.45)

Trebala bi razlika u kvaliteti bit prevelika,i mislim da bi Simon trebao bez problema pokrit ovaj hendikep pogotovo na betonu.Nije taj Bautista bas neki igrac,gledo sad ga jedanput protiv onog Irca nekog i izgledo mi je kriminalno pa eto meni dost

Raonic-Clement   -3.5  1  (1.50)

Clement je po meni prestar i neznam sta se muci vise,tako da mislim da ce ga Raoni koji je u odlicnoj formi razvalit danas bez problema jednostavno na snagu,agresivnost i odlican servis koji ima trebali bi biti dovoljno za veterana Clementa. Al trebo je i Kudla pobijedit pa eto...

Dolgopolov-Veić  -3.5   1  (1.55)

Necu nist ni pisat od muke,sta da kazem prije par dana bi isao okolo posuđvat novce i sve trpat na ovaj par ali nakon Kudle vise neznam.Mozda Veić i pobijedi danas...Možda dođe i do finala i razvali recimo Nadala ili Feđu,nikad neznaš  ;D

Tsonga-Malisse  -5.5  2  (1.45)

Uvijek igram kontru u prvim kolima protiv Tsonge,nikad ne razvaljuje protivnike,uvijek se nekak vuce prvih  par kola.A mislim da Malisse nije cak ni bez sanse danas pa mi kontra 5.5 izgleda odlicno danas

Eto tolko,kvota je oko 7.

Link to comment
Share on other sites

Chvojka - Authom (1)(1.75)

Vidim tu neki momak fiksira protiv Čvojke. Pa nemreš mi protiv Čvojke skidati dvojke. Mali je ljevak i igra solidno, to prolazi danas.

Philadelphija - Boston (2)(3.00)

Ovo je malo čudan koeficjent danas na Boston. Po meni poklon kladionica. Je da je Philly dobar u svojoj diviziji, al Boston je u boljoj formi i definitivno bolja momčad. Gledao sam zadnju tekmu philadelphije i razočarali su me, tako da danas po meni ovo dvojka, a za ziheraše da Philly neće dobiti sa hendijem.

Možda je koef. takav zbog ovoga?

08/03/2012 NBA Philadelphia 76ers vs. Boston Celtics 103:71

Kako to objašnjavaš? :P

Link to comment
Share on other sites

18:40 -3,5/Raonic M.-A.Clement 1 @ 1.50

Počinje prvo puno kolo ATP turnira u Miamiu nakon što su nositelji bili slobodni u prvom tako da danas na teren izlaze i najbolji igrači. Danas idem probati realno pogoditi pa što bude jer ove razrade mi ne idu u zadnje vrijeme. Prvo sam se odlučio za meč između Kanađanina Miloša Raonića (rank. #26) i Francuza Arnauda Clementa (rank. #153). Raonić je porijeklom crnogorac, ima 21 godinu, visok je 196 centimetara te ima 90 kilograma i jedan je od najjačih servera današnjice sa servisima koji lete i do 230 km/h. Ove godine on je bio vrlo uspješan zahvaljujući upravo svom servisu te je osvojio dva turnira serije 250 i bio u jednom finalu serije 500 te ove godine ima vrlo dobar score od 16/4. Njegove omiljene podloge su one najbrže ali kad imate servis kao Raonić konkurentni ste na svim podlogama pa i na onim sporima gdje je teško napraviti break ovakvim krkanima koji raspolažu teškom artiljerijom. Na prošlom turniru u IW-su nije imao sreće i već je u trećem kolu naletio na kasnijeg osvajača Rogera Federera te ispao u ranoj fazi tako da će ovdje svakako pokušati napraviti veći iskorak. Ždrijeb mu je bio sklon jer je za protivnika dobio Francuskog veterana Clementa koji ima 34 godine, visok je 173 centimetra te ima 73 kilograma. Ovaj igrač već je trebao biti u mirovini po nekim zakonima tenisa ali još uvijek igra te je pravo čudo kako je stigao uopće do drugog kola turnira iz ATP serije 1000, a do tada nije ima nikakvih posebnih uspjeha ček ni na challengerima. U glavni dio turnira probio se kroz kvalifikacije gdje je pobijedio Andreeva i Capdevilleu da bi iznenadio i u prvom kolu Selu sa vrlo uvjerljivih 6:3 6:3 i stvarno su panjevi ovi koji su izgubili od ovako starog igrača koji je miljama od godinama od svoje najbolje forme, a nije bio u prošlosti ni među najboljima na svijetu. Podloga na ovom turniru nije baš najbrža ali čini mi se kako je ipak brža od one u IW-su jer ne znam koko bi drugačije Clement koji mrzi spore podloge i na njima ima očajan score uspio doći do ovog meča. Serveri su u prvom kolu imali veću prednost nego na prošlom turniru te je bilo više as servisa i puno poena osvojenih na prvi i drugi servis, a manje na returnu tako da bi ovdje svakako u prednosti morao biti Raonić sa svojim monstruoznim servisom, a pitanje je da li starac Clement može izdržati toliko jakih mečeva za redom.

22:10 -3,5/Berdych T.-Mahut N. 1 @ 1.50

Još jedan meč gdje imamo izrazitog favorita je susret također iz Miamia gdje se susreću Čeh Tomaš Berdych (rank. #7) i Francuz Nicolas Mahut (rank. #92). Berdych ima 26 godina, visok je 196 centimetara te ima 91 kilogram i igra desnom rukom. Svestran je igrač i na svim podlogama ima izrazito pozitivne omjere pobjeda i poraza, a ove godine također igra dobro te je ostvario omjer od 20 pobjeda i 6 poraza, a osvojio je jedan turnir u dvorani, svoj ukupno sedmi u karijeri. Na hardu ove godine baš ne briljira i ima score od 8-5, a na prošlom turniru razbio ga je u osmini finala Almagro sa 6:4 6:0, a i prije tog meče mučio se te dobivao dva puta u trećem setu svoje protivnike dakle ne može se pohvaliti nekom bajnom formom. Na njegovu sreću dobio je protivnika koji također ne igra nikako ove godine i pada strmoglavo u poretku na ATP ljestvici. Mahut je tridesetogodišnji francuz koji je visok 190 centimetara i ima 80 kilograma ali nije igrač za visoke domete te protiv najboljih često zna biti uvjerljivo poražen. Ove godine također je to pokazao te nema uspjeha protiv igrača iz samog vrha dok pobjeđuje samo one drugorazredne ali zna i izgubiti od istih tako da je trenutno na omjeru od 8/9. Ovdje je u prvom kolu imao sreće sa ždrijebom jer je igrao protiv Gonzaleza koji nije u formi te se namučio pobijedivši ga u tri seta sa 7:5 4:6 7:6 vrlo teško. Danas mislim da neće imati šanse jer podloga njemu baš i ne odgovara pošto nije super brza, a on je na sporim podlogama jako loš te protiv sebe ima top10 igrača koji je kvalitetan na svim terenima i vjerujem kako će ovdje lagano pobijediti jer ne vidim niti jedan segment igre u kojem bi Mahut bio ispred Berdycha. H2H također je uvjerljivo na strani češkog igrača koji vodi sa 3:0, a ovaj hendikep prošao je u svakom od tih mečeva pa je to za očekivati i danas kad podloga najmanje odgovara Mahutu.

Link to comment
Share on other sites

   evo da obavijestim drustvo da je kod mene na kladionici pala kvota

   isner-davidenko za 10 feninga pa mi molio drustvo ko se dobro poznaje u tenis da mi da kakvu analizu za ovaj mec

isner je visoki amerikanac sa vrlo jakim servisom i 10 je igrac svijeta.Trenutno je u dobroj formi , prosli tjedan u Indian Wellsu stigao je do finala gdje je prije u polufinalu pobijedio Djokovica , ali je u finalu izgubio 7:6 6:3 od Federera , a tjedan prije toga igrao je polufinale Delray Beacha.Davidenko je fixer stari , trenutno je 40 na atp ljestvici.Ove sezone je u losoj formi , nije odigrao puno turnira , a najbolji rezultat mu je polufinale rotterdama.U prvom kolu Miamia Davidenko se je namucio protiv Blakea dobivsi ga u 3 seta 4-6 6-4 6-4.Davidenko i Isner do sada su se susreli 3 puta a Davidenko vodi 2-1 u omjeru.Zadnji mec dobio je Isner prije 2 godine upravo na hardu.Moje misljenje je da ce Isner danas pobijediti u ovom mecu , trenutno je u boljoj formi i mislim da ne bi trebao imati problema.Ja sam takodjer igrao 1 na Isnera.

Link to comment
Share on other sites

19:00 Parndorf - Neusiedl 2 @6.25 Stanleybet

ovaj par cu cisto probati jer mislim da igraju 3 za 3

Fri 23/03/12 REG Parndorf

19 : 00

Neusiedl More info

Fri 26/08/11 REG Neusiedl

0 - 2

Parndorf View events More info

Thu 24/03/11 REG Parndorf

2 - 0

Neusiedl View events More info

Fri 03/09/10 REG Neusiedl

4 - 2

Parndorf View events More info

Fri 26/03/10 REG Neusiedl

4 - 2

Parndorf More info

Sat 22/08/09 REG Parndorf

6 - 1

Neusiedl More info

Fri 17/04/09 REG Parndorf

4 - 0

Neusiedl More info

Fri 19/09/08 REG Neusiedl

2 - 0

Parndorf More info

Link to comment
Share on other sites

Evo za danas moji fix-evi:

Kerber - J.Zheng 1 1.35

Ivanović - V.King 1 1.35

Authom - Chvojka 1 1.85

G.Dimitrov - Chela 1 1.35

Na netu sam naletio na ovo ,vjerovatno si i ti vidio isto..Mislim da je dobro znati ..

-Chvojka je ljevoruku kanađanin i valjda je u ovom meču favorit samo zato jer se ovaj turnir igra u Kanadi. Chvojka na indoorsima igra dosta rijetko (omjer 6-5 na challenger razini i 18-17 na futuresima), a u uvodna 2 kola ovdje je imao lagane protivnike - Haydna Lewisa i Michaela Lammera koje je obojicu dobio u 2 seta. Authom na indoorsima ima 13-10 na challenger razini i 56-31 na futuresima. Ovdje se do ovog četvrtfinala prošetao jer j u 1. kolu samljeo britanca Bogdanovića 6-1 6-2, a u drugom je vodio 3-0 protiv sunarodnjaka Gigouna kad mu je ovaj predao meč. Authom u karijeri ima fantastičnih 18-4 protiv ljevorukih suparnika i ja ga u ovom meču ne vidim kao autsajdera. Publika će biti na strani Chvojke, ali ovo je ipak challenger gdje tribine ipak nisu sjajno popunjene. -

Da još dodam u trenutku kad sam vidio post koef je bio 2.00 ..

jel to kopija od payingsafer.com  ....tj. od Hašeka ? ???

Link to comment
Share on other sites

19:00 Parndorf - Neusiedl 2 @6.25 Stanleybet

ovaj par cu cisto probati jer mislim da igraju 3 za 3

Fri 23/03/12 REG Parndorf

19 : 00

Neusiedl More info

Fri 26/08/11 REG Neusiedl

0 - 2

Parndorf View events More info

Thu 24/03/11 REG Parndorf

2 - 0

Neusiedl View events More info

Fri 03/09/10 REG Neusiedl

4 - 2

Parndorf View events More info

Fri 26/03/10 REG Neusiedl

4 - 2

Parndorf More info

Sat 22/08/09 REG Parndorf

6 - 1

Neusiedl More info

Fri 17/04/09 REG Parndorf

4 - 0

Neusiedl More info

Fri 19/09/08 REG Neusiedl

2 - 0

Parndorf More info

koji je to par, jer ja ga ne vidim nigdje u ponudi?

Link to comment
Share on other sites

19:00 Parndorf - Neusiedl 2 @6.25 Stanleybet

ovaj par cu cisto probati jer mislim da igraju 3 za 3

Fri 23/03/12 REG Parndorf

19 : 00

Neusiedl More info

Fri 26/08/11 REG Neusiedl

0 - 2

Parndorf View events More info

Thu 24/03/11 REG Parndorf

2 - 0

Neusiedl View events More info

Fri 03/09/10 REG Neusiedl

4 - 2

Parndorf View events More info

Fri 26/03/10 REG Neusiedl

4 - 2

Parndorf More info

Sat 22/08/09 REG Parndorf

6 - 1

Neusiedl More info

Fri 17/04/09 REG Parndorf

4 - 0

Neusiedl More info

Fri 19/09/08 REG Neusiedl

2 - 0

Parndorf More info

koji je to par, jer ja ga ne vidim nigdje u ponudi?

Nasao, Austrija regional...probacu i ja...

Link to comment
Share on other sites

Evo za danas moji fix-evi:

Kerber - J.Zheng 1 1.35

Ivanović - V.King 1 1.35

Authom - Chvojka 1 1.85

G.Dimitrov - Chela 1 1.35

Na netu sam naletio na ovo ,vjerovatno si i ti vidio isto..Mislim da je dobro znati ..

-Chvojka je ljevoruku kanađanin i valjda je u ovom meču favorit samo zato jer se ovaj turnir igra u Kanadi. Chvojka na indoorsima igra dosta rijetko (omjer 6-5 na challenger razini i 18-17 na futuresima), a u uvodna 2 kola ovdje je imao lagane protivnike - Haydna Lewisa i Michaela Lammera koje je obojicu dobio u 2 seta. Authom na indoorsima ima 13-10 na challenger razini i 56-31 na futuresima. Ovdje se do ovog četvrtfinala prošetao jer j u 1. kolu samljeo britanca Bogdanovića 6-1 6-2, a u drugom je vodio 3-0 protiv sunarodnjaka Gigouna kad mu je ovaj predao meč. Authom u karijeri ima fantastičnih 18-4 protiv ljevorukih suparnika i ja ga u ovom meču ne vidim kao autsajdera. Publika će biti na strani Chvojke, ali ovo je ipak challenger gdje tribine ipak nisu sjajno popunjene. -

Da još dodam u trenutku kad sam vidio post koef je bio 2.00 ..

jel to kopija od payingsafer.com  ....tj. od Hašeka ? ???

najverojatno da.. i ja uvjek pratim Hasekove prognoze, i smtram ga kao vrlo dobrar prognozer

Link to comment
Share on other sites

Pozdrav svima! Prvi put sam na forumu i zelio bih sa vase misljenje i savjet o ovom tiketu...

Altach - Fc Lustenau 3+ 1,50

Obije ekipe imaju veliki procenat utakmica sa preko 2,5 golova, kako ove tako i prosle sezone. Medjusobni omjer takodje obecava kisu golova.

Antwerp - Tubize 1 1,55

Antwerp zadnje 4 utakmice nema pobjede, mislim da je toj seriji kraj i da je krajnje virjeme da pocne da pobjedjuje ako misli do doigravanja za 1 ligu.

Wolfsburg - Hamburg 3+ 1,60

Ovu utakmicu igram koliko na statistiku, toliko na neki subjektivni osjecaj. Medjusobni skor takodje obecava golove.

Link to comment
Share on other sites

Chvojka - Authom (1)(1.75)

Vidim tu neki momak fiksira protiv Čvojke. Pa nemreš mi protiv Čvojke skidati dvojke. Mali je ljevak i igra solidno, to prolazi danas.

Philadelphija - Boston (2)(3.00)

Ovo je malo čudan koeficjent danas na Boston. Po meni poklon kladionica. Je da je Philly dobar u svojoj diviziji, al Boston je u boljoj formi i definitivno bolja momčad. Gledao sam zadnju tekmu philadelphije i razočarali su me, tako da danas po meni ovo dvojka, a za ziheraše da Philly neće dobiti sa hendijem.

Možda je koef. takav zbog ovoga?

08/03/2012 NBA Philadelphia 76ers vs. Boston Celtics 103:71

Kako to objašnjavaš? :P

Velim ti gledao sam Philadelphiju zadnju tekmu protiv New Yorka i uopće me nisu impresionirali, ništ im nije išlo u koš. Izgubili su sa 3 razlike što onima koji nisu gledali stvara dojam da su bili dobri a u biti su gubili cijelu tekmu sa 10 razlike i na kraju nekako dolijali na 3. Taj rezultat di su ih našamarali 30 razlike im je samo dodatni motiv da ih danas ugaze. Kad pogledaš kakve zvijezde ima Boston naspram philadelphije mislim da se tu nema šta dodati. ja sam utiplo na Boston pa kud puklo puklo.

Link to comment
Share on other sites

Dolgopolov - Veić (3,5) h1 @ 1,45

Ovog Veića sam imao prilike gledati jednom ili dva puta i to je bilo na HRT 2, mislim da je bio turnir u Zagrebu i koliko se ja sjećam imao je neki "mutavi gay izgled"....ako ovo ne prođe barem sa 6:4 6:4 bolje da svi ne igramo kladionice.

T. Ito - Reix 1 @ 1,40

Analizu su već neki uradili maestralno  ;)

Fenerbahce - Aliaga Petkim (155,5) z2 @ 1,50

Kvota je pala sa 1,85 na 1,50...Fener zadnjih 4 ili 5 utakmica je išao lagano preko ove granice, a i puno defanzivnije ekipe poput npr. Banvita su ima zabijale bez problema oko 80 poena i ne vidim razloga zašto nebi i Petkim koji je dosta solidan u gostima sa omjerom 6-5.

Columbus - Carolina x2 @ 1,40

Columbus je najlošija ekipa NHL- a i ovo se mora odigrati. Hrabriji neka probaju i čistu dvojku. Zadnjih 6 tekmi Carolina 4-2 (zadnje 4 tekme sve su dobili), Columbus 1-5, a treba napomenuti da je Carolina i dalje u borbi za play off.

Sretno ko prati!! 

Link to comment
Share on other sites

pozdrav svima...nego imali neko da bas prati nizozemsku prvu ligu...danas sam se "napalio" na jedan par, naime igraju

Excelsior- groningen...oba su u poprilično lošoj situaciji,ali domaćin je bas na rubu ispadanja,dok gost drži donji dio sredine tablice,ali u katastrofalnoj je formi...u zadnje vrijeme nemaju pobjede,dapače skupljaju poraze...a domaćin će sigurno htjet pobjedu,jer ovdje imaju velike šanse dobit 3 boda,i nastavit borbu za "opstanak"...ispričavam se ekipa, što nemam vremena za neke podrobnije analize,ali meni se ovo učiilo dovoljno uvjerljivim za stavit 1. na listiću...ako je neko malo bolje upoznat s tim klubovima...neka nam pomogne... ;)  kvota na domaćina je 3,00....

Link to comment
Share on other sites

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

  • Posts

    • Subota 20:30h | LNB Francuska košarka Elan Chalon vs Paris Basketball konačni ishod 2 (1.33) Supersport Paris novi euroligaš, top ekipa, prvo kolo izgubili, sumnjam da će si dozvolit da i drugo kolo izgube. Moraju dobit i dići samopouzdanje pred početak eurolige.     
    • Bayern Munich - Bayer Leverkusen - 1 i oba daju (2.60) ili Harry Kane postiže gol (1.80) bet365 Na Allianz Areni očekuje se prava nogometna poslastica jer se sastaju dva vodeća bundesligaška kluba u derbiju sezone. Bayern se nada da će zadržati savršeni niz protiv aktualnog prvaka, Bayer Leverkusena. Bavarci su u vrhunskoj formi i u posljednje tri utakmice u svim natjecanjima postigli su nevjerojatnih 20 golova. Ovaj niz uključuje i impresivnu pobjedu od 9-2 nad hrvatskim prvakom Dinamom u prvom kolu Lige prvaka. Njihova posljednja žrtva bio je Werder, kojeg su prošlog vikenda svladali s uvjerljivih 5-0 na gostovanju, u utakmici u kojoj Bremen nije uputio niti jedan udarac na gol tijekom cijelih 90 minuta. Bayer Leverkusen također ulazi u ovaj dvoboj s visokim moralom, nakon što su prošlog vikenda preživjeli težak ispit protiv Wolfsburga, ostvarivši dramatičnu pobjedu od 4-3 uz kasni pogodak Victora Bonifacea na BayAreni. Obje momčadi zabijaju bez problema na početku sezone, pa nas u subotu očekuje prava golijada. Bayern je posebno ubojit u napadu, postigavši 20 golova u posljednje tri pobjede, dok je Leverkusen u svakoj od prethodne tri pobjede u svim natjecanjima zabio najmanje četiri gola. Međutim, momčad Xabija Alonsa pokazuje ranjivosti u obrani, primivši barem jedan gol u tri od posljednje četiri utakmice, uključujući tri pogotka u prošlotjednoj pobjedi nad Wolfsburgom. Ozljede i izostanci Bayern se suočava s nekoliko izostanaka u obrani. Hiroki Ito neće biti na raspolaganju do listopada, dok će Josip Stanišić biti van terena do studenog. Desni bek Sacha Boey neće biti dostupan sve do prosinca. Napadač Arijon Ibrahimović trebao bi se vratiti početkom sljedećeg mjeseca, dok će vratar Daniel Peretz izostati još nekoliko dana. Međutim, dobra vijest za Bayern je povratak Manuela Neuera, koji će ponovno zauzeti mjesto između vratnica. S druge strane, Bayer Leverkusen nema problema s ozljedama. Bayern: Neuer; Laimer, Upamecano, Kim, Davies; Kimmich, Pavlović; Olise, Musiala, Gnabry; Kane Leverkusen: Hradecky; Tapsoba, Tah, Hincapié; Frimpong, Palacios, Xhaka, Grimaldo; Terrier, Wirtz; Boniface S obzirom na sve navedeno, oklada na pobjedu Bayerna i oba tima daju gol čini se kao odlična opcija, s koeficijentom 2.60 u bet365 kladionici. Također, vrijedi se kladiti na to da će Harry Kane postići gol u bilo kojem trenutku, uz koeficijent 1.80. Engleski napadač već je postigao pet golova u prva četiri kola ove sezone, a postigao je i četiri pogotka protiv Dinama u prvoj utakmici Lige prvaka. (Koeficijenti 27.9. u 20:57 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Newcastle - Manchester City - Haaland daje gol (1.72) bet365 Branitelji naslova prošlog su vikenda odigrali remi od 2-2 na svom terenu protiv glavnih rivala za titulu, Arsenala. Neposredno prije kraja prvog poluvremena Leandro Trossard je zaradio crveni karton za Arsenal. City je u tom susretu uputio čak 33 udarca na gol, a kasni izjednačujući pogodak postigao je John Stones u osmoj minuti sudačke nadoknade. Momčad Pepa Guardiole i dalje drži prvo mjesto na tablici s četiri pobjede i jednim remijem u prvih pet kola. S druge strane, Newcastle je prošlog vikenda pružio najslabiju predstavu ove sezone, nakon što su izgubili sa 3-1 u gostima kod Fulhama. Nešto očito ne štima u ekipi Eddieja Howea ove sezone. Iako njihov ukupni skor nije loš, nastupi su daleko od optimalnih i Newcastle trenutno ne izgleda kao momčad koja bi mogla konkurirati za europska natjecanja. Ozljede i izostanci Newcastle će se suočiti s problemima zbog ozljedda nekoliko ključnih igrača. Callum Wilson, Sven Botman i Jamaal Lascelles, te Lewis Miley i dalje su izvan terena, a Wilson se neće vratiti prije sljedeće reprezentativne stanke. Trener Eddie Howe također je otkrio da Matt Targett neće igrati ovog vikenda, dok je napadač Alexander Isak pod znakom sumnje zbog ozljede nožnog prsta te ovaj tjedan nije trenirao s prvom momčadi. S druge strane, Manchester City dolazi bez ključnog veznjaka Rodriga, koji je ozlijedio ligamente koljena i propustit će ostatak sezone nakon operacije. Također, Oscar Bobb i Nathan Ake su na listi ozlijeđenih, dok Kevin De Bruyne nastavlja oporavak. Nakon što je Pep Guardiola u pobjedi u EFL Kupu nad Watfordom u tjednu napravio devet promjena u sastavu, očekuje se povratak glavnih igrača za susret s Newcastleom. Newcastle: Pope; Livramento, Schar, Burn, Hall; Tonali, Guimaraes, Joelinton; Gordon, Isak, Barnes Manchester City: Ederson; Akanji, Dias, Gvardiol; Lewis, Kovačić; Savinho, Bernardo, Gundogan, Doku; Haaland Obrana Newcastlea pokazala je mnoge slabosti prije tjedan dana na Craven Cottageu. Svaka od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završila je s golovima na obje strane, što će sigurno biti dobra vijest za Erlinga Haalanda. Nevjerojatni norveški napadač prošlog je vikenda postigao svoj deseti pogodak u sezoni protiv Arsenala. Zabio je u svakoj od prethodnih pet utakmica u ligi, a sada ga čeka propusna obrana Newcastlea, pa je za očekivati da će ponovno biti strijelac s koeficijentom 1.72 u bet365 kladionici. (Koeficijenti 27.9. u 20:07 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
  • Teme

×
×
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use