Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 23.03.2012

baksuz45

Recommended Posts

• Replies 60
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas opet ruska ma*ija i -St. Peterb.. koji nas je mnoge zeznuo prekjučer.. mislim da ću ih danas ipak preskočit jer tko više zna kako će to završiti a preporučam i svima da izbjegavaju taj par prem da je St. Petersbourg mnogo bolja momčad ali opet tko zna tko sve ima prste umješane u tu tekmu :)

Danas ima izglednog MLB-a koji bi mogao proći pa ću to post-ati nešto kasnije.. :)

Evo po prvi puta stavljam parove uz kratku analizu

1-Wolfsburg-HSV-1- 2,20

2-H. Dragovoljac-Croatia Sesvete-1-1,40

3-FSV Frankfurth-Aachen-1-2,15

Wolfsburg se polako budi uz dvije pobjede u nizu kući Leverkusen i u gostima neugodni Nurnberg ,u obe utakmice su postigli 3gola uz veoma raspoloženog Manđukića koji je bio i najbolji igrać utakmice ,danas HSV dolazi uzdrman od poraza kod kuće od Freiburga 3:1 i trener je najavio drastićne izmjene (mjenja gotovo pola momćadi) pa mislim da će Wolfsburg utakmicu dobiti a imaju i starog lisca Magatha .

Dragovoljcu dolazi Croatia koja ima 6 uzastopnih poraza uz gol razliku 3:11 puno golova primaju a rijetko zabijaju ,vjerojatno su naj slabiji klub 2 HL i to je prilika Dragovoljcu da pobjegne iz zone ispadanja a pošto u 2HL uglavnom domaćini dobivaju utakmice vjerujem da će pobjediti.

FSV Hvata prikljućak za prvo mjesto a dolazi mu slabašni Aachen s 6 uzastopnih poraza FSV je daleko kvalitetniji u vjerujem da neće ispustiti priliku za prikljućak za prvo mjesto na tablici

Mada me strah tih poraza u nizu to jednom mora biti prekinuto ali se nadam da se neće desiti u ovom kolu

Sretno tko prati

1-Wolfsburg-HSV-1- 2,20

Wolfsburg se polako budi uz dvije pobjede u nizu kući Leverkusen i u gostima neugodni Nurnberg ,u obe utakmice su postigli 3gola uz veoma raspoloženog Manđukića koji je bio i najbolji igrać utakmice ,danas HSV dolazi uzdrman od poraza kod kuće od Freiburga 3:1 i trener je najavio drastićne izmjene (mjenja gotovo pola momćadi) pa mislim da će Wolfsburg utakmicu dobiti a imaju i starog lisca Magatha .

Dragovoljcu dolazi Croatia koja ima 6 uzastopnih poraza uz gol razliku 3:11 puno golova primaju a rijetko zabijaju ,vjerojatno su naj slabiji klub 2 HL i to je prilika Dragovoljcu da pobjegne iz zone ispadanja a pošto u 2HL uglavnom domaćini dobivaju utakmice vjerujem da će pobjediti.

FSV Hvata prikljućak za prvo mjesto a dolazi mu slabašni Aachen s 6 uzastopnih poraza FSV je daleko kvalitetniji u vjerujem da neće ispustiti priliku za prikljućak za prvo mjesto na tablici

Mada me strah tih poraza u nizu to jednom mora biti prekinuto ali se nadam da se neće desiti u ovom kolu

Sretno tko prati

FSV je inace dva mjesta iznad Aachena i samo 4 boda, sto stavlja obje ekipe u borbu za ostanak. Mislim da si FSV Frankfurt pomijesao sa Frankfurtom. Pozz

1-Wolfsburg-HSV-1- 2,20

Sretno tko prati

FSV je inace dva mjesta iznad Aachena i samo 4 boda, sto stavlja obje ekipe u borbu za ostanak. Mislim da si FSV Frankfurt pomijesao sa Frankfurtom. Pozz

Da u pravu si ipak ću riskirati i odigrati taj listić

Evo za danas moji fix-evi:

Kerber - J.Zheng 1 1.35

Ivanović - V.King 1 1.35

Authom - Chvojka 1 1.85

G.Dimitrov - Chela 1 1.35

Na netu sam naletio na ovo ,vjerovatno si i ti vidio isto..Mislim da je dobro znati ..

-Chvojka je ljevoruku kanađanin i valjda je u ovom meču favorit samo zato jer se ovaj turnir igra u Kanadi. Chvojka na indoorsima igra dosta rijetko (omjer 6-5 na challenger razini i 18-17 na futuresima), a u uvodna 2 kola ovdje je imao lagane protivnike - Haydna Lewisa i Michaela Lammera koje je obojicu dobio u 2 seta. Authom na indoorsima ima 13-10 na challenger razini i 56-31 na futuresima. Ovdje se do ovog četvrtfinala prošetao jer j u 1. kolu samljeo britanca Bogdanovića 6-1 6-2, a u drugom je vodio 3-0 protiv sunarodnjaka Gigouna kad mu je ovaj predao meč. Authom u karijeri ima fantastičnih 18-4 protiv ljevorukih suparnika i ja ga u ovom meču ne vidim kao autsajdera. Publika će biti na strani Chvojke, ali ovo je ipak challenger gdje tribine ipak nisu sjajno popunjene. -

Da još dodam u trenutku kad sam vidio post koef je bio 2.00 ..

Ito, Tatsuma - Reix, Clement 1  1.35

-Japanac Ito grabi velikim koracima prema naprijed i već je u TOP 100. Prije 10-ak dana osvojio je turnir u Kyotu čime je i probio granicu TOP 100, a na ovom turniru u Rimouskiju je postavljen za 1. nositelja. U 1. kolu se malo mučio s poljakom Panfilom, no na kraju je dobio 7-5 u 3. setu, a u drugom je pobrisao s terena njemca Seiferta 6-3 6-1.  Reix je u glavni turnir ušao kroz kvalifikacije i do sada je s turnira otpremio anonimce Sykuta i Kryvonosa, te Gremelmayra i Herberta. Ito bi trebao biti puno zahtjevniji suparnik i vjerujem da ovu prepreku Reix neće proći. Reix nikad u karijeri nije dobio TOP 100 igrača. Evo samo za malu usporedbu, Reix je prije 10-ak dana izgubio od ovog istog Seiferta (kojeg je Ito ovdje unakazio) u 2 glatka seta sa 3-6 4-6. -

Almere C. - Fc Oss  2D

Daje/ne daje gol

1,30

Oss je u zadnjih 6 utakmica zabio 7 komada..Na zadnjih 6 gostovanja 8 .. danas igraju protiv momčadi  koja doma i zabija i prima puno golova..Zabiti im nije uspio samo slabašni Emmen koji je na dnu tablice ..U njihovim međusobnim susretima (bilo ih je 11 ) samo jednom se desilo ,2007 da Oss nije uspio zabit ..i samo 2 puta da je bilo manje od 2.5 pogodaka (znalo ih je bit i po 7 ) ..Prošlo kolo je Oss uspio doma dobit moćni Zwolle sa 1:0 ..Mislim ,ako su uspjeli njima zabit zašto ne bi i Almereu ..

Za početak ću odigrati MLB:

1. Miami-St.Louis  2@1,85

St. Louis dolazi u goste Miami-u koji je trenutno u problemima sa 5 izgubljenih utakmica zaredom ( L10 2-5) dok St. Louis ima 5 pobjeda zaredom ( L10 8-2 ).

2. Houston-Washington 1@1,80

Houston koji trenutno ne briljira ali nije ni loš nego je negdje na sredini sa 2 poraza zaredom ( L10 5-5 ). U goste mu dolazi Washington čiji su igrači u većoj banani :) , 8 izgubljenih tekmi zaredom ( L10 1-8 ).

3. Tampa Bay-Toronto 2@1,85

Tampa Bay - Nisu baš doma najbolja momčad ( doma igraju 1-8 ) - zadnjih 10 tekmi imaju ( L10 3-5 ) sa zadnjom tekmom - pobjedom. Gost jaki Toronto koji u gostima ima score ( 7-3 ), zadnje tekme ( L10 8-2 ) s četiri pobjede za redom!

Dalje ćemo vidjet.. ima hockeya kojeg bi danas odigrao... zasad mi se sviđa :

4. Karlovy Vary-BK Ml.Boleslav 5.5 2@1,85

Domačinski klub koji dočekuje trenutno ne baš prejaki Boleslav.. Prema ovome dolje i prema zadnjim tekmama K.Varyja vidim da igraju sa puno golova po tekmi tako da sam se odlučio za OVER ovdje.

11/03/2012 Extraliga, Ispadanje BK Mlada Boleslav vs. HC Karlovy Vary 5:5 5:5 (Prod.) 6:5 (NJ)

02/03/2012 Extraliga, Ispadanje HC Karlovy Vary vs. BK Mlada Boleslav 5:4

26/02/2012 Extraliga HC Karlovy Vary vs. BK Mlada Boleslav 4:2

15/01/2012 Extraliga BK Mlada Boleslav vs. HC Karlovy Vary 4:2

29/11/2011 Extraliga HC Karlovy Vary vs. BK Mlada Boleslav 6:0

18/10/2011 Extraliga BK Mlada Boleslav vs. HC Karlovy Vary 4:1

01/02/2011 Extraliga BK Mlada Boleslav vs. HC Karlovy Vary 5:3

28/12/2010 Extraliga HC Karlovy Vary vs. BK Mlada Boleslav 4:1

5. 13847 MoSiena(h-12,5)-Olympiacos pet 20:45 3,30 1,30  2@1,30

S obzirom na zadnju tekmu gdje je prije 2 dana Olympiacos pobjedio 75:82 , ovo mi se čini kao skroz prolazan bET!

UPDATE: 14:21

6. N.Y.Rangers-Buffalo Sabres KRezultat 1@1,52

Nikako ne mogu prestat mislit na ovaj par pa ga jednostavno moram odigrati danas :D Mogla bi i čista pobjeda Rangersa ali ovako je sigurnije? :D

Rangersi odlični, u dobroj formi... Buffalo tuko Montreal i Tampu .. ništa posebno... Mišljenja sam da neće moći danas Rangerse!

Toronto-new york 2 1.5kvota

new york je odbio zadnjih 5 utakmica otakako su dobili novog trenera smatram da im se toronto nemoze suprostaviti

Helmond-eagles 1 2.05 kvota

trenutno u holandskoj drugoj nema ekipe u boljoj formi od helmonda

Charlote-Milwake 2 1.45

Milwake je dobio 6 od zadnjih 7 utakmica bore se za 8 mjesto koje ovdi u play off a charlote je anjlosija ekipa lige

David Nalbandian-Janko Tipsarevic 1 1.80

Danas opet ruska ma*ija i -St. Peterb.. koji nas je mnoge zeznuo prekjučer.. mislim da ću ih danas ipak preskočit jer tko više zna kako će to završiti a preporučam i svima da izbjegavaju taj par prem da je St. Petersbourg mnogo bolja momčad ali opet tko zna tko sve ima prste umješane u tu tekmu :)

Danas ima izglednog MLB-a koji bi mogao proći pa ću to post-ati nešto kasnije.. :)

Ne znam za ostale ali ja sam u dobrom plusu od ovog St.Petersburga. Kad sam već forsirao do sada zašto ne i danas.

Trenutni omjer je 2:3 u korist gosta tj. St.Petersburga. Koliko god sumnjive utakmice bile danas na 1,70 jednostavno moram probati.

Mislim da će ova utakmica riješiti sva pitanja glede prolaza dalje. Ako ne sljedeća hoće sigurno  ;D

Evo malo statistika od prošle utakmice: Ekipa iz St. Petersburga uputila je čak 42 udarca, dok je protivnike limitirala na samo 13.

Domaćine je na životu držao vratar Barulin. Od Atlanta i danas očekujem sličan pristup u igri samo što im 2 bitna igrača neće nastupiti danas.

Koliko god bio nerealan prošli poraz SKA danas i sumnjiv opet igram na njih. Sretno svima danas  :)

Nakon uspesan dan jucer evo opet nekoliko analize...

Volyn-Sahtjor tip 2 koef 1.2

Mislio sam da stvim hendikep ovde. Razlog je zato sto Sahtjor mora da juri Dinama koji mu bezi 3 boda, drugi je zato sto je za dve klase iznad domacine i treti je i najbitan da danas domacine nece imati 3 prvotimce iz odbrane i to Maslov, Sikov i Izvoranu kako i jedan standardan igrac iz srednog reda Nakonechny. Zbog ove rupe i odbrane i zbog nemanje adekvatnih resenija u odbrani domcine ce improvizirat, ali kolkiko se moze protiv Sahtjora improvizirati?

Straubing - Wolfsburg tip x2 koef 1.62

Visok koeficijent na dvoznak i odmah moram uzjeti. Razlog je sto Wolfsburg je izgubio prvu kod kuce i sad mora da trazi pobjedu. Oni su favorite za tituli, a izgubili od Starbinga koj se jedva uhvatio za doigravanje.. ne znam i nije mi jasno kako su izgubili jer su za klasu bolja momcad.. mozda motivacija ili neseriozan pristup.. ali danas sigurno dobivaju a taj x2 stavim kako bi se to mozda dogodilo u produzetci.. Ali koeficijent 2.6 na dvojku je isto tako vredan za rizik

Evo za danas moji fix-evi:

Kerber - J.Zheng 1 1.35

Ivanović - V.King 1 1.35

Authom - Chvojka 1 1.85

G.Dimitrov - Chela 1 1.35

Na netu sam naletio na ovo ,vjerovatno si i ti vidio isto..Mislim da je dobro znati ..

-Chvojka je ljevoruku kanađanin i valjda je u ovom meču favorit samo zato jer se ovaj turnir igra u Kanadi. Chvojka na indoorsima igra dosta rijetko (omjer 6-5 na challenger razini i 18-17 na futuresima), a u uvodna 2 kola ovdje je imao lagane protivnike - Haydna Lewisa i Michaela Lammera koje je obojicu dobio u 2 seta. Authom na indoorsima ima 13-10 na challenger razini i 56-31 na futuresima. Ovdje se do ovog četvrtfinala prošetao jer j u 1. kolu samljeo britanca Bogdanovića 6-1 6-2, a u drugom je vodio 3-0 protiv sunarodnjaka Gigouna kad mu je ovaj predao meč. Authom u karijeri ima fantastičnih 18-4 protiv ljevorukih suparnika i ja ga u ovom meču ne vidim kao autsajdera. Publika će biti na strani Chvojke, ali ovo je ipak challenger gdje tribine ipak nisu sjajno popunjene. -

Da još dodam u trenutku kad sam vidio post koef je bio 2.00 ..

I jas sam gledao ta analiza od Haseka i mislim da cu odigrati sa hendikep na Automa koj je 1.5 gemova

1-Wolfsburg-HSV-1- 2,20

Sretno tko prati

Da u pravu si ipak ću riskirati i odigrati taj listić

Prije nego ga odigraš. pročitaj ovaj članak pa vidi zašto i koga trener HSV-a mijenja. Ja preskačem ovo ipak.

http://www.index.hr/sport/clanak/hsv-nece-izgubiti-u-wolfsburgu/605925.aspx

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use