Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 22.03.2012 (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Danas igram 2 para...koja su dosta sigurna  :)

Makedonija-Francuska (3,5) h2 @ 1,65

Makedonija je od puno lošijih protivnika gubila s velikom razlikom. Npr. od Mađarske -11, Rumunjske -19, Srbije -21. A ako je ista ova Francuska dobila Rumunjsku sa +19, istina prije par mjeseci ali u istom sastavu, onda je lako shvatiti da je ovo poklon kladionice.

Kapfenberg - Sw.Gmunden (149,5) z2 @ 1,40

Kvota pa i sama granica su dosta pale. Zadnjih par utakmica Kapfenberg je išao skoro preko 170 koševa. Mislim da se ovo također mora iskoristiti...u nekim kladionicama je granica (151,5) @ 1,85

Sretno ako neko isprati  ;)

Barcelona- Uniks tip Barsa manje od 75  koef 1.9   66-63

Prosla utakmica je u imalo neka diskusija oko neke pogrse i krivo postavene granice. Onda sam ja igrao opet manje ali barsa je presla ovu granicu i postigla 78 poena. Danas mislim da nece. Trener Uniksa pre ovaj duel je rekao kako su zadnu utakmicu ostavili da Barselonini igraci imaju puno otvoreni suteva i zato su im i postigli toliko poeni jer su oni jako defanzivnu momcad. Rekao je da su radili puno na odbrani i da im je iskustvo iz prve utakmice u delu defanzva sada puno na visokoj razini. Tako da danas otcekujem puno zatvoreni Uniks i puno malo ponena na obe strane i mislim da Barsa nece opet da predze ta granica od 75 koseva.

Santos- Juan A  tip Santos -1.5 koef 1.47  2-0 ft

Tu nema sto da se puno prica. Santos je favorit i to ogroman. Puno je jaci od Juan i ima bolje igrace na sve pozicije.

Zbog Santosa sam ostao bez sna sinoc jer sam se probudio oko 4 uvece i dogledao zadnih 20 tak minuta sto mi se isplatili jer su mi svi listici prosle jer osven ove dve sto sam tu prognozirao igrao sam jos i sevilja 2 i tenis Authom 1

Makedonija je od puno lošijih protivnika gubila s velikom razlikom. Npr. od Mađarske -11, Rumunjske -19, Srbije -21. A ako je ista ova Francuska dobila Rumunjsku sa +19, istina prije par mjeseci ali u istom sastavu, onda je lako shvatiti da je ovo poklon kladionice.

Kvota pa i sama granica su dosta pale. Zadnjih par utakmica Kapfenberg je išao skoro preko 170 koševa. Mislim da se ovo također mora iskoristiti...u nekim kladionicama je granica (151,5) @ 1,85

Al si imo sreće! Tekma sa malo koševa ni blizu overa,i onda zadnju cetvrtinu Kapfenberg dobije 32:24 i jedva uđe over...

Da zaboravimo sve ove nesrećnike od juče i danas, što nas pokopaše, nego da vidimo kako da se vadimo. Moj prijedlog za večeras:

Malaga - Rajo Valjekano 1 1.65

Novi vlasnici Malage su uložili mnogo novca na početku sezone, i sad su jako blizu plasmanu u kvalifikacije za ligu šampiona, i po kvalitetu ekipa koje se bore za tu poziciju mislim da će se voditi borba između njih i Atletika iz Madrida. Rajo igra solidno ove sezone, ali bez obzira na mali zaostatak mislim da nema kvalitet za plasman u evro kupove, ono što je najvažnije obezbijedili su opstanak i mislim da im je to maksimum.

Santos - Juan Aurich 1 1.20

Mislim da je ovdje sve jasno, Santos ih je dobio u prošlom kolu u gostima, čime su gosti izgubili sve šanse za prolaz u narednu fazu, tako da se pobjeda Santosa ne dovodi u pitanje.

Nije velika kvota, ali bar da se duplira uplata, otprilike.

Od jučer sam bogalj :D a za to je kriv Real.. sj. me i u Nedelju i opet jučer.. i gledao sam njihovu igru i moram priznati da nije bog zna šta i nadam se da će Barcelona biti prvak jer su stvarno najbolji ( s Messijem :D ).

Za danas laganini igram kao i prije 2 dana :

1.Tr. Čeljabinsk - Kazan 5.5 - 1@1.40 ( upravo pao sa 1.50 ). Razlog je taj što su sve tekme do sada odigrali under s time da je zadnja tekma , zadnja trećina bila 4 gola ... znači da imaju oni igru i za over ali tek kada se

"oslobode" - danas se nadam da neće biti takav slučaj te očekujem under . - Rezultat 1:1

2. Pittsbourgh - Nashville - Igram 1@1,90 - Nashville klub koji nije niti domačinski niti dobar posebno u gostima... Pingivini imaju svoj niz neporaza i mislim da će danas proći 1 - eventualno za sigurnjaka 1x. - Rezultat 5:1

3. Stavanger (3. ut ) - Lilehammer - 1@1.45 - Igram na Stavanger koji je do sada pokazao bolju igru i doma i u gostima ( s time da je Lilehammer klub koji doma prevladava ) ..Stavanger je pobjedio prije Lilehamera Rosenborg i to sa ogromnim gol razlikama..

REZULTAT 6:5

Lillehammer Stavanger 4:5OT 2.86 4.36 1.93 details 20.03.2012

Stavanger Lillehammer 3:0 1.46 4.77 4.92 details 18.03.2012

Rosenborg Stavanger 1:7 9.84 8.46 1.14 details 10.03.2012

Stavanger Rosenborg 10:1 1.04 13.00 19.87 details 08.03.2012

Rosenborg Stavanger 2:6 7.95 7.08 1.21 details 06.03.2012

Stavanger Rosenborg 9:1 1.09 9.18 13.97 details 04.03.2012

4. St. Louis  - Washington - 1@1.80 igram ovaj MLB par zbog užasnog skora i utakmica Washingtona koji imaju 7 izgubljenih utakmica zaredom. Zadnjih 10 tekmi Washington ima 2-7 dok je St. Louis doma i ima 10-6 - 4 pobjede zaredom i zadnjih 10 tekmi 8-2 . - Kako tata rastura MLB :D Rezultat 9:0

--------

Na listić ću staviti Panathinaikos ( 79,5 ) koševa 2 i Barcelonu ( 75,5 ) koševa 2...i toliko spominjanog Kubota :D

E jebo Kubota više i taj tenis :D Od sada vrijedi ona stara:  "uzdaj se u se i u svoje kljuse" :D :D

BTW: Ima jedan fora bet koji bi trebalo probati a to je :

Malkin, koji vodi s 93 bodova u NHL-u, ima 5 golova i 12 bodova u pet utakmica u seriji da je dao gol. Bolji je od philadelphijskog Claude Girouxa i Tampa Bay igrača Stevena Stamkosa za 9 bodova u utrci bodovanja ( golova ), iako nedostaje sedam tekmi ranije ove sezone zbog ozljeđenog koljena.... Frajer je u velikoj formi i zabija kao što sam gore naveo, već 5 tekmi za redom...

Danas je na njega u SS :

1415 Malkin E.-Pit-Nas čet 23:55 2,40 1,40  - Daje gol@2.40 što je super koef.. baš mislim da bi mogao i danas jednoga zabit :)

01:23 minuta 1. trečine - Malkin E. DAO GOL :) :)

02:03 Malkin E. 3. trečine :D

Al si imo sreće! Tekma sa malo koševa ni blizu overa,i onda zadnju cetvrtinu Kapfenberg dobije 32:24 i jedva uđe over...

da al nezz ko je uzeo samo pare na ovom ženskom rukometu...eeee makedončice da dobiju francuskinje  >:(

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use