Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 22.03.2012 (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

ja odigrao za danas....

prvo jedan ozbiljni:

Karlović I.-Kubot L.  2  1,90 (tu ćemo danas svi ili plakati ili feštati  ;D  )

Omsk-Magnitogorsk 1  1.85

Traktor Č.-Kazan  1  2,20

ulog 84,-kn  -  dobitak 618,64 kn

i jedan na čisto ludilo  :P

Boluspor-Bešiktaš  2  1,65

AZ Alkmaar-Heracles  1  1,40

Malaga-Rayo Vallecano  1  1,80

CSKA Sofija-Lokomotiv S.  1  1,30

Stavanger-Lillehammer  1  1,45

Geneve Servette-Ambri  1  1,65

Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv  1  1,30

Kapfenberg-Swans  2  2,00

UHK Krems-Alpla Hard  1    1,75

Makedonija-Francuska  2  1,25

Dunkerque-Tremblay  1  1,25

Velika Britanija-Poljska  +4,5  2  1,85

10,00 kn/ 1619,92 kn

vidim da se ovdje mrze hrvatski tenisači..do sada samo protiv njih..konstantno protiv veića i niti jednom niste pogodili..tako po mojem nečete ni karlovića jer če ivo danas dobit..

moji parovi za danas su:

Málaga CF-Rayo Vallecano  1  1.75

BWLinz(1.ut)-KACKlage  1  2.00

AaBIshoc(4.ut)-Odense IK  1X  1.50

HIFKHels(1.ut)-Jokerit  1  2.00

Jyvaskyla(1.ut)-AssatPor  1  1.85

EV Zug(3.ut)-ZSC Lions  1X  1.40

Karlović I.-Kubot L  1  2.10

Tomic B.(1.s9,5)-Stakhovsky  više  1.70

ulog: 100 kn 

sistem: 6/8

pozdrav svima , novi sam ovdje ...idemo uzet nesto novaca kladionici skupa

zasad sam uocio par koji bi po meni trebao proci ...

+5.5/Bubka S. Gulbis E. 1.50 2.30  - 1 ...

svi znamo kako gulbis igra , ovisno o raspolozenu , covjek igra iz gusta jer mu novci ne trebaju a bubka ima prilicno dobar servis ...fortuna daje 5.5 dok je u supersportu najveca granica 4.5 na isti koeficijent za kontra hendikep

nadam se da ovdje puno ne grijse danas cu da izaberem 3 para i odigram sa ovog foruma

samo ti izaberi....meni se čini da negdje u pravilima foruma piše da se ne smije griješti više od 2-3%....

;D

yeah..a ja jučer na st.Petersburg ko muha na govno...naime čitao sam na forumu da je da su oni u hokeju ko barca u nogometu...i bila je fina kvotica 1.35,igraju doma...protivnik ni do koljena...a oni doma doma lijepo 1:3 izgube...ima neka visa sila....slažete se? ;)

nadam se da ovdje puno ne grijse danas cu da izaberem 3 para i odigram sa ovog foruma

samo ti izaberi....meni se čini da negdje u pravilima foruma piše da se ne smije griješti više od 2-3%....

;D

yeah..a ja jučer na st.Petersburg ko muha na govno...naime čitao sam na forumu da je da su oni u hokeju ko barca u nogometu...i bila je fina kvotica 1.35,igraju doma...protivnik ni do koljena...a oni doma doma lijepo 1:3 izgube...ima neka visa sila....slažete se? ;)

ma to je bilo kao i prvu utakmicu u gostima, koju su izgubili 2-1 nakon produžetaka, a onda su ih iduću razbili 5-1 isto u gostima...a moglo je bit u seriji 4-0 lagano, pa onda ovaj poraz jučerašnji doma..to je sve čisto da napune dvoranu još malo..ne bi me iznenadilo da ih sutra dobiju s najvećim hendikepom, jer su toliko inferiorni

danas toliko zicera, a sve me strah koji će popadati.. ne sviđa mi se ova Malaga danas

+5.5/Bubka S. - Gulbis E. Tip 1 Koef. 1,50

Hamilton A. - Whitlock S. Tip 2 Koef. 1,55

Lewis A. - Painter K.         Tip 1 Koef. 1,60

Van Barneveld R. - Anderson G. Tip 1 Koef. 2,30

Taylor P. - Wade J.         Tip 1 Koef. 1,30

+2.5/Arvidsson S. - Lisicki S. Tip 2 Koef. 1,65

+5.5/Goerges J. - Clijsters K. Tip 1 Koef. 1,60

9.5/Zhang S. - Williams S. Tip - Koef. 1,40

+3.5/Stebe C.M. - Cipolla F. Tip 1 Koef. 1,55

ukupni tecaj 63 ...eto pikado pratim pa danas igram sva 4 para ...vrijeme je da whitlock konacno dobije hamiltona nakon sto ga je ovaj zadnja dvaputa okrenuo pri uvjerljivom vodstvu

vidim da se ovdje mrze hrvatski tenisači..do sada samo protiv njih..konstantno protiv veića i niti jednom niste pogodili..tako po mojem nečete ni karlovića jer če ivo danas dobit..

Jebiga, kad je istina...

Prosli susret:

U prvom kolu superbogatog turnira u Indian Wellsu Poljak, inače 52. tenisač svijeta (Karlović je 42.), za samo je sat i pol svladao diva sa Šalate sa 6:4, 6:2.

Uza samo devet asova, Karlović nije u cijelom meču stvorio niti jednu priliku za oduzimanje suparnikova servisa dok ih je Kubot imao čak sedam (tri je i iskoristio).

Poljak je favorit

Jebiga, kad je istina...

Prosli susret:

U prvom kolu superbogatog turnira u Indian Wellsu Poljak, inače 52. tenisač svijeta (Karlović je 42.), za samo je sat i pol svladao diva sa Šalate sa 6:4, 6:2.

Uza samo devet asova, Karlović nije u cijelom meču stvorio niti jednu priliku za oduzimanje suparnikova servisa dok ih je Kubot imao čak sedam (tri je i iskoristio).

Poljak je favorit

Kubot je favorit, ima 3-0 protiv Kralovića..al vjeruj mi da če ga Ivo ubit danas sa svojim servama i odigrat če odličnu partiju i dobit Kubota..

Jučer je Real srušio lijepe dobitke manje više svima, ali danas je novi dan pa evo nešto.

FC Vaslui - FC Brasov

Danas igram na Vaslui (rumunjska nogometna liga) koji su u ligi jedna od najboljih momčadi. Trenutno se nalaze na 5. mjestu na tablici te im Rapid i Steaua bježe za 2 boda. Neću puno mudrijat oko ovog para. Vaslui sjajan domaćin te od zadnjih 5 utakmica imaju 4 pobjede uz jedan poraz i to od rapida (2:3). Što se tiće Brasova kao gostujuće momčadi jako su loši. Nalaze se na 12. mjestu s 3 boda 'fore' od zone ispadanja. Vaslui nema što tražiti danas doma osim pobjede. Otkad je novi trener preuzeo Vaslui zabijaju bar 2 gola po utakmici i igraju bolje u ofanzivi te danas imaju na raspolaganju Wesley-a koji redovito zabija te mnogi mediji govore da trenutno igra najbolje utakmice u dosadašnjoj karijeri.

Koeficjent nije nimalo loš (1,60) te ovdje očekujem pobjedu Vaslui-a. Osobno neću igrati s većim ulogom na ovaj par.

Dakle moj odabir na ovaj susret je 1 (1,60).

Makedonija - Francuska (rukomet žene)

Još mi je zanimljiv ovaj susret što se tiće današnje ponude. Razlika u kvaliteti ove dvije ekipe je jednostavno velika i zna se tko je favorit.

Makedonke nemaju što tražiti u ovakvom natjecanju, a pogotovo ne protiv Francuskinja koje su u odličnoj formi te su pobjedila u oba susreta u grupi bez ikakve muke.

Makedonski ženski rukomet je katastrofa. Izgubile su od Turske s čak 8 razlike koja je po meni prosječna ekipa. Makedonke rade puno grešaka u obrani, ispadaju im lopte te ne pružaju neki otpor pri rezultatskom zaostatku što samo po sebi govori kakva su ekipa.

Izuzev toga što su Francuskinje apsolutni favoriti danas neću riskirati s hendikepom nego igram 2 (1,25). Pa mogu reći da se može i hendikep odigrati bez neke dvojbe, ali eto osobno idem na najsigurniji način s ovim parom.

Toliko od mene za sada, pa ako ovo prođe bilo bi super. Sretno svima  8)

Pozdrav ljudi!Vec nekoliko dana pratim ovaj forum,i evo danas sam se i registrovao,da bih sa vama podjelio neka svoja misljenja.Juce je eto bila "sigurica" igrati na Kudlu,pa je izdao.Danas vidim da mnogi pisu o Kubotu i Karlovicu.Jeste da je Kubot razbio Karlovica prije nekoliko dana u Indian Wells-u,i da vodi 3:0 u ukupnom omjeru,ali mislim da je puno pametnije danas igrati preko gemove prvi set.Zna se ko je Karlovic,i kakav servis ima.U Indian Wells-u nije imao svoj dan,kad ga je Kubot pobjedio,ali to ne znaci da ce i danas lose servirati.Naprotiv,mislim da ce biti mnogo neizvjesniji mec.Tako da je igra na vise gemova prvi set puno sigurnija od pobjede Kubota.

Nasao sam i jos jedan interesantan mec:Gulbis - S.Bubka,gdje je po kladionicama Gulbis veliki favorit.Medjutim Gulbis je u ocajnoj formi u 2012.godini,za razliku od Bubke koji odlicno igra.Gledao sam neke mecece Bubke,i taj lik zaista odlicno servira,i tesko ce mu Gulbis danas napraviti break.Medjutim,mislim da ce Gulbis danas iskoristiti svoje najjace oruzje,a to je servis...tako da mislim da ce na ovom mecu granica od 21,5 G biti lagano prebacena,a mec bi mogao otici i u tri seta.

Jebiga, kad je istina...

Prosli susret:

Poljak je favorit

Sry ali ivo je imao 4 break lopte,da nebi bilo da ga je ovaj izbezumio.Btw mislim da će danas bit puno tvrđi meč nego zadnji put.To mislim zato jer naš div ako se ne varam živi u Miami-u stoga smatram da će imat neki dodatni motiv napravit nešto "kod sebe" i pred svojom ženom i ako se ne varam dvije kćerke...

nakon tragedije sa liverpolom jučer danas idem sa sistemom 4 od 5 pa šta bude

koln-eisbaren konačni p 2 - 1.70

malaga -r v -  1 -1.70

vaslui- brasov 1 - 1.55

gil vicente- braga 2 - 1.70

karović-kubot 2- 1.75

fixsni

k.clijsters-georeges 1- 1.25

llodr.zim- dogpl.malis- 1 -1.30

trentino -treviso 1- 1.20

nadam se da ću bar izvući ulog :)))

ja odigrao za danas....

prvo jedan ozbiljni:

Karlović I.-Kubot L.  2  1,90 (tu ćemo danas svi ili plakati ili feštati  ;D  )

Omsk-Magnitogorsk 1  1.85

Traktor Č.-Kazan  1  2,20

ulog 84,-kn  -  dobitak 618,64 kn

i jedan na čisto ludilo   :P

Boluspor-Bešiktaš  2  1,65

AZ Alkmaar-Heracles  1   1,40

Malaga-Rayo Vallecano  1  1,80

CSKA Sofija-Lokomotiv S.  1  1,30

Stavanger-Lillehammer   1   1,45

Geneve Servette-Ambri   1   1,65

Panathinaikos-Maccabi Tel Aviv   1   1,30

Kapfenberg-Swans   2   2,00

UHK Krems-Alpla Hard   1    1,75

Makedonija-Francuska   2   1,25

Dunkerque-Tremblay   1   1,25

Velika Britanija-Poljska   +4,5   2   1,85

10,00 kn/ 1619,92 kn

izgleda da će se ponoviti jučerašnji dan....Bešiktaš popušio, a Omsk 30sec prije kraja vodio 2:1....i naravno,primili gol... :(  >:(  :-[  :'(

16:00 Kubot L. - Karlović I. 1 @ 1.90

U prvom kolu ATP turnira u Miamiu ponovno se sastaju se Hrvatski predstavnik Ivo Karlović (rank. #54) koji će igrati protiv Poljaka Lukasza Kubota (rank. #51). Ovo je preslika meča iz prvog mastersa serije 1000 koji se igrao u IW prije tjedan dana gdje su se također u prvom kolu na sličnoj podlozi turnira iste kategorije i istog nagradnog fonda susrela ova dva igrača. Favorit u ovom meču ovaj put je izmjenjen i to više nije 208 centimetara visok hrvatski predstavnik Karlović kojem naravno iznimno odgovara američki beton zbog njegove snage koju posjeduje ne servisu ali i dobrih predstava ove godine kojima je iznenadio mnoge nego se nakon uvjerljive pobjede na prošlom turniru uloga favorita preselila na leđa Kubota. Trenutni omjer diva sa šalate je 7/5, a od četiri poraza upisao je dva od Youzhnyog na turnirima u Dohi i Zagrebu oba u tri seta te po jedan od Federera na AO-nu gdje je također pružio dobar otpor ali počeo je kiksati od kad je stigao u SAD te je izgubio u prvim kolima od Matoševića u DB-hu i Kubota na IW-su u dva seta dosta lagano. Hrvatski predstavnik prošle je godine na ovom turniru odigrao stvarno loše i ispao je već u prvom kolu od Floriana Mayera sa 6:4 7:6, a ni ove godine po meni neće napraviti neki bolji rezultat jer ponovno treba pobijediti Lukasza Kubota sa kojim nema nimalo dobra iskustva i čija mu igra nimalo ne odgovara. Kubot ima 29 godina i tri je godine mladi od Karlovića. Visok je 190 centimetara i ima 86 kilograma te igra desnom rukom, a podjednako je dobar na svim podlogama jedino što se na travi baš nije naigrao ali i ona mu naravno odgovara zbog stila igre koji gaji. Kubot je jedan od rijetkih igrača koji njeguje servis/volej stil te u svakoj prilici izlazi na mrežu i jedan je od igrača koji najviše vremena provode na mreži i to može stvoriti velike probleme igračima koji ne znaju probiti na mreži, a Ivo nema tu kvalitetu da odigra precizan poen uz crtu dok mu suparnik stoji na mreži i to mu je stvaralo velike probleme u dosadašnjim ogledima sa Kubotom. Jednostavno Lukasz je brži u prilasku na mrežu te tako onemogućuje Ivu u istoj namjeri i prisiljava ga da mora igrati ono što ne zna. Ova podloga prošle godine nije se pokazala kao nešto posebno dobrom za igrače koji se oslanjaju većinom na svoj servis nego su i zemljaši imali šansu te su znali stvoriti probleme harderima koje im ne bi mogli stvoriti u dvorani ili na turnirima koji se igraju pred US Open. Po meni ovdje je ponovno u prednosti Kubot jer se od prošlog turnira gdje je uvjerljivo slavio nije apsolutno ništa promijenilo i vjerujem kako će ponovno poljak pokazati da njegov stil igre na paše Karloviću te ga svladati i četvrti put u međusobnim ogledima.

16:00 Lisicki - Arvidsson 1 @ 1.50

Drugo kolo turnira u Miamiu,sastaju se Njemica Sabina Lisicki i svedjanka Arvidsson Sofia,ovde sam odlucio odigrati da ce njemica slaviti u mecu,lisicki je jedna od mojih omiljnih tenisacicai i vjerujem da danas ide po pobjedu,lisicki je poslije turnira na australian openu i poraza od Sarapove napravila katastrofalnu seriju od 5 poraza i samo jedne pobjede,mislim da ce danas odigrati nesto ozbiljniji mec i pokazati svoju pravu igru,Lisicki je sjajna fantasticno se krece ima odlican servis ima sve sto je potrebno da postane broj jedan,vjerujem da danas ide po pobjedu i da ce dogurati daleko na ovom turniru bar do 1/4 finala

Pozdrav ljudi!Vec nekoliko dana pratim ovaj forum,i evo danas sam se i registrovao,da bih sa vama podjelio neka svoja misljenja.Juce je eto bila "sigurica" igrati na Kudlu,pa je izdao.Danas vidim da mnogi pisu o Kubotu i Karlovicu.Jeste da je Kubot razbio Karlovica prije nekoliko dana u Indian Wells-u,i da vodi 3:0 u ukupnom omjeru,ali mislim da je puno pametnije danas igrati preko gemove prvi set.Zna se ko je Karlovic,i kakav servis ima.U Indian Wells-u nije imao svoj dan,kad ga je Kubot pobjedio,ali to ne znaci da ce i danas lose servirati.Naprotiv,mislim da ce biti mnogo neizvjesniji mec.Tako da je igra na vise gemova prvi set puno sigurnija od pobjede Kubota.

Pa dobro kakve ti gluposti laprdaš!

Dali si gledao gledao meč na Indian Wellsu između Kubota - Karlovića ili samo rezultat!?

Vjerovatno samo rezultat. Karlović je imao svoj dan naprotiv odlično krenuo sa servisima, odlično pucao. Ali razlog zašto gubi od kubota je razlog upravo u Kubotovoj igri! Kubot je iskusan igrač parova i jako dobro zna naći manu igračima poput Karlovića koji ponekad znaju biti jednodimenzionalni.

U njegovom slučaju to znači napadanje bekenda koji je najčešće slice a pravovremeni izlazak na mrežu nakon napada znači lagan volej, posebno za jednog vrhunskog igrača parova poput njega. Uz to, Poljak zna ući ranije u retern servisa što mu omogućuje da hvala lopticu dok se diže, a ne u visini ramena kao neki koji stoji daleko od osnovne linije.Poljak je uspio ukrotiti taj servis i prošli turnir na Indian Wellsu. Iako je na toj podlozi servis visokih igrača jako opasan zbog snažne rotacije koju daje podloga i visokog odraza, Kubot se opet odlično snašao. Na Miami je ta podloga malo sporija tako da igrači poput Karlović, Roddicka imati prednost sa servisom ali ne takvom, kao na drugim tvrđim podlozima.

Evo nadam se da sam ti objasnio malo. Jer se tu nije radilo o nikakvom "lošem" danu Karlovića.

Našao sam izjavu karlovića nakon što je izgubio protiv kubota da te razuvjerim:

Prvi set sam igrao bolje, do tie-breaka, kad je on postao bolji igrač na terenu. On je jedini tenisač na touru koji stalno napada. Retern i odmah na mrežu. Servis i odmah na mrežu. To mi očito ne odgovara najbolje

SRETNO  :)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use