Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 22.03.2012 (Listić dana)

_Ivan_j

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

dragi kolege forumaši, unaprijed se ispričavam za ono što će uslijediti i ako Goksim smatra da me zbog ovoga treba izbaciti sa foruma-neka budem izbačen ali vrijedit će svakog slova jer kad ponestane argumenata čovjek pribjegava vrijeđanju i psovkama a ja sam ostao bez argumenata:

PONOSNO IZJAVLJUJEM DA JEB** MATER USRA*** VEIĆU KOJI NEĆE SLIJEDEĆIH 6 MJESECI DOBITI NIJEDAN MEČ I KUDLI KLADIONIČARSKOM GO*** KOJI NE MOŽE DOBITI U 2 SETA VIŠE OD 3 GEMA PROTIV GORE NAVEDENOG USRA*** PEDER****....  NABIJEM IM MAMU NA KUR** LOPOVSKU KLADIONIČARSKU.... BAŠ SU ME DOBRO NAGUZILI, MAMU IM NAGUZIM..... DA BOG DA RUKE POLOMILI I NIKAD VIŠE TENIS NE IGRALI .... SMRADOVI USR***...  AKO OVO NIJE NAMJEŠTENO JA SI ODREŽEM OBADVA JAJA I BACIM IH FLOKI-u.... BACIO SAM 2200 KN U BUNAR ALI KUDLA I VEIĆ NIKAD VIŠE NEĆE NA MOJ LISTIĆ... A OVAJ KUDLA DA BOG DA PROLJ** DOBIO KRE*** RETARDIR***, DAO BOG DA MU ŽENA IMALA MEN** 355 DANA U GODINI A ONIH 10 DANA KADA NE BI IMALA DA BI ON BIO NA DRUGOM KRAJU SVIJETA... NEKA SE OSTAVI TENISA I NEKA IDE ČUVATI OVCE... ČOBAN MUTAVI...  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(

Genk i Kortrijk naravno prošli... jebem ti Veića i Kudlu i tenis i kladionicu....

1. LISTIĆ

CSKA Sofija-Lok.Sofia 1

Nebi trebalo biti problema... evo neke prosle utakmice

Lokomotiv Sofija vs. CSKA Sofija 1:2

CSKA Sofija vs. Lokomotiv Sofija 3:1

Lokomotiv Sofija vs. CSKA Sofija 2:2

Santos FC-Juan Aurich 1

Prošli susreti

15/03/2012 Copa Libertadores, Skupina 1 Juan Aurich vs. Santos 1:3

Nevidim zasto Santos nebi dobio... :)

2. LISTIĆ

CSKA Sofija-Lok.Sofia  oba daju gol

Santos FC-Juan Aurich rezultat- ostalo

:)

dragi kolege forumaši, unaprijed se ispričavam za ono što će uslijediti i ako Goksim smatra da me zbog ovoga treba izbaciti sa foruma-neka budem izbačen ali vrijedit će svakog slova jer kad ponestane argumenata čovjek pribjegava vrijeđanju i psovkama a ja sam ostao bez argumenata:

PONOSNO IZJAVLJUJEM DA JEBEM MATER USRANOM VEIĆU KOJI NEĆE SLIJEDEĆIH 6 MJESECI DOBITI NIJEDAN MEČ I KUDLI KLADIONIČARSKOM GOVNU KOJI NE MOŽE DOBITI U 2 SETA VIŠE OD 3 GEMA PROTIV GORE NAVEDENOG USRANOG PEDERČIĆA....  NABIJEM IM MAMU NA ku*** LOPOVSKU KLADIONIČARSKU.... BAŠ SU ME DOBRO NAGUZILI, MAMU IM NAGUZIM..... DA BOG DA RUKE POLOMILI I NIKAD VIŠE TENIS NE IGRALI .... SMRADOVI USRANI...  AKO OVO NIJE NAMJEŠTENO JA SI ODREŽEM OBADVA JAJA I BACIM IH FLOKI-u.... BACIO SAM 2200 KN U BUNAR ALI KUDLA I VEIĆ NIKAD VIŠE NEĆE NA MOJ LISTIĆ... A OVAJ KUDLA DA BOG DA PROLJEV DOBIO KRETEN RETARDIRANI, DAO BOG DA MU ŽENA IMALA MENGU 355 DANA U GODINI A ONIH 10 DANA KADA NE BI IMALA DA BI ON BIO NA DRUGOM KRAJU SVIJETA... NEKA SE OSTAVI TENISA I NEKA IDE ČUVATI OVCE... ČOBAN MUTAVI...  >:(  >:(  >:(  >:(  >:(

Genk i Kortrijk naravno prošli... jebem ti Veića i Kudlu i tenis i kladionicu....

aaaa...kolega..kad sam vidio ovaj post, a dvije godine sam tu, suze su mi od smijeha krenule..ali stvarno.. znas koliko je meni puta doslo da tako nesto napisem... Goks, nemoj mu zamjerit , ja ga podrzavam..ali nemoj to vise ponavljati..zbog ove djece sto citaju... ;D

Dok pišem ovaj post odigrava se 90- minuta Real Madrida. +4 minute sudačke

Jedna od mojih najveća grešaka na svijetu, nisam uzeo u obzir da je glavni sponzor real madridu BWIN .. smatram kako je tu bilo previse pustanja mogu nazvat. Ramos neizanteresirano najvise igrao slao duge nepotrebne i nedostizne lopte, igrace pustao kao da je messi.

Sumnjam da real može pobijedti. Jedino želim čestit kladionicama, koje su me dobro izjebale. I naravno na ubranim parama..

Nije kraj Tko ne Riskira ne profitira. Ali smatram kako cu ovo duplo njim vratiti  ;)

Dok pišem ovaj post odigrava se 90- minuta Real Madrida. +4 minute sudačke

Jedna od mojih najveća grešaka na svijetu, nisam uzeo u obzir da je glavni sponzor real madridu BWIN .. smatram kako je tu bilo previse pustanja mogu nazvat. Ramos neizanteresirano najvise igrao slao duge nepotrebne i nedostizne lopte, igrace pustao kao da je messi.

Sumnjam da real može pobijedti. Jedino želim čestit kladionicama, koje su me dobro izjebale. I naravno na ubranim parama..

Nije kraj Tko ne Riskira ne profitira. Ali smatram kako cu ovo duplo njim vratiti  ;)

Gotovo je,ubiše ovaj sudac igru do iznemoglosti. U roku 2 min je isterao Mourinha,Ozila i Ramosa.

novi sam na forumu pa bih volio i ja podjeliti razmisljanja o sutrasssnjim dogadjajima.................

po meni sutrasnjim dogadjajima....

bolu-besiktas 2 kod nas u bosni je koeficijent 1,5 po meni je to zicer besiktas u turskom prvenstvu zadnjih tri u gostima ima 0-2-1,ali misljenja sam da bi sutra ipak trebali u regularnom vremenu proci drugoligasa

malaga-rayo valecano  1 malaga je u utrci za 4 mjesto koje vodi u LP i zadnje tri kuci su dobili uz gol razliku +9,a posto je i levante vcrs pobijedio neophodna im je pobjeda za nastavak borbe!!!

neznam sta rec vise,iz godine u godinu sve vece mucke sto se rezultata tice,da te "utjesim" malo ni mene nece zadnja 2,tjedna stavim 2 pa 3,5,10 parova i stalno 1 masim dobit preko 30k kn dalje vise nisam htjeo racunat al me to vise ne jebe prije sam se zivcirao sad kad uplatim odma se pomirim da sam popusio a uci ce opet (bio sam na napoliju zalego na prolazu u LP dobru lovu nakon onakve tekme htjeo sam i listic pojest) igrat cu sad s manjim ulogom al glavno ce mi bit na Betfairu tko nema acc tamo preporucam da si otvori ako ima sportskog znanja i prodavat tekme (glumit kladionicu)

Pozdrav svima

Ja sam juće pao na Realu nije neka para al je pad, želio sam se osvrnuti na Veića ,tko je gledao meć i malo poslije pretraživao net lako je mogao zakljućiti da je meč ćista namještaljka netko se je dobro opario na setove ,meni to smrdi na Ruse koji su poznati po namještanju tenisa mada ova dva tenisaća nemaju veze s Rusima ili možda imaju ,ako sam u krivu neka me netko ispravi no to je moje mišljenje .

Idući meć Veić gubi i to je prilika za neku zaradu ali...

ak ko moze da mi kaze 3 para za sutra sigurna al neko  ko zna

Probaj  Panathinaikos - Macc.Tel Aviv  oba daju koš ma da ti ni to danas nije 100 % sigurno  :)

Šala mala ..Probaj na Panatenu 1x 1.30 ti je kvota ..prije par dana su ih razmontirali 93:73

Kubot, Lukasz - Karlović, Ivo 1  1.90

to ću ja danas probat ,kolega je juče sve objasnio

Linz - Klagenfurt  1  1.65

Prva trećina ili kraj

ili  1x po meni sigurnija opcija (1.35)

Linz je po meni bolja momčad ..I statistika ide njima u korist ..

To su parovi koje ću ja odigrat ..

Pogledaj još par puta forum danas ..Ima dečki koji stvarno znaju pa si nešto izaberi ..Sretno

Kao prvo, hteo bi da vas pozdravim sve...forum pratim nekoliko dana a danas sam se i registrovao, nadam se lepom druzenju i saradnji...i naravno da uzmemo sto vise para kladionicama ;)

evo ga moj tiket za danas, da cujem vase misljenje:

AZ Alkmaar : Heracles  1

CSKA Sofia : Lokomot.s.  1

Rapid Buc. : Cealul  1

Malaga : Vallecano  1

Panathinaikos : Maccabi  1

Barcelona : Uniks  1

kvota: 5,66

planirana uplata 20e

Karlović I.-Kubot L. 2

Analizu su svi vec procitali...

Santos FC-Juan Aurich1,201

15/03/2012 Copa Libertadores, Skupina 1 Juan Aurich vs. Santos 1:3

Nevidim zasto doma nebi dobili... :)

Barcelona(2.ut)-Unics Kaza 1

CSKA Sofija-Lok.Sofia 1

Panathin(2.ut)-MTelAviv 1

Alkmaar-Heracles Al.1

kvota: 6,1459

Ulog 200 kn

Dobitak 1.170,67 kn

Sretno onome koji ce igrat ove parove ;)

Ostalim parovima nisam napisao analizu ... zurim se pa...

Od jučer sam bogalj :D a za to je kriv Real.. sj. me i u Nedelju i opet jučer.. i gledao sam njihovu igru i moram priznati da nije bog zna šta i nadam se da će Barcelona biti prvak jer su stvarno najbolji ( s Messijem :D ).

Za danas laganini igram kao i prije 2 dana :

1.Tr. Čeljabinsk - Kazan 5.5 - 1@1.40 ( upravo pao sa 1.50 ). Razlog je taj što su sve tekme do sada odigrali under s time da je zadnja tekma , zadnja trećina bila 4 gola ... znači da imaju oni igru i za over ali tek kada se

"oslobode" - danas se nadam da neće biti takav slučaj te očekujem under .

2. Pittsbourgh - Nashville - Igram 1@1,90 - Nashville klub koji nije niti domačinski niti dobar posebno u gostima... Pingivini imaju svoj niz neporaza i mislim da će danas proći 1 - eventualno za sigurnjaka 1x.

3. Stavanger (3. ut ) - Lilehammer - 1@1.45 - Igram na Stavanger koji je do sada pokazao bolju igru i doma i u gostima ( s time da je Lilehammer klub koji doma prevladava ) ..Stavanger je pobjedio prije Lilehamera Rosenborg i to sa ogromnim gol razlikama..

Lillehammer Stavanger 4:5OT 2.86 4.36 1.93 details 20.03.2012

Stavanger Lillehammer 3:0 1.46 4.77 4.92 details 18.03.2012

Rosenborg Stavanger 1:7 9.84 8.46 1.14 details 10.03.2012

Stavanger Rosenborg 10:1 1.04 13.00 19.87 details 08.03.2012

Rosenborg Stavanger 2:6 7.95 7.08 1.21 details 06.03.2012

Stavanger Rosenborg 9:1 1.09 9.18 13.97 details 04.03.2012

4. St. Louis  - Washington - 1@1.80 igram ovaj MLB par zbog užasnog skora i utakmica Washingtona koji imaju 7 izgubljenih utakmica zaredom. Zadnjih 10 tekmi Washington ima 2-7 dok je St. Louis doma i ima 10-6 - 4 pobjede zaredom i zadnjih 10 tekmi 8-2 .

--------

Na listić ću staviti Panathinaikos ( 79,5 ) koševa 2 i Barcelonu ( 75,5 ) koševa 2...i toliko spominjanog Kubota :D

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use