Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.03.2012

Tennis

Recommended Posts

Evo gledam tekmu online i St. Peter... cijelo vrijeme napada i onda ovi jednom krenu prema golu i zabe gol i tako 2 puta... nevjerovatno..

Friki skroz..a vidi se koliko je St. Peter bolji ali jbg..

Svaki put do sad doma ih razvalili, a sad, pitanje uopće da li će biti neriješeno..a kamo li pobjeda..

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Evo gledam tekmu online i St. Peter... cijelo vrijeme napada i onda ovi jednom krenu prema golu i zabe gol i tako 2 puta... nevjerovatno..

Friki skroz..a vidi se koliko je St. Peter bolji ali jbg..

Svaki put do sad doma ih razvalili, a sad, pitanje uopće da li će biti neriješeno..a kamo li pobjeda..

pratim taj St.Peter. kroz cijelu sezonu i uvijek stavljam na njih kad doma igraju....neznam dali su me dva puta do sada zeznuli...ali izgleda da danas hoće.... :-(

20.30  Scavolini Pesaro - Bennet Cantu  2  1.95

U moru "dobre" ponude izdvajam, zbog cini se dobre kvote, ovu utakmicu...Cesto spominjani Cantu ove godine nije iznevjerio. Trenutna forma i kvaliteta ovih ekipa daje nadu da bi ovo moglo proci. U jednij emisiji o basketu zapamtio sam kad je trener Barce izjavio da Cantu ove godine spada u grupu timova koji igraju najbolju kosarku u europi. Rezultati to pokazuju...

cantu.png

Dečki, a što mislite na par Veić - Kudla, 2 @ 1.60 ?

Kudla je bio juniorski pobjednik US opena, za što je potreban strašan talent i puno rada u tim mladim godinama, dok Veić.... nije nijedno od toga....

Sva logička razmišljanja navode čovjeka na mišljenje kako ovdje može biti samo jedan pobjednik a to Veić zasigurno nije....

Imao sam priliku osobno razgovarati sa Veićem na Davis Cupu u Zg kada je Hrvatska igrala protiv Njemačke 06.03.2011. i tada mi je rekao kako najradije igra na zemlji a najgora podloga mu jer beton... (ako netko želi vidjeti ili ne vjeruje, mogu mu poslati mailom i slike sa reprezentativcima Njemačke i Hrvatske, naime, bio sam sa njima cijelo vrijeme kao security)....

Još jedan podatak koji govori o Kudli:

Kudla je pobijedio i Karlovića u srpnju 2011. rezultatom 7-6(4), 4-6, 6-4 iako je karlović zabio čak 24 asa u tom meču u Newport, U.S.A. pa sad vi vidite....

Ne bih volio da ispada da ja nekoga nagovaram, ali ja ću sigurno uplatiti na Kudlu i to solo listić da vratim za k****vog kamkea jučer, a pogledat ću kako se kreće hendikep pa ću razmisliti hoću li igrati čisti meč, hendi ili tr 2:0.... još ne znam....

ali ako odlučim uplatiti na meč to će biti za 2500 kn to je sve što imam na računu pa kud puklo da puklo, ali ne mogu ovo pustiti da ode jer me još peku neke stvari koje sam pustio kao npr. oni žuti kartoni iz EL.....

i još jedna informacija Kudla je pobijedio k****vog Kamkea prije dva tjedna u Indian Wells-u, ali je potom naletio na Federera....

uze nas kudla lopatom jarane

Dečki, a što mislite na par Veić - Kudla, 2 @ 1.60 ?

Kudla je bio juniorski pobjednik US opena, za što je potreban strašan talent i puno rada u tim mladim godinama, dok Veić.... nije nijedno od toga....

Sva logička razmišljanja navode čovjeka na mišljenje kako ovdje može biti samo jedan pobjednik a to Veić zasigurno nije....

Imao sam priliku osobno razgovarati sa Veićem na Davis Cupu u Zg kada je Hrvatska igrala protiv Njemačke 06.03.2011. i tada mi je rekao kako najradije igra na zemlji a najgora podloga mu jer beton... (ako netko želi vidjeti ili ne vjeruje, mogu mu poslati mailom i slike sa reprezentativcima Njemačke i Hrvatske, naime, bio sam sa njima cijelo vrijeme kao security)....

Još jedan podatak koji govori o Kudli:

Kudla je pobijedio i Karlovića u srpnju 2011. rezultatom 7-6(4), 4-6, 6-4 iako je karlović zabio čak 24 asa u tom meču u Newport, U.S.A. pa sad vi vidite....

Ne bih volio da ispada da ja nekoga nagovaram, ali ja ću sigurno uplatiti na Kudlu i to solo listić da vratim za k****vog kamkea jučer, a pogledat ću kako se kreće hendikep pa ću razmisliti hoću li igrati čisti meč, hendi ili tr 2:0.... još ne znam....

ali ako odlučim uplatiti na meč to će biti za 2500 kn to je sve što imam na računu pa kud puklo da puklo, ali ne mogu ovo pustiti da ode jer me još peku neke stvari koje sam pustio kao npr. oni žuti kartoni iz EL.....

i još jedna informacija Kudla je pobijedio k****vog Kamkea prije dva tjedna u Indian Wells-u, ali je potom naletio na Federera....

Nadam se da nisi sve uplatio jer je ovaj mali katastrofalno odigrao ovaj meč..

Gledam Utakmicu Real Madrid - vilareal i mogu reč da se nešto čudno odvija, naime obje momčadi igraju otvoreno.

A Ramos kao namjerno pušta igrače i Vilareal je već mogao povest 2-0 .. Prije minutu je čak fulao loptu pri ispucavanju i Casilac spasio gol

Nadam se da se bwin kao glavni sponzor Madridu nije umješao u utakmicu  :-\

Htio bih vam skrenuti pozornost na 1.belgijsku nogometnu ligu....

trenutna situacija na tablici je:

1    Anderlecht.................64

2    Brugge......................58

3    Gent.........................56

4    Standard...................48

5    Cercle Brugge............46

6    Genk........................43

7    Kortrijk.....................43

8    Lokeren.....................41

9    Mechelen...................37

10  K. Beerschot AC..........36

11  Mons.........................33

12  Lierse........................31

13  Waregem...................30

14  Oud-Heverleе.............26

15  Westerlo....................20

16  St. Truiden.................19

danas se odigrava posljednje kolo 1.belgijske lige prije doigravanja a za one koji ne znaju, belgijanci igraju sa sustavom igre koji ću vam sad pokušati objasniti...

Nakon trideset kola šest prvoplasiranih nastavlja doigravanje za prvaka s pedeset posto osvojenih bodova, što znači da se njohovi bodovi dijele na pola, te se tih 6 klubova natječu tko će biti prvak, tako da iako je Anderlecht prvi, još uvijek ga može netko dostići, jer će za njim npr Brugge zaostajati samo 3 boda a ne 6 koliko ima trenutno sada....

Za razliku od doigravanja za prvaka, u doigravanju u kojem će igrati klubovi koji budu od 7.-14. mjesta nazivaju PLAY OFF 2 i svi ti klubovi kreću s nule, odnosno brišu im se svi bodovi, tako ispada potpuno nevažno hoće li biti sedmi ili četrnaesti. Zbog toga je i nevažno koliko će bodova osvojiti u zadnjem kolu...

Osam klubova će biti podijeljeno u dvije skupine iz kojih će pobjednici razigravati za priliku da se bore za mjesto u Europskoj ligi. Naime, bolji iz tog razigravanja igra dvije utakmice protiv četvrtoplasirane momčadi prvenstva, što znači da klub koji se jedva spasi od ispadanja još uvijek može u Europu.

Klubovi na 15. i 16. mjestu idu u doigravanje za ostanak....

ovo su današnji parovi:

Club Brugge-Lierse

Anderlecht-Waregem 

Genk-Gent 

Oud Heverlee-St.Truiden 

Lokeren-Cercle Brugge 

Mechelen-Standard L. 

Mons-Westerlo 

Kortrijk-Beerschot AC 

skrenuo bih vam pozornost na dvije tekme gdje se vodi žestoka borba za 6. mjesto i ulazak u doigravanje za prvaka i izbjegavanje tzv. lige za bedaka...

1.Genk-Gent  1  2,45     ;D

Genk da bi osigurao poziciju br. 6 i otišao u borbu za prvaka mora pobijediti danas jer mu za vrat sa jednakim brojem bodova puše Kortrijk.... protivnik mu je Gent koji u gostima ima skor 7  4  3  dok Genk doma ima 9  3  2.... Kako moraju uzeti u obzir činjenicu da Kortrijk ima puno lakšeg i za tu utakmicu nezainteresiranog protivnika, jednostavno ne smiju ništa prepustiti slučaju i moraju ići na pobjedu....

2.Kortrijk-Beerschot AC  1  1,80      ;D

Ako želi u top 6 mora pobijediti i čekati kiks Genka, protivnik mu je Beerschot AC kojem se nakon ovog kola brišu svi bodovi i ne znači mu ta tekma baš ništa...

Fenomenalna analiza! Svaka čast!

Gledam Utakmicu Real Madrid - vilareal i mogu reč da se nešto čudno odvija, naime obje momčadi igraju otvoreno.

A Ramos kao namjerno pušta igrače i Vilareal je već mogao povest 2-0 .. Prije minutu je čak fulao loptu pri ispucavanju i Casilac spasio gol

Nadam se da se bwin kao glavni sponzor Madridu nije umješao u utakmicu  :-\

Ne gledam tekmu ali gledam uživo komentare ( izgleda prema ovome ko da Real dominira opako ) :

Evo sad gledam malo rezultate tenisa i vidim par Kamke - Dodig..e sad, ne bi mi to zapelo za oko, da nisu lutrija i favorit (u super ponudi) imali drugačiji par u ponudi, naime Petzschner - Dodig..pa je u favoritu bio koef. 2,0 na jednog i na drugog..a i jedna internet stranica (ne znam sad dal smijem napisat koja, radi spama) koja ima predanalize svih parova u tenisu te međusobne omjere još i sad ima napisano Petzschner - Dodig..jel sam ja tu sad nešto krivo pokopčao ili kako bi se reklo wtf??  :o  :)

lijepo živnuo ovaj forum :),opet me uhavtio niz po 1 par da promasujem -_-.danasnji pokusaj;

ManCity-Chelsea odg 1,70

procurit ce od strane Savića a s druge Cahill,Luiz,Cole

ManCity;Hart; Richards, Savić, K Toure, Clichy; Silva, Y Toure, De Jong, Barry, Nasri; Balotelli

Chelsea;Cech; Ivanović, Cahill, Luiz, Cole; Meireles, Mikel; Ramires, Lampard, Kalou, Drogba

Heerenv(2,5)-PSV Eindhoven 1,55 više

preko 60% jednih i drugih bude vise od 2,5gola po utakmici priej 3 dana su igrali 5:1 PSV je dobio

CF Villarreal-Real Madrid  2 1,45

Real nece 2x zaredom kiksat

3,82

Nadam se da će ti Real proći. ;) Sretno.

nemogu vjerovat kako su odigrali ova smeca spanjolska.. neka ih sad barca stigne i nek im barca uzme i ligu i sve!!!

ali jedna zanimljivost koju nemogu preskociti...

jel to greška na livescore-ovima ili je Marcos Ruben dobio 2 zuta kartona a nije bio iskljucen iz igre? prvi u 20. minuti, drugi u 55. minuti?

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use