Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.03.2012

Tennis

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Dečki, a što mislite na par Veić - Kudla, 2 @ 1.60 ?

Smatram kako bi Veić trebao izgubit.. tj pobijeda kudle mada ima bojih parova od njega danas.

Da kažem o Kubotu nešto pošto mnogi neznaju. Kubot je jedan od najtalentiranijih amerikanaca kojem se daje odlična promocija gura se naprijed i amerikanci ga stavljaju kao tenisača koji če biti među največim tenisačima svijeta. ono što je odlično kod njega što niti jedna lopta niti meč nije izgubljen. Do zadnje lopte se bori i nada što je odlično. Dok veić nema taj mentalitet i veić se brzo preda.  naravno kubot je i trkač velikih defanzivnih mogućnosti i dobre tranzicije u napad.

Veić je pobijedio jučer jer mu ja Kamke pustio i Kamke ulazi kao Lucky Loser. Da Kamke nije dobio tu informaciju sumnjam u pobijedu Veića. Veić je več i umoran dok Kubot ne.

Smatram kako bi kubot trbao pobijedit također se isplati odigrati po 1.60  :)

Misliš Kudla, ne Kubot..  ;D

Malo sam pogledao i kako su se držali na ostalim turnirima, pa tako recimo Indian Wells, Kudla izbacio Kamkea, no sumnjam da je tamo bilo kakvog namještanja ili sl. A koef od 1.60, a i dobro se držao protiv Roddicka u San Joseu..

A i na Matoševića mi lijep koeficijent.. :P

Evert/Arsen/dng-Arsenal1,30daje

Arsenal je u dobroj formi što se tiče zabijanja pogodaka, iako sam prvotno htio igrati čistu dvicu, odlučio sam se za tip da daju gol, realno kolko su zabijali u zadnje vrijeme ne bi smjelo biti upitno

U potpunosti se slažem sa ovim ! Ovo da daje gol mi se čini kao nešto što ne može da ne prođe :)

Mislio sam i ja za neki manji ulog odigrati čistu pobjedu Arsenala s obzirom na zadnje utakmice i to kako su se "digli". Mislim da je i X2 skroz ok rješenje za današnji bet :)

Pozdrav evo prva analiza ovdje i parovi naravno s njom, pa bih molio ako ima nekih sugestija, dobro došle su  :D

Salzburg-Magna Wr.Neust.1,351

Salzburg je u borbi za 1. mjesto (trenutno su prvi) i igra protiv realno puno slabijeg protivnika koji pri dnu tablice.

Evert/Arsen/dng-Arsenal1,30daje

Arsenal je u dobroj formi što se tiče zabijanja pogodaka, iako sam prvotno htio igrati čistu dvicu, odlučio sam se za tip da daju gol, realno kolko su zabijali u zadnje vrijeme ne bi smjelo biti upitno

DeGraafs-Twente Ensch.1,402

Twente još ima nade za prvensto iako mal manje, zaostaju 5 bodova za prvim, ali zato je tu borba za ligu prvaka, a igraju protiv posljednje momčadi lige, koja gotovo nema šanse za ostanak. Trebalo bi biti lagano ;)

AtlMa/AthBi/dng-AthBilbao1,45daje

Jednostavno lijepa kvota na Bilbao daje gol, pa sam ju odlučio uzeti. Nemam preveliko povjerenje u Madridovu obranu, a napadački je Bilbao vrlo jak i mislim da bi trebali dati barem jedan gol.

Tečaj: 5,1658

Također za hrabrije, a može se i single odigrati, ne znam previše toga lijepo izgleda danas :)

CF Villarreal-Real Madrid  f+2 2,15

DeGraafs-Twente Ensch  f+2 2,10

Everton-Arsenal  2 2,40

kvota: 10,8360

Dečki, a što mislite na par Veić - Kudla, 2 @ 1.60 ?

Kudla je bio juniorski pobjednik US opena, za što je potreban strašan talent i puno rada u tim mladim godinama, dok Veić.... nije nijedno od toga....

Sva logička razmišljanja navode čovjeka na mišljenje kako ovdje može biti samo jedan pobjednik a to Veić zasigurno nije....

Imao sam priliku osobno razgovarati sa Veićem na Davis Cupu u Zg kada je Hrvatska igrala protiv Njemačke 06.03.2011. i tada mi je rekao kako najradije igra na zemlji a najgora podloga mu jer beton... (ako netko želi vidjeti ili ne vjeruje, mogu mu poslati mailom i slike sa reprezentativcima Njemačke i Hrvatske, naime, bio sam sa njima cijelo vrijeme kao security)....

Još jedan podatak koji govori o Kudli:

Kudla je pobijedio i Karlovića u srpnju 2011. rezultatom 7-6(4), 4-6, 6-4 iako je karlović zabio čak 24 asa u tom meču u Newport, U.S.A. pa sad vi vidite....

Ne bih volio da ispada da ja nekoga nagovaram, ali ja ću sigurno uplatiti na Kudlu i to solo listić da vratim za k****vog kamkea jučer, a pogledat ću kako se kreće hendikep pa ću razmisliti hoću li igrati čisti meč, hendi ili tr 2:0.... još ne znam....

ali ako odlučim uplatiti na meč to će biti za 2500 kn to je sve što imam na računu pa kud puklo da puklo, ali ne mogu ovo pustiti da ode jer me još peku neke stvari koje sam pustio kao npr. oni žuti kartoni iz EL.....

i još jedna informacija Kudla je pobijedio k****vog Kamkea prije dva tjedna u Indian Wells-u, ali je potom naletio na Federera....

Žurim na put, pa samo još ovo kratko, čujemo se navečer...  ;)

Man. City - Chelsea

Sudi M.Dean koji je poznat kao jedan od najstrožih sudaca u Premiershipu. bwin daje over 4,5 1,53 što mi je dosta izgledano. Također i Villareal - Real Madrid, osim pobjede Real Madrida, očekujem i dosta žutih pa bi tam,o probao over 5,5 žutih kartona. Sudi Romero sa prosjekom od 5.77 žutih po utakmici...

Llodra M.-Rosol L.  1 1.35?

Šta kažete za Lodru,po meni bi trebo dobit?

Sve zavisi je li se Llodra oporavio od bolesti, jer je prije 9 dana predao meč tsongi zbog viroze koja je iscrpila toliko ljudi u Indian Wells-u, ako je zdrav u potpunosti, morao bi dobiti ovaj meč, ali ako nije..... najbolje da zajebeš tih 1,35 i nađeš nešto drugo pa makar ovo i Llodra dobije....

Kubot - Karlović  1 1.80

Trabzonspor dg   1 1.20

Kortrijk-Beerschot AC  1  1,80

Villareal - Real Madrid 2 1.45

Everton(ibn)-Arsenal 1,70 2

-BM'gladb   dg 1 1.50

Strašno volim ovu momčad,kad igram na pobjedu pobjede,na poraz ,izgube,over 2.5 prođe ,daju više od 1 g prođe..Mislim da ce današnja utakmica biti bez previse napetosti i siguran sam da ce moji ljubimci zabiti bar 1..

UTAKMICA REZULTAT DETALJI

20/01/2012 Bundesliga Borussia M'gladbach vs. Bayern München 3:1

Borussia M'gladbach vs. Bayern München 3:3

24/04/2010 Bundesliga Borussia M'gladbach vs. Bayern München 1:1

Borussia M'gladbach vs. Bayern München 2:2

ukupna kvota 14,375     ulog 100

Još ću probat za manji ulog

Trabzonspor 2  2,10

Genk     brgekipe  -1+  2   1.90

Paris SG/odg-Ol.Lyon  1  1,75

Partizan Beog.  2  2.70

ukupna kvota 18,85 probat opalit sa 50 kunića

Evo i od mene nekoliko parova

Cardiff-Coventry 1 1,70  mislim da ne treba previše obrazlagati ovaj par, Cardiff se bori za doigravanje, a Coventry očajno igra u gostima

Everton-Arsenal odg1 1,65 Arsenal daje dosta golova, ali i prima, u zadnjih nekoliko utakmica je lagano prošlo odg, pa mi se nekako čini kao siguran tip

Crvena Zvezda-Partizan (-3+) 1, 1,70, uglavnom u ovom derbiju se vodi računa da se ne primi gol ,a u napadu šta se uradi, po meni zicer

Haase-Matosevic zg prvi set (9,5) 2 1,60, Haase strašan server i udarač, a Matosevic ove sezone u dobroj formi, mislim da bi ovo moglo proći

Kvota 7,62x100 kn=762, fin dobitak, uz malo sreće može proći

lijep pozdrav svima,pratim vas već neko vrijeme i odlučio sam dat svoje skromne analize.jučer sam odigrao listić koji je glatko prošao Benfica-Porto 20.03.2012. u 21:45

OBA DAJU GOL I 3+ - da 1 2,05

rezultat: 1

Pittsburgh-Winnipeg 21.03.2012. u 00:00

KLAĐENJE NA UTAKMICU 1 1,70

rezultat: 8:4

za danas imam malo više parova i mislim da bi svi trebali proći,ako netko misli da nešt nije ok,molim kometnar.hvala i živjeli       tottenham- stoke  1 ,par koji mi najviše smrdi al morao bi proć zbog borbe na tablici, manch. city 1 također, što se tiče arsenala,mislim odigrati čistu pobjedu  jer su u uzlaznoj formi i također je borba za europu.,a naizgledniji par mi se čini borussija mg-bayer odg i 3+.molim za komentare.pozz                        

Nalbandian D.(h-3,5)-Darci 1 1,50

Gledao sam Nalbandiana prosli turnir svaki mec,i fenomenalno ga je odigrao,nadal ga je jedva jedvice dobio..tako da nemam vise sta reci o ovome paru

Istomin D.(h-3,5)-Falla A 1 1,50

Prvo kolo Miamija donosi nam mec izmedju Denisa Istomina, Uzbekistanca koji se nalazi na 44.mjestu na ATP listi i Alejandra Falle, Kolumbijca koji trenutno zauzima 71 mjesto na ATP listi. Moj tip je da ce Istomin da dobije ovaj mec sa 4 gema razlike najmanje, jer je u sjajnoj formi ove godine.Da podsjetim, cetvrfinale Brizbena, polufinale Sidneya, finale San Jose, a na proslom Mastersu je napravio ogromno iznenadjenje savladavsi Davida Ferrera, lagano u 2 seta, da bi onda izgubio u 4.kolu od Del Potra, u 3 seta, 2 tie breaka, savladao ove godine Roddicka,Querreyja, Russella, Benneteau, Gasqueta, to su samo neka imena. Danas Falla, nema velike sanse, jer i nije u nekoj formi, izgubio je na zadnja 3 turnira u prvom kolu, a porazavajuce je sto je na startu turnira u Indian Wellsu izgubio od klasicnog zemljasa,, Leonarda Mayera, ove godine je dobio Fisha , koji igra nebo i zemlja u odnosu na proslu sezonu. Skor ove sezone mu je 4/6 a Istomina 17/7 sto dovoljno govori. Usput, kvota je pala jurtos je bila 1,60 sad je trenutno 1,50.

predaja istomina kvota 1

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use