Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 21.03.2012

Tennis

Recommended Posts

Sutra prvi dan proljeća pa bi bilo u redu da počnemo proljeće sa dobitkom. Već sam danas uočio odličan par.

Kubot - Karlović  1 1.80 HL

Naime radi se o paru ATP Miamia. Miami kao što znate igra se na tvrdoj podlozi. Podloga koja općenito odgovora servis-voley igračima jer je dosta tvrda i brza, ali i paše igračima koji dolaze na mrežu. E sad sastaju se Lukasz Kubot – Ivo Karlović. Ovaj par sam jednostavno morao odigrati kao pobjedu Kubota. Razlozi jednostavni , on kao igrač ali i po stilu igre nikako ne paše Karloviću. Karlović ga nemože smilit i mislim da je poludio kada je vidio da prvo kolo baš na njega dolazi. Zašto? Kubot ima odlican servis, dosta aseva sa servis winerima, ali to ne smeta karloviću nego odlićan reten ali i drugi bitniji podatak. Kubot inače igra jako dobro parove i ima odlićnu igru na mreži kao i pravoremene izlazske na igrače kao Karlovi. Karlović se jednostavno nemrem snač protiv njega. Kubot vodi 3-0 u međusobnimsusretima, a prošli put se sastali 8.03 ove godine u Indian Wellsu gdje je Kubot potpuno nadigrao Karlovica sa 6-4 6-2. Iz svih ovih razloga smatram kako sutra jednostavno Kubot pobijeđuje po 4 put.

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Sutra prvi dan proljeća pa bi bilo u redu da počnemo proljeće sa dobitkom. Već sam danas uočio odličan par.

Kubot - Karlović  2 1.80 HL

Naime radi se o paru ATP Miamia. Miami kao što znate igra se na tvrdoj podlozi. Podloga koja općenito odgovora servis-voley igračima jer je dosta tvrda i brza, ali i paše igračima koji dolaze na mrežu. E sad sastaju se Lukasz Kubot – Ivo Karlović. Ovaj par sam jednostavno morao odigrati kao pobjedu Kubota. Razlozi jednostavni , on kao igrač ali i po stilu igre nikako ne paše Karloviću. Karlović ga nemože smilit i mislim da je poludio kada je vidio da prvo kolo baš na njega dolazi. Zašto? Kubot ima odlican servis, dosta aseva sa servis winerima, ali to ne smeta karloviću nego odlićan reten ali i drugi bitniji podatak. Kubot inače igra jako dobro parove i ima odlićnu igru na mreži kao i pravoremene izlazske na igrače kao Karlovi. Karlović se jednostavno nemrem snač protiv njega. Kubot vodi 3-0 u međusobnimsusretima, a prošli put se sastali 8.03 ove godine u Indian Wellsu gdje je Kubot potpuno nadigrao Karlovica sa 6-4 6-2. Iz svih ovih razloga smatram kako sutra jednostavno Kubot pobijeđuje po 4 put.

Da nisam cital analizu mislil bi da si stavil na karlovica kad si stavil 2..

Kubot - Karlović  2 1.80 HL

Da nisam cital analizu mislil bi da si stavil na karlovica kad si stavil 2..

Hvala na upozorenju .. Greška ispravljena :)

Evo da nebi bilo zabune Listić .. Barcelona dodana radi koeficijenta

slikam.png

Sa zadovoljstvom objavljujem da smo otvorili SvijetKladjenja mailing listu!

Svrha ove mailing liste jest promptno obavještavanje o novim analizama na portalu SvijetKladjenja, većim greškama kladionica, kvalitetnim informacijama i novim promotivnim akcijama na vodećim online kladionicama.

Prijava na mailing listu je, kao i sve na portalu i forumu, potpuno besplatna, a sve sa ciljem što bolje informiranosti članova portala i foruma SvijetKladjenja.

Nadam se da Vam se sviđa ideja  ;). Prijaviti se možete putem donjeg obrasca.

Kubot - Karlović  1 1.80 HL

nadam se da me neko poslusao za parove koje sam danas objavio.....

Sa zadovoljstvom objavljujem da smo otvorili SvijetKladjenja mailing listu!

Svrha ove mailing liste jest promptno obavještavanje o novim analizama na portalu SvijetKladjenja, većim greškama kladionica, kvalitetnim informacijama i novim promotivnim akcijama na vodećim online kladionicama.

Prijava na mailing listu je, kao i sve na portalu i forumu, potpuno besplatna, a sve sa ciljem što bolje informiranosti članova portala i foruma SvijetKladjenja.

Nadam se da Vam se sviđa ideja  ;). Prijaviti se možete putem donjeg obrasca.

<script type="text/javascript" src="http://forms.aweber.com/form/22/442861322.js"></script>

posalji nesto da vidimo jel radi :P

posalji nesto da vidimo jel radi :P

hahaha ;D

Testirati ćemo servis čim nađem neki bolji valuebet  ;)

Evo i moj aktivni listić, iako nisam toliko siguran da će proci. U brzini sam ispunjavao ove granice, i na brzinu dodao dva para, radi autorizacije, da listić lakše prođe...

A ništa, držite fige da prođu i ova dva para  ;)

supersportmozillafirefo.jpg

Evo inače se ne volim kladiti na turke ali po meni dosta izgledan susret za goste pa da podijelim mišljenje.

Antalyaspor - Trabzonspor

Sutra se odigrava ovaj susret u kupu. Inače Antalyaspor jako loše stoji u prvenstvu te su 4 boda iznad zone ispadanja.

Ova utakmica im i nije od neke važnosti s obzirom da moraju spašavati svoj ostanak u ligi. U zadnjih 5 utakmica im je omjer (1-1-3) te sljedeće kolo dočekuju Ankaragücü koja je najlošija ekipa u ligi te mislim da će se unaprijed posvetiti tom susretu jer više nemaju pravo na kiks pogotovo ne protiv takvih momčadi.

U drugu ruku Trabzonspor drži 3-će mjesto te nemaju baš šanse u borbi za naslov, a sigurni su za Championship tako da nema nekakve napetosti u njihovoj situaciji. Igraju u punom sastavu dok domaćinima fale Tandoğan, Deniz Barış, Uğur İnceman, Tita i još su neki igrači pod upitnikom.

Trabzonspor u punom sastavu traži prolaz dalje u kupu i vjerujem u njihovu pobjedu dok domaćini imaju drugih briga te im ovaj kup ne predstavlja mnogo.

Dobar koeficjent se nudi na pobjedu Trabzonspora, a kladionica Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt nam nudi koeficjent od čak 2,15.

6geh38.jpg

Tip: 2 (2,15)

Toliko od mene za sada, ujutro možda napišem još nešto. Lijep pozdrav  ;)

jučer lucky window za goksima....  ;D ;D ;D

to se dogodi jednom u 10 godina....

meni dva listića nisu pošla a dva su prošla... promašio sam kao i svi mutavog Kamkea solo i jedan listić od 6 parova,

prošao mi je double Radwanska i Dančević (iako je bilo gusto u 3 setu su razvalili oboje), i ovaj koji postavljam ovdje...  ;D

tako da sa financijske strane nije tako loše ali moglo je biti puuuuuno bolje....

ne znam što danas... moram dobro pogledati tenis jer sam zbog gluposti jučer odigrao kamkea a da nisam prvo dobro proučio neke stvari, odnosno ispao sam gori nego neki početnik, zato danas malo lakše sa uplatama dok ne uvidim pravo stanje stvari....  ;D

Htio bih vam skrenuti pozornost na 1.belgijsku nogometnu ligu....

trenutna situacija na tablici je:

1    Anderlecht.................64

2    Brugge......................58

3    Gent.........................56

4    Standard...................48

5    Cercle Brugge............46

6    Genk........................43

7    Kortrijk.....................43

8    Lokeren.....................41

9    Mechelen...................37

10  K. Beerschot AC..........36

11  Mons.........................33

12  Lierse........................31

13  Waregem...................30

14  Oud-Heverleе.............26

15  Westerlo....................20

16  St. Truiden.................19

danas se odigrava posljednje kolo 1.belgijske lige prije doigravanja a za one koji ne znaju, belgijanci igraju sa sustavom igre koji ću vam sad pokušati objasniti...

Nakon trideset kola šest prvoplasiranih nastavlja doigravanje za prvaka s pedeset posto osvojenih bodova, što znači da se njohovi bodovi dijele na pola, te se tih 6 klubova natječu tko će biti prvak, tako da iako je Anderlecht prvi, još uvijek ga može netko dostići, jer će za njim npr Brugge zaostajati samo 3 boda a ne 6 koliko ima trenutno sada....

Za razliku od doigravanja za prvaka, u doigravanju u kojem će igrati klubovi koji budu od 7.-14. mjesta nazivaju PLAY OFF 2 i svi ti klubovi kreću s nule, odnosno brišu im se svi bodovi, tako ispada potpuno nevažno hoće li biti sedmi ili četrnaesti. Zbog toga je i nevažno koliko će bodova osvojiti u zadnjem kolu...

Osam klubova će biti podijeljeno u dvije skupine iz kojih će pobjednici razigravati za priliku da se bore za mjesto u Europskoj ligi. Naime, bolji iz tog razigravanja igra dvije utakmice protiv četvrtoplasirane momčadi prvenstva, što znači da klub koji se jedva spasi od ispadanja još uvijek može u Europu.

Klubovi na 15. i 16. mjestu idu u doigravanje za ostanak....

ovo su današnji parovi:

Club Brugge-Lierse

Anderlecht-Waregem  

Genk-Gent  

Oud Heverlee-St.Truiden  

Lokeren-Cercle Brugge  

Mechelen-Standard L.  

Mons-Westerlo  

Kortrijk-Beerschot AC  

skrenuo bih vam pozornost na dvije tekme gdje se vodi žestoka borba za 6. mjesto i ulazak u doigravanje za prvaka i izbjegavanje tzv. lige za bedaka...

1.Genk-Gent  1  2,45     ;D

Genk da bi osigurao poziciju br. 6 i otišao u borbu za prvaka mora pobijediti danas jer mu za vrat sa jednakim brojem bodova puše Kortrijk.... protivnik mu je Gent koji u gostima ima skor 7  4  3  dok Genk doma ima 9  3  2.... Kako moraju uzeti u obzir činjenicu da Kortrijk ima puno lakšeg i za tu utakmicu nezainteresiranog protivnika, jednostavno ne smiju ništa prepustiti slučaju i moraju ići na pobjedu....

2.Kortrijk-Beerschot AC  1  1,80      ;D

Ako želi u top 6 mora pobijediti i čekati kiks Genka, protivnik mu je Beerschot AC kojem se nakon ovog kola brišu svi bodovi i ne znači mu ta tekma baš ništa...

Pozdrav, evo učio sam parove za po meni veći ulog.

Villareal - Real Madrid 2 1.45

Prvi par je Madridski real. Mnogi ste rekli da nakon debakla protiv Malage tek sada ne budete igrali real i da ćete ga igrati sa oprezom. E PA TO JE KIRVO! Do sada nisam često igrao Real Madrid ali tek nakon što su odigrali izjednačeno protiv Malage tek sad treba igrati na njih. Bodovna prednost se smanjila na 8 bodova. Kada uzmemo u obzir da Real ima teže igre prije El Clasica od Barcelone. Shvaćamo da Real mora uzeti sva 3 boda na to više utakmica. Jer ukoliko kiksaju do El Clasica. Još jednom recimo remizirano odigraju bodovna prednost se smanjuje na samo 6 bodova, potom El Clasico ukoliko izgube je 3 boda razlike između njih i Barcelone. Iz Tih razloga smatram kako će danas real pobijedit bit napaljen otič po sva tri boda. Probat ču i u Singlu f+2 2.10 SS Villareal ima novog trenera i teško da će popraviti igru imaju puno ozljeđenih igraća. I smatram kako Real sa uvjerljivom pobjedom idu po 3 boda.

Nalbandian D.-Darcis S 1 1.25 I drugi par koji neću previše komentirati. Nalbandian igra odlično jedva ga pobijedio nadal. Što mislite gdje če ga onda Darcis ugroziti. Po meni lagana pobjeda za Nalbandiana

Koeficijent 1.81 Kladionica HL. Toliko od mene sretno svima. LP

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use