Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 19.03.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

Bravo Goksim....   ;D

Jučer ti prošli svi postovi....  ;D ;D ;D

Tko te pratio taj se i opario, također Tennis bravo....

Ja nažalost nisam pratio nijednog je sam se bojao Newcastlea a i imao sam neke svoje filmove u glavi kao npr. Zagreb CO....

Danas, odnosno sad ujutro ću uplatiti nešto da vratim jučer izgubljene pare i zaradim za ćevape  ;D    .... to je nešto kao jutranji listić (ako takvo nešto postoji jer se kod tenisa sve odugovlači).... inače ne volim igrati challengere ali od tenisa danas ponuda katastrofa... a na sreću zaobišao sam Real koji je jučer zajebo pola svijeta u klađenju i baš bih volio da zbog tog kiksa izgube prvenstvo jer je još 11 kola ostalo do kraja a sad se malo i gaće tresu kada na svom stadionu ne mogu pobijeđivati.... još će biti prvenstvo jako zanimljivo....  ;D

Riba, Pere - Menendez-Macei 1 1,30    :(

Donskoy, Evgen - Teixeira, Maxi 1 1,55    ;D

Ignatik, Uladz - Burquier, Greg 1 1,40    ;D

Cervantes-Hueg - Mathieu, Paul 2 1,45    ;D

Goodall, Josh - Lajović, Dušan  2  1,55    ;D

ukupni koeficijent 6,34   ulog 50,00  kn dobitak 301,91   ;D

MENENDEZ JE "UPECAO" RIBU....  EM TI SREĆU NI ZA ĆEVAPE NIJE ISPALO....  ;D

Bravo Goksim....   ;D

Jučer ti prošli svi postovi....  ;D ;D ;D

Tko te pratio taj se i opario, također Tennis bravo....

Ja nažalost nisam pratio nijednog je sam se bojao Newcastlea a i imao sam neke svoje filmove u glavi kao npr. Zagreb CO....

Danas, odnosno sad ujutro ću uplatiti nešto da vratim jučer izgubljene pare i zaradim za ćevape  ;D    .... to je nešto kao jutranji listić (ako takvo nešto postoji jer se kod tenisa sve odugovlači).... inače ne volim igrati challengere ali od tenisa danas ponuda katastrofa... a na sreću zaobišao sam Real koji je jučer zajebo pola svijeta u klađenju i baš bih volio da zbog tog kiksa izgube prvenstvo jer je još 11 kola ostalo do kraja a sad se malo i gaće tresu kada na svom stadionu ne mogu pobijeđivati.... još će biti prvenstvo jako zanimljivo....  ;D

Riba, Pere - Menendez-Macei 1 1,30 

Donskoy, Evgen - Teixeira, Maxi 1 1,55 

Ignatik, Uladz - Burquier, Greg 1 1,40 

Cervantes-Hueg - Mathieu, Paul 2 1,45 

Goodall, Josh - Lajović, Dušan  2  1,55 

ukupni koeficijent 6,34   ulog 50,00  kn dobitak 301,91   ;D

Vrijedi probat,valjda cu stic do 11.. Ja ideje vise nemam nakon ova 2 dana .. Sretno nam oboma  :)

Evo jedan singl od mene za danas:

Spartak M. - CSK M. (2)(2.55)

Vječiti gradski derbi rusije. Po mome dajem prednost gostima koji imaju formu u konstanti dok je kod domaćina često promijenjiva. Više puta sam u jačim tekmama uspjeo skinuti golemi koeficjent na CSK, pa tako i za danas očekujem prolaz dvojkice.

pozdrav svima

moji parovi za danas za malo veci ulog

roma-djenova      djenova daje go 1,45

espanjol-rasing santander      rasing santander daje go 1,45

spartak m.-csk.m      csk.m daje go 1,25

kvota:2,62    ulog  200 kuna      isplata 525

sretno ako ko bude igro ;)

Evo jedan singl od mene za danas:

Spartak M. - CSK M. (2)(2.55)

Vječiti gradski derbi rusije. Po mome dajem prednost gostima koji imaju formu u konstanti dok je kod domaćina često promijenjiva. Više puta sam u jačim tekmama uspjeo skinuti golemi koeficjent na CSK, pa tako i za danas očekujem prolaz dvojkice.

Pozdrav, na dovezao bi se na tvoj par. Očekujem da CSK M. Bude bolja u svim segmentima, ali je realna činjenica da oba kluba nisu igrali oko 5 dana. Igraći bi tebali biti odmorni ismatram kako Spartak može parirati CSKA. Smatram kako CSKA mora pobijedit ili igrat na X. Razlog što je ovo zadnje kolo a oba kluba imaju 34 od 35 mogučih utakmica. CKSA se nalazi na drugom mjestu sa 61 bodova, dok Spartak 5 sa 59. Ukoliko CSKA izgubi gubi kval. za Ligu Prvaka. Tako da smatram kako bi moglo biti oprezna igra sa neriješenim rezultatom obje momčadi u posljedniih 6 utakmica imaju ili samo Neriješene ili izgubljene. CSKA prije Real madrida (4-1) imao je 5 utakmica sa izjednačenim rezultatom. Po meni bi trebao CSKA pobijedit ili odigrati X..

Tako da je moj osobni par 16:30 Spartak - CSKA M. X2 1.40 Rezultat 1:2

Uz to sam na dovezao dvije odbojke

20:30 Bergamo-Urbino 1 1.30 Urbino nema više snage što je i izjavio trener, Bergamo je oduzeo prednost domaćeg terena Urbinu sa laganih 3-0, najbolja igračica Bergama je izjavila da čak nisu ni igrali sa 100% snage. Ali veliki hendikep za goste je neigranje najbolje igračice Ivana Đerisilo. Što se jasno vidjelo prije dva dana. Bergamo je ozljeđena samo igračica Diouf ali to nije toliki hendikep kao kod gošće.

SUTRA Cortese-Scavolini 1 1.30 Ovdje neću dvoumit. Cortese je puno jača momčad i pošto igraju slijedeči tjedan idu u  Azebajdžan na završnicu lige prvaka, tako da smatram kako će sutra pobijedit sa 3:0 ili 3:1 rezultatom što ču također odigrati . Cortese se vratila Berg, i mnogo je jača od gostojuče ekipe, u prošloj su gubili čini mi se 2:0 potom stignle na 2:2 kako bi izgubile nesretnu u 5 setu. Sutra po meni 100% Cortese pobijeđuje.[/color]

pozdrav svima

moji parovi za danas za malo veci ulog

roma-djenova      djenova daje go 1,45

espanjol-rasing santander      rasing santander daje go 1,45

spartak m.-csk.m       csk.m daje go 1,25

kvota:2,62     ulog  200 kuna      isplata 525

Zast DJEONOVA daje gol?  Zast RASING daje gol?  Od kud si ti ispo,svašta...

sretno ako ko bude igro ;)

Pozdrav- moj listić za danas

Roma -genoa 1-  1,55   poslje jučerašnjih iznenadjenja u italiji mislim da ovo mora proći danas.

Bešiktaš-Manisa 1 - 1.55   krajnje vrijeme da idu pema vrhu tabele

eurocup

Nyburuk-ST Petersburg 2 kv 2.00  Puno iskusnija i bolja ekipa, već su ih pobjedjivali u gostima. tako da mislim da će i danas  ;D ;D ;D ;D ;D  prošlo sve

Evo danas jedan par koji mi je zapeo za oko...imao sam neki osjećaj da bi moglo ići preko 2 gola pa sam malo pogledao statistiku

Roma-Genoa(-2+)-2(više) 1,60 zadnjih 8 utakmica koje su odigrale ove ekipe išle su preko 2 gola, e sad tu uvijek postoji teorija velikih brojeva koja kaže da i ovoj seriji negdje treba doći kraj ali ne vjerujem da će to biti večeras Roma sa Marquinhom,Lamelom,Borinijem i Osvaldom i Geona s Belluschijem,Gilardinom i Palaciom mislim da su dosta ofenzivno postavljene ekipe (probao bi i od3+ da 2,00 ali ovo je sigurnije)

Naišao sam na još jedan dosta zanimljiv par koji po meni treba odigrati. Radi se o utakmici hokeja najjače lige na svijetu NHL. Igram na susret Minnesota - Vancouver.

Minneosota je praktički izgubila svaku nadu za doigravanje. Razlozi toga su prorijeđena momčad. Momčadi Minnesote trenutno nedostaju bitni ofenzivni igrači Pierre-Marc Bouchard, Jarod Palmer, Gillaume Latendresse, te branič Clayton Stoner, koji se vratio treninzima, ali je upitan za nastup. Sada se ozlijedio i branič Justin Falk. Branič Mike Lundin i prvi vratar Niklas Backstrom su najnovije žrtve ozljeda, dok je kapetan Mikko Koivu propustio velik broj utakmica, što je svakako najveći hendikep za ovu momčad.

Sa druge strane Vancouver je odlično odigrao Columbosa. Danas njim se vraća prvi golman Roberto Luonga. Vancouver je praktički potpnuo zdrava momčad i ne nedostaje nitko od ključnih igrača

Prošlu međusobnu utakmicu su igrali u 2 mjesecu ove godine kada su današnji gosti pobijedili 5:2.  Iz svih tih razloga moj par danas je

Minnesota - Vancouver. 2 1.95 ili sigurniji tip Minnesota - Vancouver ki 2 1.55

espanjol-santander 2 4.90 kv      sigurica a dobra kvota je da santander daje gol ili hendikep x2...gledajuci dosadasnje medjusobne duele sve mi mirise na 2...sve u svemu jako gusta utakmica jer i jedni i drugi traze izlez iz krize a u takvim utakmicama uvijek je prednost gostujuce ekipe jer manje je opterecenje na njima....

Pozz...novi sam na forumu, evo i od mene neke analize iako je danas jako slaba ponuda...

Golden State(103,5) - Minnesota zd1 @ 1,85

Znači igram Golden State under 103,5 koševa. Zadnje 3 tekme su zabili ispod ove granice, a ne vidim razlog zašto nebi i danas iako Minnesota nije neka ekipa koja igra jaku odbranu. Neznam igra li Andrew Bogut i Richard Jefferson jer nema ih u ponudi koševa.

New Jersey - Cleveland  1  @ 1,60

Evo igram iz razloga jer mislim da je Jersey puno bolja ekipa, imali su loš start u sezoni, ali polako se vraćaju. Zadnjih 10 utakmica imaju omjer 4-6 ali igrali su sa dosta jakim ekipama kao npr. Miami i Orlando, a dobijali su slabije Toronto i Charlote. Mislim da će D.Williams i K.Humphries pick igrom izluditi goste.

Sretno ko prati.  ;)

Evo danas jedan par koji mi je zapeo za oko...imao sam neki osjećaj da bi moglo ići preko 2 gola pa sam malo pogledao statistiku

Roma-Genoa(-2+)-2(više) 1,60 zadnjih 8 utakmica koje su odigrale ove ekipe išle su preko 2 gola, e sad tu uvijek postoji teorija velikih brojeva koja kaže da i ovoj seriji negdje treba doći kraj ali ne vjerujem da će to biti večeras Roma sa Marquinhom,Lamelom,Borinijem i Osvaldom i Geona s Belluschijem,Gilardinom i Palaciom mislim da su dosta ofenzivno postavljene ekipe (probao bi i od3+ da 2,00 ali ovo je sigurnije)

Veceras u 20.45... upravo sam to htio napisati, u potpunosti se slazem. Nista , onda cu samo dodati da su Pjanic i Totti bili, kao nece igrati , sad govore mozda...Sto se tice Genoe, ima 6 over 2,5 u zadnjih 7 utakmica u gostima. A npr.Gilardinu se "svidja" Roma , pa im je dosad zabio cak 7 golova. U nedostatku ponude i trazenju sto veceg koeficijenta predlazem :   over 3,5  2.50    X2  2.55

Pozz...novi sam na forumu, evo i od mene neke analize iako je danas jako slaba ponuda...

Golden State(103,5) - Minnesota zd1 @ 1,85

Znači igram Golden State under 103,5 koševa. Zadnje 3 tekme su zabili ispod ove granice, a ne vidim razlog zašto nebi i danas iako Minnesota nije neka ekipa koja igra jaku odbranu. Neznam igra li Andrew Bogut i Richard Jefferson jer nema ih u ponudi koševa.

New Jersey - Cleveland  1  @ 1,60

Evo igram iz razloga jer mislim da je Jersey puno bolja ekipa, imali su loš start u sezoni, ali polako se vraćaju. Zadnjih 10 utakmica imaju omjer 4-6 ali igrali su sa dosta jakim ekipama kao npr. Miami i Orlando, a dobijali su slabije Toronto i Charlote. Mislim da će D.Williams i K.Humphries pick igrom izluditi goste.

Sretno ko prati.  ;)

Bogut ima slomljen zglob i nece igrat vjerojatno do kraja sezone,a Jefferson kolko znam pocinje s klupe i on je u uzasnoj formi.A Netsi bi mogli dobit pogotovo sad kak su se pojacali sa Wallaceom i igraju dosta dobro u zadnje vrijeme

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use