Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 18.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Jučer opet sr**** zbog našeg dragog HNL-a kojeg vise necu pipnut ni mrtav...Danas imam ovo:

Primorje-Pro Recco  2 (1.30)

Nisampreveliki poznavatelj vaterpola i ne igram ga cesto,ali znam da je Pro Recco uvjerljivo najjaca ekipa.Iako se igra u Rijeci mislim da ne bi smjeli imati problema.Primorje je dobra ekipa,dobili su jucer Jug dok je za to vrijeme Recco dobio Mladost s pol gasa 12:5.Također mislim da bi moglo biti puno golova,granica je 19.5,ali i ocekujem pobjedu Recca.

Alkmaar-NAC Breda  1 (1.30)

Odlicna ekipa Alkmaara bi trebala danas dobit,pogotovo jer su sretno prosli u Europskoj ligi pa su sada u naletu.Konacno su u prvenstvu se malo odvojili,imaju 3 boda prednosti na prvom mjestu i u ligi dje se 6 klubova bore za naslov ovakve utakmice kod kuce se moraju dobivati.Alkmaar doma nije izgubio od neznam kad,imaju jedan x i redeom sve pobjede u zadnje vrijeme,dok Breda u zadnjih 6 utakmica u gostima ima sve redom poraze i izgleda mi da ih doma dobije ko god hoce pa bi onda treba i vodeci Alkmaar.

ReaL Madrid-Malaga  vise od 3.5  (1.80)

Evo svi su se odlucili igrati na Real,a ja cu odigrati vise od 3 gola jer smatram da je odlican koeficijent i ocekujem rezultat 3:1,4:1...Real doma razvaljuje i zabije svakome po par komada,a na njihovim međusobnim utakmicama uvijek pada puno golova.Zadnja dvije doma je Real dobio 3:2 i 7:0.Malaga je također efikasna ekipa koja puno prima i zabija,tako mislim da bi mogli zabit i Realu.

Chelsea-Leicester   1  (1.35)

Chelsea je u finom naletu nakon prolaska u Ligi prvaka,i igraju solidno od kad su se rijesili trenera kojega su ocito namjerno bojkotirali.Prvenstvo im vise nista ne znaci i pokusat ce doci do naslova u FA kupu i smatrma da drugoligas Leicester nema danas puno sanse na Stamford Bridgeu.Iako se u kupu cesto svasta zna desit,mislim da to nece biti danas slucaj.Mozda nece biti izrazena pobjeda sa nekom velikom razlikom ali ipak ju ocekujem.

Kvota je oko 4.10...Živjeli

ne stignem analize pisat al sve je jasno tko prati nogomet;

1.

Wolves-Manchester Utd 1,40 2

Real Madrid-Málaga CF 1,25 1

Celtic Glasgow-Kilmarnock 1,35 1

Udinese/odg-SSC Napoli 1,80 da

4,25

2.

PSVEindh/odg-SC Heerenveen 1,55 da

ADO Den Haag - Ajax  1,30 2  

3,26

Nisam uopce vidio Celtic u ponudi i onda vidim kod tebe na obadva liztica ga i metnem i na svoj. I sad sam lego ko krele,šteta...

ne stignem analize pisat al sve je jasno tko prati nogomet;

1.

Wolves-Manchester Utd 1,40 2

Udinese/odg-SSC Napoli 1,80 da

4,25

2.

PSVEindh/odg-SC Heerenveen 1,55 da

ADO Den Haag - Ajax  1,30 2  

3,26

Nisam uopce vidio Celtic u ponudi i onda vidim kod tebe na obadva liztica ga i metnem i na svoj. I sad sam lego ko krele,šteta...

točno tako i ja,zabravio na celtic i sad..

Isner j-Federrer R. 1  4,50

Jucer sam gledao Isnera protiv Đokovica i kad je gubio u 1. setu u njemu se je vidjelo da se nije predao nego je pritisnuo maksimalno Đokovica,vratio brejk i na kraju uzeo 1. set.U 2. setu sve slicno kao i u 1. samo sto nije bilo brejka...Đokovic dominira cijelim setom ali Isner uspijeva uz puno truda doci do tie-break-a i po meni zasluzeno izborio finale.

Sta se tice danasnjeg meca po svemu sudeci mislim da ce sve biti identicno kao i jucer uz skoro pa identican rezultat naravno u korist Isnera.

ULOG  6/10

21:00 -3,5/Federer R.-Isner J. 1 @ 1.85 HL

Ovde igran na sjajnog Fedexa, koji pokazuje da će ove godine on biti vladar tenisa, dva turnira u nizu osvojena. Jednostavno svaka čast na svim uspjesima, jučer je doslovce pomeo Nadala, a Isner se mučio prvo s Simonom, dok jucer katastrofalnog Noleta je pomeo u 3 seta, dva puta u tie break i nole pokazuje da će brzo u zaborav tenisa doci, prosla jedina godina dobra i sada kasnije banana. Jucer je fedex pomeo Nadala s bekendom kojeg nadal nikako nije mogao čitati u koju stranu ce ici i jos prebrzo to islo. Ocekujem danas 2-0 od Fedexa nekih 6-4 6-3 i lagan prolaz ovog hednikepa

Ovde igran na sjajnog Fedexa, koji pokazuje da će ove godine on biti vladar tenisa, dva turnira u nizu osvojena. Jednostavno svaka čast na svim uspjesima, jučer je doslovce pomeo Nadala, a Isner se mučio prvo s Simonom, dok jucer katastrofalnog Noleta je pomeo u 3 seta, dva puta u tie break i nole pokazuje da će brzo u zaborav tenisa doci, prosla jedina godina dobra i sada kasnije banana. Jucer je fedex pomeo Nadala s bekendom kojeg nadal nikako nije mogao čitati u koju stranu ce ici i jos prebrzo to islo. Ocekujem danas 2-0 od Fedexa nekih 6-4 6-3 i lagan prolaz ovog hednikepa

Sorry brale ali analiza ti ima malo smisla.Djokovic je osvojio Australian open ima mjesec i nešto i otad je praktički na godišnjem odmoru...on nepokazuje interes za turnire osim za Grand Slamove ove sezone.Jedan Andy Murray bi prodao 10 Indijan Wells titula za bilo koji grand slam.Ako je poraz od Isnera znak da će Djokovic u zaborav tenisa otic...onda je isto i za Federera jer ga je Isner nedavno namlatio u Davis Cupu.

Federer će vjerovatno Dobit ovaj duel jer ga Isner veoma teško može breknut zbog dobrog servisa Švicarca i loših sposobnosti Isnera na returnu.Doduše može se vrlo lako desit da se ode u tie break,gdje je Isner izuzetno uspješan.

Opklada ti može proć,ali nije baš neki zicer

Sorry brale ali analiza ti ima malo smisla.Djokovic je osvojio Australian open ima mjesec i nešto i otad je praktički na godišnjem odmoru...on nepokazuje interes za turnire osim za Grand Slamove ove sezone.Jedan Andy Murray bi prodao 10 Indijan Wells titula za bilo koji grand slam.Ako je poraz od Isnera znak da će Djokovic u zaborav tenisa otic...onda je isto i za Federera jer ga je Isner nedavno namlatio u Davis Cupu.

Federer će vjerovatno Dobit ovaj duel jer ga Isner veoma teško može breknut zbog dobrog servisa Švicarca i loših sposobnosti Isnera na returnu.Doduše može se vrlo lako desit da se ode u tie break,gdje je Isner izuzetno uspješan.

Opklada ti može proć,ali nije baš neki zicer

svak ima svoje misljenje

Металург - Загреб  1 

Морам да го поправам пријателот од претходниот пост. Во СЕХА лигата во Скопје се одигра нерешено благодарејќи на Гобац и судиите, а во Вараждин победи Загреб поради тоа што Металург играше без 6 играчи од првиот тим. Само да те потсетам дека на овој натпревар на полувреме беше нерешено. Од Загреб недостигаше само Копљар.

Денеска натпреварот ќе се игра пред 7000 Македонци, во салата ќе биде лудница. Кога на сето ова ќе го додадеме и Лино Червар, Дарко Станиќ и Наумче Мојсовски, мој тип е победа на Металург од 4 разлика.

S obzirom da većina posjetitelja ne zna čirilicu, kao administrator, molio bi da sve analize budu pisane latinicom, kako bi ih svatko mogao pročitati.

Sekoja sledna analiza ke bide na latinica. I pretpostavuvam deka ne e problem sto e na Makedonski.

Na kratko za prethodnata analiza. Vo sega ligata Zagreb odigra nereseno so Melaturg vo Skopje blagodarenie na Gobac i Sudiite. Vo Varazdin Metalurg bese bez 6 igraci. Denes natprevarot ke se igra pred 7000 gledaci i ke bide ludnica.

RK Metalurg - RK Zagreb 19:18  WIIIIIIINNN

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use