Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Nedjelja, 18.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Kazna zbog promjene mejnjača: Perez će startati s 22. mjesta

Sergio Perez zbog problema s mjenjačem nije odvozio niti jedan mjereni krug u Q2. Do utrke će dobiti novi mjenjač, ali i kaznu od + 5 pozicija pa će startati s 22. mjesta na gridu.

Sauber je objavio da će do sutrašnje utrke na bolidu Sergija Pereza promijeniti mjenjač, zbog čega će Meksikanac dobiti kaznu od + 5 mjesta.

Perez se za VN Australije kvalificirao na 17. mjesto zato što u Q2 zbog problema s mjenjačem nije uspio odvoziti niti jedan mjereni krug.

Kada dobije kaznu, Perez će pasti na 22. mjesto s kojeg će startati utrku.

http://www.f1racing.com.hr/formula-1/kazna-zbog-promjene-mejnjaca-perez-ce-startati-s-22-mjesta

Vecina kladionica u ponudi ima duel Kobayashi - Perez.

S obzirom da oba vozaca voze za istu ekipu, te da Kobayashi starta 13. a Perez tek 22. koef. od 1,65 da će Kobayashi biti bolji od Pereza nikako nije realan. Neke kladionice su uračunale gore navedenu informaciju u koeficijent te daju 1,30 na Kobayashija, međutim bwin, bet365, William Hill i fortuna i dalje daju odličnih 1,60-1,65 na Kobayashija.

S obzirom da oba vozaca voze za istu ekipu, te da Kobayashi starta 13. a Perez tek 22. koef. od 1,65 da će Kobayashi biti bolji od Pereza nikako nije realan. Neke kladionice su uračunale gore navedenu informaciju u koeficijent te daju 1,30 na Kobayashija, međutim bwin, bet365, William Hill i fortuna i dalje daju odličnih 1,60-1,65 na Kobayashija.

smanjeno gotovo svugdje na 1,30...  :-\

14:30 Wolverhampton - Man.Utd 2 1,40

Ekipa Wolverhampona bori se za opstanak,no docekuju vodeceg na tablici Manchester Uniteda...Manchesteru je ostalo jedino prvenstvo da spase sezonu.Proslo kolo su zasjeli na vrh ljestvice i mislim da nezele to tek olako ispustit.Manchester United  je ove sezona pruzao dobre partije na gostovanjima i imaju samo 1 poraz u zadnjih 14 utakmica..wolverhampton igraju jednako lose kako na domacem tako i na gostujucem terenu,sakupili su svega 11 bodova u 14 domacih utakmica.Zadnja utakmica koju su odigrale ove dvije ekipe pripala je Manchesteru koji je slavo 4:1,a u zadnjih 10 utakmica cak 8 puta je slavio Manchester,sve osim pobjede Manchestera bi bilo totalno iznenadenje

21:30 Real Madrid-Malaga favorit +2 @ 1.65

O ovome tipu netreba bas puno mozgati,Real ove godine igra vise nego odlicno vodeci su na tablice te bjeze Barceloni 7 bodova.Dakako Real je kvalitetnija momcad od Malage te mislim da ce Real lagano pobjediti sa vise golova razlike

ujutro ili kroz popodne cu stavit jos analizu za tenis kad vidim kakva je ponuda...

smanjeno gotovo svugdje na 1,30...  :-\

Kako se opklada smatra ako jedan od vozača iz duela nezavrši utrku, kvota 1 ili?

jucer split odnio lovu,nikad vise na hnl,juniori i pioniri daju 2 gola na parku mladezi,od sada izbjegavam hnl!

danas jedan tiket u ss koji bi trebao proc

real m-malaga 1 1,25  sve je jasno nema se sto objasnjavat

wolwes-man utd 2  1.4  takoder,tablica i statistika na strani man utd

real madrid-zaragoza 1 1.15 košarka

federer-j isner 1 1.20  ocekujem pobjedu rogera i to u 2 seta,kad je roger u formi i nadal i djokovic a ni isner ni ostali mu ne mogu nista,jest da je dobar serviser john ali sve ostalo je na rogeru

la lakers-utah jazz 1 1.20

ukupna kvota 3

moj ulog 100 kn,dobitak 300! ko zeli neka me isprati

Metalurg S.-Zagreb C.O. 2 @ 2,25 17:00 h

Osmina finala LP Zagreb gostuje kod Metalurga,već su se sretali dva puta u LP i Zagreb je oba puta slavio no to je bilo 2006.Igrali su nedavno u regionalnoj ligi i Zagreb je na domačem parketu slavio 30:25 i u gostima je Zagreb odigrao 18:18.Zagreb je sigurno kvalitetnija ekipa i po imenima,povijesti i igri.Trener Metalurga je Lino Červar,rezultatski jako uspješan  i uz Darka Stanića na golu to su po meni najveći plusevi kod Metalurga.To je tehnički zahtjevna ekipa i najjači dio im je obrana.Prednost Zagreba vidim u nekim kontrama sa Štrlekom,Horvatom jel Metalurg je dosta spor u toj tranziciji,ne igraju bas brz rukomet,polako odraduju napade.U ekipu Zagreba vratio se Kopljar,ostali igrači su zdravi i ovo je jedna od najvažnijih utakmica u sezoni za Zagreb.Zagreb je kvalitetnija ekipa i očekujem da to i pokažu.

Металург - Загреб  1 

Морам да го поправам пријателот од претходниот пост. Во СЕХА лигата во Скопје се одигра нерешено благодарејќи на Гобац и судиите, а во Вараждин победи Загреб поради тоа што Металург играше без 6 играчи од првиот тим. Само да те потсетам дека на овој натпревар на полувреме беше нерешено. Од Загреб недостигаше само Копљар.

Денеска натпреварот ќе се игра пред 7000 Македонци, во салата ќе биде лудница. Кога на сето ова ќе го додадеме и Лино Червар, Дарко Станиќ и Наумче Мојсовски, мој тип е победа на Металург од 4 разлика.

Металург - Загреб  1 

Морам да го поправам пријателот од претходниот пост. Во СЕХА лигата во Скопје се одигра нерешено благодарејќи на Гобац и судиите, а во Вараждин победи Загреб поради тоа што Металург играше без 6 играчи од првиот тим. Само да те потсетам дека на овој натпревар на полувреме беше нерешено. Од Загреб недостигаше само Копљар.

Денеска натпреварот ќе се игра пред 7000 Македонци, во салата ќе биде лудница. Кога на сето ова ќе го додадеме и Лино Червар, Дарко Станиќ и Наумче Мојсовски, мој тип е победа на Металург од 4 разлика.

S obzirom da većina posjetitelja ne zna čirilicu, kao administrator, molio bi da sve analize budu pisane latinicom, kako bi ih svatko mogao pročitati.

Металург - Загреб  1 

S obzirom da većina posjetitelja ne zna čirilicu, kao administrator, molio bi da sve analize budu pisane latinicom, kako bi ih svatko mogao pročitati.

Sekoja sledna analiza ke bide na latinica. I pretpostavuvam deka ne e problem sto e na Makedonski.

Na kratko za prethodnata analiza. Vo sega ligata Zagreb odigra nereseno so Melaturg vo Skopje blagodarenie na Gobac i Sudiite. Vo Varazdin Metalurg bese bez 6 igraci. Denes natprevarot ke se igra pred 7000 gledaci i ke bide ludnica.

inter - atalanta 1  1.70

chelsea- leicester  1  1.30

rijeka - zadar  1  1.60

hannover - koln  1  1.60

psv - heerenveen  1 1.55

fuchse berlin - hsv  manje od 55,5 golova  1.70

andeev - dancevic  1  1.60

to je moj listić za danas, šta kažete na njega?? i oprostite što nisam stavio nikakvu analizu za meč...

inter - atalanta 1  1.70

chelsea- leicester  1  1.30

rijeka - zadar  1  1.60

hannover - koln  1  1.60

psv - heerenveen  1 1.55

fuchse berlin - hsv   manje od 55,5 golova  1.70

andeev - dancevic  1  1.60

to je moj listić za danas, šta kažete na njega?? i oprostite što nisam stavio nikakvu analizu za meč...

Ja nebi igro HNL... zaebano je to...

Pozdrav koleg forumaši,

ja ću danas otići izvan nogometnih okvira i odigrati:

1. Kazan(3.ut)-Tr.Celjabinsk (0:2) 1@2.10 - Kazan jako dobar klub po meni koji danas prvu tekmu u ovoj seriji doma dobiva.. htio sam igrati drugu utakmicu na njih x2 i odigrali su po trećinama ( 0:0,1:1,1:0 ), izgubili na kraju a

ja sam prateći Traktor doma odustao od toga u zadnji tren. Danas mislim da će Kazan doma dobiti, mislim da to također neće biti neka spektakularna gol razlika ali pobjedu bi morao odnjeti!

Šteta da je pobjedio u OT, ali ukoliko je tko igrao konačni rez. onda super!

2. Philadel-Pittsburgh Penguins 2@2.35 - Prem' da je Philadelphija doma stvarno JAKA, Pingvini su u tolikom naletu da mislim da ih neće niti Phily zaustaviti, ako ih i zaustavi to bi bila prava šteta :)

Ovaj par je malo riskantniji od onog prvog po meni ali s obzirom na dobar koef. da se odigrati i x2, a ovo za neki manji ulog ili sistem?

Od nogometa ima hrpa "zicera" i sve me strah koji će danas pasti :PINTER PADA :S

Smatram da bi Man. UTD trebao dobiti zajedno sa Realom.. Fedex bi također trebao pobjediti po meni!

------

Sada sam pogledao i nije mi jasno kako nitko ne spominje Shalke koji je stvarno rasturio Twente tj. Huntelaar je briljirao ., domaćinski klub K'lautern je inače ok, ali trenutno zadnji na tablici, znači da i nisu pretjerano dobri :D

Mislim da se isplati odigrati Shalke 2@2,20 koeficijent . (svakako daje gol :) ) - ja ću ga odigrati a vi kako želite! p.s. ova gore 2 hockeya sam odigrao za manji ulog!

Man Utd. sam odigrao sa Hendikepom jer vidjevši Wolvesove rezultate u zadnjih par kola mislim da ga UTD. može dobiti sa 2 razlike! - PROŠAO!

Inter sam također odigrao na listiću, probudili su se, zadnje tekme protiv Chieva i Marseillea su bile ok tako da ću ih danas odigrati. - GLUPI DIGIČI!

Jučerašnja ponuda mi je bila znatno bolja, ali evo ukratko par mojih razmišljanja...

Vjerujem da će danas Manchester United slaviti, jednostavno znatno su kvalitetniji, naslov je u pitanju što je ogromna stvar i nemaju pravo na kiks. S obzirom da Wolverhampton ne igra najbolje u zadnje vrijeme sumnjam da mogu ugroziti Manchester United.

Newcastle United - Norwich City

Vjerujem da će Newcastle napokon upisati pobjedu, međutim osim tipa PIK 1, odigrao bi i više žutih kartona. Dakle, granica je samo 3,5 (1,90) a glavni razlgo zašto to igram jest sudac.. Naime sudi P.Dowd ili "Fat Phil". On je najstroži sudac Premiershipa sa prosjekom od 4,05 žutih kartona po utakmici. U 21 utakmici pokazao je 85 žutih kartona..

Lille - Valencianes više od 3,5 žutih kartona (2,00) bwin

Sudi H.Piccirillo, daleko najstroži sudac u Le Championattu sa prosjekom od čak 4,69 žutih kartona po utakmici. S obzirom da je ovo i "sjeverni derbi" očekujem da će biti kartona na utakmici, iako su francuzi nezahvalni za prognozirati, u mnogo segmenata...

Ipak, koef. 2,00 mi se čini znatno pretjeran...

ne stignem analize pisat al sve je jasno tko prati nogomet;

1.

Wolves-Manchester Utd 1,40 2

Real Madrid-Málaga CF 1,25 1

Celtic Glasgow-Kilmarnock 1,35 1

Udinese/odg-SSC Napoli 1,80 da

4,25

2.

Real Madrid-Málaga CF 1,25 1

Celtic Glasgow-Kilmarnock 1,35 1

PSVEindh/odg-SC Heerenveen 1,55 da

ADO Den Haag - Ajax  1,30 2  

3,26

Pozdrav evo da i ja napišem par parova na koja mislim igrat.

14:30 ArkasSpV(h+1,5)-I.D.Trentino 2 1.40 *Rezultat 0:3

Prvi par je Liga Prvaka Odbojka. Borba za brončanu medalju. Igraju Arkas i Trentino Igram da će trentino pobijedit sa rezultatom 3:1 ili 3:0. Trentino je po meni najbolja momčad svijeta i jućer jednostavno nisu imali sreće kada su izgubili protiv Zeniza Kazana. Izgubili su 3:1. Imali su čak 11 pogrešaka, što je previše za LG. Danas smatram kako će pobjedit jer su bolji i jači i izjava trenera Radostina je jako optimistićna  Žalosni smo zbog poraza no to je sport. Nismo iskoristili svoje prilike i kazna je došla. Zenit je praktično iskoristio našu svaku grešku, odigrali su odličnu utakmicu i zaslužili su ulazak u polufinale. Nismo istaknuli svoje kvalitete, igrali smo jako loše ali protiv Arkasa moramo ići na pobjedu.

14:30 Wolves-Manchester Utd 2 1.40 *Trenutni Rezultat 0:5

Kolege su sve rekli pa neću duljiti igrao sam i hendikep. Wolwes u katastrofalnoj formi a ManUtd se nije trudio u Eurposkoj ligi već ih zanima samo Premiershep. Smatram kako danas idu po pobjedu sa hendikepom @2.10

I pokušat ću još jedan par čisto za ispratit na manji ulog:

21:30 Isner - Federer Over 22.5 1.85

Isner ima odlićan servis odlićno igra i smatram kako može pobijedit Federea ako ne barem ga ugrozit u jednom setu i da ovo ide u 3.  :)

pozdrav svima...  ;D ;D ;D

Metalurg Skopje - Zagreb CO  2  2,25      :(

analiza za ovu tekmu je postavljena i nema se potrebe ponavljati....

Liverpool - Stoke h0:1          X2  1,50    ;D

Stoke je dosada u posljednjih 6 tekmi pobijedio u 3 i izgubio 3, no međutim to su bili minimalni porazi sa rezultatom 1:0 a akteri su bili jednom Chelsea na Stamford Bridgeu i dvaput Valencia u Europskoj Ligi, znači nijednom sa hendikepom, a pobijedili su Norwich, Crawley i Swansea-u. Liverpool također u zadnjih 6 tekmi ima 3 poraza, međutim ima 2 pobjede i jedan neriješen rezultat.... Osobno sam mišljenja da neće ni ovaj put Stoke izgubiti sa hendikepom, pogotovo kada se radi o Fa Cup natjecanju gdje je sve moguće ali ako ih Chelsea nije mogao pobijediti sa hendiem zašto bi ih onda Liverpool...?

Mallorca - Atl Madrid            X2  1,35      :(

FALCAO PROMAŠIO JEDANAESTERAC - I ZAVRŠILO 2:1

Atletico Madrid u zadnjih 6 tekmi ima samo jedan poraz i to od Barcelone, u svim utakmicama zabio je barem po pogodak, pa za one koji misle da bi mogla bit 1 nek odigraju Atletico Madrid daje gol... koef je također 1,35....

Wolves - Man Utd                2  1,40     ;D

Goksim je ovo izanalizirao ....

Moj ulog je 100 kuna a dobitak na listiću je 607,52 kn    ;D ;D ;D

19:00 Azarenka V.(h-4,5)-Sharapova 1 1,85

Odabrao sam samo ovaj jedan par koji bi morao proći. To je pobjeda Azarenke koja je definitivno najbolja tenisačica trenutno u svijetu. Ovo joj je četvrti turnir ove sezone, prva tri je osvojila pregazivši sve što joj se našlo na putu. Gledao sam je par puta u zadnje vrijeme i stvarno ne odustaje, bori se za svaku lopticu i može prebacivati koliko god treba dok protivnica ne pogriješi, i kad vodi 5-0 i dalje se bori da oduzme servis protivnici.

Sharapova je odlična tenisačica i ove sezone jako dobra ima samo dva poraza i to od današnje protivnice i Kerber. Azarenka ju je pobijedila sa 6-3 6-0 u finalu AO. Smatram da će tako biti i danas jer kad Azarenka napravi brejk vjerujem da se Sharapova neće moći vratiti u igru i nakon nekog vremena će puknit i uvjerljivo izgubiti jer je puno teže igrati u psihičkom smislu kad gubiš i trebaš stizati rezultat nego kad dominiraš.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use