Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Ponedjeljak 31.3.2025. (Dnevna tema)

IzudinB

Recommended Posts

Primera

PON1.jpg

PRIMERA - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

Serie A

PON2.jpg

SERIE A - DIREKTNI LINK NA PONUDU!

(Koeficijenti 30.3. u 11:32 CET) 
Koeficijenti su podložni promjenama

Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal.

Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija

Facebook stranica Whatsapp.png viber.jpg Telegram-logo.png

Danas sam dosao na ovaj smesni Forum da proglasim tri dana zalosti, i da se negde isplacem. 

Juce je Psv izgubio titulu u holandskom prvenstvu, a ja sto miliona koje sam cekao u raznim varijantama kroz dugorocno kladjenje na konacnog pobednika holandskog prvenstva. Prvo sam pocetkom sezone divljao sa uplatama na Psv u singlu, a kako su oni igrali kao dopingovani, i kako je kvota na njih padala, tako sam sve vise pojacavao uplate na njih. A kada je kvota na njihovu titulu pala na 1,10 onda sam mudro odlucio da njihovu titulu vezujem sa titulama Intera, Bayerna, Napolija, pa i Arsenala .... majko moja, dok mi je najzivotniji double ipak bio onaj sa titulama Intera i Psv-a ...   ccccccccccccc

Pre nego sto se polijem benzinom i samozapalim, da vam napisem oprostajni govor, jer mi je tako lakse.

Psv je zapoceo sezonu sa deset uzastopnih pobeda, pa je izgubio od Ajaxa iako je vodio na toj utakmici, pa je onda vezao jos cetiri pobede. Znaci, u prvih 15 kola su imali 14 pobeda, nula neresenih ishoda i jedan poraz i jedanest bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranog.. A onda je dosla zimska pauza, pa je holandsko prvenstvo nastavljeno, gde je Psv uspeo da se raspadne i drugi deo prvenstva otvori sa jednom pobedom, cetiri neresena ishoda i dva poraza. Danas,samo dva i po meseca nakon nastavka prvenstva, imaju devet bodova manje od Ajaxa.

Osim sto su se epski raspali, uspelo im je i da ispadnu iz holandskog kupa, a i da u Ligi Prvaka prime od Arsenala devet golova. 

Psv je jedna od najefikasnijih ekipa u Evropi svih vremena, u ovoj sezoni su postigli 114 golova u svim takmicenjima u kojima su ucestvovali, a samo u holandskom prvenstvu 78 golova, iako do kraja sezone ima da se igra jos sedam kola.

Pre nego sto se polijem benzinom i samozapalim, samo jos da kazem da Psv ima deset puta bolju i skuplju ekipu od reprezentacije ostatka lige, a da ne govorimo koliko su jaci od Ajaxa. U Ligi Prvaka su dobili Liverpoola, izbacili Juventusa, razneli su Gironu sa 4:0 a nisu izgubili ni od Psg-a (u gostima)

A sta tek reci o Ajaxu, majko moja. Mozda je bolje da nista ne napisem, vec samo da postavim ovu tabelu iz prosle sezone, gde je gotovo isti roster Ajaxa imao 35 bodova manje od ovog istog Psv-a.

IMG_7813.thumb.jpeg.d58b5b65daa4d01b0db8f801df4853c6.jpeg

Ponekad je u ovoj seljackoj igri zvanoj fudbal, dovoljno da nista ne radite, samo se prepustite drugima, da se protivnicke ekipe raspadnu same od sebe, poput Dortmunda kada su omogucili cak i Tuchelu da bude prvak Nemacke, ili ovih seljaka iz Psv-a koji su se ovako epski raspali, da juce nisu mogli cak ni do gola u utakmici sezone u sred Eindhovena.

Proglasavam tri dana zalosti na Forumu, neka pocivaju u miru sve moje uplate na Psv kao konacnog pobednika holandske lige.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use