Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 17.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

On 16. 03. 2012. at 23:53, Analyzer said:

S obzirom da je već subota :D i da imam vremena i ne spava mi se moram podjeliti što sam odigrao za danas :)

Imam par parova , sve pobjede gostujućih momčadi za koje smatram da bi mogli lijepo proći danas, a to su:

1. CD Feirense-SC Braga 2@1.6

Nakon viđenog danas u Portugalskoj ligi , Porto 0:2, Benfica 3:1, ne vidim razlog zašto im i 3. mogući kandidat za 1. mjesto na ljestvici ne bi pobjedio prilično jadni Feirense...razmišljao sam o hendyju ali ovo je sigurnija varijanta

2. FC Sevilla-FC Barcelona Hendy pobjeda Barce SS 2@2,15

Barcelona je u velikom naletu i Messi je stvarno raspoložen u zadnje vrijeme.. Neću previše gubiti vremena na objašnjavanje, mislim da će Barca proći ..

3. Hertha BSC-Bayern München Hedny pobjeda Bayerna 2@2.1 - Bayern također u Odličnoj formi.. rasturili su Basell i Hoffenheim sa ogromnom gol razlikom..

4. Parma FC-AC Milan 2@1,75 - Smatram Milan jačom momčadi koja želi održati 1. mjesto na ljestvici.. tukli su Lecce 2:o koje nije ništa bolje/gore od Parme..zadnje 3 utakmice su dobili Parmu , ove sezone 4:1 doma..

5. Caen-Paris SG 2@1.90 - Odlična igra PSG od kada su dobili novog trenera, drže 1. mjesto i Montpellier  im je za leđima. Minimalna pobjeda im je dovoljna za 3 boda a s obzirom na formu, mislim da će uz ovaj koef. to proći! - BAŠ MI JE ŽAO KAJ OVI SMRADOVI NISU POBJEDILI :( Ali danas je Caen bio bolji!

-----------

Sve gore navedene utakmice se odigravaju negdje popodne oko 18:00 i kasnije.. utakmicu koju ću odigrati u 13:45 : Dundee Utd-Glasgow Rangers

Ovo ne bi preporučio nikome za odigrati osim ako sastavljaju nešto za sistem .. koef. na Glasgow je 2.60. Celtic je tuko Dundee zadnje kolo 4:0 -.

Pogledajte zadnja gostovanja Glasgowa:

14/01/2012 Premier League Johnstone vs. Rangers 3 - 1:2

11/02/2012 Premier League Dunfermline vs. Rangers 3 - 1:4

26/02/2012 Premier League Inverness vs. Rangers 3 - 1:4

Vidi se da im u gostima ide puno bolje nego doma i uz ovakav koef. na Glasgow mislim da se isplati odigrati 2-jku.. a i ako ne prođe, lako sastavite novi listić jer kao što sam rekao , ostale tekme su u 18:00 sati prva..

Toliko od mene . - zasada :D

4/5 - šteta za PSG ali poduplo sam ulog barem

On 17. 03. 2012. at 12:45, KlaDa said:

Kad bi igrao Dinamo-Hajduk, igro bi 1X... Al mislim da ce dinamo veceras tuc malo zesce... potpora BBB ce bit takva da ce se Tovari usr*t u gace... :D 26. rođendan BBB, obljetnica smrti Frane Despica i jos nesto (nemrem se sjetit)...

jesi ti tu da provociras ili da pises analize  8)

pozdrav...evo,danas je bilo veoma zanimljivo...stavio sam na jednom listiću 13 parova,za 5 kuna i dobitak 450,00 (čovjeka veseli)...da ne dužim,pogodio sam ih 12, a zaj..o me AUXERRES  >:( ...stavio sam 1x. znam da su sad dno dna, ali bodovi im grčevito trebaju, no svejedno doma su izgubili 0:2 OD Eviana...gledao sam malo na streamu-totalno nemoćna ekipa...eto ,jos jedan od onih dana  :-\ ...mozda sutra bude vise sreće...nego, imate li kakve preporuke? ;D

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use