Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 17.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Nadal ti baš i nije u pono boljoj formi...sinoc je muku mučio sa Nalbandianom,dok je federer spakovao Del Potra kao da se radilo o challenger tipu igrača.Virus koji spominješ je već odavno prebrodio,radi se o tome da taj virus nestaje nakon 48 sati,a prosla je skoro sedmica od tada.Slažem se sa podlogom,da više odgovara nadalu,al ipak nije zemlja.Takodjer se slazem da Nadalov still igre neodgovara Federeru,al opet...ako Nadal bude returnirao loše kao sinoc protiv Nalbandiana...Federer ce to iskorisit.Mislim da je ovo 50 50 meč,ako bi vec riskirao...radije bi stavio de će meč ići preko 2.5 setova  2.3 kvota...mislim da ima jednake šanse da prodje nego da će ga nadal dobit.

Baš ovo,tko je jučer gledao federera i nadala sigurno nebi rekao da je nadal favorit,da bude preslika igre s jučer na danas kod oba igrača mislim da nadal nebi puno bolje dogurao...jučer je imao neforsiranih grešaka kao nikad,valjda je to taj nešto agresivniji i teži reket donio u njegovu igru(da više winnera lupa) ali to jučer nije bilo baš bajno.Dok fedex jučer odigrao stvarno odlično,u prvom setu samo svoj prvi servis gem ušao nesigurno.Kasnije i kad bi delpo lupio lopticu i najjače što je mogao on je za to nalazio rješenja i vraćao mu winnere.

Ja ću ovo igrat na fedexa pa kud puklo,mislim da je vrijeme da ga skine.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cibalia - Lučko 1   (1,50)

1.50 mi se čini jako,jako lijepa kvota, Cibalia je u naletu i ima tri pobjede u nizu od toga slaven i osijek u gostima što su vrlo respektabilne ekipe. Lučko pak izgubilo od Dinama 4:0 uz priče da se mogu nosit s Dinamom, dao Bog da dobe krila danas pa napadnu Cibaliu. Barem će ih onda bit lakše probit.

Telford - Fleetwood Town 2  ( 1.50)

Fletwood i Wrexam su jedine ekipe u konferencijskoj ligi u Engleskoj koje još imaju šanse za viši rang,a Fletwood igra jako dobar nogomet za svoju ligu, čak su i u kupu izbacili momčad iz višeg ranga ( League 1 ),al ih sustigao Blackpool. Smatram da će dvojka danas proći jer Fletwood gazi sve pred sobom, makar su u zadnjem kolu remizirali u gostima. Prva tekma završila 2:2,a ja danas igram čistu dvicu.

Istra - Šibenik 1 ( 1,65)

Istra odlično započela proljetni dio prvenstva i osvojila 7/9 bodova i naravno dva remija s Dinamom i jedan s Hajdukom i Pamić je čini se posložio momčad kako je želio. Šibenik dosta slab igraju s juniorima i znate već svi kakva je situacija kod njih, jedva da dečki imaju za kavu. Čudi me što je tečaj 1,65 al mislim da bi to trebalo lagano proći,osim ako se ne radi o nekoj podjeli bodova.

KVOTA   3,75

ULOG : 500 KN.

POZDRAV I SRETNO SVIMA KOJI POPRATE MOJ LISTIĆ.

I jedna informacija reda radi. Koja se sutra igra. Radnik Sesvete se ojačao strašno. Doveli su Tepuriča i još jednoga napadača iz Belupa i imaju napad odurno strašan. I u vezi su također pojačali i odlučili su dići se prema gore. Igraju sutra u gostima kod Marsonije  koja je 12. i zastoje bod za Radnikom. Marsonija pobjedom izlazi i crvene zone i zone ispadanja. Realno Radnik je puno jači od ove polusezone ali vrlo vjeroavtno je da Marsonija riješi sudce. Tako da bi ja odigrao na Marsoniju na koje je 2,75. Ali i na drugi Listić na Radnik na koje je 3. Šteta što nema u SS oba daju gol ili zbroj golova koji će biti velik. Eto ja ću probati 50 kuna jedne 50 na druge. X-a ovdje nema. :))) Sretno.

http://www.druga-hnl.com/upl/novosti/novosti_563_573.pdf

Molio bih tko malo poznaje Hrvatske sudce neka pogleda to Marsonia-Radnik pa neka potvrdi moje gore mišljenje. :)

ha evo ja sam iz broda i tesko mi je uopce ulaziti u to! stvar je u tome sto u marsoniji nema bas para, igraci se jedva placaju (ima puno onih koji place nisu vidjeli mjesecima), barem tako ljudi pricaju! ali zans kako to ide... kad vec ne mozemo platiti kvalitetne igrace, naci ce se para za suce! pitanje je samo da li imaju para i za to. ma zaheban bet, kazem ti, svasta tu moze biti!

pozdrav svima...e,što me nantes jučer zaj..o!! zadnjega nisu doma mogli dobit, a hoće u prvu ligu.rezultat govori da su htjeli (3:3), ali očito da je obrana jučer "štrajkala".evo od mene par prijedloga, pa me molim Vas ispravite ako znate kakav podatak.tenx!

estoril-uniao, estoril prvi u port.2 ligi...razvaljuje svih doma i u gostima,možda u zadnje vrijeme i nisu u nekoj formi,ali imaju veliki motiv...i mislim da bi ovo moglo proć.

Deportivo-alcoyano, a šta reć deportivo kralj 2. lige...uništava,i sigurno ulazi u primeru

waalwijl-de graafscap, ovaj domaćin nije neka sjajna ekipa,ali uredno doma dobivaju svoje protivnike,a ovi drugi je kandidat za ispadanje...ha, a 1,50 je pa vrijedi probat

millwal-southampton-naravno 2.nisam bas pogledao analize,ali mislim da se gosti ove godine bore za ulazak u prvu ligu, a domaći su "zlatna sredina".

A sto se tiče "vječnog derbija"...ha, pogledajte malo statistike od početka proljetnog dijela.čini mi se da Hajduk lakše zabija vani,nego doma.. a čini mi se da to isto vrijedi za Dinamo...a možda bi bilo od općeg interesa da Hajduk dobije,malo bi se priča o kriminalu u HNS-u stišala, a u prvom planu bi bila manja razlika između D.i H...ma mislim sve je to hvatanje za slamku, ali ima nesto...eto skloniji sam hajduku...pozdrav!

FC Sevilla-FC Barcelona (17.03. 20:00)

2

1,40

Hertha BSC-Bayern München (17.03. 18:30)

2

1,40

ĐokovićN(1.s9,5)-Isner J. (17.03. 19:00)

više

1,70

Barcelonu i Bayerna imamamo vec izanalizirano u predhodnim postovima.

A sad malo nesretnog tenisa "nesretnog" zbog juceasnjeg poraza cilica

pa evo jedna analiza s jedne stranice s kojom se u potpunosti slazem:

Domaći igrač John Isner će probati pred svojom publikom napraviti čudo i pobjediti prvog igrača svijeta Novaka Đokovića. Isner je dobio Simona prošlo kolo u 3 seta, a prije toga Ebdena, kako turnir odmiče čini mi se da podiže formu. Danas servis mora biti na nivou kako smo i navikli u njegovim mečevima. Inače Isner drži 90 posto svog servisa, oko 70 posto poena osvaja nakon prvog servisa, a u prosjeku svaki gem ubaci po as. S druge strane Novak drži 85 posto svog seriva i 67 posto osvojenih poena na svoj servis. Gledao sam Đokovića malo i nije me baš oduševio, da mislim da će polupat Isnera. Sa Andujarom, koji je zemljaš, je morao igrati 3 seta. Poslije je dobio Almagra, i on kao da tempira formu. U dva susreta koja su odigrala međusobno oba puta je 1.set otišao u over gemova, 7-6 i 7-5, nema razloga da opet ne vidimo bar 10 gemova.

RK Varteks-RK Međimurje 1 1.15

Derbi začelja,naime varteks je odigrao utakmicu sa porecom prije par dana gdje su vodili do neke 45 min i onda se pojavio opet problem jer nemaju siroku klupu da bi mogli izdrazati do kraja to im se dogadalo u zadnje 3 utakmice,napredak je vidljiv od kad je dosao novi trener.Svi su zdravi tako da ne vidim razloga zasto danas varteks nebi dobio,dobili su ih u prvom dijelu sezone bez problema u gostima a tada nisu bili komplenti.

Međimurje je najmlada ekipa u ligi,igraju decki sa nekih 17g imaju par starijih ali rijetko kad su oni videni na treningu, tako da stvarno danas nemaju sta traziti u varazdinu.

B.Dortmund-Werder Bremen 1 1.40

Domacini imaju doma omjer 10-1-1,imaju jednog ozljedenog igraca vec duze vrijeme(Mario Gotze).

U prvom susretu je zavrsilo 2:0 za dortmund a onda je werder bio kompletan a danas igraju bez(Marka Arnautovića,Claudia Pizzara, Naldo,Philippa Bargfredea,Tim Borowski,Marka Marina, Aarona Hunta,prvi golman Tim Wiese takoder i drugi golman vjerojatno ce im braniti 3 pitaj boga u kakvoj je taj formi..

Omjer  u gostima im je 3-4-6.

Sevil/Barce/dng-Barcelon daje 1.10 tu je sve jasno.

TEČAJ: 1,7710 mozda nije nesto veliki kof ali za mene je to neki srednji ulog mozda cak i prema visem  ;)

HVALA NA JAKO DOBROJ INFORMACIJI ZA B. DORTMUND STETA ONDA OBICNOG KECA IGRATI OVO CE IZGLEDA S HENDIKEPOM PROCI

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Nadal ti baš i nije u pono boljoj formi...sinoc je muku mučio sa Nalbandianom,dok je federer spakovao Del Potra kao da se radilo o challenger tipu igrača.Virus koji spominješ je već odavno prebrodio,radi se o tome da taj virus nestaje nakon 48 sati,a prosla je skoro sedmica od tada.Slažem se sa podlogom,da više odgovara nadalu,al ipak nije zemlja.Takodjer se slazem da Nadalov still igre neodgovara Federeru,al opet...ako Nadal bude returnirao loše kao sinoc protiv Nalbandiana...Federer ce to iskorisit.Mislim da je ovo 50 50 meč,ako bi vec riskirao...radije bi stavio de će meč ići preko 2.5 setova  2.3 kvota...mislim da ima jednake šanse da prodje nego da će ga nadal dobit.

Baš ovo,tko je jučer gledao federera i nadala sigurno nebi rekao da je nadal favorit,da bude preslika igre s jučer na danas kod oba igrača mislim da nadal nebi puno bolje dogurao...jučer je imao neforsiranih grešaka kao nikad,valjda je to taj nešto agresivniji i teži reket donio u njegovu igru(da više winnera lupa) ali to jučer nije bilo baš bajno.Dok fedex jučer odigrao stvarno odlično,u prvom setu samo svoj prvi servis gem ušao nesigurno.Kasnije i kad bi delpo lupio lopticu i najjače što je mogao on je za to nalazio rješenja i vraćao mu winnere.

Ja ću ovo igrat na fedexa pa kud puklo,mislim da je vrijeme da ga skine.

A RAJA STA MISLITE DA PROBAMO S VISE GEMOVA KOD MENE JE 23,5 GRANICA MOZE LI MEC OTICI U 3 SETA

Za one koji imaju račun kod bwina...

U toku je druga vožnja veleslaloma. Koef. je 1,75 da će Hirscher biti bolji od Reichelt. S obzirom da su oba austrijanci postoje velike i ozbiljne spekulacije da će Reichelt dozirati soju vožnju kako bi bio loši od Hirschera i kako mu nebi uzeo bodove budući da svaki bod može biti odlučujući za VKG. Zadnjih dana smo imali prilike vidjeti da niti jedan austrijanac nije bio bolji od Hirschera, slučajno ili ne...

Inacve, Hirscher zaostaje 0.22 sekunde za Reicheltom, Reichelt starta zadnji budući da je prvi i trebao bi znati rezultast Hirschera koji starta predzadnji budući da je drugi. U situaciji da Hirscher uđe u cilj kao drugoplasirani dosta sam siguran da bi Reichelt dozirao jer bi tada sa 80 bodova Hirscher preuzeo vodstvo u VKG, a sa 60 bi i dalje bio drugi... Ako Hirscher uđe u cilj kao prvi, tada bi Reichelt možda odvozio maksimalno, jer bi i sa drugim mjestom Hirscher bio prvi u ukupno poretku...

Svaka čast za analize svima. Lijepo je vidjeti ovoliko aktivnih članova na forumu.  :D

Danas po meni najsigurniji Hertha - Bayern (-2+) Više (1,60)

Nema se što puno govoriti o Bayernu, po meni trenutno najjači u Njemačkoj bez obzira na prijašnje kikseve. Po meni danas bi mogli gledati novu golijadu bavaraca koji nemaju milost ni nad kime. 1,60 koeficjent za 3 gola na utamici je po meni izuzetno isplativo s obzirom na to kako Bayern igra u zadnje vrijeme. Da ne duljim povezati ću ovo s Barcelonom (1,40) i sa:

AtlanMyt(3.ut)-StPeterb 2 (1,65)

Radi se o St.Petersbourghu koji je po meni hokejaška Barca. Ljudi nemaju respekta prema nikome a već su pobjedili 7-1 prošli susret i pretprošli 4-0. Znači vode za sada 2:0 i mislim da će danas upisati i treću pobjedu. Prije tjedan danas su razbili CSKA sa čak 5-0 te nakon te utakmice trener im je izjavio da nije baš zadovoljan igrom te da možemo očekivati od njegove momčadi još jači pristup u sljedećim utakmicama. Rezultati, statistika, igra i još mnogo toga nam ukazuje da bi ovo moglo lako proći. Jednostavno fascinatna momčad, nemam više što za nadodati.

Jedini veći problem Atlantu je ozljeda beka Dmitrija Kosmačeva

Još jednom pohvale svima i sretno  ;)

Dinamo-Hajduk 1 1,85(ujutro ce vjervatno bit oko 2 2,10 na bonus tip-super tip) za hrabrije F2 3,20

razlog je jednostavan...dinamo briljira vec par sezona dok hajduk je jednostavno katastrofalan..ioako san zestoki hajdukovac moj odabir je ipak dinamo,jer hajduk ukratko receno pojma nema! :D

Ma okani se ti prijatelju naše lige! Dinamo Istru ne može dobti! Ja sam Dinamovac pa ne želim to igrati.

ni hajduk istru nemoze dobit!na poljudu :D

England » Blue Square Premier

16:00 Braintree - Kidderminster

-----------------------------------------------------

Braintree se nalazi na 12. mjestu tabele sa 53 boda. Solidna ekipa sa trenutno nelosim rezultatima; u zadnjih deset utakmica samo 2 remija, a mogu se pohvaliti da su na zadnjoj tekmi uzeli skalp Gatesheadu. Tesko je reci da ce dohvatiti playoff jer zaostaju 11 bodova, a ispred njih ima i boljih ekipa. Jedno je sigurno, Braintree je osigurao ostanak u ligi i to je najvaznije. Danas ce biti bez napadaca Britt Assombalonga koji je opozvan u primarni klub Watford.

Sto reci za Kidderminster.. kvalitetna ekipa od koje se puno ocekivalo, no u zadnje vrijeme su nanizali bas lose rezultate. Trenutno drze 8. mjesto na tabeli sa 57 bodova. Trener nije zadovoljan rezultatima i pokusat ce motivirati igrace jer ipak se ima jos za igrati, te mozda uspiju dohvatiti playoff. Realno gledajuci, u zadnjih deset tekmi imaju 6 poraza, 2 remija i 2 pobjede, te ne znam sta trener Burr moze izmisliti da podigne samopouzdanje igracima. Od vaznijih izostanaka treba napomenuti obrambenog Tom Sharpea, te napadaca Matt Jamillea. Burr najavljuje izmjene u postavi sa igracima koji nisu toliko igrali nadajuci se boljem rezultatu.

Bez obzira sto je Kidderminster kvalitetniji od Braintreea, trenutno su u knock downu i mislim da se nece oporaviti. Ovu utakmicu vidim sa dosta golova, Braintree igra rastereceno, u vecini utakmica zabija barem jedan gol, a ocekujem i zadnji trzaj od Kidderminstera.. Over 2.5 @ 1.70 (Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt) 4/10

// marathonbet Over 2.5 @ 1.72

1-4 FT

dosta tiplanja dns na HNL  ::) ,bjezite od HNL-a popadat ce te na tom (jezik pregrizo) ima puno boljih parova.sretno!

Hertha BSC-Bayern München 1,40 2

Bayern se probudio izgleda,sve osim njihove pobijede bilo bi veliko iznenađenje,Herta je u jako losoj formi i bodovno prikucana dole na tablici,vjeruejm da ce dortmund lagano odradit utakmicu u svoju korist tako da ce i bayern "morat" po pobijedu ako zele po naslov.

BDortmund(h0:1)-WerderBr 1,85 1

"Nogometaši Borussije Dortmund u impresivnom su nizu u Bundesligi. Bez poraza su već 19 utakmica, odnosno od 18. rujna kad su izgubili od Hannovera…

Posebno sjajno Kloppova momčad igra na svome terenu gdje je ove sezone ubilježila deset pobjeda, te po jedan remi i poraz. A u osam od zadnjih devet domaćih utakmica u prvenstvu Dortmunđani su imali prednost i na poluvremenu i na kraju.Kod kuće svladali u pet od zadnjih šest dvoboja.

S tri pobjede, četiri neodlučena rezultata i šest poraza klub iz Bremena nije nimalo uvjerljiv kao gost ove sezone. A da stvar bude gora, trenutno je teško opterećen ozljedama. U Dortmundu tako neće biti Arnautovića, Nalda, Borowskog, Hunta, Hartherza, Marina i Wiesea, baš kao ni suspendiranog najboljeg klupskog strijelca Pizarra.

Kod Borussije neće biti samo Götzea i Kocha, a vraća se suspendirani kapetan Kehl. U takvoj situaciji aktualni prvaci doista ne bi trebali imati problema sa slamanjem otpora desetkovanih gostiju."

FC Sevilla-FC Barcelona 1,45 2

Pod Michelom Sevilla je krenula sa dvije pobjede, ali vrlo se brzo vratila starim navadama, pa je u posljednja dva kola osvojen samo bod. Remi protiv Atletica na domaćem terenu još se i može "prožvakati", ali poraz kod davljenika Sportinga u Gijonu navijačima nije baš sjeo.

Dobra vijest za domaće navijače uoči Barcelonina dolaska jest da se bolnica u Sevilli u potpunosti ispraznila, te će Negredo, Kanoute, Navas, Medel i Spahić konkurirati za nastup. Petorka je tijekom tjedna imala problema s ozljedama, ali situacija se poboljšala i Michel može računati gotovo na svoje najjače snage jer zbog kazne neće biti Cokea i Fazija.

Barcelona niže pobjede i dobre rezultate, ali nikako da dočeka i kiks najvećeg rivala, te prednost od deset bodova sve više izgleda neuhvatljiva.

Na put u Andaluziju Guardiola je poveo dva oporavljenika Alexisa Sancheza i Thiaga Alcantaru, ali je ovog tjedna do kraja sezone izgubio Erica Abidala.

Barcelona će danas u Sevilli igrati sa četiri u posljednjoj liniji, za razliku od gostovanja u Santanderu gdje su u zadnjoj liniji bili tek Alves, Mascherano i Puyol. Izuzmemo li igrače kojih nema zbog izostanaka, Pep Guardiola na Sevillu ide s najjačim mogućim kadrom koji ima na raspolaganju.

Sevilla;

Palop, Cala, Spahić, Escude, Navarro, Medel, Rakitić, Navas, Del Moral, Reyes, Negredo

izostanci;Fazio, Coke

Barcelona;

Valdes, Adriano, Puyol, Pique, Alves, Iniesta, Busquets, Xavi, Fabregas, Messi, Alexis

izostanci;Abidal, Villa, Afellay, Fontas

3,76

Jučer me Nadal uništio,neznam kak je Nalbandian uspio tak dobro odigrat i cak je bio i pred pobjedom.Da je bar usao under...Danas je vec dosta mojih parova izanalizirano pa necu nest previse pametovat:

Dortmund-Werder  1 (1.35)

Vidio sam da Werderu fali skoro cijela prva postava,osim sto ce izgleda ipak braniti Wiese a ne treci golman kako sam tu procitao.Ali svejedno mislim da nece uspjet parirat sa tim nekim jazavcima u sastavu,iako i Dortmundu fali par bitnih igraca.Dortmund uvijek doma igra dobro,bore se za obranu naslova i mislim da ce dobit danas.

Hertha-Bayern  2 (1.40)

Nemam sta previse reci,Bayern je ocito usao u formu i ocekujem da tako i nastave danas protiv slabe Herthe jer moraju pobjeđivati i cekati kiks Dortmunda ako žele naslov.

Deportivo-Alcoyano  1  (1.35)

Depor je prvi u drugoj ligi i ocito da ce ispuniti cilj zadan prije sezone a to je vracanje u prvu ligu dje mu je i mjesto.U zadnjig 6 utakmica kod kuce Deportivo ima i isto toliko pobjeda i nadam se da nece kiksat bas danas protiv Alcoyana koji drzi 18. mjesto i bori se za ostanak u ligi.Nemogu nidje naci sastave pa se nadam da nema kod Depora nekih velikih izostanaka,inace kec ko kuca...

Dinamo-Hajduk  odg/3+ NE  (1.50)

Mislim da na derbiju danas nece biti puno golova,a kamoli da pokriju ovu okladu.Hajduk ce igrati zatvoreno samo sa Vukusicem naprijed i bazirat ce se igra na cuvanju svog gola.A Dinamo na moju zalost mislim da nece uspjet samo tako to probit.A i kad i ako neko prvi zabije bice cupanje da se taj gol prednosti obrani,tako da mislim da u kombinaciji sa puno prekida i grubom igrom bi ovo moralo proc

Đoković-Isner -5.5  2 (1.50)

Malo me strah ovog para jer Đoković ocito igra kako mu se da i kolko mu treba.Isner je odlican serviser,ima visok postotak prvog servisa na ovom turniru i bilo bi super da se poklopi da prvi servira.Jedino se strah kad loptica bude u igri jer mislim da Isner nema bas previse sanse u izmjeni sa osnovne crte.Ali valjda nece biti vise od brejka po setu i zbog tog fenomenalnog servisa Isnera mislim da ga Đoković nemoze bas sam tak razvalit.

Eto sretno ako netko prati...Ukupna kvota- 5.74 u PSK

Ugodan dan svima prije svega zelim :)

Uz ove analizirane parove moj danasnji prijedlog je

Dinamo-Hajduk 1x  1.25

caen -psg x2 1.2

herta -bayern 2 1.40

split-varazdin  1 1.35

dirk nowitzki over 23.5 koef 1.85 ,prije 2 dana dirk mi je donio 900 kn ,na danasnjoj tekmi ocekujem puno koseva,i ovo bi jednostavno moralo proc,Veliki Dirk dize formu,u zadnjoj tekmi u prvih 10 koseva svoje ekipe  je zabio 6,inace neko vrijeme je granica bila 27,5 a sada je 23.5 to treba max koristi pogotovo na domaćem terenu,pozz i sretno svima

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use