Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 17.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Nadal ti baš i nije u pono boljoj formi...sinoc je muku mučio sa Nalbandianom,dok je federer spakovao Del Potra kao da se radilo o challenger tipu igrača.Virus koji spominješ je već odavno prebrodio,radi se o tome da taj virus nestaje nakon 48 sati,a prosla je skoro sedmica od tada.Slažem se sa podlogom,da više odgovara nadalu,al ipak nije zemlja.Takodjer se slazem da Nadalov still igre neodgovara Federeru,al opet...ako Nadal bude returnirao loše kao sinoc protiv Nalbandiana...Federer ce to iskorisit.Mislim da je ovo 50 50 meč,ako bi vec riskirao...radije bi stavio de će meč ići preko 2.5 setova  2.3 kvota...mislim da ima jednake šanse da prodje nego da će ga nadal dobit.

Baš ovo,tko je jučer gledao federera i nadala sigurno nebi rekao da je nadal favorit,da bude preslika igre s jučer na danas kod oba igrača mislim da nadal nebi puno bolje dogurao...jučer je imao neforsiranih grešaka kao nikad,valjda je to taj nešto agresivniji i teži reket donio u njegovu igru(da više winnera lupa) ali to jučer nije bilo baš bajno.Dok fedex jučer odigrao stvarno odlično,u prvom setu samo svoj prvi servis gem ušao nesigurno.Kasnije i kad bi delpo lupio lopticu i najjače što je mogao on je za to nalazio rješenja i vraćao mu winnere.

Ja ću ovo igrat na fedexa pa kud puklo,mislim da je vrijeme da ga skine.

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Cibalia - Lučko 1   (1,50)

1.50 mi se čini jako,jako lijepa kvota, Cibalia je u naletu i ima tri pobjede u nizu od toga slaven i osijek u gostima što su vrlo respektabilne ekipe. Lučko pak izgubilo od Dinama 4:0 uz priče da se mogu nosit s Dinamom, dao Bog da dobe krila danas pa napadnu Cibaliu. Barem će ih onda bit lakše probit.

Telford - Fleetwood Town 2  ( 1.50)

Fletwood i Wrexam su jedine ekipe u konferencijskoj ligi u Engleskoj koje još imaju šanse za viši rang,a Fletwood igra jako dobar nogomet za svoju ligu, čak su i u kupu izbacili momčad iz višeg ranga ( League 1 ),al ih sustigao Blackpool. Smatram da će dvojka danas proći jer Fletwood gazi sve pred sobom, makar su u zadnjem kolu remizirali u gostima. Prva tekma završila 2:2,a ja danas igram čistu dvicu.

Istra - Šibenik 1 ( 1,65)

Istra odlično započela proljetni dio prvenstva i osvojila 7/9 bodova i naravno dva remija s Dinamom i jedan s Hajdukom i Pamić je čini se posložio momčad kako je želio. Šibenik dosta slab igraju s juniorima i znate već svi kakva je situacija kod njih, jedva da dečki imaju za kavu. Čudi me što je tečaj 1,65 al mislim da bi to trebalo lagano proći,osim ako se ne radi o nekoj podjeli bodova.

KVOTA   3,75

ULOG : 500 KN.

POZDRAV I SRETNO SVIMA KOJI POPRATE MOJ LISTIĆ.

I jedna informacija reda radi. Koja se sutra igra. Radnik Sesvete se ojačao strašno. Doveli su Tepuriča i još jednoga napadača iz Belupa i imaju napad odurno strašan. I u vezi su također pojačali i odlučili su dići se prema gore. Igraju sutra u gostima kod Marsonije  koja je 12. i zastoje bod za Radnikom. Marsonija pobjedom izlazi i crvene zone i zone ispadanja. Realno Radnik je puno jači od ove polusezone ali vrlo vjeroavtno je da Marsonija riješi sudce. Tako da bi ja odigrao na Marsoniju na koje je 2,75. Ali i na drugi Listić na Radnik na koje je 3. Šteta što nema u SS oba daju gol ili zbroj golova koji će biti velik. Eto ja ću probati 50 kuna jedne 50 na druge. X-a ovdje nema. :))) Sretno.

http://www.druga-hnl.com/upl/novosti/novosti_563_573.pdf

Molio bih tko malo poznaje Hrvatske sudce neka pogleda to Marsonia-Radnik pa neka potvrdi moje gore mišljenje. :)

ha evo ja sam iz broda i tesko mi je uopce ulaziti u to! stvar je u tome sto u marsoniji nema bas para, igraci se jedva placaju (ima puno onih koji place nisu vidjeli mjesecima), barem tako ljudi pricaju! ali zans kako to ide... kad vec ne mozemo platiti kvalitetne igrace, naci ce se para za suce! pitanje je samo da li imaju para i za to. ma zaheban bet, kazem ti, svasta tu moze biti!

pozdrav svima...e,što me nantes jučer zaj..o!! zadnjega nisu doma mogli dobit, a hoće u prvu ligu.rezultat govori da su htjeli (3:3), ali očito da je obrana jučer "štrajkala".evo od mene par prijedloga, pa me molim Vas ispravite ako znate kakav podatak.tenx!

estoril-uniao, estoril prvi u port.2 ligi...razvaljuje svih doma i u gostima,možda u zadnje vrijeme i nisu u nekoj formi,ali imaju veliki motiv...i mislim da bi ovo moglo proć.

Deportivo-alcoyano, a šta reć deportivo kralj 2. lige...uništava,i sigurno ulazi u primeru

waalwijl-de graafscap, ovaj domaćin nije neka sjajna ekipa,ali uredno doma dobivaju svoje protivnike,a ovi drugi je kandidat za ispadanje...ha, a 1,50 je pa vrijedi probat

millwal-southampton-naravno 2.nisam bas pogledao analize,ali mislim da se gosti ove godine bore za ulazak u prvu ligu, a domaći su "zlatna sredina".

A sto se tiče "vječnog derbija"...ha, pogledajte malo statistike od početka proljetnog dijela.čini mi se da Hajduk lakše zabija vani,nego doma.. a čini mi se da to isto vrijedi za Dinamo...a možda bi bilo od općeg interesa da Hajduk dobije,malo bi se priča o kriminalu u HNS-u stišala, a u prvom planu bi bila manja razlika između D.i H...ma mislim sve je to hvatanje za slamku, ali ima nesto...eto skloniji sam hajduku...pozdrav!

FC Sevilla-FC Barcelona (17.03. 20:00)

2

1,40

Hertha BSC-Bayern München (17.03. 18:30)

2

1,40

ĐokovićN(1.s9,5)-Isner J. (17.03. 19:00)

više

1,70

Barcelonu i Bayerna imamamo vec izanalizirano u predhodnim postovima.

A sad malo nesretnog tenisa "nesretnog" zbog juceasnjeg poraza cilica

pa evo jedna analiza s jedne stranice s kojom se u potpunosti slazem:

Domaći igrač John Isner će probati pred svojom publikom napraviti čudo i pobjediti prvog igrača svijeta Novaka Đokovića. Isner je dobio Simona prošlo kolo u 3 seta, a prije toga Ebdena, kako turnir odmiče čini mi se da podiže formu. Danas servis mora biti na nivou kako smo i navikli u njegovim mečevima. Inače Isner drži 90 posto svog servisa, oko 70 posto poena osvaja nakon prvog servisa, a u prosjeku svaki gem ubaci po as. S druge strane Novak drži 85 posto svog seriva i 67 posto osvojenih poena na svoj servis. Gledao sam Đokovića malo i nije me baš oduševio, da mislim da će polupat Isnera. Sa Andujarom, koji je zemljaš, je morao igrati 3 seta. Poslije je dobio Almagra, i on kao da tempira formu. U dva susreta koja su odigrala međusobno oba puta je 1.set otišao u over gemova, 7-6 i 7-5, nema razloga da opet ne vidimo bar 10 gemova.

RK Varteks-RK Međimurje 1 1.15

Derbi začelja,naime varteks je odigrao utakmicu sa porecom prije par dana gdje su vodili do neke 45 min i onda se pojavio opet problem jer nemaju siroku klupu da bi mogli izdrazati do kraja to im se dogadalo u zadnje 3 utakmice,napredak je vidljiv od kad je dosao novi trener.Svi su zdravi tako da ne vidim razloga zasto danas varteks nebi dobio,dobili su ih u prvom dijelu sezone bez problema u gostima a tada nisu bili komplenti.

Međimurje je najmlada ekipa u ligi,igraju decki sa nekih 17g imaju par starijih ali rijetko kad su oni videni na treningu, tako da stvarno danas nemaju sta traziti u varazdinu.

B.Dortmund-Werder Bremen 1 1.40

Domacini imaju doma omjer 10-1-1,imaju jednog ozljedenog igraca vec duze vrijeme(Mario Gotze).

U prvom susretu je zavrsilo 2:0 za dortmund a onda je werder bio kompletan a danas igraju bez(Marka Arnautovića,Claudia Pizzara, Naldo,Philippa Bargfredea,Tim Borowski,Marka Marina, Aarona Hunta,prvi golman Tim Wiese takoder i drugi golman vjerojatno ce im braniti 3 pitaj boga u kakvoj je taj formi..

Omjer  u gostima im je 3-4-6.

Sevil/Barce/dng-Barcelon daje 1.10 tu je sve jasno.

TEČAJ: 1,7710 mozda nije nesto veliki kof ali za mene je to neki srednji ulog mozda cak i prema visem  ;)

HVALA NA JAKO DOBROJ INFORMACIJI ZA B. DORTMUND STETA ONDA OBICNOG KECA IGRATI OVO CE IZGLEDA S HENDIKEPOM PROCI

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Nadal ti baš i nije u pono boljoj formi...sinoc je muku mučio sa Nalbandianom,dok je federer spakovao Del Potra kao da se radilo o challenger tipu igrača.Virus koji spominješ je već odavno prebrodio,radi se o tome da taj virus nestaje nakon 48 sati,a prosla je skoro sedmica od tada.Slažem se sa podlogom,da više odgovara nadalu,al ipak nije zemlja.Takodjer se slazem da Nadalov still igre neodgovara Federeru,al opet...ako Nadal bude returnirao loše kao sinoc protiv Nalbandiana...Federer ce to iskorisit.Mislim da je ovo 50 50 meč,ako bi vec riskirao...radije bi stavio de će meč ići preko 2.5 setova  2.3 kvota...mislim da ima jednake šanse da prodje nego da će ga nadal dobit.

Baš ovo,tko je jučer gledao federera i nadala sigurno nebi rekao da je nadal favorit,da bude preslika igre s jučer na danas kod oba igrača mislim da nadal nebi puno bolje dogurao...jučer je imao neforsiranih grešaka kao nikad,valjda je to taj nešto agresivniji i teži reket donio u njegovu igru(da više winnera lupa) ali to jučer nije bilo baš bajno.Dok fedex jučer odigrao stvarno odlično,u prvom setu samo svoj prvi servis gem ušao nesigurno.Kasnije i kad bi delpo lupio lopticu i najjače što je mogao on je za to nalazio rješenja i vraćao mu winnere.

Ja ću ovo igrat na fedexa pa kud puklo,mislim da je vrijeme da ga skine.

A RAJA STA MISLITE DA PROBAMO S VISE GEMOVA KOD MENE JE 23,5 GRANICA MOZE LI MEC OTICI U 3 SETA

Za one koji imaju račun kod bwina...

U toku je druga vožnja veleslaloma. Koef. je 1,75 da će Hirscher biti bolji od Reichelt. S obzirom da su oba austrijanci postoje velike i ozbiljne spekulacije da će Reichelt dozirati soju vožnju kako bi bio loši od Hirschera i kako mu nebi uzeo bodove budući da svaki bod može biti odlučujući za VKG. Zadnjih dana smo imali prilike vidjeti da niti jedan austrijanac nije bio bolji od Hirschera, slučajno ili ne...

Inacve, Hirscher zaostaje 0.22 sekunde za Reicheltom, Reichelt starta zadnji budući da je prvi i trebao bi znati rezultast Hirschera koji starta predzadnji budući da je drugi. U situaciji da Hirscher uđe u cilj kao drugoplasirani dosta sam siguran da bi Reichelt dozirao jer bi tada sa 80 bodova Hirscher preuzeo vodstvo u VKG, a sa 60 bi i dalje bio drugi... Ako Hirscher uđe u cilj kao prvi, tada bi Reichelt možda odvozio maksimalno, jer bi i sa drugim mjestom Hirscher bio prvi u ukupno poretku...

Svaka čast za analize svima. Lijepo je vidjeti ovoliko aktivnih članova na forumu.  :D

Danas po meni najsigurniji Hertha - Bayern (-2+) Više (1,60)

Nema se što puno govoriti o Bayernu, po meni trenutno najjači u Njemačkoj bez obzira na prijašnje kikseve. Po meni danas bi mogli gledati novu golijadu bavaraca koji nemaju milost ni nad kime. 1,60 koeficjent za 3 gola na utamici je po meni izuzetno isplativo s obzirom na to kako Bayern igra u zadnje vrijeme. Da ne duljim povezati ću ovo s Barcelonom (1,40) i sa:

AtlanMyt(3.ut)-StPeterb 2 (1,65)

Radi se o St.Petersbourghu koji je po meni hokejaška Barca. Ljudi nemaju respekta prema nikome a već su pobjedili 7-1 prošli susret i pretprošli 4-0. Znači vode za sada 2:0 i mislim da će danas upisati i treću pobjedu. Prije tjedan danas su razbili CSKA sa čak 5-0 te nakon te utakmice trener im je izjavio da nije baš zadovoljan igrom te da možemo očekivati od njegove momčadi još jači pristup u sljedećim utakmicama. Rezultati, statistika, igra i još mnogo toga nam ukazuje da bi ovo moglo lako proći. Jednostavno fascinatna momčad, nemam više što za nadodati.

Jedini veći problem Atlantu je ozljeda beka Dmitrija Kosmačeva

Još jednom pohvale svima i sretno  ;)

Dinamo-Hajduk 1 1,85(ujutro ce vjervatno bit oko 2 2,10 na bonus tip-super tip) za hrabrije F2 3,20

razlog je jednostavan...dinamo briljira vec par sezona dok hajduk je jednostavno katastrofalan..ioako san zestoki hajdukovac moj odabir je ipak dinamo,jer hajduk ukratko receno pojma nema! :D

Ma okani se ti prijatelju naše lige! Dinamo Istru ne može dobti! Ja sam Dinamovac pa ne želim to igrati.

ni hajduk istru nemoze dobit!na poljudu :D

England » Blue Square Premier

16:00 Braintree - Kidderminster

-----------------------------------------------------

Braintree se nalazi na 12. mjestu tabele sa 53 boda. Solidna ekipa sa trenutno nelosim rezultatima; u zadnjih deset utakmica samo 2 remija, a mogu se pohvaliti da su na zadnjoj tekmi uzeli skalp Gatesheadu. Tesko je reci da ce dohvatiti playoff jer zaostaju 11 bodova, a ispred njih ima i boljih ekipa. Jedno je sigurno, Braintree je osigurao ostanak u ligi i to je najvaznije. Danas ce biti bez napadaca Britt Assombalonga koji je opozvan u primarni klub Watford.

Sto reci za Kidderminster.. kvalitetna ekipa od koje se puno ocekivalo, no u zadnje vrijeme su nanizali bas lose rezultate. Trenutno drze 8. mjesto na tabeli sa 57 bodova. Trener nije zadovoljan rezultatima i pokusat ce motivirati igrace jer ipak se ima jos za igrati, te mozda uspiju dohvatiti playoff. Realno gledajuci, u zadnjih deset tekmi imaju 6 poraza, 2 remija i 2 pobjede, te ne znam sta trener Burr moze izmisliti da podigne samopouzdanje igracima. Od vaznijih izostanaka treba napomenuti obrambenog Tom Sharpea, te napadaca Matt Jamillea. Burr najavljuje izmjene u postavi sa igracima koji nisu toliko igrali nadajuci se boljem rezultatu.

Bez obzira sto je Kidderminster kvalitetniji od Braintreea, trenutno su u knock downu i mislim da se nece oporaviti. Ovu utakmicu vidim sa dosta golova, Braintree igra rastereceno, u vecini utakmica zabija barem jedan gol, a ocekujem i zadnji trzaj od Kidderminstera.. Over 2.5 @ 1.70 (Expekt' target='_blank' style="text-decoration:underline;">Expekt) 4/10

// marathonbet Over 2.5 @ 1.72

1-4 FT

dosta tiplanja dns na HNL  ::) ,bjezite od HNL-a popadat ce te na tom (jezik pregrizo) ima puno boljih parova.sretno!

Hertha BSC-Bayern München 1,40 2

Bayern se probudio izgleda,sve osim njihove pobijede bilo bi veliko iznenađenje,Herta je u jako losoj formi i bodovno prikucana dole na tablici,vjeruejm da ce dortmund lagano odradit utakmicu u svoju korist tako da ce i bayern "morat" po pobijedu ako zele po naslov.

BDortmund(h0:1)-WerderBr 1,85 1

"Nogometaši Borussije Dortmund u impresivnom su nizu u Bundesligi. Bez poraza su već 19 utakmica, odnosno od 18. rujna kad su izgubili od Hannovera…

Posebno sjajno Kloppova momčad igra na svome terenu gdje je ove sezone ubilježila deset pobjeda, te po jedan remi i poraz. A u osam od zadnjih devet domaćih utakmica u prvenstvu Dortmunđani su imali prednost i na poluvremenu i na kraju.Kod kuće svladali u pet od zadnjih šest dvoboja.

S tri pobjede, četiri neodlučena rezultata i šest poraza klub iz Bremena nije nimalo uvjerljiv kao gost ove sezone. A da stvar bude gora, trenutno je teško opterećen ozljedama. U Dortmundu tako neće biti Arnautovića, Nalda, Borowskog, Hunta, Hartherza, Marina i Wiesea, baš kao ni suspendiranog najboljeg klupskog strijelca Pizarra.

Kod Borussije neće biti samo Götzea i Kocha, a vraća se suspendirani kapetan Kehl. U takvoj situaciji aktualni prvaci doista ne bi trebali imati problema sa slamanjem otpora desetkovanih gostiju."

FC Sevilla-FC Barcelona 1,45 2

Pod Michelom Sevilla je krenula sa dvije pobjede, ali vrlo se brzo vratila starim navadama, pa je u posljednja dva kola osvojen samo bod. Remi protiv Atletica na domaćem terenu još se i može "prožvakati", ali poraz kod davljenika Sportinga u Gijonu navijačima nije baš sjeo.

Dobra vijest za domaće navijače uoči Barcelonina dolaska jest da se bolnica u Sevilli u potpunosti ispraznila, te će Negredo, Kanoute, Navas, Medel i Spahić konkurirati za nastup. Petorka je tijekom tjedna imala problema s ozljedama, ali situacija se poboljšala i Michel može računati gotovo na svoje najjače snage jer zbog kazne neće biti Cokea i Fazija.

Barcelona niže pobjede i dobre rezultate, ali nikako da dočeka i kiks najvećeg rivala, te prednost od deset bodova sve više izgleda neuhvatljiva.

Na put u Andaluziju Guardiola je poveo dva oporavljenika Alexisa Sancheza i Thiaga Alcantaru, ali je ovog tjedna do kraja sezone izgubio Erica Abidala.

Barcelona će danas u Sevilli igrati sa četiri u posljednjoj liniji, za razliku od gostovanja u Santanderu gdje su u zadnjoj liniji bili tek Alves, Mascherano i Puyol. Izuzmemo li igrače kojih nema zbog izostanaka, Pep Guardiola na Sevillu ide s najjačim mogućim kadrom koji ima na raspolaganju.

Sevilla;

Palop, Cala, Spahić, Escude, Navarro, Medel, Rakitić, Navas, Del Moral, Reyes, Negredo

izostanci;Fazio, Coke

Barcelona;

Valdes, Adriano, Puyol, Pique, Alves, Iniesta, Busquets, Xavi, Fabregas, Messi, Alexis

izostanci;Abidal, Villa, Afellay, Fontas

3,76

Jučer me Nadal uništio,neznam kak je Nalbandian uspio tak dobro odigrat i cak je bio i pred pobjedom.Da je bar usao under...Danas je vec dosta mojih parova izanalizirano pa necu nest previse pametovat:

Dortmund-Werder  1 (1.35)

Vidio sam da Werderu fali skoro cijela prva postava,osim sto ce izgleda ipak braniti Wiese a ne treci golman kako sam tu procitao.Ali svejedno mislim da nece uspjet parirat sa tim nekim jazavcima u sastavu,iako i Dortmundu fali par bitnih igraca.Dortmund uvijek doma igra dobro,bore se za obranu naslova i mislim da ce dobit danas.

Hertha-Bayern  2 (1.40)

Nemam sta previse reci,Bayern je ocito usao u formu i ocekujem da tako i nastave danas protiv slabe Herthe jer moraju pobjeđivati i cekati kiks Dortmunda ako žele naslov.

Deportivo-Alcoyano  1  (1.35)

Depor je prvi u drugoj ligi i ocito da ce ispuniti cilj zadan prije sezone a to je vracanje u prvu ligu dje mu je i mjesto.U zadnjig 6 utakmica kod kuce Deportivo ima i isto toliko pobjeda i nadam se da nece kiksat bas danas protiv Alcoyana koji drzi 18. mjesto i bori se za ostanak u ligi.Nemogu nidje naci sastave pa se nadam da nema kod Depora nekih velikih izostanaka,inace kec ko kuca...

Dinamo-Hajduk  odg/3+ NE  (1.50)

Mislim da na derbiju danas nece biti puno golova,a kamoli da pokriju ovu okladu.Hajduk ce igrati zatvoreno samo sa Vukusicem naprijed i bazirat ce se igra na cuvanju svog gola.A Dinamo na moju zalost mislim da nece uspjet samo tako to probit.A i kad i ako neko prvi zabije bice cupanje da se taj gol prednosti obrani,tako da mislim da u kombinaciji sa puno prekida i grubom igrom bi ovo moralo proc

Đoković-Isner -5.5  2 (1.50)

Malo me strah ovog para jer Đoković ocito igra kako mu se da i kolko mu treba.Isner je odlican serviser,ima visok postotak prvog servisa na ovom turniru i bilo bi super da se poklopi da prvi servira.Jedino se strah kad loptica bude u igri jer mislim da Isner nema bas previse sanse u izmjeni sa osnovne crte.Ali valjda nece biti vise od brejka po setu i zbog tog fenomenalnog servisa Isnera mislim da ga Đoković nemoze bas sam tak razvalit.

Eto sretno ako netko prati...Ukupna kvota- 5.74 u PSK

Ugodan dan svima prije svega zelim :)

Uz ove analizirane parove moj danasnji prijedlog je

Dinamo-Hajduk 1x  1.25

caen -psg x2 1.2

herta -bayern 2 1.40

split-varazdin  1 1.35

dirk nowitzki over 23.5 koef 1.85 ,prije 2 dana dirk mi je donio 900 kn ,na danasnjoj tekmi ocekujem puno koseva,i ovo bi jednostavno moralo proc,Veliki Dirk dize formu,u zadnjoj tekmi u prvih 10 koseva svoje ekipe  je zabio 6,inace neko vrijeme je granica bila 27,5 a sada je 23.5 to treba max koristi pogotovo na domaćem terenu,pozz i sretno svima

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca, drugi deo Sede vlasi, bore na licu i dvadeset kilograma viska Zeljka Obradovica su vidljivi znakovi bioloskog starenja. I to takodje ne kazem ja, vec biologija. Teorija takodje kaze da je pravo zivotno doba da napravis nesto od svog zivota kada imas vise od 25 godina, kada nemas nikoga ko zavisi od tebe, kada nemas racune iza sebe, ili kada si spreman da ulazis u rizik. Kada imate 40 ili 50 godina, vi jeste zreliji i racionalniji, ali imate i porodicu, imate nekoga ko zavisi od vas, pa ste vec mnogo manje spremni da preuzmete velike rizike. Ovu teoriju je u praksi potvrdio i sam Obradovic, jer je sve svoje najvece uspehe, ostvario bas kako kaze i teorija.  U Srbiju se vratio jer je odlucivao srcem, a ne razumom. A teorija kaze da sve greske moraju i da se plate. Teorije kazu da sa 64 godina zivota veoma tesko pristajete da se menjate, menjaju vam se i prioriteti, i u tim godinama najmanje sto je potrebno jeste da rizikujete. Potreban vam je mir, sigurnost i da uzivate. A kada to hocete u Srbiji, i uz to odlucite srcem, a ne razumom, onda svakako mora takva odluka i da se plati tako sto cete slusati kako vam 20.000 umno poremecenih bolesnika skandira u direktnom Tv prenosu da ste turcin i da treba da se napusite qurcine. Kada je Zeljko Obradovic poceo da se bavi trenerskim poslom, nije bilo ni interneta, ni mobilnih telefona, ni drustvenih mreza, a u vecem delu Srbije nije bilo ni struje. U to vreme se treniralo deset sati dnevno, i trener je bio sveto bice. Danas profesionalni igraci po Kolektivnom Ugovoru ne mogu da treniraju vise od dva i po sata dnevno, a pripreme pred pocetak sezone zakonom ne mogu da pocnu vise od dvadeset dana pred pocetak sezone. A ja bih dodao da ce za nekoliko godina igraci lupati samare trenerima koji odluce da ih menjaju u toku igre. A ima jos nesto. Ja sam siguran da pitamo kolege sa Foruma da nam objasne u kom delu Usa se nalaze savezne drzave Idaho, Wisconsin, Alabama ili Delavare da pola Foruma ne bi imalo pojma. A onda vi ocekujete da polupismeni crnac koji dolazi iz Nebraske uziva sto dolazi u Srbiju, i sto se od njega trazi da razume sta je beogradski derby i da se od njega trazi da se baca na glavu igrajuci protiv Zvezde. Hteo sam da kazem da je Zeljko Obradovic najbolji trener na svetu starog kova sa savrsenim teorijskim trenerskim principima. Ali i osoba sa 64 godine na pogresnom mestu i sa dolaskom nekih drugih vremena. Nijedan polupismeni crnac nije spreman niti je navikao, niti razume zasto je pobeda nad Zvezdom pitanje zivota ili smrti, zasto se trener toliko dere na njega, i zasto nakon samo jedne obicne greske bude zakucan ekserima za klupu. Nijedan polupismeni crnac ne razume zasto se od njega u Srbiji ocekuje da protiv Crvene Zvezde mora da se baca na glavu, kada je u njegovoj crnoj glavi kosarka samo obicna zabava. Upravo sam vam potpuno besplatno napisao zasto su rezultati Partizana takvi kakvi su, i zasto je danas kvota na Zvezdu 1,35-1,40 kao i koji su razlozi da Zeljko Obradovic promeni ceo roster, a da Partizan izgubi vec cetiri utakmice kod kuce, iako je sezona tek pocela Prognoza za kladjenje Petorica kolega sa Foruma su jos u ponedeljak, tri dana pred pocetak utakmice podrzala Crvenu Zvezdu. Oni koji su pokvareniji i vise zli su svoje predloge postavili kroz klizni handicap, dok su kolege sa pozitivnom licnosti u sebi odigrale cistu jedinicu. Postoje barem deset razloga zasto su to dobri predlozi, pod uslovom da se utakmica igra na papiru, a ne na parketu. Prvi razlog je svakako roster, Crvena Zvezda svakako ima bolji roster i tu nema sta da se prica. Drugi razlog je svakako sirina rostera, gde Zvezda takodje ima mnogo vise upotrebljivih igraca. Treci razlog je sto grk na klupi Zvezde koristi gotovo sve igrace, dok Obradovic cak i kada je imao duplo bolju ekipu, uvek je igrao sa sedam-osam igraca. Cetvrti razlog jeste forma, pozicija na tabeli, opsta slika tima, i za to uopste necu da trosim tastaturu. Peti razlog je svakako trenutna situacija u klubu, gde je u Zvezdi sve relativno mirno, dok je u Partizanu pravi raspad sistema, i jos niko nista ne sme da kaze Faraonu, iako ne izlazi iz kafane. Sesti razlog je naravno domaci teren, gde niko iz rostera Partizana uopste ni ne zna sta ga veceras ocekuje. Sedmi razlog je pritisak gde Partizan ako ovo izgubi ostaje u rangu Albe, a tek treba da igra sa Olympiacosom, Zalgirisom i Panathinaikosom. Osmi razlog jesu kvote kladionica koje jasno sugerisu ko je favorit, a deveti razlog je sto kvota osim sto favorizuje Zvezdu, jos i pada. Deseti, a mozda bi trebalo da bude prvi razlog jeste navijacka opredeljenost Psiha (Predsednika Srbije) Sve ovo je teorija kada bi se utakmica analizirala na osnovu onoga kako stoje stvari na papiru, i kada bi se derby igrao na papiru, a ne na parketu. Ono sto me brine jeste iskustvo padanja. Na primer, kao kada je Milan izgubio od Parme, pa ga Liverpool demolirao u sred Milana, a ja onda odigrao duplu sansu 1x na Inter u gradskom derby-ju a Milan lagano dobio. Ili na primer, kada nikada u zivotu ne igram na Dinamo, pa ih onda odigram kod kuce, takodje duplu sansu 1X protiv Hajduka, a oni izgube 0:1. Postoje samo dva nacina kako bi Partizan mozda mogao da pobedi. Jedan je da se veceras bacaju na glavu, da ih ide kao sto je Zvezdu islo u sred Istanbula kada su demolirali Fenerbahce, a koji je danas prvi na tabeli, kada sam takodje pao, a da Crvena Zvezda odigra najgoru utakmicu u zivotu. Drugi jedini moguci nacin da Partizan dobije jeste da se nekako dovuce do kraja utakmice, a da ne gubi, i onda u nekoj drami, jednim potezom nekako, a ne znam kako, resi utakmicu. I za kraj, moj prvi predlog za kladjenje je svakako prognoza da ce se Aba League raspasti u narednim godinama, i da ce je direktno srusiti srbi, kao sto su srusili sve do sada. Aba League ce direktno srusiti dva zla, sadasnji predsednik srpskog Kosarkaskog Saveza i sadasnji selektor Svetislav Pesic, koji ima 75 godina, pa ce vam sada biti jasnije kako starost utice na telo i mozak. To je moj prvi predlog za kladjenje za koji bih preporucio da rasprodate imovinu, ili barem podignete kredit i uplatite moj predlog. Da imam u sebi toliko zla koliko i kolege @Joker93 i @Fitoz verovatno bih i ja kao svoj predlog postavio u 15.00 casova i pola sekunde, ekstremni klizni handicap na Zvezdu od +4,5 po kvotici od 1,20. Ovako, posto sam ja Leonardo Veliki, prvo predlazem live kladjenje, zatim oba najekstremnija klizna handicapa kod velikog bet365 onaj od +9,5 na Zvezdu, kao i onaj od +15,5 na Partizan sa nadom da bih mozda mogao da uhvatim oba ekstremna handicapa nadajuci se da niko nikoga nije u stanju da potopi. I za kraj, imam predlog za administratora Hej @IzudinB U utorak smo postavili predlog za kolegu @fic iako ti to zabranjujes. Deluje da nas je kolega zaista napustio. Predlog mu je prosao, bas kako je i on pogadjao svoje predloge dok je bio sa nama. Drugi gol je pao u 90 plus 9-om minutu. Upisi mu ovaj pogodak, napravi ovaj put izuzetak, neka mu stoji zapisano kao pogodak poslednji predlog u Poslednjoj Sansi. Nece ti nista faliti, niko ti nista nece zameriti, nismo u Skandinaviji, a nadajmo se da se neces ni ti nikada ni pomeriti sa tog poslednjeg mesta u drugoj, amaterskoj. Mi smo mu postavili predlog, a deluje kao da su i sudbina i karma i Bog i sreca hteli da mu poslednji predlog u nasoj svetoj Poslednjoj Sansi prodje u 90 plus 9-om minutu.  
    • Crvena Zvezda vs Partizan, Euroleague, najava meca Ne bih mogao da se setim kada je cak sest kolega iz svete Poslednje Sanse za svoj predlog postavilo izbor iz jednog te istog meca. Jos interesantnije je sto je u pitanju jedan gradski derby, a zanimljivo je i da su trojica kolega iz prve lige, a trojica iz druge. Svima je zajednicko sto su svi igrali na Crvenu Zvezdu, uglavnom klizne handicape, dvojica kolega cak i cistu jedinicu, dok je samo kolega @jansavc na neki nacin "podrzao" Partizan ako se to uopste moze nazvati podrska, da nece izgubiti vise od 14 razlike. Iako je za ovaj medjuweekend ponuda bila slaba, pa je i to jedan od razloga, ipak je bilo lepo videti da je u ovom kolu svete Poslednje Sanse cak devet predloga bilo iz kosarke, najlepse sportske igre na svetu. Hajde onda da vidimo, koji je razlog zbog cega je ceo Forum ovoliko podrzao Crvenu Zvezdu u jednom gradskom derby mecu, a ne vidim nikoga sa Foruma koji bi bolje od mene najavio danasnji mec. Pre najave danasnjeg meca, samo da skrenem paznju kolegama sa Foruma koji imaju manje od dvanaest godina, a koji ce danas gledati utakmicu da Jones, Brown, Bonga, Washington, Davies, Lundberg, Ntkilina, Mike, Canaan, Yago, Miller-Mcintyre, Daum i Gieadraitis nisu srpska prezimena, a nisu ni belci osim Dauma i Giedraitisa. Maloletnim kolegama sa Foruma da kazem i da beogradska govna ne igraju Euroleague zato sto je neko impresioniran srpskom kosarkom, vec zato sto nema ruskih klubova, i zato sto su Psiho i srpska propaganda procenili da im se isplati da godisnje placaju po klubu 1,250.000 eura za ucesce srpskih klubova u Euroleague. Uz to, grad Beograd je bio prinudjen cak dva puta u kratkom periodu da organizuje FinalFour Euroleague, a i ove godine ce morati da bude organizator, naravno o svom trosku, pa kada sve to saberete, dosli smo vec do deset miliona eura, koliko srpsku drzavu kosta ova propaganda. Ovde se ne racuna uobicajenih po 25 miliona eura koji se godisnje bace na polupismene crnce po klubu. Crvena Zvezda Gledajuci proslu sezonu Crvene Zvezde, samo se potvrdila moja teorija za koju bi smeo da dam vitalne organe da je odbranim, da najboljih sto svetskih igraca Fantasy-a vise znaju o kosarci od prvih sto najboljih trenera na svetu. Crvena Zvezda je prosle sezone, kao i svake godine potrosila 30 miliona eura i za sav taj novac bila 16-ta na tabeli sa skorom 11-23, jedina dva gora kluba od njih su bili Alba i Asvel, a i to se ne bi desilo da je sezona trajala jos koju sedmicu. Gore od plasmana su bili potezi koje su vukli majmuni iz Zvezde, u smislu izbora trenera i igraca, za sta bi mi trebalo deset stranica teksta. Ipak, na kraju su osvojili Aba League, osam puta su demolirali Partizana, a to je u Srbiji najvaznije, pa je sezona proglasena istorijski uspesnom. Ako bih trebao da prokomentarisem proslu sezonu Crvene Zvezde u jednoj ili dve reci, to bi bile reci fijasko ili debakl, a u jednoj prosirenoj recenici, to bi bilo da nijedan Fantasy igrac na svetu, pa cak i seoski, ne bi nikada spojio u svom virtuelnom timu onako nefunkcionalan tim. Odluku da potpisu Napiera, a da su u rosteru imali Teodosica, Nedovica, Yaga i Hangu bih proglasio najdebilnijim izborom u istoriji svih sportova.  Sto se tice ove sezone, Zvezdi se mora priznati da su ipak nesto naucili iz gresaka iz prosle sezone, sto i nije bilo tesko, kada gore nije bilo ni moguce. Vratili su pre svega, svoje bivse igrace, koji su imali lose sezone u svojim klubovima, sto je odlican potez, jer oni bolje od bilo kog polupismenog crnca razumeju da je u Srbiji jedini smisao kosarke biti bolji od Partizana. Doveli su jos jednog belca Dauma, a jedina dva nova crnca su Miller-McInture i Canaan sto su odlicna pojacanja. Na taj nacin, Crvena Zvezda je prilicno ocistila roster iz prosle sezone od beskorisnih govana, smanjila broj crnaca na najmanju mogucu meru, i povecala broj srpskih igraca. Odlican potez im je i povratak Petruseva tokom sezone.  Moj utisak je da je Crvena Zvezda odlicno poslozila roster, ili barem isparavila greske iz prosle sezone, ali da to nikako nije dovoljno za prvih osam mesta na tabeli, i da ce se tokom sezone vuci tu negde oko sredine tabele i verovatno biti u igri za doigravanje. Ove sezone u Euroleague imaju skor 5-5 a mislim da su morali imati jednu sigurno, a mozda i dve pobede vise. Lepe pobede su one u gostima nad Fenerbahceom, Monacom i Parisom, ali su morali da dobiju ili Asvel u gostima, ili Barcellonu kod kuce, gde su prakticno imali pobedu u samoj zavrsnici. Partizan Nikada vidjeno u istoriji bilo kog sporta. Tri godine potpunog fijaska, jedan trofej od mogucih osamnaest, potrosenih sto miliona ni za sta, i jos niko nista Faraonu ne sme da kaze, vec promene ceo roster za jedno leto. Cetrnaest novih igraca, od toga samo tri srpska igraca, i to samo da ih ne bude sramota da nemaju nijednog srpskog igraca. A cak je jedan i polu srbin, polu hrvat, majko moja. Cak i da ne gledamo u krvna zrnca, tesko da bi i Guardioli neko dozvolio da promeni ceo roster, a ako bi mu neko ipak dozvolio, tesko da bi bilo ko dozvolio Guardioli da zivi kako Faraon zivi u Srbiji. U Srbiji je rec odgovornost prakticno zabranjena rec, a bilo kakva kritika bi veoma lako mogla da vas odvede na neko sluzbeno putovanje od nekoliko godina. Da nema mene na ovom smesnom Forumu, tesko da bi bilo gde mogli da procitate bilo kakve kritike Faraona.  Faraon i Psiho imaju mnogo toga zajednickog, ali i jednu veliku razliku. Vestom propagandom i manipulacijom polupismenih gradjana, i jedan i drugi su proglaseni velikim, najvecima, nedodirljivima, svetim kravama, bez kojih bi dosao propast sveta. Jedina razlika je u tome sto je jedan Predsednik, a drugi trener, pa je jedan Faraon za sest miliona, a drugi za milion fanatika. I jedan i drugi su proglaseni za nuklearnog fizicara, Mesiju, Boga, neurohirurga koji spasava zivote ili vatrogasca koji glavom skace u vatru i spasava zivote gradjana. I jednom i drugom se klice, salju poljupci, pruza podrska, i jednom i drugom se veruje vise nego svojim ocima, i jedan i drugi su se odavno odvikli od bilo kakve kritike. Cetiri sezone u klubu, jedno ispadanje u EuroCupu u sred Beograda od turske Burse, jedna osvojena Aba league i jedno cetvrtfinale Euroleague, i tacka. Ove sezone, uz promenjen ceo tim i jasnu poruku polupismenim fanaticima "... sada da odem necu, ko god da dodje posle mene zeli zlo Partizanu, nisam tip koji se predaje ... ovo sto vidite svojim ocima nije tacno ...imam apsolutnu podrsku ... bla bla bla ..." Partizan je promenio ceo roster, ali je u ovoj sezoni sve ostalo isto. Skor u Euroleague je 2-8 igra je ostala ista, losa, nepovezana, spora uz porodjajne muke da se postigne poen, i dalje se gubi na jednu loptu, u samoj zavrsnici, i dalje Faraon nije kriv vec igraci, i dalje beogradska govna zasluzuju pozivnice jer je tamo publika najbolja, i dalje ovo .. i dalje ono ... a rezultata nigde. Cak vise ne postoji ni ono sto je jedino i drzalo Partizan u propagandi da su zdrav klub, a to su utakmice kod kuce. Partizan je kod kuce vec izgubio od raspalih Virtusa, Armanija, te Monaca i Barcellone dok su u gostima sve izgubili osim Maccabija sa kim su igrali u Beogradu. Starost Placanje poreza, starost i smrt niko na svetu ne moze izbeci. Nauka smatra da starost pocinje sa 74,7 godina mada neke teorije idu cak i do 77 godina. Zeljko Obradovic ima 64 godina, pa sada ne znamo gde njega da ubrojimo. Da li je on srednje dobi, da li je starija osoba ili je jednostavno veoma stara osoba? To na kraju nije ni vazno, vazno je da svaka osoba na svetu starenjem postaje drugacija osoba, najcesce sve to ide na gore. To ne kazem ja, to kaze biologija, to kaze bilo koja nauka. Uz to ide i teorija da se ne stari u svim zemljama isto. Nije isto stariti u Srbiji ili u Usa ili u Skandinaviji. Ovde cu vam postaviti dve fotografije da vidite kako se stari u Srbiji a kako u Hollywoodu. Ovo ovde su dva glumca. Obojica imaju 61 godinu i obojica lose glume. Na jednoj slici mozete videti kako izgleda starost u 61-ovoj godini u Srbiji, a kako izgleda starost u 61-oj godini u Hollywoodu. Na jednoj slici je srpski glumac Dragan Bjelogrlic, a na drugoj americki glumac Bred Pit, pa svojim ocima mozete videti kako se stari u Srbiji, a kako u Hollywoodu.   Obradovic je trenercina, kakve Evropa jos nije videla, to je bio, to jeste i to ce uvek biti. Niti je zaboravio kosarku, tesko da bilo ko vise zna o kosarci od njega. Ali nije Faraon vec je od krvi i mesa. I on stari kao i sav obican svet. I on se menja starenjem, uglavnom na gore, kao i svi ostali. Vratio se u Srbiju, a deset godina ranije mu to nikada nije padalo na pamet, a to ima svoju cenu. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da mu ekipa ovako igra, a kamoli izgleda. Pre deset godina nikada sebi ne bi dozvolio da ga u gradu koji najvise voli na svetu, Beogradu, 20 000 psihopata divljacki vredja. Znate li vi uopste, kolege sa Foruma, kako to izgleda kada vas 20.000 ljudi divljacki vredja da ste turcin i da treba da popusite qurcinu, ili da vam 20.000 ljudi peva da ste ubili zenu u saobracajnoj nesreci, sto je tacno. Pre deset godina Obardovic sebi nikada ne bi dozvolio da ga u sred Beograda ponizavaju raspali Virtus ili Armani. Ovde cu malo da se zaustavim. Previse daleko sam otisao. Malo sam se pogubio. Previse volim kosarku, najlepsu sportsku igru na svetu, i previse postujem trenerski posao, najstresniji posao na svetu. Uvek cu vise verovati svojim ocima, nego Obradovicu, ali je Obradovic ipak Obradovic. Uzecu ipak sebi malo vremena, da zavrsim post, narocito predlog za kladjenje. Ostavicu sebi vreme da iz mene izadje zlo. Kosarka i Obradovic to zasluzuju, mada za ovo drugo jos malo moram da razmislim. Nastavice se oko 18.00 casova. mec se igra u 20.00    
    • Hvala za info taman imao par minuta i pogledam forum i cini mi se ajde probajmo i proslo za 10min:)
    • @furyshaa sve si mi rekao sad kolega, hvala i nadajmo se ostvarenju zamisljenog scenarija. Neka se zeleni!
    • @mesrine gledam. Samo što je utakmica počela, faul, žuti karton, Njegomirović zove iz VAR sobe, crveni karton.  Crveni karton nikad u životu. Niti je bilo namjere niti nekog intenziteta. Zaslužen žuti i Bog te veselio. Nastavak utakmice, viktorija.  3 100% šanse za Borac i brdo nekih pokušaja. Ovdje Borac dobija pa makar izmislili neki penal jer prilike za to će biti jer se gura konstantno 18 igrača u 11 metara. 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use