Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Subota, 17.03.2012. (Listić dana)

Goksim

Recommended Posts

Evo za početak jedan valuebet... (2,70)

Pred nama je sama završnica Svjetskog skijaškog kupa, završnica u kojoj ćemo saznati tko će uzeti veliki kristalni globus, te mali slalomski globus u muškoj konkurenciji. Za veliki kristalni globus borba će se voditi između Hirschera i Feuza, dok bi se za mali slalomski globus trebali boriti Ivica Kostelić, Marcel Hirscher te Andre Myhrer.

U subotu ujutro na rasporedu je veleslalom, a jedna kladionica daje izuzetno dobar koeficijent za jednu okladu, koeficijent koji je znatno veći nego i u jednoj drugoj kladionici…

Više na http://www.svijetkladjenja.com/veleslalom-schladming-valuebet/

• Replies 45
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

FORMULA 1-POLE POSITION-DUEL - VN Australije 07h

N.Rosberg(dPPAus)-M.Schuma 2 @ 2.00 Supersport

(S obzirom na treninge u kojima je Schumaher ostvariovao odlična vremena, ova kvota mi je neobična, osim ako nije riječ o sasvim drugačijim taktikama, uglavnom uzet ću ovaj bet svakako)

http://www.formula1.com/results/season/2012/864/7169/

http://www.formula1.com/results/season/2012/864/7170/

S obzirom da je već subota :D i da imam vremena i ne spava mi se moram podjeliti što sam odigrao za danas :)

Imam par parova , sve pobjede gostujućih momčadi za koje smatram da bi mogli lijepo proći danas, a to su:

1. CD Feirense-SC Braga 2@1.6

Nakon viđenog danas u Portugalskoj ligi , Porto 0:2, Benfica 3:1, ne vidim razlog zašto im i 3. mogući kandidat za 1. mjesto na ljestvici ne bi pobjedio prilično jadni Feirense...razmišljao sam o hendyju ali ovo je sigurnija varijanta

2. FC Sevilla-FC Barcelona Hendy pobjeda Barce SS 2@2,15

Barcelona je u velikom naletu i Messi je stvarno raspoložen u zadnje vrijeme.. Neću previše gubiti vremena na objašnjavanje, mislim da će Barca proći ..

3. Hertha BSC-Bayern München Hedny pobjeda Bayerna 2@2.1 - Bayern također u Odličnoj formi.. rasturili su Basell i Hoffenheim sa ogromnom gol razlikom..

4. Parma FC-AC Milan 2@1,75 - Smatram Milan jačom momčadi koja želi održati 1. mjesto na ljestvici.. tukli su Lecce 2:o koje nije ništa bolje/gore od Parme..zadnje 3 utakmice su dobili Parmu , ove sezone 4:1 doma..

5. Caen-Paris SG 2@1.90 - Odlična igra PSG od kada su dobili novog trenera, drže 1. mjesto i Montpellier  im je za leđima. Minimalna pobjeda im je dovoljna za 3 boda a s obzirom na formu, mislim da će uz ovaj koef. to proći! - BAŠ MI JE ŽAO KAJ OVI SMRADOVI NISU POBJEDILI :( Ali danas je Caen bio bolji!

-----------

Sve gore navedene utakmice se odigravaju negdje popodne oko 18:00 i kasnije.. utakmicu koju ću odigrati u 13:45 : Dundee Utd-Glasgow Rangers

Ovo ne bi preporučio nikome za odigrati osim ako sastavljaju nešto za sistem .. koef. na Glasgow je 2.60. Celtic je tuko Dundee zadnje kolo 4:0 -.

Pogledajte zadnja gostovanja Glasgowa:

14/01/2012 Premier League Johnstone vs. Rangers 3 - 1:2

11/02/2012 Premier League Dunfermline vs. Rangers 3 - 1:4

26/02/2012 Premier League Inverness vs. Rangers 3 - 1:4

Vidi se da im u gostima ide puno bolje nego doma i uz ovakav koef. na Glasgow mislim da se isplati odigrati 2-jku.. a i ako ne prođe, lako sastavite novi listić jer kao što sam rekao , ostale tekme su u 18:00 sati prva..

Toliko od mene . - zasada :D

S obzirom da je već subota :D i da imam vremena i ne spava mi se moram podjeliti što sam odigrao za danas :)

Imam par parova , sve pobjede gostujućih momčadi za koje smatram da bi mogli lijepo proći danas, a to su:

1. CD Feirense-SC Braga 2@1.6

Nakon viđenog danas u Portugalskoj ligi , Porto 0:2, Benfica 3:1, ne vidim razlog zašto im i 3. mogući kandidat za 1. mjesto na ljestvici ne bi pobjedio prilično jadni Feirense...razmišljao sam o hendyju ali ovo je sigurnija varijanta

2. FC Sevilla-FC Barcelona Hendy pobjeda Barce SS 2@2,15

Barcelona je u velikom naletu i Messi je stvarno raspoložen u zadnje vrijeme.. Neću previše gubiti vremena na objašnjavanje, mislim da će Barca proći ..

3. Hertha BSC-Bayern München Hedny pobjeda Bayerna 2@2.1 - Bayern također u Odličnoj formi.. rasturili su Basell i Hoffenheim sa ogromnom gol razlikom..

4. Parma FC-AC Milan 2@1,75 - Smatram Milan jačom momčadi koja želi održati 1. mjesto na ljestvici.. tukli su Lecce 2:o koje nije ništa bolje/gore od Parme..zadnje 3 utakmice su dobili Parmu , ove sezone 4:1 doma..

5. Caen-Paris SG 2@1.90 - Odlična igra PSG od kada su dobili novog trenera, drže 1. mjesto i Montpellier  im je za leđima. Minimalna pobjeda im je dovoljna za 3 boda a s obzirom na formu, mislim da će uz ovaj koef. to proći!

-----------

Sve gore navedene utakmice se odigravaju negdje popodne oko 18:00 i kasnije.. utakmicu koju ću odigrati u 13:45 : Dundee Utd-Glasgow Rangers

Ovo ne bi preporučio nikome za odigrati osim ako sastavljaju nešto za sistem .. koef. na Glasgow je 2.60. Celtic je tuko Dundee zadnje kolo 4:0 -.

Pogledajte zadnja gostovanja Glasgowa:

14/01/2012 Premier League Johnstone vs. Rangers 3 - 1:2

11/02/2012 Premier League Dunfermline vs. Rangers 3 - 1:4

26/02/2012 Premier League Inverness vs. Rangers 3 - 1:4

Vidi se da im u gostima ide puno bolje nego doma i uz ovakav koef. na Glasgow mislim da se isplati odigrati 2-jku.. a i ako ne prođe, lako sastavite novi listić jer kao što sam rekao , ostale tekme su u 18:00 sati prva..

Toliko od mene . - zasada :D

Neces Bayern?

Ja cu danas najvjerojatnije igrat ovo:

Hertha BSC-Bayern München 2

FC Sevilla-FC Barcelona 2

Parma FC-AC Milan 2

jučer polovičan uspjeh... jedan listić košarke prošao, na drugom pao za jedan gem....

1. listić

Asvel - Le Mans 2 2,65 

Zagreb - Široki  2 2,80

2.listić

Ski skokovi:  Kranjec R.  1.-6. mj    1,25    kranjec bio 1.  ;D

Del Potro - Federer 1.set 9,5 više  1,65    6-3  :'(

Hoffenheim - Stuttgart - Stuttgart daje gol 1,30     pobjeda Stutugarta    ;D

barem sam vratio lovu i zaradio za ćevape ...  ;D ;D ;D

danas neću igrati ništa, trijeznim glavu, idem u Maksimir na tekmu pa hladne glave sutra napadam...  ;D

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Ovaj par mi je posebno interesantan danas

Venlo - Nec Nijmegen  2.75  3.20  2.35

U zadnjih 6 utakmica Venlo ima 4 pobjede i 2 poraza dok Nec ima 2 pobjede,3 poraza i remi ..Osim toga Venlo je kući dobio zadnjih 5 utakmica  ,zabio je 11 puta,a dobio  samo 3 gola ..Nec je u gostima dobio 2 puta ,izgubio 3 i jednom remiziro.. U korist Necu idu međusobni omjeri  4 puta je dobio , 1 izgubio i 3 puta su remizirali ..

Ovdje super sport nudi  ono što mi se čini primamljivo da će Venlo zabit više od 1 gola  2.70 ..

Wigan - Wba  2,55  3,20 2,55

Io vde mi je nešto zanimljivo..

10/12/2011 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 1:2

01/02/2011 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 2:2

13/11/2010 Premier Liga Wigan vs. West Bromwich 1:0

09/05/2009 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 3:1

29/11/2008 Premier Liga Wigan vs. West Bromwich 2:1

15/01/2006 Premier Liga Wigan vs. West Bromwich 0:1

10/09/2005 Premier Liga West Bromwich vs. Wigan 1:2

16/03/2004 Championship West Bromwich vs. Wigan 2:1

16/09/2003 Championship Wigan vs. West Bromwich 1:0

Kako bi se to reklo 3 za 3 .. I čini mi se da je danas Wba na redu ..

Osim toga mislim da bi vrijedilo probat 

Odg 3+  1  2.20

RK Varteks-RK Međimurje 1 1.15

Derbi začelja,naime varteks je odigrao utakmicu sa porecom prije par dana gdje su vodili do neke 45 min i onda se pojavio opet problem jer nemaju siroku klupu da bi mogli izdrazati do kraja to im se dogadalo u zadnje 3 utakmice,napredak je vidljiv od kad je dosao novi trener.Svi su zdravi tako da ne vidim razloga zasto danas varteks nebi dobio,dobili su ih u prvom dijelu sezone bez problema u gostima a tada nisu bili komplenti.

Međimurje je najmlada ekipa u ligi,igraju decki sa nekih 17g imaju par starijih ali rijetko kad su oni videni na treningu, tako da stvarno danas nemaju sta traziti u varazdinu.

[b]B.Dortmund-Werder Bremen 1 1.40[/b]

Domacini imaju doma omjer 10-1-1,imaju jednog ozljedenog igraca vec duze vrijeme(Mario Gotze).

U prvom susretu je zavrsilo 2:0 za dortmund a onda je werder bio kompletan a danas igraju bez(Marka Arnautovića,Claudia Pizzara, Naldo,Philippa Bargfredea,Tim Borowski,Marka Marina, Aarona Hunta,prvi golman Tim Wiese takoder i drugi golman vjerojatno ce im braniti 3 pitaj boga u kakvoj je taj formi..

Omjer  u gostima im je 3-4-6.

Sevil/Barce/dng-Barcelon daje 1.10 tu je sve jasno.

TEČAJ: 1,7710 mozda nije nesto veliki kof ali za mene je to neki srednji ulog mozda cak i prema visem  ;)

Nadal R.-Federer R. 1    1,85

Nadal je trenutno u puno boljoj formi,a  u korist mu ide i to što je federer malo oslabljen zbog tog nekakvog famoznog virusa .. U korist Nadalu idu i međusobni omjeri  21:10 ..Igra se na betonu na otvorenom (ispravite me ako griješim ) na podlozi na kojoj ga Federer još ni jednom nije dobio ..Može se reć da ga je znao i ubit od tenisa ..Po meni je Nadal danas veliki favorit i ova kvota mi se jednostavno čini prevelika i presmiješna ..

Nadal ti baš i nije u pono boljoj formi...sinoc je muku mučio sa Nalbandianom,dok je federer spakovao Del Potra kao da se radilo o challenger tipu igrača.Virus koji spominješ je već odavno prebrodio,radi se o tome da taj virus nestaje nakon 48 sati,a prosla je skoro sedmica od tada.Slažem se sa podlogom,da više odgovara nadalu,al ipak nije zemlja.Takodjer se slazem da Nadalov still igre neodgovara Federeru,al opet...ako Nadal bude returnirao loše kao sinoc protiv Nalbandiana...Federer ce to iskorisit.Mislim da je ovo 50 50 meč,ako bi vec riskirao...radije bi stavio de će meč ići preko 2.5 setova  2.3 kvota...mislim da ima jednake šanse da prodje nego da će ga nadal dobit.

Dinamo-Hajduk 1 1,85(ujutro ce vjervatno bit oko 2 2,10 na bonus tip-super tip) za hrabrije F2 3,20

razlog je jednostavan...dinamo briljira vec par sezona dok hajduk je jednostavno katastrofalan..ioako san zestoki hajdukovac moj odabir je ipak dinamo,jer hajduk ukratko receno pojma nema! :D

Ma okani se ti prijatelju naše lige! Dinamo Istru ne može dobti! Ja sam Dinamovac pa ne želim to igrati.

Ma da ne duljim,igraj na njih. :)

Još nešto što će u igri biti slijedeći tjedan je Rudeš! Protiv Međimurja će "otvarati" svoj stadion bit će masa publike i još pokoji "detalj" koji vam je sigurno jasan tako da,jasno vam je šta trebate odigrati ma kolikoi god koef. bio.

Gost
This topic is now closed to further replies.

• Subota,svicarska 1.liga Luzern vs Young Boys,vise od 1,5 golova u utakmici psk,koef 1 20.
    • NOGOMET | City - Tottenham 1 (1.48) bet365 Analiza u dnevnoj temi 
    • Milan - Juventus - 1 i oba daju (4.75) bet365 Očekuje nas jedan od najvećih derbija talijanske Serie A, gdje će AC Milan ugostiti Juventus na stadionu Giuseppe Meazza u sklopu 13. kola. Domaćini žele popraviti dojam nakon razočaravajućeg remija 3-3 protiv Cagliarija u prošlom kolu. Ovaj rezultat uslijedio je samo četiri dana nakon impresivne pobjede od 3-1 nad Real Madridom na Santiago Bernabeuu u trećem kolu Lige prvaka. Milan se trenutno nalazi na 6. mjestu ljestvice, sa šest bodova zaostatka za Juventusom, i pred domaćim navijačima ima imperativ pozitivnog rezultata kako bi ostao u utrci za vrh. Juventus ulazi u ovaj susret s većim samopouzdanjem nakon sigurne pobjede od 2-0 nad Torinom u Derby della Mole. Stara dama je dominirala na terenu, gdje je stvorila brojne prilike i pokazala čvrstinu u obrani. Ozljede i izostanci Povratnik Alvaro Morata, koji je nedavno nastupio za Španjolsku u Ligi nacija, bit će spreman za susret protiv svog bivšeg kluba. Luka Jović je, međutim, i dalje van stroja zbog problema s preponama, a zajedno s njim izostaju Alessandro Florenzi i Ismael Bennacer. Juventus, s druge strane, dolazi bez prvog strijelca Dušana Vlahovića, koji je izvan terena zbog ozljede bedra. Zamjenski napadač Arkadiusz Milik neće se vratiti prije iduće godine. Stoga bi Timothy Weah ili Kenan Yildiz mogli igrati kao "lažna devetka". AC Milan: Maignan; Emerson, Thiaw, Tomori, Hernandez; Fofana, Reijnders; Chukwueze, Pulisic, Leao; Morata Juventus: Di Gregorio; Savona, Kalulu, Gatti, Cambiaso; Locatelli, Thuram; Conceicao, Koopmeiners, Yildiz; Weah Milan ove sezone ima tri pobjede u pet domaćih utakmica i njihovi napadači su u dobroj formi. Rossoneri su postigli najmanje tri gola u tri od posljednjih pet susreta u svim natjecanjima. Međutim, obrana im ostaje problematična, što su pokazali primivši tri gola od Cagliarija prije dva tjedna. S druge strane, na Juventusovim utakmicama često viđamo golove na obje strane terena – tri od posljednjih pet utakmica u svim natjecanjima završile su na taj način. Preporuka je odigrati opciju "Obje momčadi daju gol" s kvotom 1.90. Također, vrijedi razmotriti pobjedu domaćina uz kvotu 2.20, s obzirom na to da je Milan slavio u tri od posljednje četiri domaće utakmice u svim natjecanjima.  Na kombinaciju pobjede Milana sa okladom 'oba daju gol', bet365 kladionica nam daje ukupnu kvotu od 4.75. (Koeficijenti 22.11. u 21:35 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Manchester City - Tottenham - 1 i oba daju (2.25) bet365 Manchester City očajnički želi prekinuti niz od četiri uzastopna poraza u svim natjecanjima. Posljednji udarac stigao je prije dva tjedna, kada su izgubili 1-2 od Brightona na gostovanju na stadionu Amex. Iako su Građani poveli ranim golom vodećeg strijelca lige Erlinga Haalanda, ostatak utakmice nisu uspjeli kontrolirati. Sada se nalaze na pet bodova zaostatka za liderom Liverpoolom, što znači da si jednostavno ne mogu priuštiti novi kiks, posebno pred domaćim navijačima. Branitelji naslova u sklopu 12. kola Premier lige dočekuju Tottenham na stadionu Etihad. Gosti također ulaze u ovaj susret s niskim moralom. U prošlom su kolu iznenađujuće poraženi kod kuće s 1-2 od momčadi Ipswich Towna, koja je tek promovirana u ligu i nije u najboljoj formi. Ovo je bio drugi uzastopni poraz za Spurse, čija je obrana u tom razdoblju primila čak pet golova. Ozljede i izostanci City se suočava s nizom izostanaka: Mateo Kovačić, Ruben Dias i Max Alleyne su izvan konkurencije zbog ozljeda, dok je Oscar Bobb dugoročno odsutan zbog prijeloma noge. S druge strane, John Stones, Manuel Akanji, Nathan Ake, Phil Foden, Jack Grealish, Kevin De Bruyne, Jeremy Doku i Matheus Nunes sudjelovali su u treninzima ovog tjedna i bit će procijenjeni prije početka utakmice. Manchester City: Ederson; Walker, Stones, Akanji, Gvardiol; Lewis, Gundogan; Bernardo, Foden, Savinho; Haaland Kod Tottenhama, situacija nije ništa manje izazovna. Rodrigo Bentancur izostaje zbog suspenzije, dok su Micky van de Ven, Richarlison i Wilson Odobert izvan terena zbog ozljeda. Cristian Romero također neće igrati zbog problema s ozljedom stopala, a mladi Mikey Moore izostaje zbog bolesti. Tottenham Hotspur: Vicario; Porro, Dragusin, Davies, Udogie; Kulusevski, Bissouma, Sarr; Johnson, Solanke, Son Manchester City i Tottenham susreli su se prije manje od mjesec dana, kada su Spursi slavili sa 2-1 u Liga kupu u Londonu. Međutim, u subotu su ulozi znatno veći jer obje momčadi traže povratak na pobjednički put u prvenstvu. City ove sezone ima impresivan učinak na domaćem terenu, s šest pobjeda i dva remija u osam utakmica u svim natjecanjima. U pet ligaških utakmica na Etihadu postigli su ukupno 12 golova. S obzirom na to da su četiri od posljednjih pet utakmica Tottenhama završile s golovima na obje strane, pobjeda domaćina uz opciju "Obje momčadi daju gol" čini se kao izgledan ishod. Kvota na ovu kombinaciju iznosi 2.25 u bet365 kladionici. Erling Haaland, koji je za reprezentaciju Norveške postigao četiri gola tijekom reprezentativne pauze, svakako će biti ključan igrač. Njegov pogodak protiv neuvjerljive obrane Spursa vrijedi odigrati uz kvotu 1.66. (Koeficijenti 22.11. u 21:15 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Nedjelja  16:00h Nogomet, Srbija 1. Liga  Partizan - Napredak 1 (1.25) SuperSport 
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use