Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 16.03.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

Pozdrav svima

moji predlozi za danas

Irska prva liga

cork siti-samrok rovers oba daju gol 1.7

Pocetak je sezone a samrok je u 2 utakmice primio po gol i to prvi su primali golove ali su nakraju ubedljivo pobedjivali,cork siti je izgubio dva meca ali je u proslom kolu postigao 2 gola.

tur-monako x2 1.45

Monako vjerovatno znate nije izgubio 4 poslednje utakmice i samim tim od ekipe koja je bila otpisana vratila se u borbu za opstanak,bodovno je zanimljivo jer se 5-6 ekipa bori i svi su u 3 ili 4 boda nagurani tako da bi svaki kiks mogao dovesti ekipu u nezgodnu situaciju.

ova dva para i jos dva koja se mogu navci na forumu a ima vrlo lepih izlozeni parova i tiket mi mogao lagano proc.

sretno svima 

pozdrav ekipa!...novi sam ovdje pa nemojte nesto zamjerit :) .

uglavnom, nisam tako aktivan kladioničar kao neki od Vas ovdje,ali često uplatim listić...i kladim se uglavnom na nogomet...vjerovatno ovo nebih sad ni pisao da prije par godina nisam za vrlo male pare-dobio velike pare...i eto odtada   aktivnije pratim nogomet,i ponude u kladionicama... ;) .

uglavnom uplatio sam listić,ali imam par nedoumica,pa ako mi netko od vas može pomoći...naime na :

gencelbirgli-trabzonspor sam stavio x2 (mislim da trabzon...igra bolje u gostima,a i sigurno se zele ugurat u ligu prvaka,ako jos mogu)

vitesse-heracles isto x2 (svjedoci smo toga da taj heracles itekako zna iznenadit na gostovanjima-nisu baš naj, ali mislim da bi ovo moglo proć)

Tours-monaco  isto x2  (monacu se zbilja forma diže,nakon katastrofalne sezone...vec par kola nisu izgubili,i bore se za ostanak, dok tours je siguran,a neznam bas dal moze bas napredovat)

Nantes-Boulogne 1  (nantes je kući oke,a ovi su čini mi se loši...mislim da će Nantes itekako htjet ovu pobjedu,ako planiraju ući u prvu ligu)

ako se u nečemu ne slažete,ili imate kakve vijesti o nekim igračima...pa mi javite...a možda i ovaj moj post nekome pomogne!!

sretno svima,a ne samo njima! ;D

Evo ja cu danas probat sa ovime,iako nije bas neka ponuda i ima dosta na knap parova:

Frankfurt-Dresden  1 (1.50)

Vec je neko pisao analizu i slazem se sa pobjedom domacina.Eintracht se mora vratiti u prvu ligu i moraju pobjeđivati doma ekipe popuz Dresdena koji je na 9.mjestu i ne moze ni ispast ni uc u prvu ligu.Dresdedn je tipicna domacinska ekipa,imaju jedne od najjacih navijaca u Njemackoj ali u gostima to nije bas nesta.Frankfurt je doma odlican,zadnje 3 tekme 1:0,2:1,6:1...Uglavnom,mozda i bude gusto kak zna bit njemacka druga ali vjerujem u pobjedu Frankfurta.

Basta-Amiens  1 (1.30)

Francuska druga liga,koju nikada skoro ne igram i mislim da nije bas pametno se na nju kladit ali ovo danas jednostavno moram uzet.Basta je prva na tablici,a Amiens zadnji i mislim da ce ispast iz lige iako jos ima dosta do kraja.Bastia drzi prvo mjesto i ocito se vracaju u prvu ligu,imaju za sad 10 bodova prednosti...Doma igraju fenomenalno,u zadnjih 6 tekmi na domacem terenu imaju 5 pobjeda(ukljucujuci pobjedu protiv Sochauxa) i jedan poraz ali od Lyona. Melju doma sve redom,i po meni mozda dodje do kiksa ali mislim da ne bi smjelo

Benfia-Beira Mar  1 (1.20)

Nemam sta previse pisat,dosta je o tome vec receno i ocekujem cistu pobjedu mozda i sa hendikepom.Iako sam se dosta puta opekao na Benfici,pgotovo kad su ovakvi favoriti,danas to moram uzet kad je ovakva ponuda

Genclerbirligi-Trabzonspor  oba daju gol (1.60)

Vec je kolega gore napisao,smatram isto da ce biti golova dosta,pa s time bi trebalo uci i oba daju gol.Iako zadnjih neznam kolko tekmi Trabzonspor igra sa puno golova i uvijek se desi da bas kad ja odigram se ta serija prekine.Ali Genclerbirligi je također jedna jako efikasna ekipa,pogotovo doma i bore se za Europu tako da bi trebali barem zabit.Zadnje međusobne tekme su bile redom 1:2,1:2,3:1,3:1,2:2...

Sparta Prag-Banik Ostrava  1 (1.35)

Sparta drzi prvi mjesto sa 3 boda prednosti ispred Slovana tako da moraju ovakve tekme redom dobivat.Banik je uzasan ove godine,predzadnji su na tabeli i bore se za ostanak.Igraju dosta lose u gostima,i mislim da nece uspjet danas parirat Sparti koja se bori za naslov,citao sam nedavno nedje da Sparta ima dosta kvalitetnu ekipu ove godine i trebala bi danas dobit.Zadnju tekmu je Sparta dobila doma 4:0 i zatim u gostima dvije pobjede po 0:2 protin Banika.

Nadal-Nalbandian  manje od 20:5  (1.70)

Iako volim Nalbandiana,ali covjek nije vise onaj stari igrac i mislim da ne moze parirat sa svojih 30 godina protiv igraca poput Nadala koji puca od snage.Da ne kazem da je uvijek imao problema sa motivacijom,i ako se Nadal odma malo odvoji mislim da ce se jednostavno predat.Tome u prilog bas ne idem njegov zadnji mec protiv Tsonge gdje je maltene vec bio porazen i uspio je sve preokrenut.Ali bas zato mislim da je on svoje da na ovom turniru i da nece moc ni fizicki odigrat jos jedan takav mec.Nadal igra odlicno ovaj turnir,melje sve pred sobom i nitko nije dosao ni blizu da mu uzme set.Mislim da ce brejk po setu biti dovoljan...

Probat cu jos jedan bezveze odigrat listic sa Zagrebom,Lask Linzom,Inter Zepresic,Azarenka hendikep 5.5 i Federerom...pa da ne pisem za to analize jer ga igram tek tolko

Tolko od mene za danas i sretno...

brzinski tiket,nemam bas vremena za analize;

Nacional-Porto 2 1,55

odlican koef na porto,nacional je u posljednje vrijeme odmjerio snage sa svim vodećim momčadima portugalskog prvenstva i od svih je poražen s najmanje s dva gola razlike,a i borba za naslov

Benfica-Beira Mar 1X 1,55 (3 i manje gola)

od 11 međusobnih susreta samo je 3x proslo vise od 3 gola a i prosjek po tekmi im je 1 primljeni gol,mislim da beira mar nece zabit,a nevjerujem da ce benfica 4 zabit i 20.ovog mj ih ceka kup utakmica s portom

Federer R.-Del Potro J.M. 1 1,45

navijacki a ima vec analiza :)

3,48

Slovan(5.ut)-MsHK Žilina (16.03. 18:00)

1

1,40

E.Frankfurt-Dynamo Dresden (16.03. 18:00)

1

1,40

Nacional Fun.-FC Porto (16.03. 20:00)

2

1,50

DenBosch-Telstar Velsen (16.03. 20:00)

1

1,40

BenficaL-Beira Mar Aveiro (16.03. 22:15)

1

1,20

koef. 3,822  Šta mislite o ovom listiću

BenficaL-Beira Mar Aveiro (16.03. 22:15)

1

1,20

Nacional Fun.-FC Porto (16.03. 20:00)

2

1,50

Čilić M.-Dancevic F. (16.03. 21:00)

1

1,25

Hoffe/Stutt/dng-Stuttgart (16.03. 20:30)

daje

1,35

SVE JE LIJEPO IZANALAZIRANO PRIJE TAKO DA NEMA POTRBE VISE PISATI I ANALAZIRATI DANASNJI MOJ ODABIR SRETNO SVIMA!!!

Pozdrav svima novi sam ovde pa samo da pozdravim ekipu i momke koji stvarno daju analize i  odlicna objasnjenja svaka cast, pratim vas odavno i stvarno ima vrhunskih prognoza a ima i ovi sto lupaju bezveze ekipa cujemo se i cim mi nesto zamirise podjelim s vama sretno svima

Evo nešto kratko od mene nakon dugo vremena  :)

E.Frankfurt-Dynamo Dresden 1 (1,40)

Radi se o ogledu dviju momčadi 2. njemačke lige. Razlika u kvaliteti između ove dvije momčadi je velika i sve me upućuje na to da ovo odigram danas.

Frankfurt je najbolji domaćin u ligi i nema izgubljenu utakmicu na domaćem terenu (8-4-0 27/9). Uz sve te lijepe brojke imaju jak motiv za novu pobjedu, a to je osiguranje 2 mjesta na tablici što im omogućava prelazak u 1. ligu.

S druge strane Dresden s 33 osvojena boda nije ni gore ni dolje kako bi se reklo. Nisu ni blizu zoni ispadanja, a nisu ni blizu vrhu da bi se mogli natjecati za ulaz u 1. ligu. Stoga očekujem pomalo nezainteresiranu momčad danas i vjerujem da neće ni bod uhvatiti. Omjer njihovih gostovanja: (3-2-7 17/25).

Očekujem pobjedu Frankfurta koji je kompletan danas za razliku od Dresdena kojemu fale 2 bitnija igrača i uz to nemaju nikakvu motivaciju za pobjedu na ovom gostovanju za razliku od 'napaljenog' domaćina koji igra za 2-go mjesto pred svojim navijačima.

FT:3-0

Rutinski odrađeno  :)

Pozdrav svima, pogotovo našem adminu Goksimu, kojeg bih ovom prilikom zamolio da se prikljući postavljanju parova, pošto iste najviše isčekujem i cijenim. Na ruku tome, evo i mojih par analiza za koje su nadam da su prolazne i da će pomoči nekome. Neke analize su c/p sa drugih portala. Sretno.

M.Cilic-F.Dancevic  

1@1,20

Pocetak dogadaja: 16.3. u 21:10

Cilic se opet vraca u dobru formu nakon 3 mj izbivanja sa terena. Jucer protiv rosola 9 osvojenih gemova za redom i mislim da je ovo prilicno siguran tip.

Ne da su ti neke analize c/p već sve!!!Ovo na kraju se ni ne može nazavati analizom!

Arles-Laval 1X 1.25

vec je neko napisao analizu tako da nema smisla da i ja pisem.

KK Zagreb-HKK Široki 1 1.55 3/4 rezultat 4-24 znači Zagreb je zabio u 3/4 samo 4 koša nemam rijeci jednostavno..

Aktualni hrvatski prvak Zagreb CO sezonu za zaborav što se tiče ABA lige pokušat će završiti hvatanjem kvaifikacija za Eurokup. Protivnik Mrava, Široki WWin, već je osigurao to natjecanje zabetoniravši se na petoj poziciji.Nakon pobjede protiv Cibone, Zagreb hvata baš Ciboninu sedmu poziciju. Više od toga ne mogu. Zato je pobjeda protiv Širokobriježana imperativ, što za goste ne vrijedi. Oni dolaze potpuno rasterećeni.Zagreb je sigurno kvalitetnija momčad no što nam to sugerira tablica,vidjeli smo to i u susretu protiv Cibone kada su imali plodnu večer što se šuta za 3 tiče.Za Široki večeras neće nastupiti zbog ozljede gležnja Fran Pilepić njihov najbolji igrač,to bi moglo dodatno olakšati Zagrebov posao.Pošto su gosti osigurali 5.poziciju i ne mogu ni gore ni dolje sigurno će htjeti isprobati neke mlade igrače,prije svega hrvatskog kadetskog reprezentativca 17-godišnjeg Domagoja Bošnjaka koji je najavljen u sastavu,te odmoriti neke koji su igrali više.Ako Zagreb pogodi barem pola trica od onoga što su pogodili Ciboni,uz još više oporavljenog Kasuna,Simona koji je najavio svoj nastup i večeras pobjeda ne bi trebala izostati.Dakle,veća motivacija i imperativ pobjede kod Zagreba i rasterečenost gosta koji dolazi bez najboljeg igrača.

Ma živa katastrofa danas od Zagreba, ovo nije bilo ni 10% onog Zagreba protiv Cibone. Neznam kako je moguće da u samo par dana tako padnu, barem bi sad nakon Cibone trebali biti "u naletu". Eh, svatko ima pravo na svoje mišljenje, a moje je da se već duže vrijeme pitam, tko je Androić i što radi u Zagrebu..

Arles-Laval 1X 1.25

KK Zagreb-HKK Široki 1 1.55 3/4 rezultat 4-24 znači Zagreb je zabio u 3/4 samo 4 koša nemam rijeci jednostavno..

Aktualni hrvatski prvak Zagreb CO sezonu za zaborav što se tiče ABA lige pokušat će završiti hvatanjem kvaifikacija za Eurokup. Protivnik Mrava, Široki WWin, već je osigurao to natjecanje zabetoniravši se na petoj poziciji.Nakon pobjede protiv Cibone, Zagreb hvata baš Ciboninu sedmu poziciju. Više od toga ne mogu. Zato je pobjeda protiv Širokobriježana imperativ, što za goste ne vrijedi. Oni dolaze potpuno rasterećeni.Zagreb je sigurno kvalitetnija momčad no što nam to sugerira tablica,vidjeli smo to i u susretu protiv Cibone kada su imali plodnu večer što se šuta za 3 tiče.Za Široki večeras neće nastupiti zbog ozljede gležnja Fran Pilepić njihov najbolji igrač,to bi moglo dodatno olakšati Zagrebov posao.Pošto su gosti osigurali 5.poziciju i ne mogu ni gore ni dolje sigurno će htjeti isprobati neke mlade igrače,prije svega hrvatskog kadetskog reprezentativca 17-godišnjeg Domagoja Bošnjaka koji je najavljen u sastavu,te odmoriti neke koji su igrali više.Ako Zagreb pogodi barem pola trica od onoga što su pogodili Ciboni,uz još više oporavljenog Kasuna,Simona koji je najavio svoj nastup i večeras pobjeda ne bi trebala izostati.Dakle,veća motivacija i imperativ pobjede kod Zagreba i rasterečenost gosta koji dolazi bez najboljeg igrača.

Ma živa katastrofa danas od Zagreba, ovo nije bilo ni 10% onog Zagreba protiv Cibone. Neznam kako je moguće da u samo par dana tako padnu, barem bi sad nakon Cibone trebali biti "u naletu". Eh, svatko ima pravo na svoje mišljenje, a moje je da se već duže vrijeme pitam, tko je Androić i što radi u Zagrebu..

Samo jedna rijec KATASTROFA.

Pozdrav,

da ostavim i ja svoj post :)

tekma: Nacional Fun.-FC Porto  2 @ 1.50

Smatram da je Porto bolja momčad, odigrali su ove sezone tekmu u 10. mj. 2011 - Pobjeda Porta 5:0..

Uz dobar score protiv Nacionala mislim da se Porto bori za 1. mjesto , tj. da brani to 1. mjesto ( 53 boda )  na ljestvici.

Benfica mu je za leđima sa 52 boda - Braga također 52 boda.

Nacional je klub sa sredine tablice (26 bodova), ništa im previše ne znači niti gore niti dolje :P, bit će napaljeni vjerovatno na Porto kao prvaka ali smatram da će Porto barem 1 golom razlike pobjediti?

p.s. možda je malo mali koef. za igranje u gostima ali i to je bolje nego 1.3 :D kako znaju stavit kladionice :)

------

Dodao bih još jedan par :)

Lilleham(7.ut)-SpartaWSa (3:3) - Zadnja tekma u seriji - tko pobjedi ide dalje..

Vidi se iz dosadašnjih utakmica da je Lillehammer doma nešto kao naši Medvedi ( ali dok nisu ispali :( ).. :P - tj. 1. tekmu u seriji su izgubili 1:2 doma, pa su im sljedeću vratili 3:4 dobili na produžetke i od tada uredno doma pobjeđuju:

14/03/2012 Elitserien Doigravanje Sarpsborg vs. Lillehammer 0 - 4:3

12/03/2012 Elitserien Doigravanje Lillehammer vs. Sarpsborg 3 - 4:2

10/03/2012 Elitserien Doigravanje Sarpsborg vs. Lillehammer 0 - 5:2

08/03/2012 Elitserien Doigravanje Lillehammer vs. Sarpsborg 3 - 4:3

06/03/2012 Elitserien Doigravanje Sarpsborg vs. Lillehammer 3 - 3:3 3:4 (Prod.)

04/03/2012 Elitserien Doigravanje Lillehammer vs. Sarpsborg 0 - 1:2

Danas mislim da prolazi 1x, a za hrabrije ili sistem čista jedinica :)

Vidjet ćemo.

Pozdrav svima

Evo sve prošlo ok!

Lillehammer vs. Sarpsborg 3:0 - moram priznat da sam iznenađen kako su Lillehammer rasturili da Sparta nije uspjela ni gola dati a riječ je o sve ili ništa bilo :)

Porto glatko prošao 0:2 :)

Sta ćes igrat danas ?

stvarno ne znam... htio sam igrat Ivanović - Sharapova 1.set 9,5 više koef 2,0 ali sad ne znam ni sam što ću jer mi se nekako ženski tenis ne igra, tu bude svega...

pa sam mislio Del Potro - Federer 1.set 9,5 više, pa sad mi i to ne miriši....

ne znam, stvarno danas treba pazit jer ponuda nije baš nešto, a zamke vrebaju na svakom koraku....

znam da ću danas ići na iznenađenje na jednom listiću za 50 kn:

Asvel - Le Mans 2 2,65 

Zagreb - Široki  2 2,80  

NE PREPORUČAM IGRATI OVO..... to ja malo rizičnije idem....   ;D

a što će mi biti normalan listić ne znam.... pogledat ću tu po forumu možda neđem jedan dobar par i jedan moj.... uglavnom postavit ću ga....  ;D

Svaka čast!  :)

Arles-Laval 1X 1.25

Samo jedna rijec KATASTROFA.

Evo moram se ukljuciti malo pozdrav svima kao prvo,

Što se tiče Zagreba jest da Široki nije imao prevelikog motiva za utakmicu ,ali Zagreb bez Simona koji je otišo u Unicaju,koji je btw 13 poena dao Ciboni nije ni blizu ista ekipa a plus loše stanje u klubu što se tiče financija i još par izostanaka protiv Širokog koji je samo uzeo što mu se ponudilo i eto kako je završilo ,:D

I svaka čast za ove dvije košarke majstorski :D

Arles-Laval 1X 1.25

Nije zagreb ništa bio lošiji nego u tekmi s Cibonom. Razlika između Zagreba u tekmi s Cibonom i sa Širokim je isključivo bio šut i ništa više. Protiv Cibone im je ulazilo doslovno sve, osjećaj je bio da taman da bilo tko baci tricu zatvorenih očiju preko dva igrače da bi ušlo dok je danas bila totalna suprotnost, nisu ulazili niti otvoreni šutevi.

Al u načelu Zagreb igra loše i to je činjenica, previše ovise o Kasunu i Simonu (koji je i protiv Cibone i protiv Širokog bio jako loš) te o šutu, nema tu ništa izrađeno

Gost
This topic is now closed to further replies.
    • Škotska - Hrvatska - 3+ (1.95) bet365 Hrvatska nastavlja svoju borbu za vrh ljestvice Grupe 1 s Portugalom. U petak navečer ih očekuje težak izazov protiv Škotske u Glasgowu na Hampden Parku. S pobjedom u ovom susretu, Hrvatska bi ostala u utrci za osvajanje skupine te bi dočekala posljednje kolo i spektakularni okršaj s Portugalom pred domaćim navijačima. Nakon dvostrukog plasmana u polufinale Svjetskog prvenstva, motivacije za pobjedu među izabranicima Zlatka Dalića sigurno neće nedostajati. Hrvatska u ovu utakmicu ulazi kao favorit, posebno jer je njihov napad u posljednjim utakmicama djelovao ubojito, s pet postignutih pogodaka protiv Škotske i Poljske u protekla dva kola. Škotska je prošlog mjeseca uspjela osvojiti svoj prvi bod, odigravši remi bez golova protiv Portugala u hrabrom nastupu na Hampden Parku. Ipak, sreća je bila na strani domaćina, s obzirom na to da je Portugal promašio nekoliko čistih prilika. Hrvatska je slavila u posljednja dva međusobna susreta protiv Škotske, postigavši pritom pet pogodaka. Škoti su, pak, primili barem dva gola u tri od četiri utakmice u dosadašnjem dijelu Lige nacija, što dodatno ide u prilog našim igračima. Igrači poput Andreja Kramarića, Martina Baturine, Igora Matanovića i Ante Budimira u izvrsnoj su formi. Posebno se ističe Budimir, koji trenutno drži peto mjesto na listi strijelaca La Lige sa šest golova za Osasunu. Ozljede i izostanci Nakon nekoliko mjeseci bez ključnih igrača zbog ozljeda, Škotska će u ovom ciklusu konačno moći računati na povratak Jacka Hendryja, Johna McGinna i Stuarta Armstronga. Neće nastupiti Torinov napadač Che Adams, koji se još uvijek oporavlja od ozljede. U njegovom odsustvu, Tommy Conway, Lyndon Dykes i Lawrence Shankland konkurirat će za mjesto u napadu. Niti jedan od njih trenutno nije u top formi. Conway je zabio pet golova za Middlesbrough, Dykes još uvijek čeka svoj prvi pogodak u League One, dok je Shankland postigao samo jedan gol ove sezone nakon impresivnih 33 gola prošle godine za klub i reprezentaciju. Hrvatska će biti oslabljena neigranjem Lovre Majera i Brune Petkovića zbog ozljeda, ali Modrić će kao kapetan predvoditi iskusnu ekipu u kojoj je i Ivan Perišić. Krilni igrač PSV-a sudjelovao je u tri pogotka u dva dosadašnja susreta protiv Škotske, ali još uvijek čeka svoj prvi pogodak u Ligi nacija, unatoč tome što je odigrao 18 utakmica u ovom natjecanju. Dominik Livaković, prvi vratar Hrvatske, suspendiran je nakon crvenog kartona u utakmici protiv Poljske, pa će Nediljko Labrović iz Augsburga stajati na golu. Gvardiol će se jako morati paziti žutih kartona, jer bi u protivnom propustio susret s Portugalom u Splitu. Osim Gvardiola, suspenzija prijeti i Luki Modriću, Mateu Kovačiću, Marku Pjaci, Petru Sučiću, Ivanu Perišiću, Martinu Baturini i Mariju Pašaliću. Škotska: Gordon; Ralston, Souttar, Hendry, Robertson; McLean, Gilmour; McGinn, McTominay, Doak; Dykes Hrvatska: Labrović – Jakić, Šutalo, Gvardiol, Sosa – P. Sučić, Modrić, Kovačić – Perišić, Kramarić, Pjaca. Oklada na više od 2.5 gola na utakmici (koeficijent 1.95) čini se izvrsnom opcijom, jer su tri od četiri utakmice Škotske u Ligi nacija završile s najmanje tri postignuta pogotka. (Koeficijenti 14.11. u 23:11 CET) Koeficijenti su podložni promjenama
    • Postovani kolega,mene vi uvijek razveselite svojim objavama...i nema veze ako ste "desperados"😀Kaj sad,tak je kak je.I ne zamjeram vam kad par ne prodje.Nek ste vi nama zivi i zdravi😀
    • Pozdrav, interesira me što je s Guts - Leonardo kupom?  Trebao je već biti definiran raspored i odigrat se prvo kolo ako se ne varam? @IzudinB @Goksim
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:13 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 13.11. u 14:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use