Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Srijeda 14/03/2012

reciklaza

Recommended Posts

21:30 -6,5/Azarenka V.-A.Radwanska 2 1.50

po meni jedan vrlo dobar par kojeg treba probati,azarenka i radwanska igraju obje u jakoj dobroj formi.mislim da ce to bit jedan vrlo tezak mec za obje tenisacice gdje nece bit nekih velikih oscilacija te ce svaki poen bit od presudne vaznosti.ovaj tip sam odabrao jer smatram nakon svih analiza da azarenka nece uspjeti poraziti radwansku sa ukupnpm razlikom od 7 i vise gemova ...npr.(6-2,6-3) to je razlika od 7 gemova.bit ce to jedan vrlo tjesan mec i stoga treba bez razmisljanja stavit ovaj par na tiket

23:59 Bryant K.(-28,5+) NOR - LAL više @ 1.85

Kobe po prosjeku zabija 28,8 poena po utakmici i po tome je najbolji ove sezone. Uz to Bryant igra 38,3 minute po utakmici, ima 5,7 skokova, 4,8 asistencija i 43,5% suta. U posljednjih 8 utakmica Bryant je samo 2 puta isao ispod ove granice. Jednom protiv Detorita sa 22 poena i drugi puta protiv odlicnog Bostona sa 26 poena. Minnesoti je zabio 31, Sacramentu 38, odlicnom Miamiju 33, Washingtonu 30, Minnesoti opet 34 i u posljednjoj utakmici Memphisu 34. Veceras Lakersi gostuju kod New Orleansa s kojima se Kobe jos nije susreo ove sezone. Cuvat ce ga Belinelli kojemu je Henderson zabio 15 poena, Ellington 12, Afflalo 28, Thornton 23, Wallace 13, George 11, Beaubois 25, DeRozan 21, Korver 5 i Gibson 7. Od 10 igraca samo George i Korver su isli ispod prosjeka. Mislim da ce danas Lakersi lagano slaviti, i da Kobeja Belinelli nece moci zaustaviti, kao ni vecina NBA igraca.

RealMadr(dvp)-CSKA Moskva 11 1.90

znaci radi se o okladi da ce real dobiti prvo i drugo poluvrijeme.

Mourinho je najavio da ce poceti s 3 napadaca,Higuain je konacno poceo zabijati,vraca se Karima Benzema.

Kod CSKA nece biti prvi golman,tako da se ja nadam da ce real uvalilti bar 4 komada.kof je odlican.

Pozdrav..evo i mene nakon pauze pa da krenemo :)

New York Knicks - Portland  1.p -2.5 1 1.9

Gledao sam Knickse protiv Chicaga i izgledali su dosta solidno...Carmelo,Lin,Studemaier,Chandler su dobru partiju pruzili al' nisu imali dovoljno srece da pobjede Bullse.Danas im u goste dolazi Portland koji od zadnji 5 utakmnica vani ima 4 poraza i mislim da ce i danas izgubit on NY...Izabrao sam okladu da ce NY vodit 3 razlike na poluvremenu jer mi se cini vrlo jednostavnom,ako misle dobijat moraju od pocetka krenut agresivno i sto vise koseva davat i odbranu odigrat na nivou kosto znaju...Za hrabrije i Carmelo Anthony over 21.5 1.85

Chelsea-Napoli x2 2.10

Po meni jedna greska od kladionice...Chelsea po meni losa ekipa pravo,nesto ih je ko krenulo u zadnje 2 utakmnice kad su upisali 2 pobjede,al' danas moraju krenut napadacki jer moraju zabit 2 pogodka ako misle ici dalje..Napoli jedna disciplinirana ekipa koja kad daje 100% od sebe moze dobit sve u prvenstvu,a celzija su razmontirali prvu utakmnicu..Cavani,Lavezzi i Hamsik ce danas vjerovatno cekati kontre i tu pokusavati stvarati probleme odbrani celzija koja nije nista posebno i vjerujem da ce zabiti koji pogodak i tako se plasirati u daljnji krug..za one opreznije prolaz napolia 1.45 isto odlicno zvuci[/]

Nadal-Dolgopolov - 19.5 gemova 1.85

Nadal masina prava sve lagano prolazi i vjerujem da ce lagano proc ukrajinca da bet prodje dovoljno je 6:3 6:4,a posto ukrajinac nema neku dobru igru vjerujem da ce ga nadal u jednom setu 2 puta brejknut i da under lagano prolazi.

Pozdrav svima,vidim da ima danas dobri parova i od tenisa i nogometa.. a evo da ja izdvojim jedan hokej..

Skelleftea - Modo Tip: 1  1,60

Skelleftea zavrsila prvenstvo na 2. mjestu, bez ikakvih problema su se plasirali u playoff, dok je Modo zavrsio na 8. mjestu i jedva su usli u playoff. Modo ima drugu najlosiju obranu u ligi, dok skelleftea ima trecu najbolju obranu, s tim da imaju i drugi najbolji napad. Skelleftea vodi od 2:0 u seriji i zadnju su ih dobili u gostima 4:0 Nadam se da ce i danas imat slican ucinak jer su puno kvalitetnija ekipa. Mozda netreba toliko gledat statistiku jer opet u playoff-u je drugaciji pristup.. A evo prilike pred domacom publikom za vodstvo od 3:0 u seriji.. Sretno !!

sretno vama sto igrate hattrick.. ;)

sto se tice utakmice REAL MADRID: CSKA!!!!

vidim da u hrvatskoj lutriji daju koef. 2,10 da ce na utakmici biti vise od 11 kornera... meni se to bas svidja bas iz razloga sto ce to vjerovatno biti utakmica u kojoj ce real napadati, a cska traziti svoju sansu iz kontri... jednostavno, kada je takva utakmica u pitanju, nekako mi je logicno da ce biti puno suteva zbog koji bi moglo biti i puno kornera... je malo zeznut bet ali mi se ponuda cini slaba danas, pa mislim da je ovaj koef. jako dobar s obzirom na rizik... i da, puno srece zelim ovima sto ce igrati hattrick  ;D

21:30 -6,5/Azarenka V.-A.Radwanska 2 1.50

po meni jedan vrlo dobar par kojeg treba probati,azarenka i radwanska igraju obje u jakoj dobroj formi.mislim da ce to bit jedan vrlo tezak mec za obje tenisacice gdje nece bit nekih velikih oscilacija te ce svaki poen bit od presudne vaznosti.ovaj tip sam odabrao jer smatram nakon svih analiza da azarenka nece uspjeti poraziti radwansku sa ukupnpm razlikom od 7 i vise gemova ...npr.(6-2,6-3) to je razlika od 7 gemova.bit ce to jedan vrlo tjesan mec i stoga treba bez razmisljanja stavit ovaj par na tiket

Zašto onda komplicirat? Jednostavno odigrat 1 na Azarenku.

Ostalo od tenisa što mi se sviđa:

Tsonda - Nalbandian 1

Li Na - Kerber 1

Del Potro - Istomin 1

19:00 Đoković-Andujar tip manje od 17.5 @1,85

Đoković neigra svoj najbolji tenis, to se mora priznati, no igra dovoljno dobar da Golubevu i Andersonu prepusti po 5 poena u meču. Rekao bih-igra koliko mu je potrebno. Osvojio je AO, u polufinalu Dubaija ispao od Murraya 0-2, te ovdje kao što sam rekao lagano dobio Golubeva i Andujara. Klasično je dobar u svim segmentima, ako moram izdvojiti jedan udarac, to je forahand spin. Andujar je klasičan zemljaš, igrač dugih izmjena, koji dosta napada, i grize, nešto kao Giraldo. No igrač koji nema niti jedan način u igri da bi mogao Đokoviću nešto napraviti. Dobio je ovdje Haase-a, Mayera i Ramosa. U tome meču s Ramosom, dosta je griješio, meč je bio neizvjestan, sa pregršt neforsiranih grešaka, mislim oko 80. Sretno je kroz ždrijeb prošao, a Nole kad je Andersona koji je za klasu bolji od Andujara na hardu dobio 6-2 6-3, koliko je potrebno za ovaj under, pitam se kako neće lošeg Andujara isto tako isprašiti. Sretno!

23:00 Nadal- Dolgopolov tip manje od 19.5

Nadal nakon operacije igra dobro. Kaže da je odmoran i posve spreman za najteže napore. Vidjeli smo to protiv Mayera kojemu je prepustio 4, i Granollersa, koji je osvojio 5 gemova u meču. Klasična je njegova igra, ponajprije defanzivna, pa onda ka dse ukaže prilika iz kontre, pa u napad. " Dolgopolov je lud igrač", izjavio je Nadal u najavi ovog meča. Lud u smislu da može i najboljima parirati do samoga kraja, kada ga ide i kada pogađa, a može izgubiti i od nekakvog chelenger igrača. Ima Ukrajinac dobar servis, jak forehand, i nerijetko odličan osjećaj za dropshot. Ono što on doste često igra jest jako dobar beckend slice, koji zna izluditi suparnika. Ovdje je dobio Darcisa i Baghdatisa po 2-1. Upravo Baghdatis nije imao pravo rješenje za napade forehandom i bknd slice. H2H je 2-0 za Nadala, obe lake pobjede u dva seta. Mislim kako Nadal nebi trebao imati problema sa osnovne linije sa Dolgopolovim, jedino što bi moglo pokositi ovaj under jest odlična serva Ukrajinca, no nadam se kako će uspjeti Rafa ostvariti po break u svakome setu.

Nadal nakon operacije igra dobro. Kaže da je odmoran i posve spreman za najteže napore. Vidjeli smo to protiv Mayera kojemu je prepustio 4, i Granollersa, koji je osvojio 5 gemova u meču. Klasična je njegova igra, ponajprije defanzivna, pa onda ka dse ukaže prilika iz kontre, pa u napad. " Dolgopolov je lud igrač", izjavio je Nadal u najavi ovog meča. Lud u smislu da može i najboljima parirati do samoga kraja, kada ga ide i kada pogađa, a može izgubiti i od nekakvog chelenger igrača. Ima Ukrajinac dobar servis, jak forehand, i nerijetko odličan osjećaj za dropshot. Ono što on doste često igra jest jako dobar beckend slice, koji zna izluditi suparnika. Ovdje je dobio Darcisa i Baghdatisa po 2-1. Upravo Baghdatis nije imao pravo rješenje za napade forehandom i bknd slice. H2H je 2-0 za Nadala, obe lake pobjede u dva seta. Mislim kako Nadal nebi trebao imati problema sa osnovne linije sa Dolgopolovim, jedino što bi moglo pokositi ovaj under jest odlična serva Ukrajinca, no nadam se kako će uspjeti Rafa ostvariti po break u svakome setu.

19,5 granica? Ako se može znati gdje si uhvatio ovu granicu. I pohvale za analizu, po meni najbolji bet danas  :)

19,5 granica? Ako se može znati gdje si uhvatio ovu granicu. I pohvale za analizu, po meni najbolji bet danas  :)

imas u supersportu ;)

22:00 Tsonga- Nalbaldian tip 1 @1.50 supersport

Tsonga je odigrao ovdje tek jedan pravi meč. Llodra mu je predao u drugom kolu, a u trećem kolu, jučer je dobio Stepaneka 2-1 u setovima. Bio je suveren na svome servisu, jako malo je Stepaneku nudio. U prvome setu je i Stepanek odlično servirao, a Tsonga dosta griješio, udarao jako, ali sve pobacao van. U sljedeća dva se konsolidirao, i okrenuo meč u svoju korist. Nalbaldian u prvome kolu dobio Staracea, pa Čilića i jučer Tipsarevića 2-1. U tome meču je po meni Tipsa bio bolji, konkretniji, no par pogrešaka je prevagnulo na stranu "debelog", tj. Nalbaldiana. Nalbaldian, kao i Wawrinka u posljednje vrijeme, izgleda tjelesno dosta masivan, no tjelesno je dosta dobro pripremljen i nosi se dobro sa vrućinom. Za mene je on ipak igrač u zalasku svoje karijere, koji će nastupati po većim turnirima, osvojiti pokoje još dolare prije svega, bodovi su sa 30-ak godina na plećima ipak manje bitni. Tsonga je bolji igrač, konkretniji, jači na servisu, problem mu znaju biti neforsirane greške, ako njih smanji, u stanju je svakoga pobjediti, a kamoli ne Nalbaldiana.

Jučer me ubilo Inter manje od 3 gola i to na takav nacin za proplakat,tako da sam se jos samo jednom uvjerio da nema zicera i da bas nista nije sigurno..Ali danas idem probat sa ovim:

Crvena Zvezda-Smederevo  1 (1.35)

Ranije su dobili i Partizan i Vojvodina i Radnicki,pa ocekujem i pobjedu Zvezde.Svaki put lako dobiju Smederevo,imaju sad dvije pobjede zaredom i u dosta su dobroj formi.Moraju branit to drugo mjesto,a i dalje pokusavaju uhvatit Partizan tak da po meni kec.

Real Madrid-CSKA  H1 (1.50)

Mislim da ce ih Real ubit danas i natrpat,bas zato ke su Barca i Bayern tak prosli pa ce se i oni htjet pokazat.Mogo bi i Ronaldo ic zabijat da se pokaze ko sat su neki vec napisali.Uglavnom ocekujem puno golova al ja sam ipak uzeo hendikep na Real

Đoković-Andujar H-5.5  1 (1.50)

Nole bi ga mogo ubit danas,neznam kak je Andujar uspio doc tak daleko posto nije bas neki igrac na betonu.Znam da Đokovic ne igra najbolje,al i takav razvali Andersona s pol gasa pa onda ocekujem da se i danas pokaze.Ocekujem rezulat 6-3 6-3 tak nest,posto je prva dva kola razvalio po meni bolje igrace od Andujara.

Isner-Ebden -5.5  2 (1.50)

Po meni najsigurniji par danas uz Real.Isner prvenstveno drzi svoj servis,rijetko on bas nekog ubija i uzima servise,dosta cesto to ide u tajbrejk.A Ebden igra odlican turnir,mislim da je izbacio Bennetaua i ubio je Fisha proslo kolo.Ima dobar servis i ako se poklopi da ce prvi servirat mislim da nema sanse da ga Isner dobije 6 razlike.

Partizan-Cedevita 1X (1.40)

Partizan je uvijek jak doma,Cedevitu su dobili svaki put kod kuce a u zadnjih neznam kolko tekmi su doma izgubili samo od Maccabija.Ovo je jako bitna tekma,bore se oni i Budućnost u zadnja dva kola da izbjegnu Maccabi,tj da ne zavrse 4.Gledao sam Cedevitu protiv Sirokog i to izgleda dosta lose u gostima,fali im dosta igraca i imaju jako tanku klupu,cak je i onaj mali Junakovic morao zaigrat i to dosta veliku minutazu.Cedevita je izgledala ocajno u toj tekmi,moglo bi mozda biti jedno vrijeme napeto ali ne vidim,nazalost,kako bi Partizan trebo izgubit ovu utakmicu.

Del Potro-Istomin -5.5   2 (1.50)

Istomina igram kroz cijeli turnir,tipus igra odlicno,ima odlican servis i razvalio je jednog Ferrera s pol gasa(neznam jel bila kakva ozljeda u pitanju). Del Potro isto igra odlicno,sa odlicnim servisom i forehandom ali isto ko i Isner bas ne ubija svoje protivnike,igrao sam i jucer na Verdasca kontra hendi.Istomin ce pruzit dobar otpor,iako ocekujem pobjedu Del Potra mislim da to nece bit izrazeno sa pobjedom vise od 5 gemova...

Za 100 kuna uloga dobitak je oko 900 kn. To su moja neka razmisljanja ali stvarno nakon jucerasnjeg dana vidim da moze se svasta desit

Chelsea-SSC Napoli-  2  4,80

RealMadr(h0:2)-CSKA Moskva-  1  1,90

Za drugi par sve je objašnjeno. A Ovo Chelsea - Napoli ne znam šta da kažem. Eto probati ovako sa malim ulogom 30-50 kuna. Ne znam zašto ali imam takav filing da će Napoli i danas dobit ih. Chelsea mora ići na sve ili ništa a poznato je da dvojac u napadu i Hamšik  ne da su jaki nego preubojiti u kontrama. Sretno ako ima koja budala kao ja pa me poprati. :D

evo ja sam odlučio šta  ću danas ..

[4,5] Real M. - Cska M. (žuti kartoni ) 2  1.8  ..Maloprije sam već objasnio zašto..

Djokovic, Nova - Andujar, Pablo  2   1.85

Hendikep g. (meč) [-7,5] ..

Ovdje ću se malo kockat ..Vjerujem da će nekako u dva seta uzet pet gemova.. Hendikep i kvota kojoj ne mogu odolit .

A čini mi se kako sam gledo statistiku da Andujar dobro drži svoj servis ..

čisto za tebe jedan info:  

u Hrvatskoj Lutriji ti je koeficijent na zbroj žutih kartona na utakmici Real - Cska na okladu više od 4 kartona (granica je bila ujutro 5 kartona)  koef 2,0...

znači smanjili su granicu kartona za 1 i povećali koef sa 1,85 na 2,0  ;D

j ga .. Ne stignem sve pratit zbog posla..prođe lagano ,ne znam jesi me pratio ..A i tebi se posreći u produžecima ..Smrade ..Hahaha..Neka,drago mi je..Al džabe mi ovo, ujeba me Andujar..Računo sam da čovjek mora dobit 5 gemova,on dobio set i izgubio ..Majstorčina..Igre i igrice..Hahaha..Čekam te sutra ..Poz.. NIkad poraz samo lekcija  ;)

Jučer me ubilo Inter manje od 3 gola i to na takav nacin za proplakat,tako da sam se jos samo jednom uvjerio da nema zicera i da bas nista nije sigurno..Ali danas idem probat sa ovim:

Ranije su dobili i Partizan i Vojvodina i Radnicki,pa ocekujem i pobjedu Zvezde.Svaki put lako dobiju Smederevo,imaju sad dvije pobjede zaredom i u dosta su dobroj formi.Moraju branit to drugo mjesto,a i dalje pokusavaju uhvatit Partizan tak da po meni kec.

Mislim da ce ih Real ubit danas i natrpat,bas zato ke su Barca i Bayern tak prosli pa ce se i oni htjet pokazat.Mogo bi i Ronaldo ic zabijat da se pokaze ko sat su neki vec napisali.Uglavnom ocekujem puno golova al ja sam ipak uzeo hendikep na Real

Nole bi ga mogo ubit danas,neznam kak je Andujar uspio doc tak daleko posto nije bas neki igrac na betonu.Znam da Đokovic ne igra najbolje,al i takav razvali Andersona s pol gasa pa onda ocekujem da se i danas pokaze.Ocekujem rezulat 6-3 6-3 tak nest,posto je prva dva kola razvalio po meni bolje igrace od Andujara.

Po meni najsigurniji par danas uz Real.Isner prvenstveno drzi svoj servis,rijetko on bas nekog ubija i uzima servise,dosta cesto to ide u tajbrejk.A Ebden igra odlican turnir,mislim da je izbacio Bennetaua i ubio je Fisha proslo kolo.Ima dobar servis i ako se poklopi da ce prvi servirat mislim da nema sanse da ga Isner dobije 6 razlike.

Partizan je uvijek jak doma,Cedevitu su dobili svaki put kod kuce a u zadnjih neznam kolko tekmi su doma izgubili samo od Maccabija.Ovo je jako bitna tekma,bore se oni i Budućnost u zadnja dva kola da izbjegnu Maccabi,tj da ne zavrse 4.Gledao sam Cedevitu protiv Sirokog i to izgleda dosta lose u gostima,fali im dosta igraca i imaju jako tanku klupu,cak je i onaj mali Junakovic morao zaigrat i to dosta veliku minutazu.Cedevita je izgledala ocajno u toj tekmi,moglo bi mozda biti jedno vrijeme napeto ali ne vidim,nazalost,kako bi Partizan trebo izgubit ovu utakmicu.

Istomina igram kroz cijeli turnir,tipus igra odlicno,ima odlican servis i razvalio je jednog Ferrera s pol gasa(neznam jel bila kakva ozljeda u pitanju). Del Potro isto igra odlicno,sa odlicnim servisom i forehandom ali isto ko i Isner bas ne ubija svoje protivnike,igrao sam i jucer na Verdasca kontra hendi.Istomin ce pruzit dobar otpor,iako ocekujem pobjedu Del Potra mislim da to nece bit izrazeno sa pobjedom vise od 5 gemova...

Za 100 kuna uloga dobitak je oko 900 kn. To su moja neka razmisljanja ali stvarno nakon jucerasnjeg dana vidim da moze se svasta desit

Svaka čast majstore..nadam se da će ti proć zadnji ..Sretno

Svaka čast majstore..nadam se da će ti proć zadnji ..Sretno

A prosao je,bila je malo muka preko noci ali ajde hahaha. Eto,nadam se da je bar neko pratio i uzeo pare...

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
    • Pozdrav svim premium igračima,a i kolegama iz drugoligaškog blata u kojem se i sam valjam;ali obrišem blato nakon nekog pada pa nastavljam dalje. Parafrazirao bih jednog Rusa da su svi dobitni listići dosadni,a svaki gubitni list ima svoju priču. Pogotovo kad krivi gol padne u 109.minuti ili ekipa na koju si igrao primi 5golova zaredom ili košarkaši propuste plus 25. Već sam pisao nekad da sam se uključio u Svijet kladjenja nakon što mi kolega,koji je sad premium igrač,ušao u elitu preko kupa,preporučio Leonardove tekstove. Usput,Kup je i nada za sve nas koji smo daleko od vodećih mjesta.  Mnogi možda nisu ni svjesni koliki trud Leonardo ulaže u komentare i analize. Nije lako napisati ni 2zanimljive originalne rečenice za prijedlog u nekom kolu,a kamoli eseje. Mnoge njegove komentare,usporedbe,metafore,ironije i slično znao sam prepričati na nekoj kavi ljudima koji nemaju veze s kladjenjem i podiglo bi atmosferu. Ovim putem zahvaljujem prije svega Leonardu kao autoru tekstova,a i fair play igraču koji nagovara kolegu da ne odustane,iako bi se njegovim ispadanjem sigurno spasio od ispadanja u drugoligaško blato jer je ljestvica gusta i svašta može biti:-) Iznenadilo me što me kolega naveo medju top3 omiljena igrača(iako sam drugoligaš i tek par godina ovdje) tako da sam bar u nečem u Top3 u Svijetu kladjenja. Neka zvuči patetično,ali hvala za svaku rečenicu i tekst koji nas nasmijao,Kralju kladioničara! Kolega Marko reče da se ispričava za post ,a ja se ispričavam duplo zbog duljine,ako je takav običaj. Podrška svim igračima!      
    • Bravo kolega😀Moze,ja cu samo gledati vase orgije😀Meni je isto zao sto kolega zeli odustati za sto nema potrebe.To je zivot,dobijes izgubis,ides dalje.Samo bi kolegi porucio da mu bude zao kad prodje vrijeme.Tu smo da se zezamo,kak bi se reklo,da se malo "podbadamo".Eto,ja zezam naseg Lea da je "desperados",on mene da sam nekakav dvolicni seronjski moralni policajac i meni on uljepsa dan.Mene je svako malo sin pitao kad je bio na maturalcu,jer se kaj Leo javlja i kaj je napisao.Dakle,ovaj forum je svima nama potreban.Osobno,nikad ne komuniciram na ovaj nacin ali trud koji kolega Leo ulaze da nas sve animira i zabavi je ogroman i to postivam.Zato i pisem ovaj post.U "drugoligaskom blatu"  sam bio prvi neko vrijeme.Sad sa dvije pogreske za redom padam tko zna na koje mjesto.I sto sada?Nista.Idemo dalje.Kolega koji zeli odustati,u realnom kladenju neka smanji uloge dok se ne poslozi a ovaj forum i natjecanje neka shvati kao trening forme.Eto.Podrska svima i sportski pozdrav.Isprika zbog ovog posta ali nekako imao potrebu sve ovo napisati.😀
    • Danas prakticno imam samo da predlozim neko gazenje Mornara iz Bara, od strane Partizana, Aba League, mada mi je ipak prvi izbor pobeda gostiju iz poluvremena po kvotici od 1,14-1,16. Mislim da je Mornar istorijski krs od tima, mislim da su svake godine sve gori i gori, i da na svetu tesko da postoji kosarkaska ekipa na ovako losem nivou, dok grad Bar i dalje ostaje na pocasnom, drugom mestu, najgore sredine za zivot, odmah iza Splita. Kvota na dvojku je 1,01 i ne bih rekao da je to kvota na Partizan, vec vise kvota protiv Mornara. Svidjaju mi se i neki klizni handicapi na Partizan po sto manjoj kvotici, znaci negde do sedam-osam, devet poena razlike, ali je predlog pobede Partizana iz poluvremena ipak bolji predlog. Prakticno, Partizan iako skandalozno igra a jos gore izgleda, ipak nema rezervne igrace, kao sto nema niti belce, niti srpske igrace, pa prakticno ko god bude igrao, bice deset puta jaci od onog krsa od tima, Mornara. Ovde zavrsavam sa predlogom za kladjenje, posto imam preca posla, moram da se bavim svojim kolegom iz prve, elitne lige, pa sve ostale kolege, neka slobodno preskoce ostali deo posta koji se ne odnosi na predlog za kladjenje. Hej @fic Nastavljam i danas sa postovima namenjenim samo tebi. Nastavljam da se borim za tebe, iako nisi moj najomiljeniji kolega sa Foruma. Mislim da nismo zasluzili "da nas odjavis" u sred sezone. Nisi prvi kolega koji je napustio, hoce da napusti, ili ce tek napustiti svetu Poslednju Sansu. Naravno da niko ne moze uticati na tebe, ako je to tvoja odluka, i ako mislis da smo zasluzili da nas "odjavis" u sred sezone, ali svi sa Foruma mislimo da ipak zasluzujemo barem neki malo gospodskiji odlazak. Mislimo da zasluzujemo barem jednu prosirenu recenicu da nam kazes sta ti smeta, da li mozemo nesto da promenimo, i da li sam ja razlog sto nas "odjavljujes", a ako jesam, taj problem mozemo najlakse da resimo. Ako su pak. razlozi padovi u realnom kladjenju, i to mozemo da resimo svi zajedno, potpuno sam siguran u to.  Danas cu da ti napisem sta gubis ako si zaista odlucio da nas "odjavis" u sred sezone. Kada si u cetvrtak onako lepo pao na francuzima, a odmah u petak jos jednom, na svojim predlozima u prvoj ligi svete Poslednje Sanse, i tako za samo dva dana sjebao sve ono sto si gradio dva i po meseca, meni se promenio zivot, i to na bolje. Postao sam drugi covek. Ispunio me je neki entuzijazam, neka radost, neka euforija, neki entuzijazam, nikada nisam bio sretniji u zivotu. A kada je jos i juce sveta Nemacka potopila Bosnu sa 7:0, pocevsi vec od drugog minuta da yebe i ne vadi, meni se ponovo vratila neodoljiva zelja da se svi mi iz svete Poslednje Sanse kad-tad skupimo jedan weekend zajedno. Ovo mi nije prvi put da mi u glavu dolaze ovakve gluposti, ali sada kada si pao dva puta uzastopno, jasno mi je da je jedan od razloga moja euforija i entuzijazam. Iako mislim da bi bilo jako lepo da se jednoga dana skupimo svi zajedno jedan weekend i jedemo i pijemo kao svinje, uvek sam bio siguran da mi nikada ne bismo bili u stanju da sedimo zajedno vise od dvadeset minuta. Kada god bih zamislio sve nas sa Foruma zajedno za stolom, uvek bi mi dolazile u glavu slike neke masovne tuce, pucnjave, nekog horora ... uvek bi video krv po zidovima restorana. Juce sam nakon utakmice Nemacke i BiH otisao u moj omiljeni bordel i poceo da skupljam informacije koliko bi me kostalo da organizujem zabavu za sve moje kolege sa Foruma, posto sam zeleo da sve troskove snosim samo ja. Smestaj i hranu sam sredio za manje od sedam sekundi, zapelo je oko alkohola, a o tome cu nekom drugom prilikom. Juce sam zapoceo pregovore oko orgija, tako da, ako sve bude u redu, ostalo bi da vi, sve moje kolege sa Foruma snosite samo troskove dolaska. I tu cu se potruditi da budem gospodin. Mojim omiljenim kolegama sa Foruma cu troskove dolaska pokriti bez problema, ali ti svakako nisi medju njima. Mojih omiljenih kolega sa Foruma ima samo tri, a to su @nutrija pa prazno, pa @pena29 pa @jeneri29 Hej kolega @fic A sada cu da ti ispricam na kakve sam sve probleme nailazio u organizaciji nase zajednicke zabave jednoga dana. Kao prvo, zamislio sam da se mi iz prve lige svete Poslednje Sanse na neki nacin odvojimo od ovih amatera iz drugoligaskog blata. Pozeleo sam da mi imamo Premium zabavu, a oni narodnu zabavu. Moj omiljeni bordel ima Top prostitutke za, kako samo ime i kaze, elitne klijente, i njih nije lako dobiti, jer postoji lista cekanja, a kada i nekako docekas svoj red, to skupo kosta. Da ne govorim o tome, da svako cekanje cesto zavrsi i tucom medju klijentima, jer se uvek nadje neka budala koja zeli elitni ili Premijum orgazam preko reda. Juce sam otisao u moj omiljeni bordel samo da skupim informacije. Problem je sto su cene usluge nakon godina Covida otisle do granica pristojnosti. Juce sam pitao jednu damu koliko bi nas iz prve lige kostala Premijum zabava, sa Top, elitnim prostitutkama. Uopste nisam hteo da se bavim drugoligasima, amaterima, za njih cemo uvek lako naci ulicarke, dame koje se vuku oko zeleznicke stanice. Poceli smo pregovore sa njenim pitanjem "koliko nas ima?" Rekao sam devetorica, znaci racunao sam i tebe u elitu. Nisam joj rekao da nas ima osmorica, vec devetorica, gledaj da to nikada ne zaboravis. Onda me je ona pitala da li zelim da svu devetoricu ona sama zabavlja, ili treba da dovede svoje koleginice sa posla. Onda sam je ja pitao " a sta je jeftinije" a dama je odgovorila da nista nije jeftino kada hoces da si Premijum elita. Pregovore smo nastavili time sto sam morao da znam, ako vec kosta koliko kosta, sta mozemo da dobijemo, odnosno kakve sve usluge mozemo da trazimo, i gde su granice. Rekla je samo " ... nista se ti ne brini, dobro znam sta moji klijenti najvise vole, nece biti nikakvih problema ..." Hej @fic Teorijski receno, negde sam na polovini pregovora. Ima neke nade, ali sve ide dosta tesko. Ima dosta problema, ali ni ja nisam bilo ko. Za sada ima najvise problema oko alkohola, mozda nece biti bas lako da na zabavu unesemo i opijate, a za cenu Premijum usluga cemo tek videti. Za sada sam cene prepolovio, ali ono sto je najbitnije, i tebe sam racunao, kao da si jos uvek medju nama. A da ti ne govorim kako sam se tek brukao pred damom. Kazem ja njoj da na nasem Forumu, imamo svakakve budale. Pita ona mene "pa kakav ste vi to Forum ...?????" Rekao sam joj "bolje ne pitaj". Rekao sam joj i da medju nama imamo i Papu (mislio sam na kolegu @Marko15) rekao sam joj da je on nas neki moralni policajac na Forumu i da on svima nama odredjuje sta su apsolutne slobode i dokle ide moral. Rekao sam dami, da on mozda ne bi pristao da ucestvuje u zabavi, jer ima neke poremecaje u svom sistemu vrednosti. Pita ona mene " ... sta ne bi taj tvoj kolega pristao ..."  Kazem joj da bi mozda poceo sa onim klasicnim ... kuca, porodica zena ... Znas sta mi je odgovorila? "Ne brini, opusti se, to svi moji klijenti kazu kada dodju prvi put. Ako je to jedini vas problem na Forumu, opusti se, to prepusti meni." Hej @fic Ako si zaista odlucio "da nas odjavis" i ako oko toga nema vise pregovora, ucini to gospodski, a ne kao seljak. Zavrsi sezonu kao gospodin, dozvoli nam da se (teoretski) skupimo svi zajedno jedan weekend, dozvoli sebi da vidis sta su sve Premijum dame u stanju da ucine. Tebe nisam stavio u narodnu zabavu sa ulicarkama, gde su nase kolege iz drugoligaskog blata, tebi sam (teorijski) obezbedio Premijum zabavu. Cak sam sredio da ako se nas moralni policajac na Forumu, kolega @Marko15 na nasoj zabavi budeo bavio moralom, i bude glumio Papu, uvek ce moci da gleda nase orgije. Gledanje se ni u jednom bordelu na svetu ne naplacuje, ako ste godisnji pretplatnik. Saljem ti fotografiju dame sa kojom sam pregovarao. Foto je sa njenog profila, dok je na drugoj fotografiji cenovnik, (za sada) njena poslednja ponuda, a koju sam prakticno prepolovio nakon teskih pregovora, a samo za tebe, jer si moj kolega iz prve, elitne.
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:12 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
    • Liga nacija LIGA NACIJA - DIREKTNI LINK NA PONUDU! (Koeficijenti 16.11. u 23:11 CET)  Koeficijenti su podložni promjenama Sa ciljem pravovremenog obaviještavanja članova SvijetKladjenja foruma o velikim greškama kladionicama ili odličnim informacijama za klađenje uz Viber kanal dodali smo i  Telegram, Whatsapp i Signal kanal. Pozivam sve članove da prate SvijetKladjenja na sljedećim kanalima kako ne bi propustili reagirati kada se pojavi odlična informacija    
  • Teme

• Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use