Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

subota 10 03 2012

Hellas Verona

Recommended Posts

Danas i narednih par dana neću zaći u kladionicu! Nemam više živaca majke mi. Je da sam jučer nešto sitno na Interu okrenuo,ali.. Prvo onaj Milito penal fula,i onda mi ovi dajeu golove tek u 87' i 90. Pa to nema nigdje,otišlo mi je 5 kila živaca. :D

Ali evo neki prijedlog od mene.

FC Augsburg-B.Dortmund 2

Šta da kažem osim da B.Dortmund rastura juriša po naslov ide im na ruku što Bayern je kiksao dosta u zadnje vrijeme i ništa im za sada ne stoji na putu da osvoje krunu. Zadnjih deset utakmica sve pobjede,i nisu primili ni na jednoj tekmi više od jednog gola! Jednostavno ovo je čista dvojka.

Chelsea-Stoke City 1

Mislim da se Chelsea napokon digla malo iz mrtvih kao i Inter. Zadnju kup utakmicu su dobili,promjenili su trenera i u utorak igraju važnu utakmicu u Ligi Prvaka i sigurno žele s pobjedom dočekati Napoli za kojim zaostaju 2 pogotka. Jedino im Bosingwa nedostaje. Međusobni omjeri su na strani Chelsea i da,Arsenal im bježi 3 boda koji je na 4 mjestu a 4 mjesto vodi u LP zato jednostavno moraju ići na glavu žele li i nagodinu biti u Ligi Prvaka.

B.M'gladbach-SC Freiburg 1

Trećeplasirani protiv prezadnjega. Druga Borusija lovi Bayern za drugo mjesto za kojim zaostaje 3 boda. Ozlijeđenih nemaju,igraju doma i ne vidim uopće razlog zbog kojega bi trebali kiksati. Iako su u zadnji 3 tekme imali i pobijedu,remi i poraz Freiburg nije ekipa koja bi im mogla naštetit.

USC Palermo-AS Roma 1X

Sudar dvije ekipe iz sredine tablice. Očekuje se dosta tvrda utakmica,ali ja prednost dajem Palermu koji je domaćin i nema ozlijeđenih igrača dok ih je kod Rome 7. Među njima i Pjanić koji je jedna odnajvažnijih karika. I još nešto ide na ruku Palerma to je naš Budan koji ove godine jako redovito zabija golove. I Palermo hvata Europa Ligu i svaki bod je zlatan.

Ukupan koef:4,4051 u SS-u za one dubljeg đepa 100-200 kn za odvojit i to je to. ;)

Sretno svima koji isprate. :)

Chelsea-Stoke City 1

Mislim da se Chelsea napokon digla malo iz mrtvih kao i Inter. Zadnju kup utakmicu su dobili,promjenili su trenera i u utorak igraju važnu utakmicu u Ligi Prvaka i sigurno žele s pobjedom dočekati Napoli za kojim zaostaju 2 pogotka. Jedino im Bosingwa nedostaje. Međusobni omjeri su na strani Chelsea i da,Arsenal im bježi 3 boda koji je na 4 mjestu a 4 mjesto vodi u LP zato jednostavno moraju ići na glavu žele li i nagodinu biti u Ligi Prvaka.

Ja baš smatram drukčije, Stoke ima igru koja ne paše igraćima Chelsea i stoga smtram kako bi danas Stoke mogao izvući pozitivan rezultat u HL X2 @3.25 se jednostavno mora uzet, Stoke ima odlićnog izvođača sa aut linije koji baci doslovno loptu pred golmana, imaju dosta visoke igraće, strašno usklađenu obranu, a Chelsea smtram kako bi mogao kalkulirati jer u Engleskoj 1, nemogu više ništa napravit jedino lovit pozicije za Ligu Prvaka, a u utorak ih očekuje utakmica gdje moraju nadoknadit 1:3 rezultat i smtram kako njim je to važniji prioritet od današnjeg,  uz to sam još odigrao ali naravno na drugom listiću Široki (ki) 1 @1.85 Cedevita bez nekih igraća, bez motiva u današnjoj utakmici, a Široki mora pobijedit i siguran je za Eurocup, Prijenos HTV uz uživanciju , toliko od mene. Pozdrav i sretno svima  ;D ;D

evo po meni jedan glupo postavljeni koeficijent!

Toulouse-Lorient Tip 1 @1.9 u HL- Tolouse je trenutacno 6-plasirani dok je lorient na trenutacno na 15. poziciji. Toulouse kod kuce ima omjer 8-3-2 i u zadnjih 5 utakmica su dobili 3, a izgubili 2 (zadnje tri imaju pobijede, od toga 2 u gostima)! lorient ima gostujuci omjer 1-4-8 uz gol razliku 11:26 sto ga cini trecim najlosijim gostom u francuskoj ligi. uz to u zadnjih 5 kola imaju 4 poraza i 1 remi uz gol razliku 3:10! mislim da je ovo odlican koeficijent i da bi moralo proci, cak razmisljam na listicu sa malim ulogom staviti hendikep :)

izdvoji bih jos monchengladbach, ali to je vec napisano!

ajmo ljudi pisite, treba veceras izaci do grada malo  :P

15.00    Cittadella  - Pescara    2  2.15

Pescara. Trener, legendarni Zdenek Zeman. Tajna uspjeha Pescare je u fizickoj pripremljenosti. Na tome je Zeman uvijek gradio temelje u svakom timu u kojem je radio. Brojevi... u gostima 14 6 3 5 27:24, u svakoj utakmici u gostima dali su bar jedan gol, u prosjeku skoro 2. Ukupno 61 gol u odnosu na Torino, koji je zabio samo 37 a prakticki dijele prvo mjesto (Toro ima cak bod prednosti) je dovoljan pokazatelj kakav je stil igre Pescare.

Cittadella. Veliku sigurnost i mirnocu daje podatak da su 11 bodova iznad zone ispadanja a 11 ispod zone za doigravanje, play off. Mislim da nece bit toliko motivirani kao Pescara koja se bori za direktan ulazak u Serie A.

pescara.png

Danas i narednih par dana neću zaći u kladionicu! Nemam više živaca majke mi. Je da sam jučer nešto sitno na Interu okrenuo,ali.. Prvo onaj Milito penal fula,i onda mi ovi dajeu golove tek u 87' i 90. Pa to nema nigdje,otišlo mi je 5 kila živaca. :D

To ti je zato što se kladiš na nogomet. Koliko ti se puta desilo da ti favorizirana momčad na koju si se naravno kladio (Milan, Arsenal, Man Utd)  napada 90 minuta i u zadnjoj minuti ili iz prve kontra napada ili prvog udarca druge momčadi ostvare pogodat i tako izgubiš na kladionici.

Moj savjet ostavi se nogometa, pogotovo do koeficijenta 2.00 ništa ispod ne igra, i igraj nogomet samo moguća iznenađenja, i naravno problemi sa ozljedama, . Primi se tenisa, košarke, rukometa, odbojke, gdje je više šanse da ti prođe par jer se ostvaruje puno više poena. NADAM SE DA ĆEŠ BAREM DONEKLE PRIVATITI MOJ SAVJET :) :)

Ako se baš nemožeš ostaviti nogometa, baziraj se samo na lige gdje ima manje iznenađenja, i naravno igraj Singlove, nikako 4-5 nogometa na jedan litić :)

Palermo-Roma 1

Razlog ovog tipa, je da Palermo igra dobro, Roma tim na koji se mozes slobodno kladiti na crveni karton, uvek ostanu bez jednog nekad i dvojice igraca primera radi nesto sto sam odigrao Juventus-Roma 3:0 ja igrao GG u 70-om minutu ostali bez igraca u 68, zatim Atalanta-Roma moj tip je bio X, oni su ostali bez dva igraca, takodje sa Laciom u prva 10 minuta zaradili crveni, i naravno da su izgubili, zbog toga tipujem na 1

Chelsea jest favorit u ogledu sa Stokeom, no misli igrača već su uvelike u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka s Napolijem sljedeće srijede. Možda je sreća domaćih što se i Stoke prilično iscrpio europskim nastupima, jer nije imao širok igrački kadar, pa mu ni forma u prvenstvu nije blistava. Chelsea će učiniti sve kako bi na kraju sezone osvojio bar četvrto mjesto i protiv Stokea nastojati što prije doći do prednosti i mirnije situacije u utakmici. A mira nema oko momčadi. Navijači su svoje rekli, žele povratak Mourinha, Benitez koji je u pregovorima a Abramovičem nije dobro došao, a na zub su uzeli i Fernanda Torresa koji je potpuno izgubio samopouzdanje, pa više ne želi ni izvoditi kaznene udarce. Roberto Di Matteo mogao bi dobiti pomoć u vidu povratka Johna Terryja, koji se oporavio od ozljede

SAMO OSVRT NA TU UTAKMICU: PREDLOZIO BI OPREZ. SRETNOO!!

15.00  Nocerina - Gubbio    oba gol  1.80  

Uhh... Ne zna se koji su losiji, slabiji, gori...Borba za opstanak. Nocerina jos uvijek zadnja(cudno) iako nije pobijedila 17 utakmica za redom. E tako se brale, ne ostaje u ligi. U svakoj utakmici doma su primili bar jedan gol, u prosjeku 2. Znaci odbrana u banani... "Najbolji" domacin 15 1 5 9 19:29 vs. "najbolji" gost Gubbio 14 0 4 10 9:27.  Za domacina jos nije sve tako crno, samo 6 bodova od play-outa, znaci moraju zabijati da bi se spasili, gost 3 boda ispod zone spasa, znaci moraju zabijati da bi se spasili. Ako ne mogu Nocerini, ne znam kome ce onda..

gubbios.png

Dolazi muz iz kladionice i kaze zeni:" J**o me Arsenal, sto sam se kladio na njega!"  Na to ce zena " A mene j**o Milan."  Muz zacudjeno pita: " A gdje ti je listic?"  "Pa nije ga ostavio." Odgovori mu zena... :o :o :o

popratit cu siroki ali me interesira i sta mislite o zvezdi protiv cibone!? znam da cibona nije u nekoj bajnoj situaciji ali to je sve... e sada, bolje da netko od vas koji bas prati kosarku napise nesto pametno, nego da ja item surfat po netu i uzdam se samo u nekakve statisticke podatke...

Po meni nije ni Siroki ekstra zicer jer su izgubili doma od Union Olimpije koja iskreno i nije neka momčad jer su bili rasprodali pola najbolje ekipe, a doveli samo neke jeftinije zamjene. A siroki ti je pun mladih igrača koji osciliraju,al svakako će danas bit motiv više za Široki jer njihov ponajbolji igrač Pilepić od slijedeće sezone igra baš za Cedevitu ,a i mali Ramljak im odlazi u Zagreb. Cedevita je osigurala Final Four i naravno da igra bez imperativa pobjede, ali ipak, ako se vrati Draper od viroze i odigra dobro, bit će teška utakmica.

A Zvezda - Cibona ja igram dvicu, Zvezda se je malo popravila u igri,ali ipak smatram da će Vukovi danas pobijediti, jer x koji si imali protiv Maccabia i Partizana,a na kraju i protiv Cedevite unatoč +11 u zadnjoj četvrtini govori dovoljno o mogućnostima Cibone, ponajviše zahvaljujući Repeši. No isto tako Cibona se je jako puno potrošila protiv Cedevite, dok je Zvezda imala duži odmor, stoga očekujem jako tvrdu utakmicu. Sam je Repeša rekao da je Zvezda podigla kvalitetu igre u cijeloj ligi i da igraju jako dobru obranu,stoga bi mogao i proći par manje od 156,5. P.S. Ciboni se vraćaju Kus i Žižić.

Shrewsbury v Burton England Division 2 KO 16.00 CET

Susret 4. plasiranog Shrewsbury-a i 15. Burton-a. Domaci u dobroj formi, pogotovo doma gdje imaju 12 pobjeda, 4 nerijesena i 0 poraza uz gol razliku 27:10.

Gosti 12 utakmica nikog nisu dobili ni doma ni u gostima, zadnje 4 utakmice nisu dali gol a posebno sam zapamtio statisticki podatak u utakmici protiv Swindon-a

gdje su u 90 minuta pucali jedan put na gol Swindon-a i to izvan okvira gola. Domaci su kompletni, kod gostiju su povrijedjeni najbolji strijelci kluba Billy Kee, Calvin Zola , veznjaci Jacques Maghoma i John McGrath te branic Nathan Stanton.

H2H : 01/02/2011  League Two  Shrewsbury vs. Burton  3:0    

08/08/2009  League Two  Shrewsbury vs. Burton  3:1    

24/02/2004  Conference National  Shrewsbury vs. Burton  1:0  

Pobjeda Shrewsbury @ 1.50 Germania 5/10

Tamworth v Mansfield England Blue Square Premier KO 16.00 CET

Susret 15. domacina i 5. plasiranog gosta. Tamworth u ne bas sjajnoj formi, samo jedna pobjedna od zadnjih 6 susreta, dok Mansfield ima 5 pobjeda i 1 poraz. Manager kluba Paul Cox je ovu utakmicu oznacio najvaznijom utakmicom sezone i zadovoljan sam tom njegovom izjavom kao i formom njegove momcadi.

H2H : 05/03/2011  Conference National  Tamworth vs. Mansfield  0:2    

13/02/2010  Conference National  Tamworth vs. Mansfield  2:4  

Pobjeda Mansfield @ 2.25 Germania 4/10

popratit cu siroki ali me interesira i sta mislite o zvezdi protiv cibone!? znam da cibona nije u nekoj bajnoj situaciji ali to je sve... e sada, bolje da netko od vas koji bas prati kosarku napise nesto pametno, nego da ja item surfat po netu i uzdam se samo u nekakve statisticke podatke...

Po meni nije ni Siroki ekstra zicer jer su izgubili doma od Union Olimpije koja iskreno i nije neka momčad jer su bili rasprodali pola najbolje ekipe, a doveli samo neke jeftinije zamjene. A siroki ti je pun mladih igrača koji osciliraju,al svakako će danas bit motiv više za Široki jer njihov ponajbolji igrač Pilepić od slijedeće sezone igra baš za Cedevitu ,a i mali Ramljak im odlazi u Zagreb. Cedevita je osigurala Final Four i naravno da igra bez imperativa pobjede, ali ipak, ako se vrati Draper od viroze i odigra dobro, bit će teška utakmica.

A Zvezda - Cibona ja igram dvicu, Zvezda se je malo popravila u igri,ali ipak smatram da će Vukovi danas pobijediti, jer x koji si imali protiv Maccabia i Partizana,a na kraju i protiv Cedevite unatoč +11 u zadnjoj četvrtini govori dovoljno o mogućnostima Cibone, ponajviše zahvaljujući Repeši. No isto tako Cibona se je jako puno potrošila protiv Cedevite, dok je Zvezda imala duži odmor, stoga očekujem jako tvrdu utakmicu. Sam je Repeša rekao da je Zvezda podigla kvalitetu igre u cijeloj ligi i da igraju jako dobru obranu,stoga bi mogao i proći par manje od 156,5. P.S. Ciboni se vraćaju Kus i Žižić.

e saad si me ucrnjacio do kraja... trazim si taj treci par koji cu staviti, a ti mi ovako nesto napises... kakve sam ja srece, izabrati cu krivi od ova 2, falit i pojest se... mislim da mi je ipak najpametnije na glavnom preskociti oba ova, pa staviti na neki od ovih slabijih listica! i svakom slucaju hvala :)

ENGLESKA: Premier League

13:45   Bolton - QPR 1      2.50

Boltonu gori pod nogama,moraju se čupat s dna tablice,samo im pobjeda dolazi u obzir,u posljednjem njihovom dvoboju Bolton je stavio sa4-0 kad gost protiv QPR.

TablicaRUMUNJSKA: Divizia A        1 1.85

18:00   Otelul - Ceahlaul

Otelul je dobio zadnje 4 utakmice kod kuće,a pobjednički niz če nastaviti i danas..Otelul 6ti,Ceahlaul 12ti,sve ide u korist Otelula i dobar je koef :)))

TablicaTURSKA: Superliga

18:00   Galatasaray - Genclerbirligi 1   1.40

Galatasaray je u sjajnoj formi,prošlu utakmicu su u gostima su dobili 0-4,nema se šta reći idu na osvajanje 1.mjesta u Turskoj ligi,današnjom pobjedom če se pokušati odvojiti od Fenerbahča,i u obzir im dolazi samo pobjeda.

srednji ulog :)

Ako ste više za Stoke imate okladu

Chelsea-Stoke(0:1)         X2          1.50  

Dalje, u natjecanju nižeg ranga Championshipu gusta je situacija među prva 3-4 http://www.stats.betradar.com/statistics/supersport/.

Reading-Leicester       1      2.15       ili        1X         1.25  

Reading sve redom dobiva. Proslu utakmicu su dobili 2:0, primili su samo 1 gol u zadnjih 6 utakmica, zadnje 4 utakmice protiv Leicestera su dobili i zaostaju 2 boda za mjestom koji direktno vodi u Premierligu.

Southampton-Barnsley        1         1.40

Southampton je 1. uz 1 tj. 3 boda i utakmicu više od Readinga i West Hama, u zadnje 4 utakmice ostavario je 3 pobjede i nerjesno protiv Ipswich koji jako dobro igra. Barnsley u posljednih 6 utakmica 4 poraza nerješeno i pobjeda (protiv Portsmutha koji vrlo vjerojatno ispada iz lige), a što se tiče utakmicea u gostima 5 poraza i pobjeda.

Kopirano sa jednog sajta, koji su u par recenica objasnili :

Široki je puno mlađa ekipa, koja će se sigurno puno brže regenerirati nego Cedevita. Cedeviti će ovo biti četvrta utakmica u 10 dana. Puno veći motiv i energija će biti na strani domaćina, puna dvorana plus prijenos na htv-u. Uoči ove utakmice izašla je informacija kako će od iduće sezone u dresu Cedevite igrati najbolji igrač Širokog, mladi šuter Pilepić.  Zbog većeg motiva, boljeg zdravstvenog stanja i zbog kvalitete Širokog ovdje se isplati uzeti Široki ml.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use