Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 09.03.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

clan sam na nekoliko foruma, ali ovo sto se ovdje moze procitati, tog nema nigdje. Jazavci dolaze da napisu listic koji ce oni igrati, mislim, halo....koji si ti faktor da nekom znaci nesto sto ti odigras i zasto mislis da bi itko te pratio. Jos nesto, vidim da se vecinom u objasnjenju sluzite statistikama, sto je jasno svakome samo neka pogleda tablicu, hvala Bogu ima na netu 101 stranica sa statistikama. Nekoliko clanova ovdje radi OK, ovo sve drugo treba zabraniti ulaz na forum. pozz

Chievo-Inter M   2  2.55

ne bih htio biti bauk, ali čemu forsirati intera koji u posljednjih 6 utakmica ima 5 poraza i jedan neriješeni rezultat a u tih 5 poraza nije zabio ni gola.....   :P

pričekaj dok bude imao barem dvije pobjede za redom....

pa zar nema ništa drugo za igrat?!... ako nema pauziraj jedan dan....

neće te ubit ako jedan dan ne odeš u kladionicu....

;)

Vidim da zadnjih par dana ovdje se može nać dosta dobrih oklada ..Samo ne stignem pratit radi posla ..

Danać cu probat sa dva tri para , srednji ulog .. jedan već imam,ostala dva ću valjda ovde nać tjekom dana...sad će te  svi vjerovatno mislit da sam lud

Chievo-Inter M   2  2.55

O ovim parovima vjerovatno svi sve znate .. Chievo je osrednja momčad u zadnjih 6 utakmica imaju 3pobjede,2 poraza i 1 remi , doma u zadnjih 6 utakmica imaju 3 pobjede i 3 remia što znači da su doma dosta dobri..Inter ,za njega svi znamo da je u krizi ,ali međusobni omjer ovih momčadi ide u korist Intera .. Uprošlom kolu su gubili 2:0 i uspjeli su izvući remi , 2:2..To je zapravo jedini razlog što sam se odlučio za Inter ..Mislim da je to bila simbolična najava Interovog povratka..Forlan je proradio ,a i Inter bi sa današnja 3 boda mogao na prstići Romu i približiti se Napoliu koji je na 5-om mjestu ..

Sretno,ali zadnja tekma bi te mogla zavarati.....Tu su se čuda dešavala.......Ne znam,ali ja ne diram......Mafia sused,mafia

mafia wins  ;)

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use