Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Petak 09.03.2012.

moneyhunter

Recommended Posts

Manchester United zabio nam je kolac u srce,  doduše ja sam igrao "Man Utd daje prvi gol", međutim pao sam na tenisu Garcia Lopez (-3,5)....

bilo kako bilo, moramo izbjegavati utakmice gdje se pola svijeta kladi na pobjedu jedne momčadi, jer tu se gubi obavezno... tko je bio toliko lud da se kladi na Bilbao u Manchesteru? Taj mora da nema veze sa nogometom, ili je skroz lud...  ;D

danas nema baš nešto dobrih parova za klađenje pa ću danas malo odmorit i pričekat vikend, a vama želim puno sreće !  :)

Vidim da zadnjih par dana ovdje se može nać dosta dobrih oklada ..Samo ne stignem pratit radi posla ..

Danać cu probat sa dva tri para , srednji ulog .. jedan već imam,ostala dva ću valjda ovde nać tjekom dana...sad će te  svi vjerovatno mislit da sam lud

Chievo-Inter M   2  2.55

O ovim parovima vjerovatno svi sve znate .. Chievo je osrednja momčad u zadnjih 6 utakmica imaju 3pobjede,2 poraza i 1 remi , doma u zadnjih 6 utakmica imaju 3 pobjede i 3 remia što znači da su doma dosta dobri..Inter ,za njega svi znamo da je u krizi ,ali međusobni omjer ovih momčadi ide u korist Intera .. Uprošlom kolu su gubili 2:0 i uspjeli su izvući remi , 2:2..To je zapravo jedini razlog što sam se odlučio za Inter ..Mislim da je to bila simbolična najava Interovog povratka..Forlan je proradio ,a i Inter bi sa današnja 3 boda mogao na prstići Romu i približiti se Napoliu koji je na 5-om mjestu ..

Vidim da zadnjih par dana ovdje se može nać dosta dobrih oklada ..Samo ne stignem pratit radi posla ..

Danać cu probat sa dva tri para , srednji ulog .. jedan već imam,ostala dva ću valjda ovde nać tjekom dana...sad će te  svi vjerovatno mislit da sam lud

Chievo-Inter M   2  2.55

O ovim parovima vjerovatno svi sve znate .. Chievo je osrednja momčad u zadnjih 6 utakmica imaju 3pobjede,2 poraza i 1 remi , doma u zadnjih 6 utakmica imaju 3 pobjede i 3 remia što znači da su doma dosta dobri..Inter ,za njega svi znamo da je u krizi ,ali međusobni omjer ovih momčadi ide u korist Intera .. Uprošlom kolu su gubili 2:0 i uspjeli su izvući remi , 2:2..To je zapravo jedini razlog što sam se odlučio za Inter ..Mislim da je to bila simbolična najava Interovog povratka..Forlan je proradio ,a i Inter bi sa današnja 3 boda mogao na prstići Romu i približiti se Napoliu koji je na 5-om mjestu ..

Sretno,ali zadnja tekma bi te mogla zavarati.....Tu su se čuda dešavala.......Ne znam,ali ja ne diram......Mafia sused,mafia

Chievo-Inter M   2  2.55

ne bih htio biti bauk, ali čemu forsirati intera koji u posljednjih 6 utakmica ima 5 poraza i jedan neriješeni rezultat a u tih 5 poraza nije zabio ni gola.....  :P

pričekaj dok bude imao barem dvije pobjede za redom....

pa zar nema ništa drugo za igrat?!... ako nema pauziraj jedan dan....

neće te ubit ako jedan dan ne odeš u kladionicu....

Stuttgart - Kaiserslautern  1

mislim da ce stutgart na ovom mecu ici na pobjedu jer su oni pred kraj prvog dijela sampionata i na pcetku drugog imali jako lose rezulta pet ili sest kola uzastopno nisu znali za pobjedu medjutim u poslednja dva kola pobijedili su i to jake ekipe tako da se moze zaklucit da je ta ekipa izasla iz krize sa druge strane gosti u poslednjih sest kola neznaju za pobjedu imaju dva remija i cetiri poraza      kvota:1,70

Nitra - Žilina   2

Ekipa Nitre na svom terenu ima skor 1 5 3 dok ekipa Ziline u gostima ima sledeci skor 4 3 2 Na poslednjih deset meceva Nitra ima samo jednu pobedu uz pet neresenih i cetiri poraza. Zilina na poslednjih deset utakmica ima sest pobeda i po dva neresena i poraza. Poslednja tri medjusobna duela na terenu Nitre dobila je Zilina bez primljenog gola,dakle preporucujem 2 cistu                               kvota:1,90

Salavat Yulaev Ufa - Ak Bars Kazan   -5,5  

Šesta utakmica play off-a u KHL-u između ova dva kluba. Četiri od prvih pet utakmica je završeno na manje od 5 golova . Sve su bile maksimalno tvrde i veoma čudne jer imamo 4 pobede gosta , a samo jednu pobedu domaćina (Kazan vodi 3:2 u pobedama). Što se tiče konačnog pobednika ove serije teško je za naslutiti.jedino što preporučujem je igra na manje golova                         kvota 1,5      2:3    WIN

Proplako sam jucer skoro nakon 20 godina gledajuci Manchester! i to sam igrao 1x i odma mi nije bilo jasno kako moze na kvotu 1.60 bit 1x-1.20?!? Odma mi je smrdilo jer je inace 1.05 il 1.10 maksimalno,tak da mislim da je mozda bila i neka muljaza... Da ne pricam drugi gol iz penala,a onaj treci nikome valjda nije jasan,i sto se onaj de*** mali crni zgledo 5 minuta dok mu ovaj nije pritrco i zakuco! Izbilo mi hrpu para tak da mi je danas muka uopce gledat ponudu. Živjeli

sto se onaj de*** mali crni zgledo 5 minuta dok mu ovaj nije pritrco i zakuco

jebote frajer broji vrane na stadionu umjesto da prati loptu...  ::)

frajer bleji ko koza...  :-\  treba netko da mu kavu i novine donese... čisto da si malo prelista dok stoji i čeka da ovaj što je 20 miliona svjetlosnih godina iza njega dođe do lopte i zabije gol....  dok si on ne počeše jaja do kraja....  ;D

a možda je vidio svog babu pokoj mu duši...  ;D ;D ;D

Posto nitko nece danas da tipuje, evo ja cu esto...

Artland Dragons - BG 74 Gottingen tip manje od 159.5 koef 1.9

Dok je domacin siguran u doigravanju, gostin je siguran na dnu Germanske basketball lige. Domacin i zadne 5 utakmici ima 4 poraza i jedna pobeda, gok goste imaju 5 poraza u zadne 5 tekme, i  u prosek su postizali 82, 60, 68,64,77 poena dok su domacini u svojim poraza postignuli 3 puta po 70 i jednom 73 koseva. Posledna 3 susreta na ove dve ekipe su bile

19.11.11. Gottingen - Artland 49:65;  15.1.11. Artland - Gottingen 64:51;  28.11.10.Gottingen - Artland 77:61 tao da ne vidim razlog za ovakva ogromna granica.

Cievo -  Inter tip 2 koef 2.65

Inter je konecno uzeo bod, konacno nije porazen. Izlak iz krize pocinje tako.. Gubis, gubis i kad pocnes da se dizes dolaze remi, pa onda dolazi pobeda. Danas bi trebalo biti ta pobeda. I tradicija je na veliko na strani Intera.. Tako da mislim da je redno da pocne pobedivat. Forlan je proradio. Inter mora vec jednom POBEDITI

sto se onaj de*** mali crni zgledo 5 minuta dok mu ovaj nije pritrco i zakuco

jebote frajer broji vrane na stadionu umjesto da prati loptu...  ::)

frajer bleji ko koza...  :-\   treba netko da mu kavu i novine donese... čisto da si malo prelista dok stoji i čeka da ovaj što je 20 miliona svjetlosnih godina iza njega dođe do lopte i zabije gol....  dok si on ne počeše jaja do kraja....   ;D

a možda je vidio svog babu pokoj mu duši...  ;D ;D ;D

Ja neznam koliko ti kreten moras bit da ne vidis da ti ovaj dolazi,i da ga nije onaj mutavi De Gea upozorio,bilo sta...Naravno na kraju ta glupost kostala mene hrpu para. Da ne prican kak je Roony iuzo kopacku Evri i dragom bogu nije jasno sta je onaj kreten od sica sviro i iz tog debilizma oni njima zabiju gol. Bolje ne gledat tekmu na koju se kladis,ovak mi se nest zazeleni na teletekstu i nemam pojma sta se desilo i milina...

...mislim da je "mali crni" kriv i kod prvog gola jer je blejio dok je ona devetka pored njega glavom zakucao...

danas na stranu veliki... mora se malo popunit banka za vikend pa cu probat s nekim "ziherima" samo na osnovu pozicija na tablici, a valjda je i to neki pokazatelj kvalitete...

18.00  Fc Vaslui  -  Cs Concordia Chiajna(bolje kulen...)  1    1.40

rumunji.png

jucer je bio lijep dan jer sam izbjegao europa ligu  ;D ;D ;D ;D ;D

ev danas opet malo NBA

Boston - Portland - 1 - 1.60 - Bostonov niz je zaustavila Philadelfia na okrutan nacin, porazili su boston sa 32 poena razlike. Veceras Boston ima sansu da se vrati na pravi put jer mu u goste dolazi 11 momcad zapada Portland, koja igra lose u gostima i ima score 5-13, a boston je pobjedio u 12 od zanjih 11 meceva protiv Portlnda. iako ne volim igrati parove kod koji je jedan superioran naspram drugoga ovo mi se cini sigurnim jer Boston zeli da izbjegne Miami u doigravanju a za to su im potrebne pobjede. sta je zanimljivo je to da je Boston zadnje dvije utakmice na svom terenu odirao nerijeseno a zatim pobjedio u produzeticima.

ulog: 50 E

Minesota - LA Lakers - 1- 2.20 - minesota veceras igra za historiju jer prvi puta u 7 godina imaju sansu sa povez 6 uzastopnih pobejda na svom parketu. zadnji puta je to bilo 12 aprila 2004. u goste ima dolaze Lakersi protiv kojih Minestoa ne zna igrati i u vecini slucajeva ovdje je Brayant zabijao mnogo koseva ( za one koji igraju koseve prilika da  stave da Brayant ide preko 30). razlog sto stavljam veceras na Minesotu je taj da je Forma oba tima zadnjih par utakmica dosta slicna ( lakersi izgubili protv Detroita), a Minesota zeli da sacuva doigravanje ( isti broj pobjeda/poraza kao Houston, samo bolja kos razlika), tako da mislim da ce veceras motiv biti presuda tako da srenji ulog na minestu.

ulog: 20 E

Milwakee - New York - 2 - 1.80 - Lin i drusto idu u Milwakee sa dosta losom formom (3 poraza u nizu) i trenutno su 8 ekipa istoka, a Milwakee 9 tako da Milwakee iam priliku da se priblizi New Yorku radi play-offa. medjutim New York ima previse dobrih igraca da bi se crna serija mogla nastavit na 4 uzastopna poraza, tako da veceras vidim pobjedu Lina i drustva, ali za svaki slucaj malan ulog ovdje jer sve je moguce.

ulog 15 E

pozzz kladionicari....

evo od mene nesto,mislim vise osjecaj,pa sad cemo da vidimo...

chievo-inter 2  2.4kv 

smijesno je govoriti o igracima i o tome koja je ekipa kvalitetnija,ali veceras imam prejak osjecaj da je kriza intera zavrsena i da je veceras sigurna dvica na inter,mozda cak i sa hendikepom....sretno nam...

pozzz kladionicari....

evo od mene nesto,mislim vise osjecaj,pa sad cemo da vidimo...

chievo-inter 2  2.4kv   

smijesno je govoriti o igracima i o tome koja je ekipa kvalitetnija,ali veceras imam prejak osjecaj da je kriza intera zavrsena i da je veceras sigurna dvica na inter,mozda cak i sa hendikepom....sretno nam...

U ss-a ti je kvota 3

Evo nakon što nas je juče pokopao Manchester, malo parićaka za danas koji bi trebali proći  ;D

Eisbaren - Straubing (1)(1.75)

Solidna kvota na domaćina koji uobičajeno protiv jakih i momčadi srednje jačine igra uvjerljivije. Straubing je ipak klasa ispod jake momčadi Eisbarena koja je ujedno i favorit za osvajanje njemačke hokej lige. Loša forma Straubinga od četiri utakmice sa porazima nastaviti će se i u ovoj utakmici jer faktički nemaju šta tražiti protiv Eisbarena.

Napoli - Cagliari (pik1)(1.40)

Napoli je u odličnoj formi i imaju mnogo perspektivnu momčad koju predvode južnoamerički nogometaši, dok je Cagliari tek prosječna momčad koja je u zadnje tri utakmice u prvenstvu uzela tek jedan bod. Predpostavljam da će biti utakmica sa malo golova, ali bi Napoli se bori za europu i nebi si smjeli dopustiti kiks protiv slabašnog Cagliaria. Poluvrijeme ili Kraj na domaćina bi izdvojio kao jedan od zicera dana.

Pittsburg - Florida (1)(1.80)

Evo i NHL-a malo. Domaćini su u borbi za vrh i u zavidnoj formi od 7 utakmica sa 7 pobijeda, dok je Florida momčad koja je uglavnom domaćinska a i u promijenjivoj su formi. Pittsburg predvođen igračima poput Crosbyja, Malkina i Staala danas bez ikakve dileme gaze Floridu, čak bi se usudio reći da je koeficjent od 1.80 poklon kladionica.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use