Jump to content
Bet365 Otvori racun
  • Registriraj se na SvijetKladjenja forum

Pridruži se najvećoj kladioničarskoj zajednici na Balkanu potpuno besplatno! Sve informacije na SvijetKladjenja forumu koji postoji od 2008. godine su potpuno besplatne i takve će i ostati!

Otvori računi i pridruži se tisućama drugih kladioničara koji razmjenjuju informacije, tipove i greške kladionica!

Četvrtak, 8.3.2012

antunvtc

Recommended Posts

Evo i mene, uočio nešto sigurnije mada ne toliko:

Kac - Medvešćak / Konaćni ishod 1 (1.65)/ Trećina ili kraj 1 (1.75)

Ovdje je sve jasno, Medveščak ima suspendirana 2 igraća Banham i Prpic, čini mi se Banham 7 utakmica Prpić 4, kao što pogađate KAC ima samo 2 igraća suspendirana i to ne toliko važnih i samo 1 utakmicu, tako da GOKSIMOVA ANALIZA PO MENI JAKO SIGURNA (PROLAZ KAC-A), smatram kako će doma pobijedit jer imaju očiglednu pomoć sudaca, kao i navijača

Dodatni parovi koje spajam sa ovim su Martić (1.20) i Kohli (1.25) Smatram kako to netrebam objašnjavat samo pogledajte formu i sve će vam biti jasno  ;D

19:00 Twente - Schalke

Tip:oba daju gol

Kvota:1.70(supersport)

Ovo je treći susret ova dvije momčadi u osmini finala europske lige.Susreli su se dva puta,prvi puta 2008. u euro ligi također,završilo je 2:1 za Twente i 2009. su igrali prijateljsku utakmicu,gdje su odigrali neriješeno 0:0. Predstavnik Nizozemske Twente u ovaj susret ulazi nakon fenomenalne partije u domaćem prvenstvu gdje su pobjedili PSV-e u Eindhovenu sa čak 6-2. Oni su sigurno još uvijek pod utiskom te velike pobjede i sigurno će to željeti potvrditi i danas. Dok njemacki Schalke u ovaj susret ulazi poslije poraza od Herthe u Berlinu sa 1-0 u okviru Bundeslige. Tom porazu se nisu nadali, ali mislim da je nizozemski stručnjak Hub Stevens na klupi Schalkea pripremio svoj sastav za ovaj meč. Oba tima igraju napadački nogomet i postižu puno golova, kako u domacim prvenstvima tako i u Europi. Pa stoga smatram da će i ovaj njihov susret biti takav i zato tipujem da će oba tima zabiti pogodak.

Tenis, INDIAN WELS

20:00 Karlovic -Kubot

Tip:1

Kvota:1,70(supersport)

Još jedna teniska analiza od mene za danas.Teniski turnir u  Indian Welsu u kojemu se susreću naš Ivo Karlovic i Kubot .Tipujem da će prošlogodišnji četvrtfinalist pobijediti  u ovom meču,što je po meni za ovu kvotu isplativo odigrati.Karlović je na ljestvici 42 igrač svijeta,dok je Poljak 52.Posljednja dva meča išla su u korist Kubota,li iskreno jedini razlog zašto ovo igram je moje mišljenje o Karloviću,koje se promjenilo nakon što sam odgledao meč Davis cupa protiv Nishikoria gdje ga je Karlović doslovno pomeo sa terena .Karlović u ovoj sezoni više nije isti igrač, popravio je sve elemente igre i njegova igra se ne bazira više samo na servisu.Poljak je neugodan igrač,koji preferira igru na mreži,ali smatram da se Karlo lagano diže u formi i da ima protulijek za Poljakovu taktiku.

Registriraj se na forum

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Create New...

Important Information

SvijetKladjenja koristi kolačiće (cookies) kako bi poboljšao funkcionalnost stranice. Terms of Use